Opret Log ind
Tidligere NiP-stjerner ryger på bænken
GeT_RiGhT og Xizt er færdige som aktive spillere i Dignitas efter en lang række skuffende resultater.
Skrevet af: Sander    16. september 2020 18:19      

GeT_RiGhT spillede i NiP fra 2012 til slutningen af 2019.

GeT_RiGhT og Xizt er færdige som aktive spillere i Dignitas, da de to svenskere netop er blevet sat ud på bænken.

Det sker efter en lang periode med skuffende resultater, som giver Dignitas en øjeblikkelig plads som nummer 44 på verdensranglisten. Senest har holdet tabt til AGF og Imperial, der ligger henholdsvis nummer 52 og 143.

Det skabte ellers optimisme blandt nostalgikere, da Dignitas i starten af året samlede Xizt, GeT_RiGhT, f0rest og friberg igen efter mange år, hvor de fire ikke havde spillet sammen.

De var alle en del af det NiP-hold, der i de spæde år af CS:GO hev samtlige trofæer i hus, og det resulterede blandt andet i, at GeT_RiGhT blev kåret som verdens bedste spiller i 2013 og 2014.

Sammen med norske hallzerk skulle de fire svenskere skyde sig tilbage til toppen, men holdet har langt fra imponeret, og ingen regner Dignitas for et hold, der er i nærheden af de bedste i verden.

Det får nu konsekvenser for GeT_RiGhT og Xizt, der hver især har en rating på 1,02 og 0,88 i 2020.

Dignitas har endnu ikke offentliggjort, hvem der kommer til at erstatte de to svenskere.

Dignitas består nu af:

  • se f0rest
  • se friberg
  • no hallzerk
     
  • se Fifflaren (Coach)
  • se GeT_RiGhT (Bænket)
  • se Xizt (Bænket)
#1 Luffe-
3d 17t 55m
Gad vide om venskabet kan holde til sådan en omgang :/
#2 Mandvelon
3d 17t 44m
Tænker orgen har presset på spillerne for at få nogle ændringer, holdet har jo virkelg ikke præsteret noget, så det skulle ske før eller siden.
Håber de hiver nogle unge ukendte talenter ind nu, ville være spændende istedet for alle de samme svenske spillere i rotation.
#3 Luffe-
3d 17t 42m
Tror jeg skam også. Men derfor kan man jo godt være bitter :)
#4 Wasin
3d 17t 37m
Mon ikke også det er ved at være på tide at trække sig tilbage som aktiv spiller og måske indtage en ledende/større rolle i en svensk organisation.

Er sikker på deres erfaringer og viden om esport sagtens kan bruges i forskellige projekter!
#5 sekke
3d 17t 0m
Get_Right virker som et helt igennem godt menneske, men jeg kan godt forstå hvis DIG har ment at niveauet ikke var der, hos både Get_right og xizt. Jeg er dog usikker på hvad friberg gør, som de mener er mere værdifuldt. :)
#6 Martin
3d 16t 45m
Spændende!
#7 sirr
3d 16t 16m
Der er vel ingen tvivl om at turen til Dignitas, og netop Dignitas valg af hold var et større sats hvor de færreste forventede at det ville blive en T1/T2 contender. Fedt for alle os gamle drenge at kunne se den sidste omgang CS fra de gamle koryfæer - men jeg tænker også at en administrativ tjans er mere egnet for flere af de spillere nu.
#8 unclejakes
3d 14t 28m
Ved ikke lige hvordan det er gået med deres seertal / merch osv.
Kunne tænkes at Dignitas har været lidt for optimistiske på enten popularitet og/eller deres niveau.
Nu har de 2 gode spillere, og en halvlunken veteran, der dog kan spille support, så der er helt klart noget at bygge på.
Man undres lidt over hvad f0rest tænker i alt det her. Han kunne jo godt være blevet på NiP og stadig spille med i toppen, men valgte at trappe ned sammen med vennerne. Nu er venne-holdet splittet og han skal til at trække nye spillere op til i hvert fald et respektabelt t2 niveau må man gå ud fra.
#9 mewie
3d 13t 32m
+REAL +Gux :):):):):):):):):):):):):):)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere