Der var plads til smil hos blameF, trods skuffelsen mod Spirit.

Dag ét: Middelmådig dag på kontoret

Førstedagen til RMR B er nu slut. 16 kampe er blevet afviklet i PGL's studier i Bukarest.

Dust2.dk ved RMR-turneringen i Rumænien.

Vi har trykket “genstart” på den europæiske RMR-kvalifikation. RMR B er sat igang, og hvilken første dag det har været. En vild dag i den rumænske hovedstad, Bukarest, hvor de 21 danske spillere, fordelt på syv hold, i den grad fik sat deres præg på dagen.

Allerede på mediedagen i går fik danskerne sat deres præg på eventen. Alle 16 holds holdkaptajner var i den varme stol hos BanKs. Og det gjaldt naturligvis også tre af de fire danske in-game ledere, blameF (Astralis), Patti (ECSTATIC) og TMB (Preasy).

Med mediedagen og en god nats søvn i hus, kunne kampene sættes igang ved middagstid. Og det var lige på og hårdt.

Vitality og MOUZ åbnede med favoritsejre. Spirit delte æg ud til gla1ve og ENCE. ECSTATIC leverede dagens helt store overraskelse, med en sejr over Monte. Apeks og Cloud9 satte deres modstandere til vægs. Astralis hentede en pligtsejr mod de lokale helte. Og Heroic besejrede Preasy, i et vaskeægte, eller i hvert fald delvist ægte, danskeropgør.

... og så var dag ét, af den anden og sidste af de to europæiske major-kvalifikationer, RMR B, ligesom igang. Underholdningen fejlede ikke noget. Og vi var kun halvvejs gennem førstedagen i PGL's studier.

Nogle af holdene nåede knap nok at ånde ud efter deres første kamp, inden de skulle i kamp igen. Sidste del af førstedagen åbnede med de fire 0-1-kampe, startende med sejre til gla1ve og ENCE, samt acoR og GamerLegion. De to danskere, og deres respektive hold, er dermed klar til 1-1-kampene i morgen.

Dernæst skulle Preasy forsøge at komme på tavlen, med en sejr over OG. Det lykkedes dog desværre ikke for dupreeh og co., som led et kedeligt nederlag til ruggahs tropper. Samtidig med det, gik det bedre for br0 og Monte, som er klar til 1-1-kampene med en sejr over Nexus.

Mens tre danskere, gla1ve, acoR og br0, altså blev klar til 1-1-kampene i morgen, så må Preasy desværre sande, at de skal spille for deres liv i turneringen i morgen, når den står på elimineringskamp for dem.

Slut på 0-1-kampene, og så var der kun 1-0-kampene tilbage, startende med ECSTATIC mod MOUZ. Her leverede Patti og co. en hæderlig indsats, om end det ikke var nok i sidste ende, til at hamle op med MOUZ. Med nederlaget slutter ECSTATIC sig til gla1ve, acoR og Monte, og deres respektive hold, i morgendagens 1-1-kampe.

MOUZ, til gengæld, er med sejren over det danske mandskab, klar til at spille om en major-billet i morgen. Det samme gælder også for Cloud9, som besejrede Apeks med cifrene 13-10 i deres indbyrdes opgør.

Klar til at spille 2-0-kampe i morgen, og en kamp om en major-billet, er også Vitality De vandt i suveræn stil over Heroic. Dermed blev endnu en flok danskere, TeSeS, nicoodoz og sjuush, sendt til morgendagens 1-1-kampe.

Tilbage for i dag, var der nu kun én kamp, Astralis mod Spirit. Her spillede Astralis en flot kamp, og det så sågar ud til, at de skulle løbe med sejren, og blive de eneste danske hold, eller hold med dansk islæt, som skulle spille 2-0-kamp i morgen. Spirit fik dog udlignet Astralis' føring til sidst, og derfra løb de også med sejren.

Astralis må derfor slutte slutte sig til den danskerkoloni, som i forvejen er havnet i 1-1-poolen, mens Spirit slutter sig til MOUZ, Cloud9 og Vitality i jagten på to styks major-billetter i morgen.

Slut på dag ét. En vild og hektisk dag, med hele 16 kampe, og en masse god CS. Danskerfesten startede godt, men endte alligevel lidt kedeligt. I den forstand endte det med, at blive en lidt middelmådig dag på kontoret.

#1(Med 0 svar)
20. februar 2024 kl. 06:07
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Trist Astralis rammer heroic. Absolut sværeste lodtrækning for begge hold imo.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.