gla1ve kunne juble over sejren over Guild Eagles.

gla1ve: "Dejligt at vinde en runde"

Dust2.dk fangede gla1ve til en kort snak, efter ENCE's sejr over Guild Eagles.

Dust2.dk ved RMR-turneringen i Rumænien.

ENCE, med deres danske holdkaptajn, gla1ve, formåede med en sejr over Guild Eagles i deres anden kamp i dag, at rejse sig efter det smædelige 13-0-nederlag til Spirit i deres første kamp.

Derfor var det naturligvis en glad gla1ve vi fangede efter kampen mod Guild. En kamp, hvor ham og ENCE i øvrigt selv var tæt på at vinde 13-0. gla1ve var i særdeleshed glad for, at de endelig kom på tavlen, og vandt en runde i turneringen her.

Vi starter rigtig godt ud. Det var dejligt, at vinde en runde. Så fik vi også prøvet det her til RMR’en. Vi vidste godt, at Anubis kunne blive et godt map, hvis vi startede godt ud, for det er rimelig T-sidet lige for tiden.

Indledte gla1ve, hvortil han uddybede, at han var særligt glad for sejren, eftersom de ikke havde meget tid til, at forberede sig til kampen.

Jeg føler ikke, at vi havde særlig godt styr på dem, for vi havde ikke særlig meget tid til, at forberede os på kampen. Vi havde kun en halv time fra vi kendte mappet, til vi skulle spille, og vi skulle også nå at sætte op. Jeg synes dog vi spillede rigtig godt, og havde en del clutches, som selvfølgelig hjalp på det. Det var også lige før, at vi formåede, at vinde 13-0, efter at have tabt 13-0.

Og gla1ve og co. var netop meget tæt på, selv at vinde 13-0. Således var de foran 12-0 ved pausen, efter en formidabel T side på Anubis. Netop Anubis har vist sig, at være et meget T-sidet map. Hvorfor det er tilfældet, havde gla1ve et godt bud på.

Jeg tror primært det er fordi, at CT ikke har så mange muligheder for, at lave agressive ting. Og hvis du som CT, skal spille agressivt, så er det ikke alene individuelle ting, men mere hold-baserede ting, der skal lykkedes. Situationer, hvor det hele skal være sat op fra starten af runden, med smokes, flashes og molotovs. Det er måske det, der gør det lidt sværere (for CT, red.). Og når du så endelig vælger, at spille offensivt som CT, så er det stadig meget fifty-fifty, og lige så meget i T’s favør. Når man så endelig spiller defensivt, så er det stadig i T’s favør. Så det kræver, at man laver nogle rigtig gode beslutninger mid-round, og nogle gode individuelle plays, for at få en god CT side.

Skulle genfinde dyderne fra Katowice

Ovenpå en snak om den netop overståede kamp mod Guild, gik snakken med gla1ve over på deres første kamp i dag, det smædelige nederlag til Spirit. Vi bad gla1ve sætte lidt ord på den kamp, og han kunne bl.a. berette, at han ikke helt følte ham og holdkammeraterne havde den rette mentalitet op til kampen.

Det var svært. Jeg tror måske vi gik lidt forkert ind til kampen. Vi havde heller ikke rigtig den rette tænding på, og var en smule nervøse, måske fordi det handler om majoren. Så var det første kamp, og det var det samme til Katowice, hvor vi tabte til BIG (i vores første kamp, red.). Godt nok fik vi ni runder i den kamp (mod BIG, red.), men følte aldrig rigtigt, at vi var med i kampen. Det samme skete her mod Spirit.

Forklarede gla1ve, hvortil han tilføjede, at de udover at finde den rette mentalitet igen, samt dyderne fra Katowice, før mødet med Guild.

Vi måtte også lige hiv lidt op i os selv, og minde os selv om, hvad der fungerede i Katowice, og hvordan vi kunne bringe det frem igen. Det formåede vi så, at gøre til den her anden kamp mod Guild. Derudover, så er det Spirit, lige nu verdens bedste hold, med verdens bedste spiller. Vi har en del overtals- og 3-mod-3-situationer, og når man ikke vinder dem mod et hold som Spirit, så er det umuligt at vinde over dem. Men lige at tabe 13-0, det gjorde lidt ondt.

Lød det fra gla1ve om Spirit-kampen, inden han ganske kort også kunne føje en kortfattet kommentar til Spirits fænomen, donk.

Jeg har ikke så meget at sige. Det er vilde scener han formår at lave.

Efter snakken om Spirit og donk, satte gla1ve lidt ord på, hvordan ENCE har forberedt sig op til eventen her. De har ikke haft meget forberedelsestid, men i det mindst kunne de tage en masse gode ting med fra eventen forinden, IEM Katowice.

Vi har haft tre dages træning mellem Katowice og RMR’en her. En fridag, tre dages træning, og så direkte hertil. Det var sådan vi valgte, at gøre det. Det gav mest mening for os. Og vi kunne fokusere på de ting, vi følte der var nødvendige. Om det så kommer til at bære frugt, det håber jeg selvfølgelig.

Dyderne fra Katowice genfandt gla1ve og ENCE-holdet før og under Guild Eagles-kampen, efter nederlaget til Spirit. Og nu skal de forsøge at fastholde dem, både til 1-1-kampen i morgen, og fremadrettet.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.