Opret Log ind
Tilt søger hold
2020-09-20 21:27  |  
Tilt
Hej alle sammen

Jeg hedder Kasper "Tilt" Tillgaard, jeg er 23 og bor i aarhus området, hvor jeg også læser til lærer. Jeg leder efter et hold som jeg skal ud og skyde nogle hoveder for. Jeg har tidligere spillet på 2 forskellige hold hvor jeg har spillet waow ligaen season 3 i 3. divison og i det seneste har jeg spillet i metal ligaen season 15, 8. division som vi vandt.

Jeg har primært spillet Entry fragger på begge holdene, jeg kan dog også fint svinge en defensiv AWP hvis der er brug for det. Jeg er meget åben for at tage en anden rolle, da jeg gerne vil blive dygtigere på andre områder end det. Jeg coacher 10 unge CS:GO spillere hos aarhus Esports center hvilket også er en del af motivationen til selv at blive bedre og forstå spillet endnu bedre.

Jeg kan tage til LAN i hele landet når vi får lov igen engang.

Lige nu ligger jeg level 5 i faceit da jeg ikke bruger så meget tid på at pleje min rank.
Jeg har dog godt 2000 timer i CS

Hvad kan jeg tilbyde:
Jeg kan tilbyde stabilitet og ro samt en fin dybte og spil forståelse. Jeg er et meget motiveret menneske og da jeg stræber efter at bruge min lærer udannelse til at skulle undervise/træne I CS:GO er jeg meget dedikeret til spillet. Jeg kan som udgangspunkt træne 3 gange om ugen, jeg er meget fleksible med hvilke dage der bliver trænet.

Er der andet i har brug for at vide så bare skriv.

Steamprofil
https://steamcommunity.com/id/Frozordk
#1 Pand43N
2020-09-21 16:19
Added
#2 Tilt
2020-09-22 19:51
Har accepteret :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere