m1cks er færdig i Cloud9.

Cloud9 frigiver coach

m1cks, der agerede assistant coach for CS:GO-holdet, er nu blevet frigivet af organisationen.

m1cks, der har været Cloud9s assistant coach, er nu blevet frigivet, efter organisationen for halvanden uge siden satte en stopper for CS:GO-projektet.

I forbindelse med det blev samtlige spillere placeret på transferlisten, mens holdet sagde farvel til deres head coach, Elmapuddy, men det er altså først nu, m1cks også er fortid i organisationen.

m1cks har været hos Cloud9 i mere end et år, efter han blev hentet ind som assistant coach, da organisationen stadig havde et sydafrikansk hold. Han blev dog i Cloud9 som analytiker, da der blev sagt farvel til deres daværende mandskab, mens han igen skulle være assistant coach, da Elmapuddy kom til.

På trods af de enorme summer brugt på at hente spillere, så har resultaterne ikke vist sig for Cloud9 i den seneste lange periode.

Senest blev det til en skuffende placering i ESL Pro League Sæson 13, hvor mandskabet sluttede på 17.-20. pladsen efter sejre over TeamOne og FURIA, og det er blandt andet de skuffende resultater, som har fået organisationen til at droppe CS:GO for nu.

Førhen har m1cks også stået i spidsen for to danskere, da han var coach for Rogue, som dengang havde MSL og niko på holdkortet.

#1(Med 1 svar)
5. april 2021 kl. 17:26
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hvad med henryg? Er han stadig på lønningslisten?
#3(Med 0 svar)
6. april 2021 kl. 04:54
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
#2(Med 0 svar)
5. april 2021 kl. 18:24
MhB
Det er synd for HenryG, han havde så gode intentioner for både spillere og hele CS scenen generelt, især spillers vilkår.
Det bare super ærgerligt med det corona for er sikker på det spiller en stor rolle.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.