Optakt: Gruppe B til Dust2.dk

Hermed vores anden optakt i rækken, hvor vi i denne omgang kigger nærmere på Gruppe B og de hold, der er placeret i den.

Weekenden kommer snigende rundt om hjørnet, og dermed er vi endnu tættere på vores første turnering, Dust2 eOddset Kinguin Cup, end nogensinde.

Otte hold møder op til kamp allerede fra middagstid, hvor der kæmpes om 15.000 kroner og en plads i superfinalen mod ex-SK Gaming. Tricked er suveræne favoritter til at snuppe pengene, håneretten og en plads i superfinalen, men ikke desto finder vi mandskaber i blandt de deltagende, der bestemt kan drille Nicolai "HUNDEN" Petersen og kompagni.

Hvis du har allerede har glemt det, så ser grupperne således ud:

  Gruppe A   Gruppe B
  • Danmark Tricked
  • Danmark OnlineRol
  • Danmark Alpha
  • Danmark Eastern Vikings
  • Danmark Singularity
  • Danmark Seven11
  • Danmark Magistra
  • Danmark über n00bz

I denne del af vores optakter kigger vi nærmere på Gruppe B, hvor Singularity møder op som favoritter, mens Seven11, Magistra og über n00bz bestemt har potentialet til at overraske og tage sejren i gruppen.

Danmark Singularity

  • Danmark Wisti "zeptonL" Holst
  • Danmark Dennis "sycrone" Nielsen
  • Sverige Manfred "mEKO" Lindberg
  • Danmark Matthias "carnees" Hyldegaard
  • Danmark Nicklas "Gade" Gade

Den skarpe læser har allerede fundet ud af, at der i tidligere nyheder kun var fire spillere i startopstillingen hos Singularity. Faktisk har holdet haft et tomrum siden Aleksandar "jayzaR" Zarkovic spillede som stand-in i den forhenværende sæson af CS:GO Danmark ligaen. Et tomrum, der på lørdag bliver fyldt af Nicklas "Gade" Gade, der senest har slået sine folder i myRevenge.

Umiddelbart har man ikke set det store til Singularity siden sidste sæson af CS:GO Danmark Ligaen, hvor det gik dem utrolig godt. De vandt i stor stil mod Tricked i finalen, og kigger man nærmere på Matthias "carnees" Hyldegaards stats fra ligaen, så kan der ikke herske tvivl om, at han var en utrolig vigtig spiller for holdet i ligaen.

I denne sæson af CS:GO Danmarks Main Liga ligger Singularity på en rigtig flot 1. plads, hvor de har fire sejre og en uafgjort.

Hvis man tager deres tidligere præstationer og deres holdkort in menté, så kan vi kun konkludere, at de er klare favoritter til at vinde Gruppe B på lørdag. Men gør de det?

Vi har hevet carnees i den varme stol for at høre lidt om, hvordan det kommer til at gå dem:

I spiller imorgen med Gade, eftersom jayzaR ikke længere er en del af holdet. Kan du præsentere den nye spiller for os og give et bud på, hvordan det kommer til at gå med ham?

Jamen jayzaR var faktisk aldrig en del af holdet, men spillede standin i finalen mod Tricked. Men gade er en sød og talentfuld knægt. Vigtigst af alt har han en super god indstilling til tingene, hvilket er alpha omega for at tingene kan komme til at fungere. Jeg håber og tror selvfølgelig han går ind og viser sit niveau frem til lille CS Danmark.

Hvad er jeres forventninger til turneringen?

Vil rigtig gerne vinde, da jeg er ved at løbe tør for havregryn herhjemme.

Hvilke hold tror du kommer til at kæmpe om finalepladserne?

Der har været mange udskiftninger hos de forskellige hold, så det nok svært at sige alt for meget om det. Umiddelbart vil jeg regne med Tricked, Alpha og OnlineRol som  gatherjokeren. Alt i alt er der mange dygtige spillere rundt omkring på de forskellige hold, så alt kan ske

Danmark Seven11

  • Danmark Hemen "xanzir" Nawros
  • Danmark Taymaz "TAY" Babaiasl
  • Danmark Ago "exigo" Haurdic
  • Danmark Ismail "refrezh" Ali
  • Danmark Emre "TarziiQ" Gürel

Der var utrolig meget ståhej omkring Seven11 efter kvalifikationen til POWER LANs CS:GO mesterskaber, hvor de fem hovedskudseksperter tilkæmpede sig et spot til det store LAN mesterskab. I morgen møder de op med et fjerde seed bag dem, og det vil altså sige, at vi tror på, og forventer flotte præstationer fra holdet, der deler navn med en stationskiosk.

I den førnævnte kvalifikation kæmpede Seven11 en brag kamp, hvor de efter et nederlag til Geekunit.dk hævnede sig mod Hydras esport. Herefter mødte de atter drengene fra Geekunit, men denne gang blev det til en 2 - 1 sejr og dermed en plads i slutspillet mod FreeTransfer.

Heller ikke her var der noget, der kunne stoppe de sprængfarlige talenter og med en 2 - 1 sejr over FreeTransfer stod det klart, at Seven11 og kaptajn Hemen "xanzir" Nawros har en plads til POWER LANs CS:GO mesterskaber i august.

Vi fik en snak med netop xanzir.

Hvordan har jeres optakt været til turneringen på lørdag?

Vores optakt kunne have været bedre. Men jeg stoler på mine drenge, og jeg føler at vi er klar.

Hvad er jeres forventning til turneringen?

Jeg regner med at vi når semifinalerne, så vi i det mindste får lov til at spille en bo3. Men jeg håber da selvfølgelig, at vi vinder.

Hvilke hold tror du kommer til at kæmpe om finalepladserne?

Jeg vil rigtig gerne møde tricked i finalen, men ellers er jeg også rimelig imponeret over Eastern Vikings. Håber de når langt.

Danmark Magistra

  • Danmark Jackie "INX" von Egedgaard
  • Danmark Nikolai "pkn" Møller Nørgaard
  • Danmark Emil "hiffer" Ervolder
  • Danmark Oliver "oW" Winther
  • Danmark Niels Christian "NaToSaphiX" Morh Sillassen

Det har været fart over feltet for Niels "rizc" Topp's nye organisation, Magistra, der for godt og vel en måned siden besluttede sig for at hjælpe stfu.Nerd med midler, så de kunne komme til AOC CS:GO Challenge i Sverige.

Det viste sig ikke at være en dårlig beslutning, da drengene vendte hjem til Danmark med en 3. - 4. plads i bagagen, og en hel del erfaring rigere og farligere end nogensinde. Herefter besluttede Magistra at hive stfu.Nerd under deres vinger, så de fra denne dag havde en fast organisation at repræsentere.

Siden da har det ikke været en stille periode for Magistra, der både har kæmpet til Game On CS:GO June Invitationel, hvor de endte med at løbe trofæet efter de vandt finalen mod Alpha Gaming med 2 - 0. Her sikrede de sig 10.000 kroner og et kæmpe skud selvtillid.

I øjeblikket er de aktive i CS:GO Danmarks Main Liga, hvor de ligger placeret på en flot 5. plads med 2 sejre i 2 kampe.

I har nu haft nogle uger under Magistra. Hvordan synes du det er gået ind til videre med holdet?

Det er altid lidt op og ned, når man starter et helt nyt hold op, og specielt når det er med folk man ikke før har spillet så meget sammen med. Vi blev ret hurtigt smidt afsted til AOC Challenge, som fik os sparket hurtigt sammen, men vi har alligevel brugt lidt tid på at finde de retter pladser til folk, som vi nu føler vi har på plads.

Hvad er jeres forventninger til turneringen på lørdag?

Forventningerne er altid skyhøje. En plads i finalen som minimum.

Hvilket hold tror du kommer til at kæmpe om finalepladserne?

Gruppe A er en hård banan, hvor man dog skulle mene, at tricked burde have den længste (banan). Jeg håber for deres nye mandskab, at de får kæmpet sig frem til finalen. For ikke at have alt for farvet briller på foruden os selv, så tænker jeg, at Seven11 måske også har lidt godt at byde på i morgen.

Danmark über n00bz

  • Danmark Jesper "MENIX" Lund
  • Danmark Lasse "Lass3" Møller
  • Danmark Sebastian "GnuEN" Grassmé
  • Danmark Mikkel "bql" Haagensen
  • Danmark Martin "wusung" Nielsen

Grundet deres korte levetid har über n00bz fået det allersidste seed til lørdagens turnering, nemlig seed otte. Ikke desto mindre er det et par velkendte ansigter på holdet, heriblandt Jesper "MENIX" Lund og den tidligere CS:S-helt og Paradise Hotel-deltager, Mikkel "bql" Haagensen.

Størstedelen af holdet deltog sammen i POWER LANs CS:GO mesterskabs kvalifikation, hvor de kaldte sig El Classico. Her viste de i den grad flotte takter, hvor de både slog Ex-Revival med den tidligere SK-spiller, Rasmus "SandeN" Sanden i front, samt OnlineRol, for at ende i kvalifikationens slutspil. Her måtte de desværre tage til takke med et nederlag på 2 - 1 til Alpha Gaming.

Siden da har holdet annonceret deres tilgang til scenen under navnet über n00bz, hvor der er et par forskelle på holdkortet siden mesterskabs kvalifikationen. Julian "zyloN" Daugaard og Johannes "b0RUP" Borup er ikke længere at finde i blandt, mens Sebastian "GnuEN" Grassmé istedet har fundet vejen til startfemmeren.

Til trods for deres lave seed, har über n00bz helt klart potentialet og erfaringen til at overraske på lørdag. Vi forventer i hvert fald på ingen måde, at det går stille for sig omkring holdet.

Vi har fanget MENIX til en kort snak:

I er et forholdsvist nyt hold. Hvordan fungerer sammenspillet og hvordan har I forberedt jer til i morgen?

Som du selv nævner er vi forholdsvist nye - selv på den baggrund, at vi alle kender hinanden fra tidligere hold og lineups, så har det har selvfølgelig været svært som nyt hold, at skulle have alting 100% klar på så kort tid. 

Angående vores forberedelser til i morgen, så er der egentlig ikke meget andet end, at vi har praccet intensivt siden vi gik officelle for en uges tid siden. Vi er stadig som sagt et nyt hold, men der er fremskridt - og forhåbentlig får vi en god sjat erfaring med i posen efter sådan en turnering her.

Hvad er jeres forventninger til turneringen?

Vores forventninger til turneringer er simple - vi skal gøre det så godt muligt. Det skal ikke være nogen undskyldning, at vi er et nyt hold, selvom det er realiteten. Men Counter-Strike idag handler egentlig bare om ikke at lave for meget sjov, og derefter skyde folk ud af serveren.

Vi må gør vores bedste, og så må vi se hvor det bærer hen. Vi er i gruppe med en masse dygtige hold, der alle har talent og erfaringen sammen - de kan fint gå hen og gøre livet surt for os, men eftersom vi er underdogs, kan vi kun overraske. Vi tager hvertfald en kamp af gangen.

Hvilke hold tror du kæmper med om finalepladserne?

OnlineRol og über n00bz.

Ej, mon ikke vi ser tRICKED mod Alpha, det er hvertfald de 2 storfavoritter. Ud fra holdende at se, kunne der nok godt komme en overraskelse eller 2 muligvis, der kunne gå hen og nuppe en enkelt finaleplads.

Her på Dust2.dk glæder vi os rigtig meget til i morgen, hvor der er masser af lækkert, dansk Counter-Strike på programmet. Vi dækker turneringen gennem hele dagen og der vil komme nogle streams op, så det er muligt at se kampene med dygtige kommentatorer.

#1(Med 0 svar)
24. juni 2016 kl. 06:54
Mads
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Ez4TarziQ og co :>
#2(Med 0 svar)
24. juni 2016 kl. 07:03
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
God læsning!
Glæder mig til at følge afviklingen!
#3(Med 0 svar)
24. juni 2016 kl. 13:00
artifyy
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Spændende, kan ikke vente til det starter :D
Håber dog også, at der kommer en cup for "amatør" teams :)
#4(Med 0 svar)
24. juni 2016 kl. 13:11
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
LETS GO GADE!
HF til alle, bliver sjovt at følge med i!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.