Her ses Falcons IGL, RavneFar.

Ydmyghed og hårdt arbejde er opskriften til succes i Falcons-lejren

I den velsmurte Falcons-fabrik er det ydmyghed og hårdt arbejde, der beskriver RavneFar og kompagni bedst.

På søndag skal det hele afgøres på tværs af divisionerne, når de bedste og dårligste mandskaber bliver fundet til relegation og, i Elgiganten Ligaens tilfælde, slutspillet.

I den forbindelse har Dust2.dk hevet fat i Falcons, som har spillet et næsten perfekt grundspil i løbet af de sidste to måneder. Det er blevet til hele 14 sejre og kun ét enkelt nederlag på vejen til toppen.

Forinden sæsonstarten påtog mandskabet sig blot én udskiftning, da man hev den tidligere MultiHunters-spiller, Bunke, ind i startfemmeren. Holdet har siden da vidst gode takter, men ifølge RavneFar, så er de ikke færdige med at forbedre sig.

I forhold til sidste sæson, så er vi helt klart blevet bedre! Vi deltog med en spiller i sidste sæson, som vi ikke følte helt passede ind på holdet. Bunke har vist sig indtil videre og være en god kandidat på holdet, og vi arbejder på at få ham spillet ordentligt ind. Så vi føler bestemt, at vi står stærkere end nogensinde. Det er dog nævneværdigt at fortælle, at vi stadig har meget at lære, men vi er et hold, der knokler for at forbedre os konstant, skriver en tilfreds RavneFar.

Forventninger i Falcons-lejren er som forventet, da en oprykning er det eneste, man har i tankerne. Et af holdets specialiteter er dog, at de er gode til at forholde sig ydmyge på vej ind i hver kamp, trods deres fremstilling af dominans gennem sæsonen.

Vores forventninger til slutspillet er selvfølgelig, at vi rykker op i 1. Divisionen. Men vi forholder os med en ydmyg mentalitet, når vi møder op til en kamp. Vi har slået alle holdene i divisionen, så vi føler, vi har bevist vores værd til en 1. Divisions plads. Vi føler, at vores potentiale rækker længere end til 2. Divisionen. Vi går pt. 14-1 i divisionen, og vi er et forholdsvist nyt line-up, eftersom at Bunke ikke er blevet spillet 100% ind endnu. 

Ser frem til revanche

I weekenden blev 'DM'-finalerne afholdt, hvor Ølgod Efterskole overkom enhver udfordring, da de unge efterskoledrenge tog sejren. Falcons var ligeledes at finde i slutspillet, hvor holdet stødte sammen med AaB Akademi.

Det gik ikke forventet, da RavneFar og kompagni blev straffet på deres mappool, hvilket resulterede i et nederlag. I weekenden har Falcons-mandskabet dog muligheden for at vise, hvem det bedste mandskab egentlig er.

Holdet er allerede sikret en plads i slutspillet, så weekendens resultater påvirker kun, hvilke modstandere, de møder i relegation-kampene.

Vi har lige haft fornøjelsen af at spille mod Aab Akademi til DM i weekenden, hvor vi desværre bliver taget på vores mappool, og det resulterede i noget sjusket CS fra vores side. Men jeg føler, at vi er bedre forberedt nu, og er overhovedet ikke nervøse for, at de skulle overraske os denne gang. Så med det sagt, så skal holdene bare sparkes bagi.

Dust2.dk sluttede af med at spørge, hvor meget ravage, han tror, de kan lave 1. Divisionen, hvis de skulle ske at rykke op. RavneFar svarede kort og præcist, at de ville lave "rigeligt".

Holdkortet i Falcons ser således ud:

  • Danmark Bunke
  • Danmark RavneFar
  • Danmark Kaspara
  • Danmark WGaard
  • Danmark Speedy

Falcons har tre opgør på menuen på søndag, når Aab Akademi, ELT.red og Kolding Esport venter på serveren.

#1(Med 0 svar)
29. maj 2020 kl. 19:04
Cacci
Maskiner :o
#2(Med 0 svar)
29. maj 2020 kl. 19:51
Recoil
Han er sgu en nydelig fyr
#3(Med 0 svar)
29. maj 2020 kl. 20:19
nopze
Du er alt for ydmyg og sød maten, i er kæmpe maskiner! i kommer til at ødelægge 1. div næste sæson :-)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.