Søger to fysiske spiller i Aalborg!
10. september 2020 kl. 13:12
1SHOT
Bor du i Aalborg? Ønsker du koordineret gameplay og at løfte dit niveau i CS:GO? Er du under 25 år? Så kan det være Station 10's eSport hold kunne være noget for dig!

Vi er på udkig efter to spillere til vores primære hold med et tilsvarende niveau som de nuværende spillere. De eneste krav vi har til dig er at dit niveau stemmer overens med hvad der ville svare til et faceit level 5-6 stykker, ikke at du behøver at være i det level pt.

Som spiller forventer vi at du er villig til at deltage det fællesskab som vi har fået skabt - hvilket altså vil sige at du kan møde op til træning hver Onsdag på Station 10 i Nørresundby! Vores træning starter fra klokken 18:00 og slutter mellem 21:00 og 22:00.

Vi deltager selvfølgelig til online turneringer samt LAN arrangementer så som GGW, disse arrangementer er forudbetalt af os og vi træner altid op til dem med håbet om at kunne få en god plads!

Vi tilbyder faciliteter så som computere, skærme og gaming udstyr. Dog rådes det altid at man tager sit eget udstyr med, da det oftest er det man er mest vant til som giver det bedste udfald. Vores skærme er kører 144Hz og kan frit benyttes.

Ud over det hyggelige og konkurrencedygtige fællesskab vi kan tilbyde, så coaches holdet også af en meget erfaren spiller. Han ligger i FACEIT level 10 og har mange års erfaring både i CS generelt, men også på adskillige hold og har spillet med til diverse turneringer og LAN arrangementer. Han sørger altid for at have noget klar til holdet når de mødes og sørger for at alle står klar når der skal spilles mod andre hold.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du skrive en kort beskrivelse af dig selv til træneren også vil du kunne komme forbi til en kamp eller evt. Samtale over discord. Du kan skrive til ham på; [email protected]
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.