NIP ligger i skrivende stund nummer 24 på verdensranglisten.

Ekspert revser k0nfig

Det er ikke ligefrem rosende ord, eksperten sender i k0nfigs retning.

Det er ikke nogen hemmelighed, at NIP har haft det svært i en længere periode.

I slutningen af juli måned lå holdet nummer syv på verdensranglisten, men der er sket rigtig meget siden da.

Brollan og hampus er ikke længere en del af startfemmeren, og det er i stedet es3tag og alex, der trækker NIP-trøjen over hovedet, når holdet skal i aktion.

Udskiftninger og svingende resultater har gjort, at holdet er faldet drastisk på verdensranglisten, hvor de nu indtager 24.-pladsen.

Den store nedgang er skam heller ikke gået eksperternes næse forbi, og her til aften delte Mauisnake et opslag på X, hvor han skrev følgende:

Det mest skuffende ved dette NIP-mandskab er, at når du ser på holdkortet, ville du være okay med, at have flere af spillerne som din 3.-5. bedste spiller i en startfemmer med mesterskabsforhåbninger, men ingen af dem ​​som din bedste spiller.

Mauisnakes opslag om NIP-mandskabet fik en anden ekspert, YNk, til tasterne. Den 31-årige serber lægger i sin kommentar ikke skjul på, at han ikke mener, at k0nfig hører til på et hold, der skal vinde trofæer:

Hvis du har REZ eller k0nfig på dit hold, har du ikke mesterskabsforhåbninger, skriver YNK.

Den direkte udmelding har skabt debat i kommentarfeltet om, hvorvidt de to nævnte NIP-spillere har niveauet til at spille med på øverste hylde.

De omtalte opslag kan ses her:

#1(Med 0 svar)
26. januar 2024 kl. 21:30
Scimmed
YNK er virkelig også bare en kæmpe idiot, der burde ties ihjel 😂
#2(Med 0 svar)
26. januar 2024 kl. 21:34
jollarn
k0nfig er fcking klasse
#3(Med 3 svar)
26. januar 2024 kl. 22:06
Kristja
zZzzzZzzz Eksperter som aldrig har været på nær samme niveau lmao.
#4(Med 2 svar)
27. januar 2024 kl. 00:14
bimse
Det ser man vel også i andre sportsgrene? :)
#5(Med 1 svar)
27. januar 2024 kl. 00:22
Kristja
Det gør man helt sikkert! Men man ser vel ikke i andre sportsgrene, at diverse eksperter kegler rundt så ofte i deres udtalelser? Det er et spørgsmål, for jeg ved det generelt set ikke :D

Jeg er enig i at Rez er en skygge af sig selv, og k0nfig er inconsistent af. Men k0nfig viser tilgengæld en tårnhøjt peak, så er det ham/dem der ikke gør det godt nok, eller er det holdet omkring dem, som trækker dem med? Er det nemt at præsterer på et top niveau, hvis du har 20+ udskiftninger/ holdopstillinger på et år? Næppe.

Dertil synes jeg det er en rimelig weak udmelding af begge to. Lidt som når/da Kassard gik efter hooxi, uden egentlig at overveje nærmere hvad præstationerne skyldes :D
#6(Med 0 svar)
27. januar 2024 kl. 00:27
bimse
Jeg har aldrig set fodboldkommentatorer blive personlige, men det er generelt mere personligt i CS også, synes jeg. Men jeg synes, at k0nfig har haft chancerne for at præstere - han er, som du selv nævner, latterligt inconsistent. Selvom at Mauis og Ynks kommentarer her er rimelig toxic og nok noget, de burde holde for sig selv, er jeg egentlig meget enig i det, som de begge 2 skriver.
#7(Med 0 svar)
27. januar 2024 kl. 01:39
Danovitsj
CS kommentatorer skal blive noget mere professionelle og lade alt det toxic shit blive derhjemme. Det er er levn fra gamle tider og Cs scenen skal udvikle sig hvis den virkeligt skal tages alvorlig.
#8(Med 0 svar)
28. januar 2024 kl. 00:56
giftigg
Altså jeg synes jo Janko har ret. Konfig er simpelthen for hovedløs i mange af sine aktioner, og for mig gør det bare at det aldrig bliver stabilt for holdet eller holdkammeraterne. Han har nogle vilde spidskompetencer, men med så komplette spillere på alle topholdene ligner han bare en spiller fra en anden generation af CS hvor det taktiske fyldte langt mindre..
#9(Med 0 svar)
28. januar 2024 kl. 13:12
Unlucky-Luke
både k0nfig og Rez svinger virkelig meget. hvis de kunne få deres bund niveau hævet ville det ændre alt for de er begge virkelig gode når de har en god dag.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.