Opret Log ind
Community Offtopic
Hjælp til hjemmeside
2020-02-13 18:59  |  
Isak
Hej Dust2.

Jeg står og mangler hjælp til at få lavet en hjemmeside til mit firma.

Hvis der står en perfekt gut til at lave hjemmesider, som mangler lidt ekstra penge, så har du mulighenden for at tjene lidt ekstra her.

Send mig en pm hvis du interesseret, så kan vi snakke om mere info.
#1 DtN
2020-02-13 19:17
Prøv herinde: https://www.facebook.com/groups/ungeprogrammorer/

Der står rigtig mange firmaer og freelancere klar til at hjælpe. Men inden du gør det, skal du komme med flere informationer, ellers bliver de ikke så glade derinde.

Eksempelvis dit budget, hvad du konkret forventer lavet. Er det bare en præsentationsside/info side, som kan klares i WordPress, eller skal du have lavet en masse fancy custom ting?
#2 sirr
2020-02-13 19:30
Hey Isak. Har arbejdet med digital kommunikation og hovedsageligt specificeret mig med hjemmesider igennem de sidste 12-15 år. Hvad er det, mere præcist, for et website du skal have oprettet? Er det ecommerce, er det 'bare' et "visitkort" eller noget helt 3.?

Jeg laver ikke hjemmesider fra bunden, men finder sammen med "kunden" en god skabelon der kan bruges til at opnå de mål som der er opsat. Hvis du ikke kender til universet med skabeloner, kan det nævnes at der er mange hundredetusinde, og mange bureauer bruger også skabeloner - de tager bare æren for arbejdet ;-). Men. arbejdet med skabeloner gør bl.a. at min pris er en del lavere end hvad man vil få ved et bureau.

Jeg kan derfor (qua min erfaring og uddannelse) også hjælpe med gode råd til andre digitale platforme, hvis det ønskes.

Jeg vil samtidig tilføje at jeg, inden jeg gårr igang, giver en total pris og afgrænser projektet til hvad der er min opgave, og hvad der ikke er min opgave. Jeg har eksempelvis erfaret at mange ikke har en forretningsplan hvilket gør at de ofte sidder løbende i udviklingen af websitet og vil have ændret X og Y, på trods af den oprindelige aftale ikke var sådan. Jeg har selvfølgelig gjort det - til en grænse, men det gør det nemmere for begge parter hvis der er en klar vision om hvad websitet skal og hvad det (måske mere vigtigt) ikke skal.
#3 WeiZ
2020-02-13 19:38
Hvis man må spørge, hvorfor laver du dem ikke fra bunden? :P - Udover selvfølgelig tiden du spare ved at bruge skabeloner. Jeg hader selv frontend, så alt hvad jeg kan tage fra nettet/andre, bliver tyvestjålet. :D
#4 sirr
2020-02-13 20:49
Jeg laver det som sidegesjæft til mit normale arbejde, og tiden skal hænge sammen med familie og arbejde :D. Jeg prøver bare at hjælpe mindre selvstændige eller mindre bureauer der gerne vil have noget i værks online, samtidig med jeg får lidt lommepenge - jeg oplever samtidig at dem jeg laver noget for, typisk ikke har budgetter til sider der er lavet fra bunden der, som du selv nævner, er væsentligt mere tidskrævende.
#5 WeiZ
2020-02-14 08:19
Helt fair, var også bare nysgerrig. Hader personligt selv frontend arbejde, men elsker dermed at kode backend. :D
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere