Opret Log ind
‘Wasin’
Navn:
Niveau: Pro
Nick: Wasin
Indlæg: 1046
Medlem siden: 23-01-2017
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 2183
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Det gør det jo nærmest værre hvis han ikke engang var hentet ind med tanke på at være IGL.
Det er simpelthen noget bullshit det der. Bare fordi man er ung og kommer fra et lavere niveau er man altid under et vis pres og forventningerne skal og bør være der fra dag 1.

At man så som ung har længere snor og man bedre kan accepterer svingende niveau og udfald er noget helt andet. Men at sige der ikke er noget pres er simpelthen en håbløs tankegang og en fuldstændig uprofessionel tankegang til tingene. På et hold som Astralis SKAL der være pres på, ligesom der er i andre storklubber i både cs, fodbold eller noget helt tredje. Hvis du vil spille for et tophold vil der altid være pres på. Ung som gammel, uprøvet eller prøvet.
Da jeg så glaive skrev under på så lang en kontrakt var min første tanke, at de netop gik efter et mere ungt og uprøvet hold hvor han skulle være den erfarne og måske endda indtage mere en coach rolle.

Det tror jeg ekstra meget på nu. Jeg tror magisk, duppe og xyp smutter og de så skal bygge et nyt ungt fundament op og måske i højere grad blive en mellem station mere end et direkte top hold. Det er lidt ærgerligt på dansk cs vegne hvis det er tilfældet hvor vi bliver efterladt med Heroic som eneste rent danske top hold.