Magisk glæder sig til, det igen er muligt at komme ud og spille foran fans.

Astralis-stjerne er optimistisk forud for BLAST

Tirsdag skydes årets første store turnering i gang, og Astralis kommer ind som førsteseedet og nummer et på verdensranglisten. Dust2.dk har fået en snak med Magisk om forberedelserne, ambitionerne for turneringen og holdets 2021.

Astralis indtager netop nu førstepladsen på verdensranglisten, og det er langt fra første gang for mandskabet. Sidste år nåede de i alt 17 uger på verdensranglistens førsteplads, mere end noget andet hold.

Men selv om titlen som verdens bedste hold er noget, de stræber efter, så handler det for Magisk i højere grad om resultaterne og det lange seje træk.

Det med at være nummer 1 på verdensranglisten fylder ofte alt for meget i vores omverden. Vi lå meget langt nede over sommeren, men det var jo blandt andet et resultat af, at vi skiftede spillere og fik fratrukket point. Misforstå mig ikke, vi elsker at ligge nummer 1, men for os handler det om at vinde turneringer og om at være et tophold over tid. Hvem der så er verdens bedste, det må historien og resultaterne vise, mere end ugens placering på verdensranglisten.

BLAST Premier Global Final begynder tirsdag, og Astralis skal i åbningskampen op mod Evil Geniuses. Her handler det om at lægge godt fra land for at få slået tonen an for året. Og Magisk er optimistisk forud for turneringsstarten.

Vi lægger jo ud med en af de største turneringer på året, så vi prioriterer klart at nå langt i BLAST. Konkurrencen er stærk og de første turneringer handler altid om at finde niveauet, så vi skal både spille op til vores bedste, være stabile og lykkes med nogle af de nye ting, vi bringer. Så kan vi også vinde turneringen.

Heroic kan blive en stor udfordring

I alt er der otte hold til turneringen, og finalen er sat til at løbe af stablen søndag den 24. januar - og der bliver hård kamp om at løfte trofæet og checken med knap 3,7 millioner kroner påskrevet.

Det siger sig selv, at Vitality og NaVi er blandt favoritterne. Det var os og de to, der satte tempoet til slut på året, og jeg forventer, at det fortsætter her efter pausen. Men der er mange gode hold med, og hvis Heroic får en af de perioder, hvor de rammer det hele, kan de sagtens spille med.

Er der nogle af de andre hold, I ikke ville være kede af at møde?

Vi ser faktisk mest på vores eget spil, og hvis man begynder at arbejde med ønskemodstandere, mister man fokus. Det er der, det kan gå galt, så vi tager, hvad der kommer vores vej og gør vores bedste.

Sidste år tilføjede Astralis Bubzkji til lineuppet, der dermed består af seks spillere. Og netop alle seks spillere skal mere i ilden i år. Og så bliver alle sejl sat på at vinde en eventuel major.

Vi skal på sigt være endnu dygtigere til at bruge alle seks spillere og til at udvikle vores måde at spille på. Kommer der en major, bliver alt sat ind på at vinde den, men som jeg også sagde i starten, så handler det for os om at vinde de store turneringer og konstant at forbedre os som hold.

Og netop en major er allerede blevet annonceret, men det var ganske vist efter interviewet. For til efteråret afholder PGL årets eneste major i Stockholm.

Der er stadig en rum tid til, og håbet er, at der til den tid kan komme fans på lægterne, og det er ikke kun fansene, der glæder sig til en tilbagevenden til mere normale tilstande. 

At komme tilbage til LAN på et tidspunkt! Der er ikke én af os, der ikke savner at spille foran fansene og mærke opbakningen. Det er fedt at opleve, hvordan mange flere skriver til os og bakker op online, men for f**den jeg savner LAN!

Astralis består af disse seks spillere:

  • Danmark Magisk
  • Danmark dupreeh
  • Danmark device
  • Danmark gla1ve
  • Danmark Xyp9x
  • Danmark Bubzkji
#1(Med 0 svar)
15. januar 2021 kl. 15:04
PEGASUS
Glæder mig meget til at se hvordan den her lille vinterpause har været for holdende.
#3(Med 0 svar)
19. januar 2021 kl. 14:23
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Magisk er ikke den eneste som glæder sig til at kunne komme ud og mærke LAN og events...
#4(Med 1 svar)
19. januar 2021 kl. 15:12
PapaSandahl
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
nogen der ved hvornår de skal spille iaften?
#5(Med 0 svar)
19. januar 2021 kl. 15:20
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
16:30
#7(Med 0 svar)
19. januar 2021 kl. 18:59
Patman
Sletter kommentarer :(
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.