netrick vil nu forsøge at blive coach for et hold.

Derfor stoppede han i AGF

Den tidligere ingame leader for AGF har været på tasterne for at forklare, hvorfor han ikke længere er at finde på serveren.

I sidste uge præsenterede AGF deres nye lineup for 2021, hvor hele holdet samtidig var gået til enighed om, at de nu gik fuldtid ind i Counter-Strike.

De nye ansigter på holdet betød dog blandt andet, at netrick ikke længere skulle repræsentere AGF, og i dag har han sagt været på tasterne for at kaste lys på situationen.

I en TwitLonger fortæller netrick, at han har et fuldtidsarbejde udenfor spillet, som han hellere vil fortsætte med end at fortsætte som ingame leader. 

Holdet har valgt at gå efter at spille fuldtid, hvilket kommer naturligt efter vi har ramt top 40, hvor de fleste af vores modstandere også spiller fuldtid.

Udover at spille for AGF, har jeg også et fuldtids arbejde. Som ingame leader havde jeg ikke meget tid til at udvikle vores spil på grund af dette.

Jeg besluttede mig for, at det bedste valg ville være at takke nej til den mulighed, og fortsætte med mit nuværende arbejde. Jeg elsker at spille CS, men jeg kender også mine egne grænser. 

netrick er dog på ingen måder færdig med Counter-Strike, da han til sidst i sin TwitLonger nævner, at hans næste mål er at blive coach for et hold, hvor det også sagtens kunne gå hen og blive en fuldtidsstilling, hvis det rigtige tilbud lander.

Hele netricks TwitLonger kan læses her.

AGF ser fortsat således ud:

#1(Med 0 svar)
17. januar 2021 kl. 21:15
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Virkelig et flot stykke arbejde han har gjort.
#2(Med 0 svar)
17. januar 2021 kl. 21:49
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Netrick er egentligt bare nice.
#3(Med 1 svar)
17. januar 2021 kl. 22:12
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
I må hellere få rettet denne sætning: "En af begrundelserne for dette er, at han selv ved, hvor hans evner er begrænset i spillet, hvilket han selv siger er det taktiske."

Det giver jo ikke så meget mening, hvis han gerne vil være coach og siger "My qualities have always been within the tactical aspect of the game" :D

Anywho, jeg tror han vil gøre det godt som coach og det kan han forhåbentlig også kombinere med et job ved siden af!
#4(Med 0 svar)
17. januar 2021 kl. 22:38
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Tænkte lige over præcis den del tak for rettelsen i comments!
#5(Med 0 svar)
18. januar 2021 kl. 09:21
DH_JanLund
Lækkert at spillerne kan komme ud med noget information. AGF Esport er hovedrystende dårlig til at informer, og engager en fanskar.... :(

KSDH!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.