Hvordan hjælper vi bedst Esport atleterne? - Forskningsprojekt om Esport
19. november 2020 kl. 11:26
Lydigzen
Vi har søsat et Bachelorprojekt fra VIA University College, hvor fokuset er på Esport og staben omkring holdet og hvorledes man bedst optimerer samspillet med de forskellige professioner for at opnå den bedst mulige præstation.
Mere specifikt vil vi gerne undersøge fra spillernes vinkel, hvad deres erfaring/forståelse er omkring samarbejdet, herunder mentalt og fysisk helbred samt performance og hvad de ellers måtte have af tanker ift. optimering af dette.

Der søges især semi-professionelle og professionelle CSGO spillere som kunne være interesseret i at deltage i et interview (ca. 40-60 min varighed). Vi gør det med hensigten om at spillerne kan hjælpe via deres udsagn og derved kan staben omkring lære hvordan man bedst muligt agerer for spillernes bedste interesser.

Har du lyst til at hjælpe esporten med at bedre møde spillerne i øjenhøjde og at du og fremtidige spillere bliver hørt?

Kunne dette være noget du er interesseret i eller kender en så smid en besked på nedenstående mail - også gerne hvis du har spørgsmål eller lignende! Der kræves kun en times tid af dig i et online interview og intet andet, du skal bare møde op. Alt anonymiseres og du kan altid trække dig tilbage fra projektet.

Mail: [email protected]
(det er altså ikke en sketchy mail, det er bare sådan mails fra VIA University College ser ud :D)

Mvh.
Oliver Lydig Kristensen
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.