Graham "messioso" Pitt er blandt morgendagens panel på HLTV Confirmed.

Norths sportsdirektør gæster HLTV Confirmed

I morgen aften gæster Norths sportsdirektør HLTV Confirmed, hvor der blandt andet lægges vægt på holdets seneste to udskiftninger og organisationens fremtid.

HLTV Confirmed løber af stablen atter engang, når showet sender live i morgen aften med Graham "messioso" Pitt som gæst.

Den 24. november blev North-mandskabet to spillere fattigere, da der blev sagt farvel til aizy og MSL som følge af brugen af en mere økonomisk bæredygtig strategi, der har skabt vej for Kristou og kreaz.

I den forbindelse gæster Graham "messioso" Pitt, som er Head of Esports Operations hos North, HLTV Confirmed, hvor han blandt andet fortæller mere om Norths fremtid og udskiftningerne på holdet.

HLTV Confirmed sender live i morgen aften, klokken 20:00. Du kan se hele showet på nedenstående stream.

#1(Med 0 svar)
29. november 2020 kl. 15:41
DH_JanLund
Uh det glæder jeg mig til at få en forklaring på.
#2(Med 0 svar)
29. november 2020 kl. 16:04
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Håber de går i dybden med den "pludselige" ændring, som har virket for andre organisationer (fx Tricked og Flames), men som de virkede til at ignorere i så lang tid. Forestiller mig det var fordi de så dem selv som (potentielt) T1 hold der ikke havde brug for at "tage chancen" med talenthold. Kunne være spændende at høre om FCK og Nordisk Film har været inde med en løftet pegefinger, eller om det er North selv der har valgt retningen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.