zonic og Falcons misser Majoren i København.

zonic: "Det er ikke godt nok"

Det var en tydeligt og svært skuffet Falcons-coach, som vi fangede efter Majoren glippede for dem.

Dust2.dk ved RMR-turneringen i Rumænien.

Majoren næste måned i København bliver uden Falcons, deres to danske spillere, Magisk og Snappi, og deres danske coach, zonic. Det står klart, efter de her til eftermiddag tabte deres afgørende elimineringskamp mod russiske AMKAL.

En slem skuffelse for zonic og co., som helt sikkert havde rettet sigtekornet mod deltagelse i den første Major på dansk grund, inden RMR'en gik i gang. Nu må den danske coach og hans tropper dog kigge langt efter den københavnske Major-drøm.

Det var nærmest åbenlyst, hvad der gik igennem hovedet på zonic efter kampen, og efter Major-pladsen var glippet. Og svaret på spørgsmålet afspejlede det selv samme.

Frustration og skuffelse, selvfølgelig. Vi er alt for usikre og inkonsekvent i vores spil, og ikke kloge nok på vores mappool. Det er de to ting jeg føler, der stikker mest ud.

Skuffelsen stod nærmest ud af den danske coach i en sådan grad, at det var svært ikke selv, at føle den samme skuffelse. Det er dog nok ikke bare manden selv, og undertegnede, men hele CS-Danmark, som vil være skuffet over, at den bedste danske coach nogensinde, ikke kommer til Majoren i Danmark.

Men hvordan kunne de falde så dybt, efter de nåede semifinalerne i Katowice? Det er det store spørgsmål, som de må stille sig selv. Den manglende forberedelsestid fra Katowice, til RMR'en, ville zonic dog ikke bruge som en undskyldning.

Vi gør det egentlig fint nok til Katowice. Men fordi vi nåede så langt, så havde vi heller ikke tid til, at justere så meget, fordi vi skulle direkte her til (Bukarest, red.). Det er dog ikke nogen undskyldning. Det er bare ikke godt nok. Skal man til Majoren, så skal man slå et hold som AMKAL, uden dog at tage noget fra dem og deres præstation.

Mens skuffelsen over den glippede Major-kvalifikation, ovenpå nederlaget til AMKAL, blev lagt lidt til side, reflekterede zonic efterfølgende over de to foregående kampe mod FaZe og Eternal Fire. To kampe, som Falcons tabte. Netop disse to nederlag var grunden til, at Falcons overhovedet stod i en elimineringskamp i dag.

Først var det FaZe-kampen, som fik et par ord med. Efter den kamp stormede han rasende ud af studiet. Adspurgt om, hvor vidt han var rasende, fordi han allerede der synes det begyndte, at gå skidt for dem, svarede han:

Det var egentlig mere fordi jeg synes, at vi havde en god kampplan mod FaZe. Jeg synes vi havde mange runder, hvor vi kunne spille bedre, men selv smed det væk. Vi lavede mange dumme fejl, og det gjorde mig ret sur og utilfreds.

Dernæst fik Eternal Fire-kampen et par gloser med. Her ledte hans svar tilbage på noget af det, som han indledningsvis nævnte for os, at de stadig ikke er helt kloge på deres mappool.

Der stod vi svagt i forhold til mappoolen. De er gode på både Overpass og Vertigo. Ligeledes på Nuke (som den kamp blev spillet på, red.), som også er et af vores bedre maps, og vi synes den måde de spiller på der, passer bedre til os, derfor valgte vi det map. Men de var bare bedre.

Midt i skuffelsens stund, fik han afslutningsvis lov til at refklere over, hvad fremtiden nu byder på for ham og resten af Falcons-mandskabet.

Nu skal vi hjem og kigge på tingene. Falcons er et langsigtet projekt. En af grundene til, vi fik det her lineup, var selvfølgelig også, at vi gik direkte til RMR’en her, og undgik online-kvalifikationerne. Men vi må hjem og kigge på det. Vi skal selvfølgelig kunne se et hold, som kan gøre det bedre, og vi må hjem og evaluere hvad der skal ske herfra.

Det var naturligvis ikke kun holdets coach, zonic, som var skuffet over, at de nu misser Majoren i Danmark. Også holdets kaptajn, Snappi, udtrykte stor skuffelse, da BanKs interviewede ham efter kampen.

Snappi kunne slutte sig til sin coach, og skuffende konkludere, at det ganske enkelt ikke var godt nok. De var ganske enkelt ikke gode og stærke nok, hverken individuelt, eller som hold.

Der er i den grad noget at arbejde på for hele Falcons-lejren. Lige så højtflyvende de var i Katowice, lige så dybt faldt de i Bukarest. Og det bliver spændende at se, hvad fremtiden byder på for dem.

#1(Med 0 svar)
16. februar 2024 kl. 19:02
Unlucky-Luke
;(
#2(Med 1 svar)
16. februar 2024 kl. 20:25
Kristja
Måske ikke en fordel at skippe kval som nyt lineup? Og måske man skulle have prioriteret Majoren, men ja svært i et tæt pakke program!

Men igen som han selv udtaler, så er det et langtids projekt, omend det kan lyde som en flad undskyldning med en ENCE core plus magisk.

Generelt set, så havde jeg håbet han ville samle et ungt holdt, fyldt med talent under Snappi, og bygge fra bunden, det var egentlig også lidt det man burde forvente, da han sagde han tog muligheden hos Falcons for at bygge et hold op fra bunden 😏 og ikke på grund af dollars.
#3(Med 0 svar)
16. februar 2024 kl. 22:03
Bergizzle
Enig. Forstår godt han/de er skuffet, men nu rammer virkeligheden ham nok også mht tidligere udtalelser. Men hvad faen der er en ny turnering i morgen, så samvittigheden letter nok lige så hurtigt som den kom.
#4(Med 3 svar)
17. februar 2024 kl. 02:53
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Synd for spillerne men har aldrig været fan af zonic så er ikke overrasket :)
#5(Med 2 svar)
17. februar 2024 kl. 23:48
Udknud
Haha, det er sgu mange år du har skullet sidde og vente for at få lejlighed til at komme af med den kommentar.. men endelig kom dagen.. respekt for at du holdt ud siden hvad.. 2017?? 😉
#6(Med 1 svar)
18. februar 2024 kl. 01:54
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Mange år han er foræret hold, astralis der havde det bedste team play inden han kom også verdens bedste Piller til st røre spillet, nu blev han grådig og nu får vi at se om han virkelig kan noget, lad os se men jeg tvivler
#7(Med 0 svar)
18. februar 2024 kl. 03:41
JakobHelms
Argument på samme niveau som at gla1ve ikke er en god IGL, han havde bare et godt hold og Zonig gjorde alligevel alt arbejdet, Dupreeh er ikke en god spiller, han var bare holdt oppe af verdens bedste AWPer, device er ikke en god AWPer, han har kun fungeret i Astralis-systemet, og Xyp9x var i virkeligheden dårlig, de andre var bare så gode, at man ikke kunne se det. Men dejligt for verdens dårligste hold med 5 dårlige spilllere og en dårlig coach der fik foræret det hele og 4 majors, ja :-).
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.