moses er ikke længere en del af Liquid.

Liquid mister coach

Liquid står nu uden coach, da moses ikke længere er en del af organisationen.

moses er ikke længere en del af Liquid, som derfor står uden coach med mindre end to uger til, at cs_summit 8, som er en RMR-turnering i Nordamerika, starter.

Det skrev organisationen på Twitter for kort tid siden.

Den amerikanske coach og kommentator nåede at være en del af Liquid i omtrent ni måneder, efter han blev hentet ind som en erstatning for adreN i august 2020 med klare mål.

I forbindelse med at være blevet hentet ind fortalte moses blandt andet, at alt andet end at hente en Major med hjem til Nordamerika ville være en kæmpe fiasko, men dette nåede den nu tidligere Liquid-coach altså ikke, da coronavirussen fik sat en stopper for alle Majors, siden han tilsluttede sig holdet.

Hvad grunden til, at moses ikke længere er at finde som coach i Liquid, er endnu ikke meldt ud, og vi kan derfor kun gisne om det.

Samtidig har hovedpersonen selv ikke meldt noget ud, hvorfor det endnu ikke vides, om han har planer om at vende tilbage som kommentator, eller han fortsat vil være coach.

Liquid består nu af:

  • Brasilien FalleN
  • Canada NAF
  • USA EliGE
  • USA Stewie2k
  • USA Grim

Det amerikanske mandskab har haft i den seneste tid haft svært ved at genfinde niveauet, vi så i hele 2019, og det bliver derfor spændende at se, om en ny coach kan hjælpe mandskabet tilbage til toppen.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.