Opret Log ind
Lyngby Vikings inviteret til Elisa Invitational
Det danske mandskab skal i den kommende uge deltage i Elisa Invitational, da ENCE har valgt at trække sig.
Skrevet af: annemai    24. oktober 2020 21:00      

Twinx og resten af Lyngby Vikings skal dyste mod blandt andre Dignitas og GODSENT.

For blot et par dage siden blev ENCE-spilleren Aerial sygemeldt på ubestemt tid, da han, efter egen udtalelse, har haft problemer med sit velbefindende. Som følge af sygemeldingen har ENCE nu valgt at trække sig fra den kommende Elisa Invitational-turnering, som skydes i gang i næste uge.

Det betyder ligeledes, at vi får endnu et dansk hold at se i turneringen, da Lyngby Vikings er blevet inviteret til at træde i det finske holds sted. Turneringen tæller nu derfor hele fire danske hold, da også Heroic, MAD Lions og AGF deltager, ligesom Farlig og GODSENT ligeledes er at finde i tuneringen.

Derudover er der pludselig endnu mere på spil, idet der nu er hele to spots til BLAST Premier Fall Showdown på højkant, frem for blot det ene spot, som tidligere var blevet annonceret.

Der er desuden blevet lavet nye grupper som følge af Lyngby Vikings’ deltagelse, og her ser vi således tre ud af fire danske hold i gruppe A.

Lyngby Vikings er derimod havnet i gruppe B, hvor de blandt andet støder sammen med de erfarne spillere fra Dignitas samt en enkelt landsmand i form af Farlig.

Gruppe A

  • dk Heroic
  • dk MAD Lions
  • dk AGF
  • no Apeks

Gruppe B

  • eu GODSENT
  • fi HAVU
  • se Dignitas
  • dk Lyngby Vikings

Gruppespillet til Elisa Invitationel skydes i gang mandag den 26. oktober, hvor vi får fornøjelsen af et ægte danskerbrag, når MAD Lions og AGF krydser klinger.

Heroic skal ligeledes i duel mandag, mens Lyngby Vikings må vente til tirsdag, hvor de støder sammen med GODSENT.

Gruppespillet består af åbnings- og vinderkampe i form af BO1, hvorefter der vil være eliminations- og deciderkampe i form af BO3.

Turneringen kulminerer den 1. november, hvor vinderne af de to semifinaler skal findes, og her vil de to vindende hold altså sikre sig en billet direkte til BLAST Premier Fall Showdown.

#1 BehinD
2020-10-24 21:35
Syndt for AGF at de får en gruppe med højere niveau nu.
#2 vict1924
2020-10-24 21:53
Tror stadig godt, de kan ryge videre fra gruppen.
#3 Tyze
2020-10-24 23:05
KOM SÅ KONGLEBLÅ!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere