Så langt, så godt

En statusopdatering på Dust2.dk. Få indblik i, hvad der sker bag gardinerne.

For godt fem måneder siden, helt præcist den 29. maj 2016 13:00,  skrev jeg:

Velkommen til Dust2.dk

Vi er rigtig glade for at kunne byde netop dig velkommen til Dust2.dk. Danmarks seneste skud på stammen af nyhedsmedier.

Vi er stadig rigtige glade for, hver dag at byde jer velkommen på Dust2.dk. Der kommer flere og flere af jer måned for måned. Snart 20.000 månedlige brugere. Det begynder at ligne noget.

Vi har længe gået med tanken, og det er nu endeligt muligt at realisere vores drøm om et professionelt dansk CS:GO medie.

Nomad og jeg startede HLTV for mange, mange år siden og jeg tror det altid har været lidt underligt at stå uden for CS fællesskabet i Danmark, når man samtidigt har været en så indlejret del i udlandet. Vi har længe ønsket at være med til at bidrage til CS i Danmark, men det skulle være ordentligt. Siden er pt. funktionel og nyhedsstrømmen lind. Det er godkendt. Siden launch har vi opdateret med følgende:

  • Top 10
  • Søgemaskine
  • Badges
  • Diverse
  • Dust2tv
  • Dust2.dk eOddset Cup

Top 10-listen blev hurtigt taget godt imod og jeg mener egentlig den er forholdsvis repræsentativ. Den er, i modsætning til HLTV’s, ikke baseret på stats, men på subjektive holdninger. Det er simpelthen ikke muligt at indsamle nok data til at basere en rangliste på. CS:GO Danmark og League of Sharks har tilkendegivet, at de bruger den. Dette tilegner den værdi. Nu mangler vi blot opbakning fra flere LANs og turneringer.

Dust2tv har haft mange gode castere og jeg håber vi kan tilbyde vores hjælp til turneringer. Bare sig til. Vi håber på at lave aftaler med ESL og lignende, så vi kan vise de store kampe på dansk.

Vores cup har været flot besat, og vi regner med at fortsætte i lang tid. Det er godt at få afklaret indbyrdes styrkeforhold en gang om måneden. Vores admins; Mentossen, Stenvang og GnueN lægger et kæmpe arbejde; tak.

Vi er glade for udviklingen, som går i et fornuftigt  tempo. Der kommer mere, som giver større fokus på vores kerneområde, dansk CS. Skriv gerne, hvis i har gode ideer.

Dust2.dk er dedikeret til passionerede Counter Strike spillere og fans og er drevet af samme. Vi håber at samle scenen og være med til at give dansk CS:GO endnu et velfortjent løft.

Som tidligere nævnt er vi rigtig glade for, hvordan i har modtaget siden. På rekordtid har vi samlet rigtig mange hardcore CS spillere. Over 20.000 kommentarer vidner om, at vi har noget på hjertet, og at vi gerne vil komme hinanden ved. Generelt er tonen rigtig god på på siden, og vores forum-moderatorer er mere eller mindre arbejdsløse.

Jeg har personligt fået en masse gode mates, og det er altid herligt. “e9 esport” flyder ned over min Facebook væg og likes fra online mates på endnu et børnebillede varmer mit voksne hjerte.

Jeg synes vi er lykkedes med at samle scenen rigtig godt, og vores samarbejde med CSGO Danmark og League of Sharks har været optimalt.

Det vi gerne vil nu er at få bedre relation til esport.dk og de forskellige LAN events ude om i landet. Dette er næste skridt for Dust2.dk.

I staben vil du finde rutinerede ansatte fra XplayN, HLTV.org, samt Gaming.dk. Vi ser frem til at udvide staben med flere dygtige ansigter.”

Der er rent faktisk ikke sket meget, på dette område, fra vi startede med siden. Arthrangos er kommet til fra GDK og rijaH har skiftet ban hammeren ud med fjer og blæk. Begge er gledet direkte ind og leverer varen.

Sander, mumace, Trier hænger stadig i, men vi mangler stadig en ny ung skribent for at fuldende staben.

Visionen med sitet er at skabe et aktivt og positivt community for alle CS:GO entusiaster i Danmark.

Vi er på mange måder kommet i land med det, men vi satser på at forum og blogs kommer endnu mere i gang. Pt. er der skrevet 11 blogs. Også her er der fremskridt og Clints seneste blog er langt over 50 kommentarer. Sitet bliver rigtig interessant den dag, hvor brugerne er medbestemmende på indholdet på siden.  

Overordnet set er folk positive, det hænder dog en enkelt cheattråd går over stregen, men det er heldigvis ikke alt for ofte.

Vi vil være først med nyhederne, og vi vil være repræsenteret til alle store danske turneringer, så de kan få den opmærksomhed og dækning, de i den grad fortjener. Ydermere vil vi skrive om aktuelle globale CS:GO nyheder og levere massiv dækning af kampene rundt om i hele verden.

Vi har snart skrevet over 1000 nyheder og vi mener, ydmygt, at vi har formået at leveret som lovet. Folk er flinke til at opsøge os med nyheder. Vi håber alle tager fat i os, og lader os vurdere om nyheden er for lille. Timing er alt på dette område.

Samtidigt kunne vi godt ønske lidt mere åbenhed fra de store drenge, så vi kan formidle deres historier videre.

Det er en sjov størrelse, da scenen er så lille som den er. Vi prøver ikke at støde nogen, og har pt. valgt helt at undlade sladder på scenen. Folk er til tider uenige i vores redaktionelle valg, og det gider jeg egentlig altid at diskutere med vores læsere, så længe vi kan gøre det i en god tone. Dansk CS er et lille sted og vi skal tage hensyn. Vi har endnu ikke 100% fundet vores redaktionelle ståsted, men det nærmer sig.

Vi har lavet en testkørsel på livedækning med snal og 7ri og det gik rigtig fint. Vi håber events rundt om i landet tager fat i os, så vi kan få en dialog i gang om den rigtige dækning.

Vi vil være samlende, ikke blot for gamere, men også for turneringsansvarlige, økonomiske aktører, hold og spillere. You name it. Vi tilstræber at samarbejde i stedet for at modarbejde.

Som tidligere nævnt er vi rigtig glade for det vi har opnået, men vi kan gøre det endnu bedre. Vi skal være mere opsøgende, men det skal turneringer og andre ditto. Vi  har udvidet med en Twitchkanal, som jeg har store forhåbninger til. Vi har fået nogle rigtig dygtige castere, som specielt udmærker sig til vores egne cups.

Det er fedt, at de store hold deltager og det giver i min optik dansk CS et kæmpe løft, og det er oven i købet en gang per måned.

Pt. er der fokus på de bedste hold i landet, men vi arbejder hastigt på at udvide med turneringer for dem lige under eliten.

Communitiet er et stort fokuspunkt for os, da vi synes der mangler et sted alle CS:GO fans I Danmark kan være med. For at holde communitiet sundt har vi valgt et rangsystem, repræsenteret af en stjerne ved brugernavnet, som belønner god opførsel, og straffer dårlig. Hvis man opfører sig dårligt igennem en længere periode mister man retten til at poste. Der vil på sigt komme diverse features med til ranks, men for nu er de blot en indikator på hvem der aktivt hjælper med til at gøre sitet til et bedre sted.

Pt. er det højeste brugerniveau “Pro”, som indehaves af notan, DMGZ, Mrnobody og MENIX.

Vi er glade for at offentliggøre et tæt samarbejde med Shark Gaming, CS:GO Danmark og eOddset. Dette kommer til at betyde massiv dækning af CS:GO Danmark Ligaen og en helt ny dansk turnering i 30.000 kroners klassen, som snart bliver præsenteret.

Økonomisk set går det også fint for siden og vi har fået en ekstra partner ind i form af POWER. Det er vi naturligvis glade for, og økonomisk anerkendelse er altid rart. POWER har været med til at realisere POWER blogs og vores TOP10, som overall er taget godt imod.

eOddset og Shark Gaming er stadig med på vognen, så helt skidt kan det ikke være for dem.

TL;DR: I er gode, vi er gode. Vi tilfredse med udviklingen på sitet, men stopper naturligvis ikke med at udvikle os.

Ses om 6 måneder!

#1(Med 6 svar)
27. oktober 2016 kl. 18:59
xone
???

JEG ER OS PRO!!!1
#6(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:03
DMGZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Hvor fanden er Peter i den her nyhed :(
#13(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:16
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
xone, du ikke relevant for dust2 xD <3
Ej jeg synes det synd for dig <3
#15(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:21
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
rip
#19(Med 2 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:33
vedde
fandeme da det samme med mig1!!!
Fik den efter Jesper og Jesper :((((((((
#40(Med 1 svar)
27. oktober 2016 kl. 23:12
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
jeg tror jeg er den sidste der fik den xd og jeg er med hæhæ
#45(Med 0 svar)
28. oktober 2016 kl. 08:24
vedde
:'((
#2(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:00
TruaXGOD
(y)
#3(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:02
artifyy
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hvad med en ny aimstar turnering?
#4(Med 2 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:00
ruggah
Major deltager
Dansk CS har savnet et simpelt community-site, hvor der er plads og holdninger nok til at diskutere alt fra små hold til store turneringer. Jeg er imponeret over, at det er gået så hurtigt og er blevet attraktivt at følge med siden. Har personligt ikke set så meget drama fra sub-toppen siden XplayN, så det er skønt at følge med i :D

Hvis jeg har tid i kalenderen, mens I afholder en turnering online/offline, vil jeg gerne hjælpe til med at caste.
#5(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:02
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Stærkt.
Send en mail btw [email protected] vedr. Power blog.
#31(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 20:40
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
teamup?!
#7(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:05
rizc
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Godt at høre, syntes virkelig i har samlet arven fint op fra XplayN og GDK - Well played!
#8(Med 1 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:11
snedker
Tricked
Super fedt (Y)
- Husk at få opdateret TOP 10 listen. Sådan et hold som wizards eksistere jo ikke mere :)
#12(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:16
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
En gang i måneden. Efter eswc denne gang.
#9(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:12
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Xplayn v2!!
#10(Med 1 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:13
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Er utrolig glad for sitet, og folkene bag sitet. Gør det meget nemt at følge med i udviklingen på den danske scene, samt få sit ord ud. Med andre ord. Godt arbejde Martin, Nomad og Co. <3
#32(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 20:52
stenvang
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
tak <3
#11(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:14
Remoy
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Super fed opdatering, blive ved med det! =D
#14(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:20
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Fed opdatering! :)
Altid lækkert med lidt guf bag gardinerne.
#16(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:21
z1pn
Sprød TL;DR!
#17(Med 5 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:21
DMGZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Det er ret vildt at tænke på :) Fantastisk at have den følelse af XplayN tilbage igen her i det danske community af Counter-Strike.

Og atter igen - Det er en fornøjelse at læse med hver dag!
#20(Med 4 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:41
raxtuzz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
DPL Admin
Sku lige til at skrive det sammen. Men ingen grund til bare at c/p

Så, jeg enig med ham over mig ;)
#21(Med 2 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:43
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
e9?
#23(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:52
DMGZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Elsker også dig, Martin DONT WORRY
#34(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 21:01
walle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
e9 esport?
#22(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:52
DMGZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Elsker dig mate <3
#18(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 19:23
Mort
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
God opdatering Fortsæt det gode arbejde
#24(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 20:00
carnees
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
I gør det fandme godt her på sitet. Ligesom andre siger, er det kanon det her. Bringer tankerne tilbage på de gode gamle tider på XplayN. Keep it up!
#25(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 20:04
SnaL
Det er fantastisk at være en del af :) Glæder mig til mange flere måneder! Indtil videre er jeg positivt overrasket :)
#26(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 20:18
Polar
Ja, i gør et super stykke arbejde for Dansk CS :) fedt at være en del af den her scene
#27(Med 1 svar)
27. oktober 2016 kl. 20:26
fonzen
Vinder af Dust2 Masters
Fedt site. Det er ihvertfaldt kørt bedre end et havelåg.
#41(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 23:58
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Haha 😂
#28(Med 9 svar)
27. oktober 2016 kl. 20:32
Mentossen
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Elsker virkelig at være en del af dette, og have været med siden starten!

Dust2 er over alle forventninger, og jeg ser kun det bliver størrer, med flere samarbejdere, så vi kan samle den danske scene over hele landet, i stedet for de problemer vi har haft over de seneste år med ingen dækning, og for få turneringer på dansk plan, der har kørt stabilt.

Jeg er fandme stolt af jer drenge, både de folk jeg har med mig under admin teamet, men samtidige også de seje skribenter, jeppe med hans lækre grafik, spand og Nomad og deres dejlige system og ikke mindst martin med hans dårlige din mor jokes!
#29(Med 2 svar)
27. oktober 2016 kl. 20:34
Mentossen
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Samtidige ved jeg at GnuEN tilter over at martin har skrevet hans navn med et lille E, haha
#30(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 20:38
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er også synd at tilte gNUen
#35(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 21:15
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
jeg er fucking smeltet!!
#36(Med 5 svar)
27. oktober 2016 kl. 22:17
SnaL
Sværger jeg er skuffet over ikke at blive nævnt!
#42(Med 4 svar)
28. oktober 2016 kl. 00:39
Mentossen
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Du caster bare ! dig der godt kan lide at snakke ! <3
#43(Med 3 svar)
28. oktober 2016 kl. 06:46
SnaL
haha :D e9!
#44(Med 2 svar)
28. oktober 2016 kl. 08:22
artifyy
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
esport
#46(Med 1 svar)
28. oktober 2016 kl. 08:26
SnaL
e9 esport?
#50(Med 0 svar)
28. oktober 2016 kl. 14:22
artifyy
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
prøvede lige at købe det for 20kr..
Han slettede mig på steam direkte ://
#33(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 20:57
stenvang
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
jeg glæder mig til at smide en masse admin timer i dust2 og gøre det til noget endnu større :)
med masser af nye cups osv.
#37(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 22:18
C-LIND
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Lækker aftenlæsning - og dertil lækkert site i har fået bygget op. Jeg har personligt aldrig selv haft fornøjelsen af andet end HLTV og dette site, men jeg kan derimod mærke på rigtigt mange mennesker, deriblandt mig selv, at dette er et site DK har manglet. Jeg har ikke andet at sige end "keep up the good work" til jer alle, og jeg glæder mig til at følge med i udviklingen fremover :)
#38(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 22:21
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Som skrevet, så kunne vi godt bruge en ung gut i redaktionen, så hvis der sidder en derude eller nogen kender nogen der, ja i kender resten, så smid endelig en besked :-)
#39(Med 0 svar)
27. oktober 2016 kl. 22:32
Divi
Sku rigtigt fedt med sitet. Jeg har ikke altid kigget med siden starten, men for cirka 2 måneder siden blev den til en fast opslagsside på min Chrome. Man ved aldrig hvilke topics og nyheder der kommer herinde og også forholdsvis hurtigt; For ikke at snakke om nyheder der også omhandler de muligvis mindre dele af scenen. Det altså noget jeg selv værdsætter at få indblik i.
Keep it up! :D
#47(Med 0 svar)
28. oktober 2016 kl. 12:23
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
dust2 er mere eller mindre blevet til et ret stort community nu :) - Det er super lækkert og det vi manglet i noget tid ;)

Godt arbejde Martin og selvfølgelig de andre bag dust2 sitet!
#48(Med 0 svar)
28. oktober 2016 kl. 13:37
Buglezz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Rigtig god artikel Martin :)
- Glad på dine vegne for at dust2 er blevet så stort! :D Det er så fedt!
Keep up the good work!
#49(Med 0 svar)
28. oktober 2016 kl. 14:11
ROEMER
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sitet er super fedt.. og jeg synes det er et plus at der ikke er FOR mange features - hellere holde det simpelt, og gøre det rigtig godt på de områder, man nu vælger ud.. #stopaltudvikling - nej jeg mener bare, at jo flere features jo mere spredes publikum også!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.