Opret Log ind
Norths sportsdirektør gæster HLTV Confirmed
I morgen aften gæster Norths sportsdirektør HLTV Confirmed, hvor der blandt andet lægges vægt på holdets seneste to udskiftninger og organisationens fremtid.
Skrevet af: mad0    29. november 2020 15:30      

Graham "messioso" Pitt er blandt morgendagens panel på HLTV Confirmed.

HLTV Confirmed løber af stablen atter engang, når showet sender live i morgen aften med Graham "messioso" Pitt som gæst.

Den 24. november blev North-mandskabet to spillere fattigere, da der blev sagt farvel til aizy og MSL som følge af brugen af en mere økonomisk bæredygtig strategi, der har skabt vej for Kristou og kreaz.

I den forbindelse gæster Graham "messioso" Pitt, som er Head of Esports Operations hos North, HLTV Confirmed, hvor han blandt andet fortæller mere om Norths fremtid og udskiftningerne på holdet.

HLTV Confirmed sender live i morgen aften, klokken 20:00. Du kan se hele showet på nedenstående stream.

LÆS OGSÅ
MSL: "North står i en situation, hvor de er nødt til at gå efter en mere bæredygtig strategi"

LÆS OGSÅ
North bænker to spillere

#1 DH_JanLund
2020-11-29 15:41
Uh det glæder jeg mig til at få en forklaring på.
#2 sirr
2020-11-29 16:04
Håber de går i dybden med den "pludselige" ændring, som har virket for andre organisationer (fx Tricked og Flames), men som de virkede til at ignorere i så lang tid. Forestiller mig det var fordi de så dem selv som (potentielt) T1 hold der ikke havde brug for at "tage chancen" med talenthold. Kunne være spændende at høre om FCK og Nordisk Film har været inde med en løftet pegefinger, eller om det er North selv der har valgt retningen.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere