siNde er ude af sin prøveperiode hos AGF.

siNde raser mod AGF: Sportschef afviser kritikken

notaN er bænket efter eget ønske, mens siNde ikke bliver en fast del af AGF, og det får hans sind i kog, da der angiveligt er lovet flere ting, som ikke blev overholdt. Sportschefen afviser kritikken.

Det blev en kort prøveperiode for den erfarne ingame leader siNde, der efter knap en måned på prøve ikke længere er en del af AGF-mandskabet. Derudover har holdets stjerne, notaN, valgt at bænke sig selv, så han ikke længere vil være at finde i AGF’s startfemmer.

AGF viste ellers fine takter til Copenhagen Games, hvor de indfriede deres ønske om en plads i top 32 i B-turneringen. Holdet virkede også til at være godt på vej med blandt andet sejren over Ambush til Copenhagen Games. Der er dog blandede meninger om, hvorfor samarbejdet med siNde ikke fungerede.

Lettet over at slippe for galehuset

Tidligere i marts måned offentliggjorde AGF, at de havde taget den tidligere Alpha-spiller, siNde, ind på prøve, hvor han med sin erfaring skulle give støtte til de unge spillere. Det blev dog en yderst kort prøveperiode for siNde, da han pr. dags dato ikke længere er på prøve hos AGF.

siNde er dog yderst utilfreds over den måde, som situationen er blevet håndteret på. Her mener han, at der er blevet lovet ting, som ikke blev overholdt fra AGF’s side. Derfor pakkede han sine ting og smuttede, det fortæller han til Dust2.dk:

Det er lidt med en blandede følelser ikke at skulle spille med de her gutter mere. For de viste et potentiale og en villighed til at lære, som jeg sjældent har set. Så det er super ærgerligt, for jeg ville gerne have set, hvor dette kunne ende!

På den anden side er jeg lettet over at slippe for galehuset. For det er det. Direktionen er noget af det mest uprofesionelle, jeg nogensinde har oplevet. Grunden til, jeg ikke er at finde hos dem mere, skyldes, at SAMTLIGE aftaler og garantier fra deres side er blevet kasseret. Og det er op til flere gange. For når det blev kasseret første gang, kom der noget nyt, som også blev kasseret. Her til sidst fik jeg et endeligt tilbud, som var langt under lavmål, og som var fuldstændig urealistisk og uden sammenligning med, hvad der var blevet aftalt. Derfor valgte jeg selv at trække mig fra holdet.

Alt havde ellers været i den fineste orden fra første samtale, da jeg blev kontaktet, og frem til den sidste snak til Copenhagen Games. Men i fredags fik jeg pludselig en besked om, at INTET kunne lade sig gøre. Dette har der nok været forskellige grunde til, og man kan jo kun gisne om, hvad der skete til CPH Games, som resulterede i dette udfald.. Jeg var blandt andet meget uprofessionel, da jeg klappede, når vi vandt og drak øl til LANet... puha.

Held og lykke til alle der i fremtiden skal være en del af det projekt! #Galehuset

siNde har dog ikke ville uddybe, hvilke aftaler der refereres til.

Sportschef afviser siNdes kritik

I AGF-lejren kan de dog ikke nikke genkendende til siNdes kritik, det fortæller sportschefen i AGF, Michael Rüsz Petersen, da Dust2.dk fanger ham søndag aften.

Han mener, at siNde må have misforstået noget, for ifølge sportschefen er der ikke blevet lovet noget fra AGF’s side, som de ikke kunne holde.

siNde fortæller, at I ikke overholdt jeres aftaler med ham, og derfor er han nu ude af "galehuset", som han selv kalder AGF. Er det også sådan, I oplever situationen?

siNde havde nogle forventninger, som vi godt kunne se et fremtidigt samarbejde fortsætte med. Desværre var der flere punkter hen af vejen, hvor vi ikke havde ens syn på tingene, og derfor måtte vi give hinanden et fælles nej tak i sidste ende. Vi tilbød siNde en meget kortvarig prøve mere under kontraktlige forhold til at se, om vi kunne få rettet op på disse, således de forventninger vi havde til ham kunne blive indfriet.

Så I lovede ikke noget, I ikke kunne holde?

Nej, vi havde selvfølgelig lovet at betale hans udgifter til CPH, se hinanden an og så tage den derfra. Det er selvfølgelig beklageligt, hvis han har fået et andet indtryk. Men der har aldrig været nogen mail korrespondance eller andet, som decideret har lovet ham bestemte forhold.

Så det er siNde, som har misforstået noget?

Ja, uden tvivl. Jeg er ked af at han har opfanget tingene anderledes. Vores kommunikation har haft nogle brist undervejs, men jeg kan stå inde for mine ord og jeg stoler på folk omkring mig, som har på intet tidspunkt lovet ham noget bestemt. Nu ved jeg ikke engang, hvad det er, som han mener var lovet, men jeg har hørt mange spændende versioner fra alle mulige forskellige siden. Jeg ser absolut siNde som en dygtig herre, han har nogle ting, som han skal arbejde med, og det har jeg prøvet i en ærlig snak at vende for ham, det tog han ikke så pænt.... Men jeg håber, at han vender stærkt tilbage, og selvom broen ikke er brændt fra vores side, så pynter det selvfølgelig ikke, at man udtrykker utilfredshed offentligt i stedet for at tage det internt.

TOBIZ og FIEND kommer på prøve

Afskeden med siNde og bænkningen af notaN efterlader to tomme pladser hos AGF, men det danske hold har allerede to spillere klar i kulissen.

TOBIZ og FIEND, som spillede for SUBLIFE, inden holdet lukkede, kommer på prøve hos AGF, og de skal derfor fremadrettet forsøge at vise sit værd, når de repræsenterer Jyllands hovedstad.

TOBIZ overtager rollen som caller, mens FIEND kommer til at hjælpe ham i løbet af runderne.

Dermed ser AGF nu således ud:

  • Danmark zER0B0y
  • Danmark TMB
  • Danmark Chr1s
  • Danmark FIEND (På prøve)
  • Danmark TOBIZ (På prøve)
     
  • Danmark FaagaN (Coach)
  • Danmark notaN (Bænket)
  • Danmark Kristou (Udlejet til Ambush)
#1(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:06
Slettet bruger
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
yes hf agfffff
#2(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:09
dahlrupking
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
#galehuset
#3(Med 1 svar)
8. april 2018 kl. 20:14
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Fedt med tobiz! Fantastisk menneske og spiller :)
#26(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:42
brieF
+1
#4(Med 39 svar)
8. april 2018 kl. 20:16
iPak
100 procent sikker på der har været aftaler som AGF ikke har overholdt... Vil sygt gerne høre mere om Sindes situation ! Håber der kommer et followup ;)
#8(Med 36 svar)
8. april 2018 kl. 20:18
Tomolomo
Han er vel bitter over et ønske, som han ikke fik opfyldt? Ud fra hvad jeg læser, så er det vel bare ord imod ord.
#14(Med 35 svar)
8. april 2018 kl. 20:27
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Nu er det sådan at når et hold henvender sig til en, og forventer man flytter et bestemt sted hen, i det her tilfælde århus (jeg bor på midtfyn), så skal der være noget økonomisk støtte i det.
Dette blev garanteret og lovet men senere trukket tilbage for at tilbyde noget fuldstændig urealistisk ifht. førnævnte.
#17(Med 34 svar)
8. april 2018 kl. 20:34
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det er så igen dit ord imod mit. Du fremlagde et ønske. Som vi ikke synes var fair efter cph, det gav vi et kortvarigt mindre retur bud på og så takkede du nej. Hvilket passer os begge fint. God vind Rasmus
#21(Med 17 svar)
8. april 2018 kl. 20:37
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
#41(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:07
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
LOL
#45(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:12
iPak
LOOOL DUDE WTF
#68(Med 12 svar)
8. april 2018 kl. 21:34
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Måske det er hos mig billedet driller, men det jeg kan se siger intet?
#70(Med 11 svar)
8. april 2018 kl. 21:40
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Heller ikke når du tager alt hvad han udtaler omkring at jeg har "opfanget tingene anerledes" osv, + hvad jeg nævner med ting der er blevet garanteret?

- beskeden er skrevet idag, da han forklarer hvorfor det hele ikke kunne lade sig gøre alligevel.
#73(Med 6 svar)
8. april 2018 kl. 21:43
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Den tekst der, ved du jo også godt:

#1 var skrevet i fortrolighed.
#2 var skrevet med henvisningen til noget andet end denne forbindelse.
#75(Med 5 svar)
8. april 2018 kl. 21:47
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Den er skrevet efter jeg beklager mig over hvad du har snakket med mig om til vores første møde, hvor du praler med hvor mange penge der er i AGF, og at løn og bolig intet problem var. Som jeg nu ved har været løgn og latin. Passer fint ind i den her forbindelse, passer faktisk perfekt.
#79(Med 4 svar)
8. april 2018 kl. 21:51
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Spændende! Du må meget gerne skrive og vise mig dette i en privat samtale. Så skal jeg nok give dig en offentlig undskyldning på samtlige sociale medier.
#100(Med 2 svar)
8. april 2018 kl. 22:13
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Som du ved var dette noget vi snakkede om på mødet i ceres park. Så kan sjovt nok ikke gafle et brev frem med det.
Men har beskeden fra dig hvor du undskylder for at have fortalt mig i havde x antal kr at betale løn for, så løn + bolig var intet problem.
Den sender jeg dig gerne igen, men du kan jo også bare gå ind og se den selv.
#102(Med 1 svar)
8. april 2018 kl. 22:18
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Har ingen interesse i at tage mere herover. Du kan henvende dig til mig privat.
#114(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 00:28
ratzB
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Forståeligt, det ser ikke særligt godt ud for jer.
#127(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 09:36
Kasper
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Av for den. Selvfølgelig er du også arrogant i virkeligheden, så jeg tror skam Sinde taler sandt. Penge er sjove, men det her hjælper nok ikke på pengenpungen. Du fremstår som en klaphat mr. Django, igen. :-)
#76(Med 3 svar)
8. april 2018 kl. 21:53
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Nu har jeg jo så hørt lidt forskellige ting omkring det hele og af hvad jeg hører, så fremlægger du kun de ting og på en måde, der får dig til se “snydt” ud.

F.eks. det med at klappe - har svært ved at tro den kommer op her, fordi du klapper en vundne runder. Har jeg ret?
#89(Med 2 svar)
8. april 2018 kl. 22:05
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hvis du kendte mig, ville du vide jeg ALDRIG kunne finde på at sidde og klappe hånligt af mine medspillere når vi tabte en kamp. Dette er endnu en løgn.
Jeg klappede udelukkende når vi vandt.
Ingen af dem jeg har snakket med som var tilstede bag os eller med på holdet kan nikke genkendene til dette.
Endnu en løgn, for at dække over sig selv.
Ønsker du mere, så skriv til mig, og du får mere sammenhængende samtaler. Har rigeligt af bevis på han lyver så det driver.
#99(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 22:12
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg ønsker ikke at blive involveret mere i dette, så jeg hopper fra nu. :)

Men uanset hvad, så er det da en skam for begge parter.
#101(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 22:14
Tomolomo
Et sted, skriver du at er god at arbejde sammen med. Her vil du dele fortrolige samtaler igen?

Jeg tror virkelig en god nats søvn vil gøre dig godt. Kender dig ikke, men du virker meget oprørt og så træffer man dårlige beslutninger.
#96(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 22:10
zEptonL
Vinder af Dust2 Masters
LUUUL Siger jeg bare


til det gyazo
#124(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 09:25
LGK
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Gaaaaal
#37(Med 15 svar)
8. april 2018 kl. 21:03
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Forventede AGF at siNde flyttede til Århus? Var det et krav fra jeres side for at spille for AGF?
#38(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:04
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Nej.
#39(Med 11 svar)
8. april 2018 kl. 21:06
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Ja.
#50(Med 10 svar)
8. april 2018 kl. 21:18
hodor
gider du tage den op med AGF privat i stedet for at opføre dig barnligt i al offentlighed?

Ting som disse løses bare ikke på denne måde, og desuden sætter situationer som disse cs, men også esport som helhed i et dårligt lys.
Dette var ikke specifikt rettet mod dig, da det ikke er første gang noget som dette er hændt; og jeg må sige, at det virker yderst uproffesionelt fra begge parter
#52(Med 1 svar)
8. april 2018 kl. 21:22
JSs
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
hodor's profiltekst:
"slap af

det er et spil"
#53(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:21
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
haha ja jeg var også lige inde og se hans profil :-)
#54(Med 4 svar)
8. april 2018 kl. 21:22
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Tror du oprigtigt jeg ikke har taget den med AGF privat? :D

Og mit ja er ikke en provokation, men dette var hvad AGF ville have. Vi skulle alle flytte til århus.
#55(Med 3 svar)
8. april 2018 kl. 21:24
hodor
Er dialogen stoppet eller stadig igang?
#58(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:26
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Stoppet.
Ikke mere at snakke om. Men derfor skal folk stadig have sandheden. Så spørg folk om noget jeg kan svare på, så gør jeg det.
#61(Med 1 svar)
8. april 2018 kl. 21:28
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Ingen har fået et krav om at flytte til Aarhus. TOBIZ bor også i Roskilde indtil 2019 f.eks.
#69(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:36
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
AGF træner FaagaN udtaler til dust2.dk d. 20/03: "Men ønsket er da, at vi så vidt muligt gerne vil samle dem omkring Århus, så vi kan få fuldt udbytte af vores faciliteter."

Ikke et krav men blot et ønske. Jeg forstår.
#106(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 22:42
loginz
Hodor, nej
Det her viser bare hvem der er the true shit og hvem der er false hehe
#115(Med 1 svar)
9. april 2018 kl. 00:29
ratzB
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvorfor sætter det "CS" i dårligt lys? det sætter vel kun AGF i dårligt lys ?
#118(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 08:09
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Synes nu det sætter CS scenen i ret så dårligt lys.
Lad os f.eks. bare sige at en anden fodboldklub ønsker at gå ind esport. De første de kigger på er selvfølgelig AGF (medmindre de vil i North skala).
Men det kan sagtens holde potentielle investorer lidt væk at der er så uprofessionelle udfald fra begge sider.
Jeg ved ikke hvad der er op og ned i denne sag, men det ser ikke godt ud udefra set, uanset hvem der skulle have ret.
#40(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:07
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Måske.
#49(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:16
Enrique
Dunno
#10(Med 1 svar)
8. april 2018 kl. 20:20
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ifølge Sinde, ja.

Desuden synes jeg ikke det klæder folk, at det skal handle så meget om penge, når man ikke en gang er er top 10 hold i DK.
#15(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:27
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
#14
#5(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:16
kr1sss
#galehuset
#6(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:17
droob
hahaha vent lige, skal tobiz calle??? det er ikke 1. april længere, heh :)
#7(Med 33 svar)
8. april 2018 kl. 20:18
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nice lige at bænke de to stjerner. Seriøst hvad sker der?
Mon det her får andre superligaklubber til at springe på? Fandme for ringe eksekveret det her projekt.
#12(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:21
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Men nu er det jo efter eget ønske.
#13(Med 29 svar)
8. april 2018 kl. 20:25
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det er da noget af en udmelding af en subjektiv nyhedside's ejer. :)

notaN er bænket efter eget ønske og ingen er disse er ude af døren endnu. Tak for de fine ord.
#18(Med 26 svar)
8. april 2018 kl. 20:36
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Problemet er jo, sideejer, ligaejer, hltvejer, manager i Great Danes eller skribent, tilside. Så er det stadig en 100% objektiv betragtning.
#24(Med 24 svar)
8. april 2018 kl. 20:40
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Jeg ved godt at du har mange hatte på, det har jeg også selv. Derfor jeg også så vidt muligt undlader at kommentere på ting, som konflikter. Ved godt, at du ikke bryder dig om mig, men det kan man bare tage direkte istedet. God aften Martin.
#27(Med 23 svar)
8. april 2018 kl. 20:42
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg har intet problem med dig overhovedet. Jeg synes du er en flink og rar mand.

Jeg har et problem med, at når csgo er så skrøbeligt, så skal man passe godt på det. Det synes jeg ikke i har gjort i jeres AGF projekt.
#28(Med 22 svar)
8. april 2018 kl. 20:46
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det er jeg glad for at høre, tro mig har også kun respekt for dig. Folk snakker og andre har sagt andet.

Okay, det er fair nok at du har en anden holdning omkring det. Vi tror og stoler på vores sportslige plan, som er fulgt til punkt og prikke.
#42(Med 2 svar)
8. april 2018 kl. 21:10
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeres sportslige plan er at skifte 40% af lineuppet indenfor 5 mdr? :))
#62(Med 1 svar)
8. april 2018 kl. 21:29
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
De har da kun skiftet Kristou (20%)? De vurderede, "at Kristou har godt af en pause."

"notaN er bænket efter eget ønske". Ikke meget de kan gøre ved det hvis ikke han gider at spille.
#154(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 21:03
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Men der ligger jo noget bagved notaNs manglende motivation og hans ønske om at bænke sig selv. Jeg kan se minimum tre grunde i denne nyhed og kommentarsporet, hvilket jo får alle advarselslamper til at lyse.
#46(Med 18 svar)
8. april 2018 kl. 21:13
lucann
Fulgt til punkt og prikke - Nu jeg bare nysgerrig, hvad indebærer dette? For det har da ikke været specielt positivt indtil nu desværre.

Intet negativt, bare undren
#56(Med 17 svar)
8. april 2018 kl. 21:25
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Vi har nået vores sportslige mål, derudover følger vi de retningslinjer som bestyrelsen giver. Ligesom alle andre sports klubber gør.
#59(Med 11 svar)
8. april 2018 kl. 21:27
lucann
Har i meldt disse mål ud nogle steder? Jeg så desværre ikke pressemødet.
#66(Med 10 svar)
8. april 2018 kl. 21:32
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
#105(Med 9 svar)
8. april 2018 kl. 22:37
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Nu kan jeg ikke holde kæft mere :D

Der bliver brugt ord som: Det hele menneske, Talentudvikling, Stabilitet og frem for alt international counter strike topklasse hold.

Altså jeg vil da gerne lige høre dine svar til din chefs udtalelser , nu du så fint referere til dem.
Udefra set har i ikke leveret nogen af dem?

Det hele menneske skal vel ses i et personligt perspektiv (talentudvikling og stabilitet af spilleren og alt omkring ham) synes du derfor selv Michael at AGF har indfriet disse målsætninger ? Har i formået at stabilisere en hverdag for de her 3 (5 på kontrakt) unge drenge? Har i skabt den fornødne stabilitet for så skrøbelige individer og givet dem lige netop de værktøjer og udvikling til at overkomme pressede situationer ?

For mig at se har dette kun skabt mere kaos i en, i forvejen presset hverdag af et teenageliv på efterskole. Ingen fokus på talentet, men derimod fokus på resultatet. Hvilket er forståeligt - så skal man bare ikke kalde det: 1. more than gaming (hvis det kun er resultaterne i spillet) 2. talentudvikling i en elite klub med unge talenter (hvilket ikke er et begreb man kan bruge til synderligt meget. Enten er du talent ellers er du elite)

Kunne godt tænke mig dit syn på dette ?
#111(Med 8 svar)
8. april 2018 kl. 22:59
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Vi har 5 drenge, hvor vi har taget hensyn til deres uddannelse og deres udvikling på lang sigt. Vi tager også hensyn til Anton, som selv har bedt om en pause. Det hele mennesker drejer sig om at de skal passe deres skole, de her drenge skal jo ikke leve af cs her og nu.

Stabilitet er gået lidt skævt med en holdkaptajn, som skulle ind og løfte holdet. Være en god rollemodel og et eksempel at følge, hvilket han ikke levede op til. Men vi skal nok komme videre herfra.

Vi har haft fin dialog med forældrene, givet drengene et godt tilbud til at hjælpe på fremadrettet uddannelse. Samt vi har arbejdet med både mental og fysisk træning uden at det er gået ud over deres uddannelse. Som igen, ligger i vores målsætning. 3 år er lang tid, men hvis folk allerede vil ligge vægten på blokken efter 3 måneder, så får man måske et andet indtryk. Der har aldrig været krav om at de skal flytte til Aarhus, som sinde giver udtryk for at der har været.

Du må gerne skrive privat, hvis du har andre spørgsmål eller noget som skal uddybes.
#129(Med 5 svar)
9. april 2018 kl. 09:42
Kasper
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Django.

Nu skal du snart holde din kæft.

Du skal ikke sidde og sige Sinde skal stoppe med at snakke offentligt, når du selv sidder og kommer med stikpiller konstant.
Du opfører dig sgu som et lorte eksempel og jeg håber AGF ledelsen kigger med her, fordi du ligner sgu en klaphat.

"Stabilitet er gået lidt skævt med en holdkaptajn, som skulle ind og løfte holdet. Være en god rollemodel og et eksempel at følge, hvilket han ikke levede op til. Men vi skal nok komme videre herfra. "
Bare giv skylden videre pga, du ikke kan dit arbejde, rigtigt flot "holdejer". :-)
#135(Med 1 svar)
9. april 2018 kl. 10:03
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Forstår heller ikke at der bliver skrevet at han ikke levede op til tingene, manden har jo fået tilbudt en kontrakt han har sagt nej til...? Det er sygt hvordan de får det til at lyde som om at AGF valgte siNde fra, og ikke omvendt...
#137(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 10:06
Kasper
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Yep, der bliver sgu prøvet hårdt. Men så længe han gør det offentligt og ligner en klovn, så må han endelig gerne blive ved, det er grineren læsning. :-D
#146(Med 1 svar)
9. april 2018 kl. 18:53
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Nu valgte jeg JER fra, og ikke omvendt.
Jeg VAR en god "rollemodel" for de unge (tror jeg alle der var med over holdet fra dag et ville kunne bekræfte, ud over dig selvfølgelig), men at du vælger at lyve overfor ledelsen, og fortælle dem jeg sidder og "klapper hånligt når vi taber" er og bliver DIG som lyver og har ondt i røven over noget du godt selv ved ;)
Så lad være med at fralægge dig alt ansvaret. Du har løjet hele vejen igennem det her, og gør det stadig. Du klæder dig ikke, men er forventet efterhånden.
"Efter Copenhagen Games, var der flere problemstillinger i vores spil, som ikke havde ændret sig og dette ser vi TOBIZ samt FIEND de rigtige til at få ændret på. Jeg håber, denne konstellation i den næste tid, vil vise sig at være den rette for os.” Michael Rüsz, Sportschef AGF Esport.
^ Dette er statementet på jeres egen hjemmeside, hvilket IGEN er en fucking løgn :D
gyazo.com/34847a1fbfa3a9948557e195d86feab8
#150(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 19:08
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
"Vi tager også hensyn til Anton, som selv har bedt om en pause"
Dette er også en løgn. For stakkels Anton har fået besked på ikke at spille med mig. Og her snakker vi ikke hold, men i det hele taget?! Han må ikke engang hygge sig med en af sine gode kammerater mens han er på kontrakt?! wtf, behandle de unge godt mig et vis sted.
Og dette ved jeg kun fordi jeg tiggede ham om at spille med mig igår, som han blev ved med at afvise. Så der blev gravet i det, og selvfølgelig kommer sådan noget frem. Fucking synd for Anton at han bliver ejet på den måde af DIG.
#147(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 18:54
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
hov skulle være et svar til django
#148(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 18:54
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
#146
#156(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 21:17
klit
Vinder af Dust2 predictions - IEM Katowice 2017
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Håber inderligt du ryger på porten, efter dine udtalelser og direkte løgne. Føj, du er en skamplet.


Jeg finder popcornene frem.
#60(Med 3 svar)
8. april 2018 kl. 21:27
Enrique
Hvilke mål er I nået?
#63(Med 2 svar)
8. april 2018 kl. 21:29
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
De sportslige :-)
#64(Med 1 svar)
8. april 2018 kl. 21:30
Enrique
.. som indeholder hvilke mål?
#67(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:32
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
#66
#88(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 22:04
BRILLEaben
Har i nået jeres sportslige mål? Det må da være årets joke.
#120(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 08:22
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
100% objektiv, ok Martin :D.
#23(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:38
madsztw1
man skal have briller hvis man ikke kan se at det sejler i jeres org, og så er det sgu lige meget hvem der giver sin holdning til kende
#107(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 22:43
loginz
Django du virker helt væk i hegnet :)
#19(Med 1 svar)
8. april 2018 kl. 20:37
Tomolomo
Hvorfor er det dårligt eksekveret?

Det ligner bare standard cs mentalitet, hvor en sur spiller skal af med noget galde.
#47(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:14
hodor
e9 her
#9(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:19
sorN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
gl tobiz og fiend :D
#11(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:21
Sukkerfar
#RunSublife
#16(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:33
zEptonL
Vinder af Dust2 Masters
AGF ses ude af den danske top 30 xD ;D
#20(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:37
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Utroligt at man ikke får folk med hjerne til at styre tingene..
#22(Med 6 svar)
8. april 2018 kl. 20:38
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
da jeg klappede, når vi vandt og drak øl til LANet... puha.

Drak du øl mens i spillede b som sidste år? :D
Så kan jeg da godt forstå de tiltede lidt når de betaler dig for lanet :D
#30(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:48
thiezen
Der er ikke noget at sige til at man drikker efter at man er røget ud, men hvis man drikker i mens man stadig er i turneringen er det da for dumt
#31(Med 4 svar)
8. april 2018 kl. 20:49
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Nej sku da :D

Jeg fik EN øl med rosenchef efter sidste kamp om fredagen :D
#32(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:50
dfen
Vinder af Dust2 Masters
#34(Med 2 svar)
8. april 2018 kl. 20:56
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Når okay, så skal de da slet ikke bestemme om du skal drikke en eller 10 øl, du er jo ikke på "arbejde" mere....
Shit, jøder :D
#35(Med 1 svar)
8. april 2018 kl. 20:59
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
OG jeg var ikke på kontrakt. Og/eller fået noget at vide omkring man ikke kunne nappe EN ENKELT tuborg på dåse til 38,-
#36(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:59
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Til den pris skal man jo også kunne drikke dem i arbejdstiden selv hvis :D
#25(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:40
zentic
no notaN no firepower i AGF.
Ved ikke hvad TOBIZ laver der altså, han kan finde bedre
#29(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 20:46
dfen
Vinder af Dust2 Masters
#33(Med 1 svar)
8. april 2018 kl. 20:50
GGWLange
Jeg har aldrig været fan af den mand. Han har nogle sjove vinkler på hans egne historier
#110(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 22:58
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hvilken af mændene? :D
#43(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:09
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
4 måneder blev det til. Nu er de 2 bedste spillere "ude" af AGF. GG
#44(Med 25 svar)
8. april 2018 kl. 21:10
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Føler lidt med siNde, jeg ved han glædede sig mega meget til at være en del af AGF, at han så bliver taget i røven er selvfølgelig ærgerligt.
#51(Med 10 svar)
8. april 2018 kl. 21:19
trust1
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Hvor er det han er blevet taget i røven? Han skriver selv han ikke havde skrevet under på noget.
#65(Med 9 svar)
8. april 2018 kl. 21:31
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er da at blive taget i røven, hvis han udtalelser omkring alle de mundtlige aftaler, som er blevet aflyst, er sande?
#72(Med 2 svar)
8. april 2018 kl. 21:43
trust1
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Men i og med at det er en prøveperiode, og man umiddelbart ikke lever op til de forventninger man har sat.. Så kan man vel heller ikke forvente de mundtlige aftaler bliver overholdt.
#78(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:49
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg levede fuldt og fast op til deres forventninger, og AGF ville rigtig gerne have mig. De holdt bare ikke det som var aftalt, og derfor smuttede jeg.
#85(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 22:01
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Jeg ved ikke hvor hverken AGF eller alle andre har fra at siNde ikke fik muligheden? Forventningerne er blevet opfyldt, bare ikke fra begge parter. :)
#142(Med 5 svar)
9. april 2018 kl. 18:11
Rand
Man kan sku da også bare bede om og få alt det "lort" der er lukket ud mundtlig sort/hvid - underskrift også videre, istedet for at hoppe direkte i sådan en omgang bullshit altså..

Så han er da ikke blevet taget i røven? det er da AGF der er blevet taget i røven ved at han sårn en fjols til og stå model for dem.
#144(Med 4 svar)
9. april 2018 kl. 18:23
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvis du laver en analogi til det virkelig liv, så ville det svare til at du er til en jobsamtale, bliver tilbudt et job og en løn, og når du så kommer ind og skal underskrive kontrakten har de lige nedjusteret lønnen til det halve. Syntes du stadig det er den jobsøgende der er fjolset?
#145(Med 3 svar)
9. april 2018 kl. 18:29
Rand
Det er heller ikke det jeg siger? Jeg siger at fjolset er ham som står model for AGF for ikke at kunne overholde det han lover?

Så det er da ham der har taget AGF i røven, ved at udstille sig så åndsvagt :)
#157(Med 2 svar)
9. april 2018 kl. 22:27
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ah du så kalder Django et fjols, ikke Sinde. Jeg troede det var omvendt.
#158(Med 1 svar)
9. april 2018 kl. 22:49
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Er stadig forvirret her hahaha
#159(Med 0 svar)
10. april 2018 kl. 09:22
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det tog også mig et par forsøg at gennemskue, det er ikke bare dig :).
#77(Med 13 svar)
8. april 2018 kl. 21:49
Tomolomo
Synes mere, at han på alle måder har vist at han er svær at arbejde sammen med. Delt fortrolig samtale osv. Offentlig galde osv.

Hvad end der er blevet sagt imellem de 2 involverede burde blive imellem de 2. Så er jeg sådan set ligeglad, med hvem der lyver.
#81(Med 3 svar)
8. april 2018 kl. 21:54
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg er utrolig nem at arbejde med, så længe man ikke lyver og holder sine aftaler. Om de er mundtlige eller ej. Dette er heller ikke første gang han tager røven på mig. Boy kender ihvertfald til 2 yderligere tilfælde :) Som er meget lig den her.
#95(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 22:09
Tomolomo
Men så vidt jeg har forstået på den tidligere nyhed, hvor du joinede holdet, så skulle du være den modne og forbilledet for de unge knægte.

Er det at være et godt forbillede den her opførsel?

Altså de ting som jeg nævner. Ikke negativt, undrer mig bare.
#143(Med 1 svar)
9. april 2018 kl. 18:13
Rand
Men hvis det ikke er første gang han har taget dig i røven, som du påstår, hvorfor bliver du så ved med at hoppe på det han siger? Det da super naivt og dumt af dig? vågn dog op :)
#149(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 18:57
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Fordi han denne gang rent faktisk havde noget at have det i. Derfor gjorde jeg det. Førhen lovede han bare guld og grønne skove, som blev hevet i land igen. Denne gang virkede det reelt og med et bagland.
#116(Med 8 svar)
9. april 2018 kl. 00:37
ratzB
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvis de nu er så dumme at offentligt sige han lyver, når det er dem der lyver, hvad skal han så gøre?

acceptere situationen og være den "modne" ?
#117(Med 7 svar)
9. april 2018 kl. 02:13
Tomolomo
Synes du hans kommentarer heri eller hans offentlige tale herom er modent?
#128(Med 6 svar)
9. april 2018 kl. 09:45
anakin
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tomolomo, hallo, manden føler sig uretfærdigt behandlet. Det er sku nemt at sidde og sige han skal være mere moden..

Ja, han kunne godt håndtere det pænere, men som der bliver sagt har han fået lovet noget mundligt, og det er sku lige så juridisk gældende som en underskrift, hvis han blot havde haft vidner. Forstår udemærket hvorfor siNde kommentere, det her er hans kanal for at folk kan få hans side af historien.

Det er da endnu mere uprofessionelt af AGF, som er klubben. De skal da ikke kommentere offentlige opslag.
#131(Med 2 svar)
9. april 2018 kl. 09:44
Tomolomo
Enig i at AGF burde have håndtereret det anderledes. Men, når det er sagt så deler han fra en fortrolig samtale, slår stort op i en nyhed. Alt i den her nyhed stråler af en mand som ikke har fået hvad han har bedt om og er utilfreds med det.
#133(Med 1 svar)
9. april 2018 kl. 09:51
wubz
Haha hvad? Han deler bidder af samtalen, efter han bliver kaldt en løgner, offentligt, af en ansat hos AGF. Den her nyhed stråler af at AGF ikke overholder mundtlige samtaler. Selvfølgelig er han sgu da utilfreds, når han ikke får hvad han bliver lovet. Han har jo forsøgt at tage den privat med AGF, men når det ikke virker, så må man tage det offentligt.
#141(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 11:48
ratzB
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
+1
#132(Med 2 svar)
9. april 2018 kl. 09:51
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Den er bare svær den med det mundtlige. Især fordi at det kun er forbeholdt en prøve-periode i første omgang.
Selv med en underskrevet kontrakt ville AGF stadig kunne henvise til at det er indenfor den nævnte prøve-periode og ændre vilkårene for det videre forløb i et nyt tilbud.

Så længe AGF har betalt det som er aftalt for CPH Games, så har de vel juridisk ret pga. at Sinde kun har været på prøve?
#134(Med 1 svar)
9. april 2018 kl. 10:01
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Handler et om at have juridisk "ret" i denne situation? siNde er blevet "lovet" en masse ting som de ikke har kunne overholde, det er vel klart han er utilfreds? Du tager til jobsamtale, de siger du skal gennemgå en prøveperiode og hvis du klarer den godt, så får du 20k i løn... Du gennemgår så perioden, og lever op til forventningerne, når du skal skrive under står der du kun får 5k. De siger så bagefter de ALDRIG har sagt at de ville give 20k, og du bliver hængt ud som løgner...?
#138(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 10:17
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det skal siges at jeg sagtens kan forstå at sinde er utilfreds og at han lige melder ud at han synes de har røvrendt ham.
Jeg kender ikke nok til sagen, også derfor min kommentar er så objektiv. Det var mere et svar til Anakin at det var juridisk bindende hvis der havde været vidner. Ville blot påpege at der er elementer i en prøveaftale, der netop gør at det ikke er bindende på samme måde og typisk kan afbrydes med kort varsel.

Så hvem der har moralsk har ret vil jeg helst ikke blande mig i, men jeg vil da være enig i at AGF ikke ser super ud i denne situation. Og at de kunne have håndteret det væsentlig bedre.
#48(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:14
qdkthomas
Det er altså Hr. Direktør Michael... Husk det lige, ik? ;-)
#57(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:26
Bazooun
Held og lykke Tobias !!!!
#71(Med 5 svar)
8. april 2018 kl. 21:42
Lukib0y
Går notaN og kristou stadig på rydhave efterskole?
#74(Med 4 svar)
8. april 2018 kl. 21:44
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Ja. Det gør vi ;)
#90(Med 3 svar)
8. april 2018 kl. 22:06
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Håber du får taget din 9. klasse her i tredje forsøg ❤️
#93(Med 2 svar)
8. april 2018 kl. 22:07
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Det var vores hemmelighed...
#103(Med 1 svar)
8. april 2018 kl. 22:31
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Troede det var den gang jeg tog dig i at give hende den tykke finger til Copenhagen Games sidste år.
#104(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 22:32
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
😂😂😂😂
#80(Med 1 svar)
8. april 2018 kl. 21:54
spdr
Guld Sæsonkort Sæson 16
“Men der har aldrig været nogen mail korrespondance eller andet, som decideret har lovet ham bestemte forhold.”

Den sætning kan skrives om til “ja ja, jeg har da lovet en masse. Men har du det på skrift?”
#82(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:54
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Præcis :D
#83(Med 5 svar)
8. april 2018 kl. 21:58
Johnnyw0w
notan kristou sinde lav hold, så har i de 3 bedste fra AGF:)
#86(Med 3 svar)
8. april 2018 kl. 22:03
ZCDK
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
how?

Notan og Kristou er stadig på kontrakt i AGF.
#87(Med 2 svar)
8. april 2018 kl. 22:05
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Medmindre AGF forlanger det hvide ud af øjne for dem, så kan enhver "større org" i DK komme og købe dem ud.
#91(Med 1 svar)
8. april 2018 kl. 22:06
ZCDK
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Så en org, skal satse på et hold der består af 3 spillere?

giver stadig ingen mening... :)
#113(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 23:59
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ikke nødvendigvis kun de tre. Med sindes ry på den danske scene, så kan de sagtens finde to, og med notan og Kristous evner giver det bare lige det ekstra.
#109(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 22:47
zentic
+111111111
#84(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 21:59
byx
Til siNde og andre der måske kommer i en lignende situation (også jobmæssigt og des lige), sørg for at tone jeres forventninger relativt meget ned indtil i skriver under på en kontrakt. Jeg ved godt det er nemt at sige, men har selv gjort mig den bitre erfaring. Sørg for der er papirer på tingene og at eventuelle mundtlige aftaler indgår i selve kontrakten.
#92(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 22:07
jiG
tobiz er alt for god til det hold der
#94(Med 5 svar)
8. april 2018 kl. 22:09
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Uprofessionelt fra begge parter....

En spiller der ikke er gammel nok til at vide at ting skal være på skrift før det kan bevises. Derfor skriver man altid en kontrakt også selvom det er på prøve, hvor betingelserne for en permanent aftale ligger klar hvis det går godt.

En organisation som sidder og forsvarer sig på et forum....

Ja der er stadig langt til en sub top man kan tage seriøst
#97(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 22:10
Tiltekongen
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
+1
#98(Med 2 svar)
8. april 2018 kl. 22:11
Tomolomo
E9, de burde begge have holdt sig væk fra at køre den her sag ud offentligt.
#108(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 22:45
Woodland
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
De skulle ha skrevet kontrakt. Både i prøveperiode og i alle andre perioder. Folk er bare ikke til at stole på. Men forstår godt Sindes frustration og grunden til, at han går til medierne, hvis organisationen ikke lytter. Det er dog en “ikke hensigtsmæssig tone” som man burde undgå. Nu har jeg også haft en meget lille smule med Michael at gøre, og jeg har fuldstændig den samme holdning til ham :)
#155(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 21:14
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Hvorfor? Vi andre får jo et ganske godt indblik i hvordan tingene kører i AGF regi, og hvordan Django agerer. Det er kun sundt for alle andre at vide på forhånd, før de skal foretage forretninger med organisationen og/eller personen.

Sinde stiller sig selv i et lidt dårligt lys, men sinde er blot en person og en spiller, ikke et brand og en organisation med flere ansatte og adskillige på kontrakter.
#119(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 08:17
NamrepuS
+1 jeg undrede mig også at høre noget fra organisation på et forum et en tvist...

Denne tråds forløb gavner ingen af parterne!! Spilleren kan få sværere ved at finde ny base og organisationen kan få sværere ved at hive spillere ind.

Ville iøvrigt forvente at afsættet i en fodboldklub ville være en fordel for ledelsen mht kontraktlige forhold, og at det ville være andre steder tingene sejlede lidt i starten...
#112(Med 0 svar)
8. april 2018 kl. 23:00
foli
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Not surprised.
#121(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 08:45
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Uanset hvordan sagen drejes og hvad der reelt set er sket, er det i mine øjne utrolig uprofessionelt fra begge parter, hvor især Michael/ Django giver AGF organisationen et rigtig skidt ry. Organisationen virker ikke gearet til situationer som disse, og det kan man undres over når man har et professionelt bagland.

Hvor er det dog ærgerligt for scenen med sager som disse. Øv.
#122(Med 1 svar)
9. april 2018 kl. 08:54
JsV
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 11 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Synes det fedt sinde kommer ud med tingene, jeg havde satme Heller ikke fundet mig i at blive holdt for nar....
Nu får vi endelig lidt indblik i det mere spændende så kommer folk med tag den privat.. nej satme nej del mere:-)
#130(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 09:44
LGK
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
+1 så meget.
#123(Med 1 svar)
9. april 2018 kl. 09:20
Pertew
Ham Michael der, er det ham der var meget omdiskuteret formand for eSport Danmark for nogle år tilbage?
#126(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 09:26
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nej.
#125(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 09:25
zekon
Respekt til Sinde.
Kan godt lide at han ikke lader AGF styre showet, og viser han ikke er bange for at give dem tilbage.
Jeg synes det er fair at han sidder og deler ting, når AGF også har brudt nogle regler - så må de jo få igen fra egen skuffe :)
Held og lykke fremover til notan og Sinde
#136(Med 1 svar)
9. april 2018 kl. 10:03
Kasper
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Har altid synes ham Django var træls. Det her underbygger satme bare mit synspunkt. Find en ny holdejer AGF, og få det tilbage på et seriøst spor, det her minder sgu for meget om "Galehuset" og det skal AGF jo gerne væk fra, ik? ;-D
#160(Med 0 svar)
10. april 2018 kl. 13:59
detura
yæc my french
#139(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 10:34
zER0B0y
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
GL til Anton og Rasmus, i fandme nogle dejlige gutter! Ærgerligt det skulle ende sådan her :/
#140(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 10:43
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Forventer man andet af et AGF hold som har problemer nok med overhovedet at overleve i Superligaen, hvordan skulle de kunne køre et CSGO hold os :OOOOOO
#151(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 19:45
miklos
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Få nu FaagaN ind som sportschef i stedet for ham Django der. Jeg tror meget mere på hans professionalisme og der trænger til et frisk pust!
#152(Med 0 svar)
9. april 2018 kl. 19:53
Deuce
Der er meget omkring den her situation der skurrer i ørerne.
Indgik AGF ikke samarbejdet med esport service for at løfte det her op på et højere niveau?
Sågar med direktøren i førersædet.
Et firma der bl.a. profilerer sig på scouting og talentudvikling?!
Jeg ser ikke rigtig andet end den samme standard som desværre er blevet leveret af visse organistioner igennem to årtier.
#153(Med 2 svar)
9. april 2018 kl. 20:15
Legarth
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Synes Django, fra en tidligere nyhed, virkede arrogant... Det gjorde jeg ham opmærksom på, men svaret fra ham var "IDGAS".... Som Sportchef, så er håndteringen af denne sag/nyhed samt den for 1 måned siden vedr. de blev taberdømt i GG division, fuldstændig katastrofal.
#164(Med 1 svar)
10. april 2018 kl. 15:46
Hassann
Kan du fortælle lidt mere omkring kampen hvor de blev taberdømt? Eventuel link? :D
#165(Med 0 svar)
10. april 2018 kl. 16:26
Legarth
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
#161(Med 1 svar)
10. april 2018 kl. 14:16
detura
Django er da den helt store taber her. Hold da så kæft, hvor er det ringe håndteret :D

@AGF - hvis i mangler en sportschef, skriver i bare. Kan med 10% mindre anstrengelse, gøre det 100 gange bedre end jeres nuværende. #StopGalskaben
#162(Med 0 svar)
10. april 2018 kl. 15:05
xone
Haha præcist. Tror de fleste ville kunne håndterer i hvert fald pressedelen laaangt bedre.

Jeg kan også godt stille op! :-D
#163(Med 0 svar)
10. april 2018 kl. 15:31
Tw3aky
Så er alt som det plejer i Galehuset, burde ikke komme som en overraskelse for folk! Skål
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.