Opret Log ind
Medie: FunPlus Phoenix viser interesse for Farlig
Farlig og resten af GODSENT-holdet er angiveligt tæt på et skifte til FunPlus Phoenix.
Skrevet af: Sander    21. oktober 2020 09:10      

Farlig skiftede fra Copenhagen Flames til GODSENT i maj.

Farlig kan sammen med resten af GODSENT-spillerne være på vej mod et stort skifte, da FunPlus Phoenix har rettet sigtekornet mod det europæiske hold.

Det erfarer HLTV.org fra anonyme kilder.

DBLTAP var det første medie til at erfare, at GODSENT arbejder på at sælge hele CS:GO holdet, og blot få timer efter fulgte HLTV trop med historien om FunPlus Phoenix som mulig køber.

FunPlus Phoenix hentede i foråret Heroic-mandskabet, troede alle i hvert fald, for efter vedvarende rygter stillede danskerne op som FunPlus Phoenix i Flashpoint 1, da de mødte Cloud9.

FunPlus Phoenix offentliggjorde også selv handlen og annoncerede købet af de danske spillere.

Handlen var dog ikke gået igennem endnu, og da es3tag ikke ville skrive under med FunPlus Phoenix, gik skiftet til den kinesiske organisation i vasken.

LÆS OGSÅ
FunPlus Phoenix tvunget til forfeit

Det har dog ikke skræmt kineserne væk fra CS:GO, og nu tyder meget på, at Farlig og co. skal repræsentere FunPlus Phoenix, der er blandt medejerne af franchise ligaen Flashpoint.

FunPlus Phoenix har afvist at kommentere på oplysningerne, skriver HLTV.

GODSENT tæller følgende spillere: 

  • dk Farlig
  • de kRYSTAL
  • sk STYKO
  • fi zehN
  • me Maden
     
  • se Devilwalk (Coach)
#1 Seneberg
2020-10-21 09:20
Farlig er virkelig god... og jeg tror på at dette hold er et godt springbræt til et af de størrer danske organisationer. Håber North tager ham med i deres overvejelser, når de engang vågner op fra den tåge de nu engang befinder sig i., og vil forsøge sig med en oprydning...
#2 Kjasper
2020-10-21 09:24
Tror sgu hellere han vil være i GODSENT end i North :D - Ja, hvis de vågner op fra de døde engang, kunne det være en mulighed, men der skal ske meget før det bliver en realitet imo
#4 Seneberg
2020-10-21 09:27
Enig, GODSENT er et godt sted. Og hvis de bliver solgt følger der økonomi med hos Funplus... Men vil så gerne at vi kunne se endnu et godt helt dansk hold, under en dansk organisation. Ærger mig over det sted North er, og føler at de har sovet i timen.
#3 Bestiarium
2020-10-21 09:27
Jeg ville sku være varsom med at skifte til en organisation som FPP, som handlede så uprofessionelt i forbindelse med købet af Heroic. Heldigvis bliver den bekymring aldrig aktuel for mig.
#5 strogie
2020-10-21 09:39
Håbede ellers på Maden og farlig skulle til north, forestil jer MSL, farlig, maden, aizy og lekro
#6 Kristja
2020-10-21 10:19
Lyder som en ond kombo, hvis MSL har nok selv indsigt til, at give stokken videre 😎
#7 BehinD
2020-10-21 10:57
Tror han efterhånden er blevet hans egen værste fjende ved at holde ved stokken og ikke lade den gå videre.
#8 Kristja
2020-10-21 11:21
Må se mig helt enig. Ville gerne se ham i en mere supportive rolle. Især når han er så klog altsåååå :D
#9 Wasin
2020-10-21 11:43
Er bange for han er for stolt :/
#15 Kristja
2020-10-22 00:15
Ja og det er så ærgerligt! Ved ikke om det er det mentale, ved at ligge højere på scoren. Men han kunne med 99% sikkerhed, bidrage betydeligt mere, til sit hold. Som men ser med hunden og karrigan. Hans individuelle niveau, er jo ikke så højt som BlameF, hvor han skal sættes op til kills. Eller hvor man bygger spillet op omkring sig selv.

Håber det ændre sig :)
#16 Wasin
2020-10-22 12:44
Yeah han skulle bare gå tilbage til at være rendyrket IGL og så iscenesætte sine mates i stedet. Gade+aizy rammer jo som udgangspunkt ret godt, så med lidt iscenesættelse kan jeg ikke forestille mig andet end de ville præstere endnu bedre.

Vi må vente og se :D
#10 Wasin
2020-10-21 11:47
Hvis de bare ville kaste kRYSTAL ud og finde en ordenlig IGL der også fragger lidt så tror jeg det her hold kunne gøre skade. De andre har hver især evnerne til virkelig at skyde fra sig, de svinger bare ekstremt meget.

Kan de få iscenesat Maden+Farlig endnu mere og samtidigt få zehN+STYKO til at fungere som anker på de forskellige maps så tror jeg det kunne blive rigtigt sjovt :)
#11 unclejakes
2020-10-21 13:00
Enig. Hvis FPX køber det her hold og samtidig samler AZR op, så begynder jeg for alvor at blive interesseret. Det er lidt vildt at tænke på, at alle de resterende 4 spillere har carry games.
Det kan godt være at krystal er en god IGL på rigtig mange punkter, men jeg har bare svært ved at se hvordan man kan være okay med at spille på en måde, hvor ens hold spiller 4v5 20 sekunder inde i rigtig mange runder.
Hvis man drager paralleler til Karrigan og Hunden som 2 gode IGLs der ikke fragger så godt, så virker det som om Krystal prøver at spille som Karrigan, ved at være en meget aktiv spiller, der vil åbne mappet op for sit hold, men han er bare meget dårligere til det end Karrigan er. Jeg synes han skulle spille mere ligesom Hunden, hvor han bliver støttet op af sine medspillere og spille med super højt trade-potentiale.
#12 Wasin
2020-10-21 13:49
Yeah lige præcis. Det er en rigtig god sammenligning, og en god tanke omkring AZR. Den havde jeg ikke engang selv tænkt på, det kunne være virkelig spændende.

Ja netop. De har hver især nogle maps/games hvor de kan skyde like 30-40, selv mod de gode hold. Jeg syntes virkelig de har et spændende hold og kRYSTAL må være en ekstremt god IGL(går jeg ud fra) siden det skal retfærdiggøre hans manglende individuelle niveau. Det værste er at hver gang jeg ser dem spille så føler jeg han laver nogle HELT håbløse ting. Han koster simpelthen så mange runder både individuelt og tidspunkter hvor han løber rundt med hovedet under armen.

+AZR please!
#13 unclejakes
2020-10-21 14:17
Jeg tror bare han har sagt til sig selv, at han aldrig vinder en straight up duel alligevel, så derfor så laver han super mange high risk / high reward plays, og det kan jeg som sådan godt forstå, men jeg synes bare at hans valg af de her high risk plays er helt hen i vejret. Så vil jeg altså hellere have at han er i live og kan være den der smider utility osv.
#14 Wasin
2020-10-21 14:50
Haha det kan der være noget om
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere