Portræt: Når VAC får fatale konsekvenser

Snydere er uden tvivl et stort problem i CS:GO, men skal de udelukkes på livstid? Her følger et protræt af et af de danske talenter, som lider under den dumme beslutning, han tog som ung knægt.

Nu er det igen blevet tid til at komme helt ind på livet af en af de mange spillere på den danske CS:GO scene. Personen vi skal lære at kende i dette protræt er mupzG, som blandt familie og venner går under sit borgerlige navn, Nicolaj Djurhus Jensen.

Når dagen er ovre på EUX i Esbjerg, hvor han både er født og opvokset, glemmer han at håret skal sidde perfekt og putter headsettet på hovedet. Nu går han ind i den verden af Counter-Strike, som fylder rigtig meget i hans liv og som har gjort det i mange år efterhånden.

Allerede i en alder af 13 år var han berygtet for sit gode aim, og da han var 15 år vandt han sit første internationale event, da myRevenge sejrede ved Assembly Winter 2014. Trods det store talent render han dog rundt med noget af en last. mupzG fik nemlig som ung dreng et VAC ban, hvilket holder ham ude fra flere store turneringer.

Trods dette holder han motivationen oppe, da han i øjeblikket er på kontrakt hos Cursive. VAC bannet er selvfølgelig et emne vi skal berøre, men først skal vi lige lære ham lidt bedre at kende.

Hvornår stiftede du første gang bekendtskab med Counter-Strike, og hvad var det for en oplevelse?

Jeg tror hele min lyst til Counter-Strike startede tilbage i 10-11-års alderen, hvor jeg gik i en klub, som ikke lå mere end 50 meter fra mig. Vi var en masse drenge, som brugte en masse tid på at spille CS, og så elsker jeg i det hele taget bare konkurrencer, og det var en af de ting, der tit blevet lavet i klubben om en sun lolly eller lign. Hvis man kunne vinde sådan en, var man jo glad som lille knægt :D

Hvorfor er det lige Counter-Strike, som har fanget din interesse?

Computerspil har altid været super fangende for mig, og jeg har altid elsket at være den bedste - jeg er lidt typen, når jeg går efter noget, stopper jeg ikke før, jeg får det. Counter-Strike var jo bare surf_ski2 eller lignende for mig i starten, men jo flere klip jeg så på nettet, jo mere begyndte jeg at se konkurrencedelen i det. Jeg elskede at se kommentatorene kommentere spillet, der var bare et eller andet over det, som fangede min interesse.

Du har tidligere fortalt mig, at du har et meget tæt forhold til din mor. Hvad synes hun om alt dit spilleri?

Min mor har egentlig været super støttende omkring, at jeg har spillet lige fra starten af, da jeg altid overholdt mine ting uden for computeren, altså det vil sige lektier osv. Counter-Strike har altid været mit frirum og lidt været det sted, jeg har kunne bruge for at komme væk fra de ting, der skete i min hverdag. Angst og depression har været en hård del af min hverdag i lang tid, og det er stadig noget, jeg døjer med til daglig og får medicin for, så jeg bruger egentlig Counter-Strike til at komme væk, og det synes min mor er super cool. Hun ser også tit med, når jeg spiller, og hun snakker også tit med mine holdkammerater. 

Min mor er stadig super interesseret, og hun ærgrer sig også over den fejltagelse, jeg lavede, da jeg var mindre, og at det har betydning for, at jeg i princippet ikke kan nå så langt, som jeg egentlig gerne ville. Man skal altså tænke på, at jeg spiller 5-6 timer om dagen og i hvertfald har brugt 10k+ timer i CS overall, så det altså ikke fedt stadig at skulle døje med en fejltagelse, jeg lavede, da jeg var allermest sårbar og egentlig gerne bare ville have det bedre og få et normalt liv. 

I dine helt unge dage blev du af mange anset som et af de helt store talenter i Danmark, hvorfor blev du aldrig til mere?

Jeg tror hele mit talent-omtale startede lidt tilbage i NOSIR/myRevenge tiderne, da jeg på daværende tidspunkt spillede med Kjaerbye, AcilioN, Berry og xanzir. Derefter kørte det hele egentlig for mig. Jeg blev dog aldrig til mere end det, da jeg som yngre valgte at lave en kæmpe fejltagelse, som stadig er noget, som jeg skal høre på til daglig, og noget som gør, at jeg aldrig kan komme videre med det her spil, jeg egentlig stadig arbejder så hårdt for.

Da jeg blev VAC banned var jeg på daværende en 13-14-årig gut, som var hårdt ramt med en depression, og jeg gik til samtaler næsten hver dag og var i kontakt med en psykolog og en kontaktperson, som var der for mig næsten døgnet rundt. Det betød selvfølgelig også, at jeg lå med over 50% i fravær i skolen. Jeg blev egentlig enig med mig selv om, at komme væk fra computeren, som jeg sagtens kunne bruge 7 timer på hver dag. Derfor ville det nok være en god ide at få den solgt, så jeg kunne koncentrere mig om skolen og få det bedre. så jeg valgte at købe noget snyd og bruge det i højst 2 timer. Mens jeg var ved at sælge mine ting, blev jeg så VAC banned. Dengang var jeg altså kun 13-14 år og regnede egentlig ikke med at det ville have konsekvenser ud over et ban på max 2 år.

Har du gjort noget for at komme i kontakt med Valve for at forklare din situation?

Jeg har været i kontakt med Valve, som kun gav mig svaret, at pt ville de ikke kunne lade mig deltage til en major, så jeg har i princippet ikke fået at vide at jeg er permanent banned, men bare at jeg ikke kan deltage pt. 

Du er naturligvis ikke fan af permanent ban grundet snyd, men er det ikke fair nok, nu når du har siddet og ødelagt spillet for andre?

Man kan diskutere, hvorvidt det er fair eller ej, jeg synes jo at et ban, som KQLY og de andre har fået er fair, da de ligesom er på toppen og tjener penge på det. Folk skal altså tænke på, at for at deltage til majors SKAL du være 16 eller 17 år, hvilket står i deres regelsæt. Jeg blev altså også taget et år eller et halvt før selve reglen med majors overhovedet udkom, og jeg spillede også en major kvalifikation efter at være blevet taget, hvor der absolut intet problem var. Jeg synes, når spillet vokser, som det gør, kan man ikke sætte alle i samme bås, det kan man jo heller ikke i den virkelige verden. 

I øjeblikket er der meget fremme om snydere på den danske scene. Bliver man ikke nødt til at ligge en hård linje for at skræmme potentielle snydere?

Selvfølgelig skal der være en hård linje for cheatere, og jeg har absolut ingen respekt for folk, der snyder den dag i dag. Valve har jo indskrevet i deres regelsæt, at man skal være 16 år gammel for at deltage i majors, og i den alder bør man være voksen nok til at kende konsekvenserne, men det er svært for de yngre. Du kunne jo i princippet have en spiller som GeT_RiGhT, der snød som 14-årig, og 2 år senere er han pludselig det største talent, og så bliver hele hans chance ødelagt, fordi han hyggede sig med kammeraterne i klubben. Det er jo ikke fair, og det er et permanent ban i det hele taget ikke i nogle situationer. 

Trods dit ban spiller du stadig, hvordan holder du motivationen oppe velvidende, at du nok aldrig kan komme helt op i toppen?

Det er til tider svært at holde motivationen højt, men jeg har en tro på, at Valve en dag vågner op og tager scenen seriøst, for jeg tvivler på der er ret mange, der synes det er fair. Det er svært at se mine tideligere holdkammerater som Kjaerbye og AcilioN være så langt, mens alt er ødelagt for mig pga. jeg var en umoden lille lort for 3-4 år siden. Jeg elsker at spille og vil altid være at se på den danske scene. Jeg har været en idiot over for mange mennesker, men jeg er ved at være klar til at vise folk den rigtige side af mig, og det motiverer mig.

Hvad siger dine holdkammerater samt Cursive's ledelse til, at du er VAC banned?

Jeg tror, vi alle på holdet ser realistisk på, at vi nok ikke i fremtiden kommer til at deltage til en major, og hvis den dag nogensinde kommer, træder jeg gerne ned og er stolt af mine holdkammerater, for jeg vil ikke være ham, der trækker dem ned. Jeg snakker både godt med folkene bag CURSIVE, men også mine hold-kammerater, så jeg føler ikke, der er nogen bad feelings, de ved jo også godt, hvad de gik ind til, da de skrev med mig. Selvfølgelig er jeg også super glad for de vil spille med mig, og at de ikke tager det så hårdt, at vi simpelthen ikke kan deltage i nogle enkelte tuneringer.

Hvad med mistilliden fra resten af scenen, er det noget, du mærker noget til?

Det er selvfølgelig noget, jeg mærker til, men jeg synes slet ikke, det er så slemt, som det engang har været. Jeg får en gang imellem nogle dumme kommentarer på nogle forums, eller når jeg spiller Deathmatch eller lignende. Jeg bebrejder dog ingen - jeg lavede en kæmpe fejl i en ung alder, og de ting må jeg jo bare tage med. En ting er sikkert, jeg giver ikke op, og jeg vil være at se på scenen meget længe endnu. Jeg vil også super gerne sige tak til mine holdkammerater for at stole på mig, og ikke mindst den opbakning jeg får fra dem, det betyder utrolig meget for mig. Derudover vil jeg selvfølgelig ogå gerne takke de folk der har støttet mig, ikke mindst i CS, men også mere på de personlige problemer, der er virkelig nogle flinke fyre her på scenen. Tænker også at jeg kan smide et lille undskyld ind til nogle mennesker, jeg måske har trådt over tæerne ved at være for flabet eller arrogant, det er jeg ked af og jeg håber det er noget, vi kan ligge bag os og starte på en frisk.

Til dem der sidder og læser med, som enten allerede bruger snyd eller overvejer det, hvad vil du sige til dem?

Tænk over konsekvenserne! Hvis i alligevel vælger at gøre det, så lad være med at beklage jer, når jeres konsekvens kommer. I det hele taget så lad nu bare forhelvede være, i ødelægger spillet for så mange mennesker, hvor nogle bruger over 10 timer på det om dagen... Håber ikke der nogle der skal gå igennem det samme som jeg har, så tænk over det nu når i kender til reglerne om permanent udelukkelse. I vil helt sikkert fortryde det, når i bliver ældre, uanset om i bliver snuppet eller ej.

mupzG er uden tvivl et klokkeklart eksempel på, hvor galt det kan gå, når man vælger at bruge snyd - 2 timer eller ej. Derfor lyder opfordringen også fra redaktionen; tænk jer nu om, I ødelægger det ikke bare for alle andre men også jer selv.

#1(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 08:16
LakeTown
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Stærkt interview!
#2(Med 26 svar)
19. september 2016 kl. 08:22
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
#mupzgForPresident ... Det ville ikke være svært for valve at ændre regelsættet til "findes der et vac ban efter den dato hvor man fylder 16, så er det ikke tilladt at deltage i majors"
#9(Med 25 svar)
19. september 2016 kl. 08:47
xone
Det kan godt være, at det ikke ville være svært, men hold kæft et signal det ville sende.

Hvis man har hjerne nok til at hente snyd ned som 12 årig, så har man os hjerne nok til at se, at det er forkert det man gør.
#16(Med 24 svar)
19. september 2016 kl. 09:20
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Der er vi 2 så dybt uenige.

Hvis du mener at man som 12 årig, har tankegangen og erfaringen til at vurdere, at en ting som at snyde i Counter Strike, vil få store konsekvenser for dig som "voksen", så må du jo have den fornødne pædagogiske erfaring.

I den alder er man ikke i stand til, at se konsekvenserne af sådan en handling, hvis konsekvenserne rammer 4-8 år ude i fremtiden.

Hvis man i normale sportsgrene bliver taget for fx. doping, så vil det medføre en tidsbestemt udelukkelse. Dette er dog ikke permanent.
#21(Med 23 svar)
19. september 2016 kl. 09:29
xone
Jeg mener bare, at når man sidder som 12 årig og snyder, så ved man godt at man gør noget forkert. Man ved godt, at ens cs ikke skal være gennemsigtigt, og man gør det med den intention at snyde og få en fordel overfor dem man spiller med/imod. Det tar ikke mange games i MM, før at man har oplevet en snyder, og man burde vide, at man bliver bannet. Der er stor fokus på folk der snyder, og det synes jeg egentlig altid der har været, og derfor burde man os vide, at man bliver straffet for at snyde.
#27(Med 20 svar)
19. september 2016 kl. 09:41
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Kan godt være man ved, at det ikke er rigtigt, at væggene skal være gennemsigtige, men man har ingen anelse om, at det kan give potentielle konsekvenser senere i livet.
Der er også en grund til, at vi har en kriminel lavalder.

I en alder af 12 år, er man simpelthen ikke moden nok til, at kunne vurdere konsekvenser 4-8 år senere i livet. Som 12 årig er live en leg, og man nyder sin ungdom. Først nogle år efter begynder man, at skulle tage vigtige beslutninger i sit liv, om ting der påvirker en liv flere år ude i fremtiden.
#30(Med 11 svar)
19. september 2016 kl. 09:47
Compass
Skal vi ikke lade være med at drage den kriminelle lavalder ind i sammenhænget? Det kan godt være, at du mener det passer til dit argument men den kriminelle lavalder har intet med dette at gøre. Det er ikke kriminelt at snyde i computerspil, der kom ingen og hentede mig da jeg spammede LIM som en gal i Wolfenstein, men derfor vidste 13 årige mig godt at hvis jeg kunne se spikemodels (cheat for gamle folk) ja så var det ikke ok :)
#40(Med 10 svar)
19. september 2016 kl. 10:19
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Det er princippet i den krimminelle lavalder.
Lad os tage facts!

Da mupzg på daværende tidspunkt cheatede, var der endnu ingen regler om, at man fik permaban fra majors, hvis man fik vac.

Når man er 13, så tænker man ikke over, at det kan have konsekvenser senere i livet. Ja, man ved det er forkert at cheate, men man er stadig ikke moden nok til at vurdere senere konsekvenser af det.

Nu er jeg selv en gammel gut på 30 år, jeg har fået børn, og jeg er blevet klogere på deres tankegang. De tænker sgu ikke på hvad der sker 4-8 år ude i fremtiden. Det kommer først senere i livet.

Det er fair med regler, det skal til, men så lav dem da, så de går i tråd med virkelighedens verden.

Det syntes jeg netop ikke de gør, ved at skære alle over en kam.

Det vil altid være op til Valve, at bedømme dette. Men regler med tilbagevirkende kraft er i min optik, ikke en måde at gå frem på. Og det er netop det der er sket.
Det er simpelthen ikke god praksis.

Lad os sige du tager en uddannelse på SU på 3 år, så kommer der en hjernedød politiker og siger, at SU'en helt skal ophører. Skal det så gøres med tilbagevirkende kraft?

Og ja, så kan du sige det ikke kan sammenlignes, men jo det kan det.
Det er principielt forkert uanset hvor sådan en regel opstår.
#45(Med 6 svar)
19. september 2016 kl. 10:24
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg synes ikke heeeeeeeeeeelt at din sammenligning mellem SU og så det at cheate i et computerspil har nogen sammenhæng.
#54(Med 5 svar)
19. september 2016 kl. 10:35
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Hvis du ikke forstår sammenhængen, så læs det igen.
Det er principielt det samme. Dog i en anden sammenhæng.

1. MupzG cheater før reglen træder i kraft.
2. Valve laver reglen
3. MupzG går ind under den nye regel

Kan godt være det ikke har sammenhæng i det virkelige liv, men princippet er det samme.
Er det så svært at se zanoj?
#63(Med 4 svar)
19. september 2016 kl. 11:02
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvis det her er mupzG's gamle account: steamcommunity.com/id/lolwtfniclastheking/
Den er banned for 3~ år siden.

CS:GO fik en seperat VAC Ban liste i 2012 (4 år siden):
hltv.org/news/8938-csgo-gets-separate-vac-ban-list..

mupzG påstår at den er banned i 1.6 og at han solgte accounten og ikke længere har adgang til den. Lad os antage at ham den er solgt til, har adgang til den - selvom den har været offline i 280 dage, så burde mupzG da kunne have kommet med noget belæg for at påvise sin uskyld? F.eks. ved at kontakte indehaveren af profilen mv.
Det er nemlig over 280 dage siden at mupz sidst har forsøgt at klage over beslutningen fra Valve.

Jeg er usikker på, at det er den omtalte account, men i så fald så vidste mupzG godt at der var adskilte bans til hhv. CS1.6/CS:S og CS:GO på det tidspunkt hvor accounten er banned.

CS:GO blev sidst spillet i Oktober 2013, og CS 1.6 i december 2013 - noget tyder på, at det måske ikke er 1.6 den blev banned i.
#65(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 11:11
Tauchi
Godt set dude
#74(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 11:56
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
VAC Ban faldte onsdag 4. september 2013 .
CS GO sidst spillet d. 1. okt 2013.
#122(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 15:11
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg elsker at se folk som jer prøve at analysere hvilket spil VAC banned er udstedet ud fra hvornår et spil er sidst spillet :D

Lets get serious.

1. Blot pga et VAC ban kan du stadig spille spillet, blot på unsecure servers.
2. Ang. zanojs kommentar #63 - Salg af steam accounts er imod steams ToS og mupz kan altid recover accounten i tilfælde at han har solgt den. Da han har det oprindelige info på accounten og en evt CD-key eller kort info som købte spillet.

Så det ikke helt umuligt at fremlægge beviser i tilfælde af at det skulle være et 1.6 ban.
#124(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 15:12
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
#122 se punkt 2 :D
#48(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 10:28
Compass
Der er ikke noget med tilbagevirkende kraft her, de er bare banned - bortvist fra at spille. Vil du have sådan en tekst som popper op hver gang du starter et spil? "Hvis du snyder kan du ikke komme til ESL!"?

Dit argument giver ikke mening for mig og dine sammenligninger giver om muligt mindre mening :) Det her er ikke cykling eller fodbold - hvis du snyder her så fanger bordet og det kan jeg godt lide :) Så er jeg ligeglad med om du er 30 eller 13, snyd er respektløs gøgl.
#57(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 10:42
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Læs gerne min kommentar igen hvis det er.

Mupzg bliver banned før regelen træder i kraft!
Derved bliver det automatisk med tilbagevirkende kraft.

Om du kan lide det eller ej, det er mig ligemeget...
Her er der en diskussion om hvor vidt det er en korrekt måde at håndtere sagen på.
Din sidste linje viser jo bare, at du ikke tager facts og principper i denne verden alvorligt. Der er ingen der er uenig i, at snyd er noget der ikke hører til, uanset hvor man befinder sig.
Men håndteringen af hændelserne der måtte komme, burde være mere strømlinet, og tilpasset til den virkelige verden.

Der er nogle principielle ting her, som ikke stemmer.
#68(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 11:17
Compass
Hehe wtf :)

Ja lad os tage udgangspunkt i eksemplet fra interviewet. Han er banned = han må ikke spille mere. Når du ikke må spille spillet kan du selvfølgelig ikke stille op til en konkurrence - derfor virker systemet set fra hvad jeg mener bør være synspunktet.

Jeg ved ikke hvordan du konkluderer følgende "Din sidste linje viser jo bare, at du ikke tager facts og principper i denne verden alvorligt" ud fra jeg netop mener at det er principielt utilgiveligt at snyde.
#50(Med 7 svar)
19. september 2016 kl. 10:30
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Så fordi der er nogle unge mennesker der gerne vil have en hurtig vej til succes skal de ikke straffes?
#97(Med 6 svar)
19. september 2016 kl. 13:12
enuR-
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Du læser hvis det du vil læse.

Han siger jo netop at det skal være tidsbestemt...
#116(Med 5 svar)
19. september 2016 kl. 14:55
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det synes jeg egentligt ikke. jeg overdrev bare i min holdning til at jeg ikke føler at et 1årigt ban ikke er en straf. Selvfølgeligt ved jeg godt at han siger der skal være konsekvens... Men hvis konsekvensen ikke er stor nok.. Så ved du også godt selv hvad det ender i.. Netop det at ham her gutten her har fået en straf som er pænt nedern giver da forhåbentligt andre hackere lidt at tænke over. Eller andre der har potentiale til at gøre det....
#131(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 15:30
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Der skulle ha stået at" jeg overdrev i min holdning til at jeg føler at et 1 årigt ban i min optik ikke er en straf"
#178(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 19:00
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Problemet er at det ikke fungerer sådan irl. Kik på hvilken effekt længere straffe har i vores samfund. Stort set ingen.
#185(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 20:14
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Uden at virke for offensiv, men så er jeg skide ligeglad med hvordan det fungere i samfund eller hvordan det fungere i andre sportsgrene. Dette er esport og det er noget nyt og derfor er det vel svært at have samme regelsæt. Jeg synes der skal være 0 tolerence overhovedet i alle aldersgrupper, på den måde kan det være at vi i fremtiden har en chance for at blive taget endnu mere seriøst også længere nede i niveau. Er meget enig med det Gran skriver nede i bunden.
#322(Med 1 svar)
21. september 2016 kl. 13:05
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ok, så du forstår godt at strengere straffer ingen effekt har, men du vil alligevel implementere dem så vi bliver taget mere seriøst. Sjovt nok tror jeg ikke det vil have den effekt!
#327(Med 0 svar)
21. september 2016 kl. 15:43
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
jeg tror ikke på det har den ønskede effekt på længere sigt nej, men når man ikke har nogen konsekvent løsning eller lign. Så må man stramme op og lave eksempler så folk ikke gør det, så kan man lempe igen. Hvis jeg havde fundet løsningen på problemet havde vi nok ikke stået her.
#29(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 09:47
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Rigtigt, der er fokus på folk der snyder og det skal der naturligvis fortsat være. Det er dog langt fra alle der er 12 år og spiller CS, som er en del af et community og læser om de folk der snyder.. Hvis man guffer i en MM kamp som 12-årig behøver man ikke nødvendigvis kende til de konsekvenser der kan være ved det..
#61(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 10:46
MOMENTPLZ
Jeg er helt enig med dig. Det er de færreste 12-13 årige, som er i stand til at se hvilke konsekvenser ens handlinger kan have i den alder. Det betyder dog ikke, at de ikke ved at det er forkert at snyde, etc., men tvivler på at størstedelen har en idé om hvor stor konsekvens det kan have fremadrettet, hvis de ønsker en karriere i esports.
#3(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 08:27
Lukki
Vundet Dust2 Masters 3 gange
#freemupzG
#4(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 08:29
bobbeR
Shit happens når man tager dumme valg, blot se Swag. NA's hope, han sidder også ude på livstid. Der sker ingen ændringer i denne sag og kommer der aldrig til, om man er Olofmeister eller en random. Desværre.
#5(Med 108 svar)
19. september 2016 kl. 08:32
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Historien omkring hvornår og hvordan alle har brugt snød er irrelevant.
Jeg synes det er ekstremt synd, at en spiller som dig som havde så meget talent, blev taget for cheat. Du kunne være noget rigtig langt uden tvivl.

Men jeg har den mening omkring det hele, at man bør acceptere Valves beslutning og være med til at udelukke dem som har vac Bans hvis man afholder turneringer.
Dreamhack og Esl er vac banned spillere også Ban lyst, det er klart den rigtige vej at gå.

Jeg ville officielt gå ned, hvis jeg en dag spillet en dust2 turnering og jeg mødte mupzG, tixum, Xanzir, kqly og cly - jeg ville vide at du nok havde ren mel i posen, men hvad har man at spille for? Konsekvensen er kommet for længe siden.
#14(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 09:14
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
fuldstændigt enig..
#17(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 09:22
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Er helt enig i, at spillere med gyldigt VAC skal være udelukket over hele linjen - Om det så er en turnering på den lokale net-café eller en major, men samtidig synes jeg der er en god pointe i at kigge på den enkelte sag. Er der tale om et barn, som ikke tænker over de videre konsekvenser eller er der tale om snyd fra et individ, som rent faktisk kan tænke 2 sammenhængende tanker..

Hvis der er tale om sidstnævnte, så er min holdning lige så klar som din - Permanent udelukkelse for turneringer på alle niveauer., men det er imo anderledes når der er tale om en knægt på 11-13 år..
#18(Med 29 svar)
19. september 2016 kl. 09:25
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Kom nu ind i kampen..
Der er grænser for galskaben.
En ung knægt der ingen sans har for konsekvenser, som kommer langt ude i fremtiden, og som på daværende tidspunkt slet ikke var fastsat.

Det er jo galimatias.
Klart skal der være konsekvenser i form af sanktioner, men at bedømme en 12 årig til permanent udelukkelse.
#46(Med 26 svar)
19. september 2016 kl. 10:25
vedde
Han måtte jo såvel bare bøde for sin handling. Hvis man ingen sans har for konsekvenser i en alder af 12, så ved jeg ikke helt hvad der er sket.
#58(Med 25 svar)
19. september 2016 kl. 10:43
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Jeg gir op...
#59(Med 23 svar)
19. september 2016 kl. 10:44
vedde
nice
#79(Med 21 svar)
19. september 2016 kl. 12:24
KajusKalorius
ved du hvorfor vi har en kriminel lavalder?
#82(Med 20 svar)
19. september 2016 kl. 12:31
vedde
Så det skal simpelthen ind over CS:GO eller hvad hentyder du til?
#83(Med 15 svar)
19. september 2016 kl. 12:35
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det kan vel godt sammenlignes? Vi har jo netop en kriminel lavalder, da vi vurderer, at unge på 12 ikke er udviklede nok til at tænke ordentligt over deres handlinger og konsekvenserne heraf, derfor skal der sættes ind på, at det ikke sker igen, hvilket jo ikke sker ved at smide dem i fængsel.
#102(Med 14 svar)
19. september 2016 kl. 13:22
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Så vi skal opfordre til at power cheate indtil vi rammer en straf alder? Det bliver godt nok en spændende scene, man kendte jo ikke konsekvensen
#113(Med 11 svar)
19. september 2016 kl. 14:29
s0mmer
Dust2.dk Caster
Der er ingen der opfordrer til at power cheate. Argumentet går på, at man bare ikke har nogen forståelse for konsekvenser i en alder af 12 år.

Ja, man fatter godt at det er forkert at stjæle en snickers i Brugsen, men tanken om, at det kan give en plet på straffeattesten, og kan medføre problemer med at finde et job senere hen, er nok ikke noget man som ung lægger skide meget tanke i. Nu er man så heldig, at det ikke giver en plet på straffeattesten i en så ung alder, man skal lige ramme 15.

Men det er her sammenligningen bliver lavet, for Valve er ligeglade med din alder, og straffen er den samme over hele linjen. Muttley taler for, at man ikke kan udelukke en spiller, når vedkommende er så ung, for man simpelthen bare ikke har forståelsen for konsekvenserne, selvom man er klar over at det er forkert.

Ingen på 12 fatter en dart jo, gjorde jeg heller ikke selv.
#114(Med 10 svar)
19. september 2016 kl. 14:46
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Manden var jo så ikke 12 da han blev banned han udtaler selv det var et halvt år før han blev 16.
#120(Med 4 svar)
19. september 2016 kl. 15:06
s0mmer
Dust2.dk Caster
Nu hæftede jeg mig også mere på argumentet om, at man som ung ikke er så forstående over konsekvenserne, og ikke som sådan mupz. Han nævner dog at han var 13-14 da han snød, hvilket ikke ændrer noget i min kommentar.

Har jeg misset der hvor han skriver, at han blev bannet et halvt år før han blev 16?
#125(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 15:14
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Han vandt eventet i Finland da han var 15 og fik vac ban et par måneder efter ergo kan manden ikke være mindre end 15 år.

Kan dog ikke finde det lige pt måske har jeg læst forkert...
#130(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 15:29
s0mmer
Dust2.dk Caster
Det giver selvfølgelig meget god mening.

Uden at vide det store om det, er VAC bans så ikke også meget delayed? Jeg tænker, kan der ikke gå lang tid fra man har snydt, til at man modtager bannet? Hvis snydet lige skal detectes først, og så en banwave afsted.
#132(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 15:31
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jo kommer an på hvornår de detecter det program du har brugt, skal ikke kunne sige hvor lang tid før han snød til han blev banned.
#172(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 18:05
vedde
Skal mene at man skal have brugt det inde for et antal måneder.
#128(Med 4 svar)
19. september 2016 kl. 15:18
flekke
mener kun han er 16 lige pt.
#129(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 15:19
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Men det var i 2014 så hvordan kan han ha været 12?

- Ærligt gik udfra han var 17 men same shit han var stadig ikke 12.
#170(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 17:56
flekke
12 er et eksempel han bruger, han skriver også at han selv var 13-14 år.
#171(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 17:59
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ja men flere mennesker tror jo åbenbart han blev banned som 12 årig, siden de referer til at han var 12.
#173(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 18:06
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Han er 17.
#118(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 14:59
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nej det siger jeg da ikke, jeg konstaterede bare, at det fungerer sådan i virkelighedens verden, og det netop fungerer sådan af en speciel grund :-)
#339(Med 0 svar)
24. marts 2017 kl. 10:20
AGR
Copenhagen Flames
Man skal vel stadigt VAC bannes, uanset ens alder, når man snyder - men at blive udelukket fra majors, som nok først er noget der sker i ens voksenliv, fordi man cheated som en uvidende 13 årig, virker ærlig talt en smule overkill imo.

Well, personligt synes jeg også at der er forskel på at snyde i mm og så i turneringer, da turneringer ofte bliver taget meget mere seriøst og der er noget at vinde, der er derfor mere at spille for.
MM er ofte en joke, folk troller og tager spillet useriøst (naturligvis ikke alle) - det betyder self ikke at folk skal have lov til at snyde der, jeg mener stadigt man skal bannes for snyd, da man ikke skal have lov til at ødelægge det for andre. Men snydere i MM er ikke mere end irritation, de frarøver ikke rigtigt en noget, udover måske et potentielt win, men snydere i MM svarer bare ikke til mere end trolls i min optik. Så at man som 13 årig snyder i MM, synes jeg ikke fungerer som grundlag for at tro at de kunne finde på at snyde til majors, andre store turneringer, etc - hvilket jo skulle være hele grunden til at udelukke dem, fordi at man ikke kan stole på at de har rent mel i posen.
For slet ikke at nævne den enorme mentale udvikling man gennemgår i løbet af ens år, specielt i periode fra teenager/barn til voksen, kan udviklingen jo være ekstrem.

Hvis man derimod har snydt i rigtige turneringer, og ikke kun mm, ville jeg være mere mistænkelig, men igen føler jeg at alderen også har noget at skulle have sagt - den er måske ikke alt sigende, men burde tages med i ens overvejelser.
#85(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 12:42
KajusKalorius
Ja hvorfor ikke? det er det samme princip.

Den er til for at beskytte børn, der er på kant med loven. (De fleste) børn under den kriminelle lavalder er simpelthen ikke voksne nok til altid at træffe de rigtige beslutninger. muttley forklarer det ganske fint?

En 10 årig skal heller ikke udelukkes fra sin skole permanent, hvis han kommer til at slå en der stjal hans ostehaps.

13 årige der spiller computer er ikke anderledes end dem i skolegården.
#87(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 12:52
FISK3NNN
lige til info, så vil du aldrig ryge ind og sidde i et fængsel før du er 18 år..

På samme måde burde VAC have en eller form for appeal mulighed for et standard system som giver en førstegangsstraf på 1 års udelukkende og derefter perm. ban.
#153(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 16:49
ch1no
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
løgn .. du kan sgu sagtens komme ind selvom du under 18 hahahaha
#240(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 22:26
FISK3NNN
På papiret ja... men du vil aldrig komme ind og sidde som under 18 årig medmindre du er helt væk..
Nu har jeg selv en mor som har leder stilling i kriminalforsorgen og en far som er betjent - Jeg hører lidt om hvad der egentligt sker :)

Du vil som udgangspunkt altid få en betinget dom i første omgang (2 chancer så at sige) og selv hvis du endte med at blive dømt gør man alt for folk under 18 år ikke ryger i et normalt fængsel.
#93(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 13:03
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Du vandt diskussionen!
#328(Med 0 svar)
21. september 2016 kl. 17:03
kasparS
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
fedt.
#84(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 12:41
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg vil give dig ret i at han nok ikke har tænkt længere end de "2 timer" den dag han snød.

Men desværre så synes jeg at valve gør det rigtige ved at smide alle vac banned spillere i samme bås, de kan ikke sidde og tage hver enkel sag op fordi man synes det er synd for ham fordi han var så god.

Men ellers håber jeg da inderligt at manden/drengen har ødelagt hans tastatur inde på det forum, hvorhan har købt hans cheat og blev vac banned 2 timer efter..
#98(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 13:16
enuR-
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Helt enig :-)
#180(Med 73 svar)
19. september 2016 kl. 20:07
xanzir
Selvfølgelig har du den holdning når du ikke selv har et VAC ban? jeg er sikker på at du på intet tidspunkt har sat dig i vores situation. Du ville have været på knæ og bedt om tilgivelse hvis du var i vores position. Du er så talentløs til CS at det er helt ufatteligt at du ikke bare gør alle en tjeneste og stopper med at spille. Du spilder en plads på ALLE danske hold du er med i og det ved du jo også godt?
#187(Med 58 svar)
19. september 2016 kl. 20:17
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Du har vidst brugt din taletid herinde i år :)
#190(Med 47 svar)
19. september 2016 kl. 20:18
xanzir
Kender jeg dig?
#192(Med 46 svar)
19. september 2016 kl. 20:19
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Er det ikke underordnet? Synes du ikke du har brugt nok taletid på alt dit pis her i år?
#194(Med 45 svar)
19. september 2016 kl. 20:21
xanzir
Nej det er da på ingen måder underordnet.. Du kan da ikke bare sige jeg skal holde min kæft når du ikke engang kender mig? Jeg ville egentlig have ignoreret dig men nu syntes jeg du strammer den. Snak pænt til mig eller lad venligst vær med at kommentere
#196(Med 44 svar)
19. september 2016 kl. 20:25
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvis du læser hvad jeg skrev så rettede jeg det faktisk så hurtigt som jeg overhovedet kunne. Beklager jeg ikke fik rettet mit hold kæft i tide, men hvis du læser det nu er det faktisk en del pænere... Får bare ondt i hovedet af dig og dine gutters pis... I ødelægger så fucking meget, for så mange med det i gjorde, og nu er du også inde og kommentere på det her, med din egen sag i baghovedet... Det er bare for meget. Det sidste du har skrevet til ham med "folk har bare ondt i røven" Ja gu fanden har man det når man snyder sig til succes og andre sidder og kæmper og træner i flere timer... Så er det da klart man har det som om folk stjæler fra en... Ville du stole på en cheater? Bare se hvordan det gik din egen clan.
#197(Med 35 svar)
19. september 2016 kl. 20:31
xanzir
Det cool. For det første er der intet "dig og dine gutter" - For det andet er jeg det perfekte eksempel. Jeg prøver på ingen måde at få min egen sag op igen? jeg prøver blot og få folk til at chille lidt af mht. mupzG - han er en fremfragende spiller og en rigtig god person som ikke fortjener al det pis han får imod sig (igen - been there done that). Jeg husker faktisk at jeg læste en kommentar fra jeg tror det var en der hed HooXi som jeg spillede imod til power lan kvallen. Jeg blev faktisk lidt rørt og jeg fik dårlig samvittighed da jeg læste at han havde skrevet noget lignende. (han havde sat et helt år af sit liv af til CS også kommer vi og ødelægger det hele med cheat) og ja det er sgu sandt nok. Men hvad nu hvis jeg smider bomben som nok alle i forvejen vidste INKLUSIV hr. HooXi selv som var så sikker på at vi snød os til sejr og fortæller dig at vi ikke snød? Og at vi på intet tidspunkt har snydt? Men at vi blot gjorde det fordi at Power Lan's regelsæt var så til grint. Jeg og Tay havde skabt holdet seven11. Jeg stopper med at spille, og det første de gør det er at kicke Tay. Det kunne jeg ikke tillade at de slap afsted med, så det eneste vi kunne gøre for at sørge for at de ikke kom afsted var og sige at vi snød. Så JA alle haters og røvhuller. VI SNYDER IKKE VI ER BARE BEDRE END JER. håhåhåhå nu får jeg meget hate men eeeh hvad er det nu man siger? truth hurts bitches
#199(Med 15 svar)
19. september 2016 kl. 20:36
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
okay nu har du brugt din taletid :-))
KappaPride
#200(Med 14 svar)
19. september 2016 kl. 20:37
xanzir
jeg er helt enig
#202(Med 13 svar)
19. september 2016 kl. 20:39
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
snød ingen af jer så :O
#206(Med 12 svar)
19. september 2016 kl. 20:46
xanzir
Come on.. Det vidste de fleste jo også godt :) De var bare glade for at vi endelig blev banned. Hvorfor tror du selv at spillere som HUNDEN specifikt bad om at feje os væk og ikke længere bringe nyheder om os frem? Han har jo bare tænkt YES! Nu skal jeg aldrig flækkes af tixum i en faceit/gather igen. De jo fuldstændig ligeglad med sandheden så længe vi "forsvinder". Jeg tror jeg har spillet med samtlige af de gode spillere, og dem som så har spillet med mig ved godt jeg ikke snyder Udover spillere som Hunden men ham kan jeg ikke tage seriøst for han er så talentløst alligevel
#207(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 20:47
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Begynder du så på CS igen? :DDD
#214(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 20:56
xanzir
Nej. Jeg vil bare rigtig gerne se mupzG blive unbanned så han kan vise alle hvor god han egentlig er. Og egentlig også bare så han kan leve det søde liv.. For os begge :D
#213(Med 9 svar)
19. september 2016 kl. 20:56
vaMp
Så I løj rent faktisk om at TAY havde snyd fra tixum og at tixum sad og snød? Eller hvad? :D
#220(Med 8 svar)
19. september 2016 kl. 21:02
xanzir
Seven11 kvalificere sig til Power Lan ved at slå FreeTransfer 2-1 efter nogle vanvittige comebacks. xanzir stopper med at spille CS. Tay bliver stukket i ryggen og kicket fra holdet. Han kontakter mig, og jeg prøver og komme til bunds i sagen. Jeg finder så ud af at det hele er rigtigt og jeg bliver så fucking sur og skuffet. Jeg så mig selv som lederen, og det kan de alle også bekræfte at jeg var så jeg følte at jeg kunne snakke med dem som venner men det kunne jeg ikke længere. De havde simpelthen ændret sig så meget. Og med det ry tixum havde så vidste vi at vores plan ville fungere. Vi kunne ikke bare sidde og gøre ingenting når det vi havde knoklet for bare blev taget fra os? Især for Tay's vedkommende da jeg var stoppet en uge inden ca. Jeg følte og ved egentlig at jeg var årsagen til at vi vandt den sidste kamp og kvallede os grundet mine calls + kills på det sidste map. Med alt det her i omtanke følte jeg bare at de andre virkelig virkelig ikke fortjente og komme afsted ergo = Vi var nød til at sige at vi havde snydt fordi at admins sagde ORDRET: "Så længe der er 3 stamspillere fra holdet så bestemmer de hvem de vil kicke og ikke kicke" - dvs. fordi at jeg stoppede med at spille og egentlig også selv hvis jeg blev så kunne de 3 andre bare kicke mig eller Tay. Nu kommer det komiske ved det hele. refrezh havde vi kicket flere dage op til episoden så han havde egentlig INTET og skulle have sagt. Men alligevel gik exigo og tixum i ryggen på jeg og Tay og tog refrezh ind igen og kickede Tay (calleren på fucking holdet :D????) - sorry den lange besked men jeg ved jeg får det her spørgsmål igen så nu kan alle selv læse hele situationen/historien.
#243(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 23:10
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Så det du siger er at
- tl;dr alt i de nyheder var opdigtet? :D
#250(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 23:27
xanzir
Det er korrekt. Jeg vil også meget gerne påpege at Power Lans admins virkelig ikke har styr på noget som helst. Jeg stemmer for at de bliver skiftet ud med øjeblikkelig virkning. Jeg kan slet ikke forstå hvordan de er blevet det? De har jo ikke styr på noget overhovedet. De laver regler, men ændre så på dem som de lyster. De kan ikke spotte snydere på trods af at man giver dem konkrete beviser, og screenshots af proffesionelle spillere som ligeledes siger at de vedkommende brugte snyd. Ja jeg ved snart ikke? Selve lanet var jo også en stor kæmpe joke. Jeg har personligt fået et permanent ban på trods af at vi påstod at kun Tay og Tixum havde snydt. Men tixum fik kun 5 år? Nyheden på dust2.dk fortalte specifikt at jeg ikke havde været med til at snyde men blot vidste om det. De skriver dog på deres egen side på facebook at jeg ligeledes har indrømmet brug af snyd. Jeg har flere beviser på dette + diverse billeder og screenshots. Jeg opfordre alle som har det på samme måde til at gøre noget ved disse admins. Ihvertfald de nuværende admins der er
#301(Med 1 svar)
20. september 2016 kl. 12:35
KajusKalorius
Hvis det er rigtigt det du siger, så er du altså et kæmpe fjols.

1) I slår FreeTransfer 2-1
2) Du stopper
3) De resterende vælger at skille sig af med tay (eller "stukket i ryggen" – meget dramatisk)
4) Du vælger at gå fuldstændig kamikaze mode og sabotere alt for dem ved bl.a. at lyve over for dust2, hele community'et og te dig som et barn.

Men hvorfor overhovedet blande dig i hvordan de kører deres klan efter du er leavet? Det er jo på ingen måde dit anliggende? Er lidt i chok over, at en mand på din alder har opført sig som du har gjort.
#303(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 12:47
xone
Sådan helt seriøst, hvis landet ligger sådan der så er jeg pludselig blevet mere glad for deres permanente ban.

Hold da helt kæft en opførsel.
#340(Med 3 svar)
24. marts 2017 kl. 10:50
tarziiQ
#FREETARZIIQ
#341(Med 2 svar)
24. marts 2017 kl. 12:06
Slettet bruger
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jamen jamen..
#342(Med 1 svar)
24. marts 2017 kl. 12:06
Slettet bruger
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Efter min egen mening så skal ALLE snydere forbydes i CS og ikke have adgang til og spille da de ødelægger spillet for andre, orginastioner, hold og andre turneringer, nu kan jeg ikke lige huske din sag tarziiq, men har bare hørt pisse meget om du snyder. men gl hvis du prøver og komme frem igen <3

ingen sure miner
#343(Med 0 svar)
24. marts 2017 kl. 14:58
tarziiQ
#201(Med 6 svar)
19. september 2016 kl. 20:38
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Fair nok. Jeres hold så.
Okay det virker bare sådan.

Det kan godt være mupzG er alt det du siger. Han virker jo også rigtigt fornutig i sine udtalelser, men dine og andre cheaters actions har gjort at det er og blir som det er idag, og jeg håber kun på der kommer hårdere straffe, da det i min optik er det eneste der kan stoppe folk fra at snyde andre for noget de har fortjent.. Dejligt at høre du har samvittighed. :)

Ærligt.. nu har den der med "vi snød" "nej vi snød ikke" "jo vi snød" kørt så længe det gider jeg ikke kommentere på.
#203(Med 5 svar)
19. september 2016 kl. 20:42
xanzir
Du har helt ret. Der er en årsag til at Valve er nået frem til at ville perm-banne alle der har et VAC. Jeg syntes bare måden de gjorde det hele på er meget uretfærdig. Nej okay det er også helt iorden. Jeg fortæller dig bare sandheden for jeg syntes ikke du skal vurdere mig ud fra en løgn. Nu fortæller du mig at det er så neden det med cheaters fordi man selv bruger så meget tid på at blive god og at de ødelægger det for en. Så går jeg ud fra at du selv også spiller en del? Hvordan ville du have det hvis du virkelig var god til spillet - Ja sågår flækkede nærmest al modstand, men aldrig blev taget seriøst fordi at alle troede du snød grundet noget du gjorde for 3 år siden? Hvordan ville du have det hvis du vidste du kunne tjene 30.000 danske om måneden og leve et luksus liv, men ikke kan grundet noget du gjorde for 3 år siden? Der er INGEN som sætter sig i vores position. Det er så pisse nemt og kommentere og skrive "ja det er synd for jer så må i lade være med at snyde" for der er ingen af jer der har det samme hængende over jer.
#209(Med 4 svar)
19. september 2016 kl. 20:50
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Godt vi er enige om noget! :)

Jeg ved ikke hvad der er hoved og hale i hele den historie, det er simpelthen umuligt for folk der har været så langt væk fra scenen som jeg har..

Ikke mere. Men jeg kan genkende følelsen fra 1.6 hvor jeg virkeligt spillede en del.. Nu er det chill da jeg er blevet pisse gammel.

Jeg er 100% med på din situation, jeg kan godt forstå du er træt af det... Men du siger også selv det er konsekvensen af inkonsekvens så at sige... Altså du kan vel også se det i det store perspektiv tænker jeg? :)
Der gik vel faktisk også lang tid før turkish kom frem i 1.6 fordi han havde onliner ry, men manden blev ved og endte da på nogle fornuftige hold.. Jeg tænker du kunne have gjort det samme hvis du fandt nogle du kunne overbevise og tage til lan med... Bare se Berry f.eks. kan da huske hans famous screenshot fra playzeek servernes turnering, og han kan da stadig spille den dag idag.
#211(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 20:54
xanzir
Nu har jeg til gengæld desværre fået et ban af Valve grundet mit VAC. Reglerne har ændret sig rigtig meget fra siden dengang BERRY blev fanget. Jeg kan deltage i meget og stadig spille CS:GO ja - men er det, det værd når jeg ved at jeg burde være deroppe med de helt gode? Nej.
#226(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 21:08
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ja okay. Det er jo så dit valg. I min optik er det klart der bliver længere til tops når du har valgt at snyde og bliver taget i det. FFA Server eller ej.
#259(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 23:37
xanzir
Vejen til tops er blokeret. Men jeg forstår din pointe mate :)
#264(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 23:53
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
ilm :)
#204(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 20:45
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Altså jeg troede heller ikke på nogen af jer snød, udover tarziiQ, jeg synes det er ærgerligt at det er gået udover de 4 andre på holdet... MEN så alligevel ikke, bare det at i er så fucking snotdumme at vælge at spille med tarziiQ på trods af at alle ved det var tixum som sad og powersnød, og indrømmede det.
#210(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 20:52
xanzir
emre snød ikke i den periode han spillede med mig b0y.. jeg forsvare en der stak mig i ryggen. det må vel sige lidt. Men ja du har fuldstændig ret. Jeg indså efter noget tid at jo mere jeg spillede og snakkede med ham jo flere "fjender" fik jeg med tiden. Det dog en koncekvens jeg kunne acceptere og stå for. Det med VAC vil jeg aldrig nogensinde kunne forstå og respektere. Det gør stadig ondt - og btw så mener jeg til kvallen som vi påstod vi snød i.
#212(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 20:55
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Du ved jo godt at jeg aldrig har haft noget imod dig, refrezh, exigo, tay, bazooun overhoved, jeg har altid syntes du var fucking syg og jeg synes det er synd for dig oprigtigt. Mit problem med dig / jer har bare været siden gatherkanalen, at i lod tixum spille derinde udelukkende pga i var venner med ham irl eller noget i den dur det har irriteret mig lige siden. Og jeg ved godt at det lyder kæmpe dobbeltmoralsk pga jeg også sad og snød i mange gathers i 1.6, og efter jeg blev banned lavede jeg en tixum og skiftede navn og blev opdaget noget tid efter igen... Det dumme for tixum er jo bare at han er fucking god uden snyd, det kunne minde om mig i 1.6 selvom jeg aldrig rigtig fik chancen på et tophold. Det er ærgerligt at én person har ødelagt meget for jer, og selvfølgelig dit ligegyldige VAC ban fra lang tid siden, jeg synes ikke du burde være permanent banned overhovedet...
#244(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 23:11
xanzir
Jeg forstår dig godt.. Sket er desværre sket. Jeg kan kun sige at jeg aldrig kommer til at spille på hold med ham igen. Nu har du ihvertfald selv en chancen for at blive til noget i CS så tag den forfanden
#241(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 23:08
flekke
#freemupz #freetixum
#242(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 23:10
drawnk
xD
#246(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 23:18
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
flekke :O)
#268(Med 4 svar)
20. september 2016 kl. 00:00
HooXi
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
G2
So we meet again, Xanzir...... (:D)

Lige et enkelt spørgsmål. Hvordan kan du føle dårlig samvittighed og endda blive en smule rørt, hvis alle i sagen var uskyldige? :)
#269(Med 3 svar)
20. september 2016 kl. 00:03
xanzir
Fordi at du oprigtigt troede på det. Jeg syntes ikke du skulle gå og føle dig snydt da i tabte på ærlig vis. Og ja vi mødes under sjove omstændigheder. Intet af det er dog ondt ment mate. Det skal du lige vide
#271(Med 2 svar)
20. september 2016 kl. 00:09
HooXi
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
G2
Altså lad mig sige det sådan her. Om du havde sagt noget eller ej. Hvad end du siger nu. Intet betyder noget for mig, tbh. Jeg vil foraltid tro at tarziiQ, tixum, whatever the fuck hans navn er, snyder.
Igen jeg har intet imod dig, ud over dine små udbrud i ny og næ, så lad være med at føle dårlig samvittighed for mig. Der er kun én spiller på det seven11 hold som jeg har noget imod. :-)
#272(Med 1 svar)
20. september 2016 kl. 00:13
xanzir
Ja jeg kan godt være en nar i ny og næ som du selv siger. Især i momentet eller når jeg spiller.. Sorry for det!
#273(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 00:19
HooXi
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
G2
NP :)
#198(Med 7 svar)
19. september 2016 kl. 20:36
xanzir
Hvad er din mening om mig nu? Jeg snød en enkelt gang for 3 år siden og fik et VAC ban. Jeg var ingenting dengang, og INGEN kendte mig. Det bøder jeg stadig for den dag idag, lidt ligesom mupzG. Syntes du stadig jeg skal holde min kæft? Tror du virkelig ikke selv at jeg også er indebrændt? At min karriere i CS tog en så fuckt up drejning? Både jeg og mupzG ER og KUNNE have været så meget bedre end de fleste danskere på de diverse tophold med undtagelse af et par spillere (dupreeh og cajun i mine øjne) - Jeg er født og opvokset i Danmark og lige siden jeg var en lille dreng drømte jeg om at komme til USA og leve af noget derhenne. Jeg fik muligheden fra TSM på et tidspunkt men grundet mit fucking lorte VAC kunne jeg ikke. Tror du virkelig ikke selv at jeg/vi også føler os berøvet? Ja jeg har forstået jeg snød. Ja jeg har forstået at jeg ved hvad jeg lavede. Men et permanent ban på trods af at man hverken snød i en turnering eller NOGET er helt ude og skide. Og som b0ychild så flot sagde til mig så må alle der ikke kan forstå mig fucking skyde sig selv
#205(Med 6 svar)
19. september 2016 kl. 20:44
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Som du selv siger så kender jeg dig ikke, så derfor har jeg ingen mening om dig udover at det nærmest er halv skizofrent det der, vi cheater og vi cheater ikke.. jeg prøver på at svare dig så hurtigt jeg kan! :)

Jamen jeg forstår dig ikke... jeg er opdraget sådan at jeg ikke snyder i ting der har værdi, og vi alle kæmper på lige vilkår. jeg har selv spillet 1.6 på et ordentligt niveau og har været igennem onliner beskyldningerne osv. så må man spille mere og spille stabilt så man blir opdaget, istedet for bare at loade et program fordi ens udviklingsprocess ikke lige går hurtigt nok.
#208(Med 5 svar)
19. september 2016 kl. 20:49
xanzir
Respekt for opdragelses metoden :D det er også den rigtige vej! Nu skal du lige forstå noget.. Jeg har jo prøvet og forklare dig at jeg ikke snød for at blive god eller spottet? Jeg snød i en matchmaking fordi jeg er en fucking klovn. Jeg snakkede med få mennesker og absolut ingen fra den danske top eller semi-top. Efter alt det her spillede jeg videre i 6 måneder og blev så hurtigt god at jeg blev spottet og det har været clean derfra. Det jo ikke fordi jeg snød hver dag op til at jeg fik et vac også bare stoppede? Fred være med det. jeg bliver snart bombet af folk som vil bede mig om at holde min kæft eller skride tilbage til hvor jeg kommer fra
#221(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 21:04
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Haha altså det er jo ikke fordi min mor har stået og punktet mig med det, det jeg mener er bare det er en værdi jeg er ihvertfald er opvokset med...

Nej okay. jeg vidste ikke hvordan det er foregået, men jeg tænker også du må forstå at der er en grund til folk tvivler på dig. Det er vel fordi de ikke kan forstå de mange forskellige historier der peger i hver sin retning, i hvert fald dem jeg har set der er dukket frem de sidste 3 måneder? :)

Altså jeg kan godt forstå der er nogle der bomber dig. Bare se på mig, jeg blev triggeret af din kommentar til hunden fordi jeg synes den gik over stregen. I det mindste har vi så kunne holde det på et nogenlunde niveau :)
#228(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 21:11
xanzir
Det kan jeg også sagtens. Jeg har skabt mange historier og løjet rigtig meget. Det kan jeg sagtens erkende den dag idag. Jeg kunne jo sagtens have bedt dig om det samme der i starten men det ville jeg ikke få noget ud af.
#231(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 21:17
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvilket måske er derfor det også er blevet endnu værre.

Nej og det takker jeg for, nu har vi alligevel haft en udmærket diskussion :)
#222(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 21:05
vedde
Men du må også forstå, at det ikke er troværdigt, ikke? :/
#229(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 21:13
xanzir
Jo bestemt. Jeg havde sgu heller ikke længere gidet høre på mig selv hvis jeg sad og så på. Men jeg ville til gengæld stadig gerne vide sandheden.
#245(Med 9 svar)
19. september 2016 kl. 23:17
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er noget jeg og moderatorer bestemmer. Ikke dig.
#247(Med 5 svar)
19. september 2016 kl. 23:20
xanzir
Jeg er ikke helt med. Skrev jeg noget forkert eller er det her reply overhovedet ikke til mig?
#248(Med 4 svar)
19. september 2016 kl. 23:21
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Det var til clint kan jeg se :D
#251(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 23:28
xanzir
oh :D
#256(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 23:33
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er altså også svært at finde rundt i! Jeg kommer ikke ned til mine notifikationer når jeg trykker på dem!
#258(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 23:34
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Enig! :-D
lorte hjemmeside, jeg går ind på hltv i stedet eller nåååårh nej.

static-cdn.jtvnw.net/emoticons/v1/55338/3.0
#265(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 23:54
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hahaha ;D
#252(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 23:29
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er jo et udtryk. Ikke desto mindre var det da stadig en holdning, om jeg så bestemmer eller ej :)
#255(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 23:33
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er et udtryk i bruger hver gang i disse diskussioner.
Det er ikke op til jer.
#263(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 23:52
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er jeg klar over.
#215(Med 10 svar)
19. september 2016 kl. 20:59
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Ville selv have stoppet med CS, hvis jeg havde et vac ban.
De historier og alt det lort du er kommet med igennem tiderne, gør bare din situation endnu værre. Du HAR dannet en historie om at VALVE har clearet dig med en FAKE mail, jeg ved ikke hvem joken er her?

Jeg har aldrig været personlig mod dig, og vil aldrig gå så lavt at sidde og kalde dig ting. Så fordi jeg IKKE har et vac ban, så må jeg ikke have en mening omkring hvad jeg synes der skulle ske med alle der er blevet taget for cheat?

Så talentløs som jeg er, må det vel være pinligt du ikke engang kunne slå mig dengang du ikke var banned med nosir :S
#216(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 21:00
mupzgxD
Vi var begge banned i nosir ;Ddd og du spillede da slet ikke dengang gjorde du? :D
#218(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 21:02
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
hltv.org/match/2292392-no-sir-myxmg-hitbox-arena-c..
hltv.org/match/2292407-myxmg-no-sir-hitbox-arena-c..

Men det er også ligegyldigt, der er ingen grund til at blive personlig. Jo hvis man har iq på lavere end gennemsnittet så er det vejen at gå.
#227(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 21:10
mupzgxD
Bare ikke giv de links til Mathias, magter ikke høre på ham :DD Men læste ikke lige hans kommentar, så kun lige din, men er enig :D
#225(Med 6 svar)
19. september 2016 kl. 21:08
xanzir
Okay du har ret. Jeg har lavet meget lort og mange historier, men igen er alle disse ting sket pga. mit pis VAC og fordi jeg så gerne ville spille. Jeg har længe følt det har været personligt, og du skal ikke sidde og sige det ikke har været det. Du har brugt mit navn i så mange eksempler. Jeg kalder dig ikke alle mulige ting? Jeg siger du er talentløs hvilket du virkelig også er. Det komiske ved de kampe du linker er jo at i var kæmpe favoritter i begge opgør. Du ved ligesom mig selv også at det ikke er der jeg var god. Det var først efter det hold splittede men fred være med det :)
#232(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 21:28
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Tror ikke der nogle der har været i tvivl om du var hjerne god, men alle de løgne gør man kommer til at hate på jer sådan har jeg selv haft det og tror jeg snakker på de flestes vegne..
#234(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 21:31
xanzir
Wow jeg havde virkelig regnet med en slem kommentar fra dig af. HVAD FANDEN NOBODY? Yeah.. Jeg kan godt selv se det hele nu. Ikke for at det skal være en undskyldning men når man har noget og skjule er det bare så meget nemmere og lyve fremfor at stå frem og sige sandheden. I mit tilfælde løj jeg omkring min egen situation fordi jeg flere gange fik tilbud om at komme på top hold men ikke kunne pga mit VAC. Idiotisk nok håbede jeg vel bare på at det ville forsvinde med tiden og at folk ville glemme det
#239(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 21:52
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Men så skal du sidde og være en idiot på et forum derefter? Jeg har aldrig været personlig, jeg har en mening hvad jeg synes der skal ske med folk der er vac banned.
Jeg vil ikke diskutere om dit talent eller mit talent eller hvad du kunne have opnået for det er kun guderne der må vide det, det må vi tage i en anden nyhed når noget en dag omhandler det :-)

Jeg har ingen anelse om du var god på det tidspunkt, husker det ikke. men det ville da undre mig hvis vi var kæmpe favoritter mod et hold der lige havde vundet et lan.
#257(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 23:33
xanzir
Nej. Jeg undskylder for mine dumme ord. Men jeg gav jo også blot min mening som du selv påpeger. Vi var da alle unknowns så om vi lige havde vundet et lan betyder ingenting. I var klare favoritter. Min prime begyndte da jeg joinede CPLAY. Og der mener jeg vidst også at jeg slog nogle hold som du aldrig slået. Anyway jeg tog de ting du har skrevet om mig personligt men nu hvor du siger det ikke var så er vi cool. Du må dog gerne lade være med at nævne mig i dine mærkelige cheat sammenligninger igen.
#267(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 23:59
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Men du må jo erkende at du er endt i samme bås som alle andre vac banned? hvis jeg var kommet frem til andre navne før dit så var det også blevet brugt. Jeg vil da gerne indrømme at du slet ikke er på mine liste over dem som jeg tror har snydt i noget seriøst CS, kontra de 3 andre navne jeg nævnte.

Jeg ved ikke hvad det er for nogle hold du har slået, som jeg ikke har slået. Men det er da pisse fedt du havde et godt øje til CS, indtil der kom en konsekvens for en god aften sammen med gutterne.
#277(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 09:14
KajusKalorius
xD
#238(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 21:51
xone
wow, full retard alligevel.
#253(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 23:31
xanzir
Jeg håber da at du fik det bedre med dig selv at kalde mig en full retard. Jeg vil også lige give min mening om dig. Jeg forestiller mig du er en tyk dreng der ikke har noget liv eller andet og tage dig til end og kommentere på denne side hver evig eneste dag. Jeg ser dig i ALLE nyheder. Drengene fra LTF har et udtryk til folk som dig "Få dig en fucking kæreste"
#275(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 08:04
xone
Haha.. Fedt! Så forestiller jeg mig, at du sidder derhjemme og snyder sammen med resten af dine internetvenner ;>

Jeg kaldte det du gik full retard, fordi det simpelthen ik giver mening at du begynder at snakke om at folk er talentløse til CS, ud fra en kommentar om hvad HundeN mener om snydere.. Det gir kraftedeme da ingen mening.
#330(Med 0 svar)
22. september 2016 kl. 01:24
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
OT: Dette skal på ingen måde forstås som en forsvaring af cheatere eller at cheatere ikke skal straffes hårdt, men hvis man virkelig vil have Counter-Strike skal anerkendes som en seriøs sport, så bør man også behandle spillere/sager på samme måde som man gør i den virkelige verden. Der er i mine øjne kæmpe forskel på om du sidder og snyder som 13-årig på en DM-server eller om du sidder til en event og konkurrerer om flere hundredetusinde kroner med aimkey installeret i din mus. I den virkelig verden vil det svare til at give Johannes på 13 år, der stjæler 4 stykker tyggegummi i den lokale kiosk samme straf som voksne mennesker, der f.eks. begår et bankrøveri. Altså at skære alle over en kam, der begår tyveri.

I mine øjne burde være som i alt andet sport, hvor doping/snyd giver tidsbestemte karantæner baseret på alvorligheden/hensigten med snyderiet og derefter kan udøverne deltage på lige fod med de andre igen?

Til HUNDEN: Jeg kan ikke helt se din pointe i forhold til at du ville tilte, hvis du mødte et hold bestående af tidligere spillere, som har snydt. Der er jo så mange topspillere, der tidligere har brugt snyd og så er kommet ind i varmen igen og har spillet på allerhøjeste niveau. Jeg har simpelthen ikke hukommelse til at huske alle, men minet er da et eksempel fra 1,6. Trace kan vel også puttes under den kategori.

Detlevsnitzel (NordJyden i 1,6) mindes jeg også er blevet taget på client tidligere og spiller også for Cursive.
Så bare fordi de er taget på VAC og formodentlig ikke har benyttet sig af noget private-hack, som kan gå igennem diverse klienter, så skal de straffes hårdere end alle mulige andre? Og ja, et postulat: Lur mig om ikke langt de fleste i en eller anden forstand på et tidspunkt i deres liv har prøvet at snyde.

Derudover er jeg enig med de folk, der mener at 12-13 årige børn på ingen måde er i stand til at lure de konsekvenser en dum handling/beslutning kan medføre. Præcis derfor er den kriminelle lavalder en glimrende kobling, da den netop er lavet for at give børn en anden strafferamme, da de ikke kan tage samme ansvar for deres handlinger som voksne.
#338(Med 0 svar)
24. marts 2017 kl. 09:52
AGR
Copenhagen Flames
Forstår ikke hvad du mener med "hvad har man at spille for?", hvis du alligevel føler at de ville have rent mel i posen - så ville du jo spille for præcis det samme som hvis det var et hvilket som helst andet team, no?
#6(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 08:36
SnaL
Fedt og ærligt interview :) Håber du får lov at deltage hvis i en dag skulle komme så langt Mupzg :)
#7(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 08:38
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det er en svær størrelse at arbejde med. Der er ingen tvivl om at MupzG er "kommet videre" og kan se hvor ualmindeligt dumt det var at snyde dengang.. Det viser sig desværre bare gang på gang, at der er individer der ikke fatter det - de har muligvis indset at de aldrig bliver til noget, og derfor bliver ved, men som udgangspunkt har den slags mennesker intet at gøre på scenen..

Jeg er All in for en forældelsesfrist for bans for især yngre spillere.. Hvis et talent tages i snyd som 13-årig bør vedkommende kunne komme tilbage efter 2-3 år og få en chance mere.. Forpasses den chance, så kan perm ban komme på tale.

Hvis vi snakker om danske events og turneringer, så er samarbejde mellem arrangørerne vejen frem - vejen til samarbejde er dog en forholdsvis tung vej, da flere arrangører ser hinanden som konkurrenter og ikke kan se sig selv som en fælles styrke der løfter scenen. Det eneste punkt vi er konkurrenter bør være på sponsorjagt og billetsalg.. Turneringsafvikling bør fungere som samarbejde, med fælles regler for særligt bans..
#8(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 08:42
Holztan
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Fedt interview. Man kan virkelig føle han angrer at have snydt.
#10(Med 4 svar)
19. september 2016 kl. 09:04
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er da trist for individet, men i det store billede er det bedst at gøre det permanent imo.
#11(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 09:06
LakeTown
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Så meget af mig er enig med dig, men der er os bare et eller andet der siger mig at i alt andet sport er straffende for brug af snyd meget mildere og specielt hvis det var en 13 årig. så syntes den er svær.
#15(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 09:14
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
#24(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 09:38
LakeTown
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
What? :D
#62(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 10:56
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Enig med dig Martin!

Jeg tror heller ikke, at Valve har nogen interesse i at formindske bans, da det ville sende et helt forkert signal taget de nuværende omstændigheder i betragtning, hvor man ser det ene fishy klip efter det andet.. Uden tvivl, at MupzG's situation er trist, og at jeg egentlig gerne så ham unbanned, men i det store billede ville det have en skadelig virkning på CS:GO's image, at man pludselig begynder at unbanne tidligere snydere.

Dog tror jeg, at det sagtens kunne lade sig gøre at fjerne bans i "toppen", som mupzG's, hvis mentaliteten hos communitiet var en anden. Efter at have læst på reddit de sidste par måneder, har jeg fået den opfattelse, at størstedelen af dem der spiller cs:go og "engagerer" sig på forums er nogen whiny kids, der mener, at der sidder en snyder i hvert eneste game de spiller, fordi de ikke kan acceptere, at de bliver outplayed. I stedet for er det nemmere at holde fast i, at modstanderen sidder og snyder, fremfor at fokusere på at blive bedre. Det er i hvert fald min opfattelse :D
#12(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 09:10
KeyziN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nu havde jeg lige levet mig ind i artiklen, ville ønske den var længere! Det var seriøst fedt at læse!
#13(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 09:13
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Super fint interview. Når det så er sagt er jeg ikke enig i at der skal lempes på de her bans. Det er vel meningen at folk skal frygte at cheate netop pga. konsekvenserne..
#20(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 09:26
bobbeR
110% enig her, hvis man har gjort det en gang, kan man sagtens gøre det igen. Der skal derfor holdes en stram linje hele vejen.
#52(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 10:33
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Præcis.... Jeg kan ikke klare den der tanke med at okay så har de lært af det og bla. bla. bla. Folk snyder for at få hurtigere succes og det skal de fandme ikke have lov til i forhold til dem som sidder og spiller og spiller og prøver at danne sig et netværk for at komme frem.. Det er dem der har fortjent at komme frem på scenen.
#19(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 09:25
Tauchi
Dumme valg har konsekvenser. Lev med det.
#22(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 09:35
zeq
+1
#23(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 09:41
Compass
Fint interview :)

Jeg har intet imod at generalisere og har altid været af den mening at folk som snyder skal udelukkes fra alt for altid. Det er ikke ok at snyde og der er ingen undskyldninger for det :)

Ved ikke om mupzG har en account her, men det her er nok mest direkte til ham:

Jeg er ikke enig i følgende sætning "jeg har en tro på, at Valve en dag vågner op og tager scenen seriøst" - I mine øjne er det netop hvad de gør ved at lave "livstids" bans

Som du selv skriver "Tænk over konsekvenserne! Hvis i alligevel vælger at gøre det, så lad være med at beklage jer, når jeres konsekvens kommer."
#25(Med 7 svar)
19. september 2016 kl. 09:38
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Nu har jeg aldrig selv været tæt på at være deprimeret, men jeg tror da langt fra at min første tanke ville være at cheate og derefter sælge min computer. Uanset hvor gammel jeg var/er.
#26(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 09:40
FISK3NNN
Nej det lyder måske lige en smule voldsomt...
#28(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 09:43
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
zanoj: Der er forskel på, at være tæt på at være deprimeret, og få medicin mod en depression.

Det er en klassisk !Hvis jeg kan, så kan du også!
#80(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 12:28
xone
Jeg forstår ik dit reply i forhold til hvad zanoj skriver..
#103(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 13:22
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Zanoj prøver at sætte sig ind i en situation, som han ikke kender. Han mener selv han ved hvordan han ville reagere hvis han var deprimeret.
mupzg fortæller han får medicin for angst og depression, og har fået det længe.
Det er absolut ikke noget man skal prøve at gøre sig klog på, hvis man ikke har været der.
#123(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 15:14
valc
Helt sikkert ikke den første tanke. Men når man er hårdt ramt af angst og depression, så ryger de rationelle tanker ofte ud af vinduet, i takt med at man har tendens til tanker omkring at det hele kan være ligegyldigt, og - fejlagtigt - at tro, at man ku' være bedre stillet uden visse ting i sin hverdag, der fylder meget i sit liv, som så senere viser sig, at være netop det, der holder en igang. Af det her interview, når jeg netop frem til, at det er der han har været. Jeg var selv igennem det samme, i en periode på 7 år, hvor de tanker tit dukkede op. Jeg snød før jeg kom ind i det, fordi jeg var et fjols. Plain and simple. Så dette har intet med mine handlinger at gøre.
Derimod har jeg slettet min venneliste op til 100 gange, fordi jeg netop har haft de tanker, og har ledt efter en gladere hverdag; og det kan sagtens gøre, at man drager forhastede, irrationelle beslutninger, som man hurtigt fortryder. I situationen virker det bare ikke som et valg at lade være, ligegyldig hvor meget selv-indsigt man har, og hvor fornuftigt et menneske man er. Det føles som en nødvendighed, man ikke kan komme udenom. Som en kæmpe sten om anklen, man bare må skilde sig ad med, for så - med det samme - at vide, at den sten var det, der holdte dig i balance. Jeg kan sagtens sætte mig ind i, hvad der har foregået i hans hovede, da han dummede sig her - især når han har kæmpet med det i så ung en alder. Det er svært at forklare det for folk, der ikke har været igennem det, men hans begrundelse kan bestemt være sandfærdig.
#135(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 15:37
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Er selv lige kommet ud af et langt sygdomsforløb med depression og angst...
Er selv medicineret, og jeg ønsker ikke for min værste fjende, at skulle gennemgå det samme.
#150(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 16:27
valc
Glædeligt at høre, at du har fået lidt medvind :)
Kæmper stadig med angsten hver dag, og overvinder det et lille skridt ad gangen. Depression er sgu noget ulideligt stads at være i, og selvom jeg nu er glad, er jeg altid opmærksom på, at det lurer lige rundt om hjørnet, og sørger for at passe på mig selv.
Det er sgu dejligt at mærke, at tingene kan lykkedes, når man har været i det, i så mange år. Det er ikke mere end et par år siden, at jeg var overbevist om at det hele skulle være forbi, og det er kun ren og skær chance, der har reddet mig ud af det, og gør at jeg nu er i stand til at nyde tilværelsen. Jeg har været en af de heldige, og det piner mig at så mange - sideløbende - skal kæmpe med det under dårlige betingelser :>
#31(Med 13 svar)
19. september 2016 kl. 09:56
LolGirafPr0n
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Men mangler der ikke en rød tråd i de bans?

Nu følger jeg ikke meget med i scenen, men læser da de nyheder der kommer. Ud fra dette virker det ikke til det er de samme bans, som bliver givet for samme ting?

Finder det heller ikke fair en person på 12-13 år kan blive bannet på livstid? Findes det i nogen former for sport end e-sport?

Er også en grund til vi har en kriminel lavalder herhjemme, og den skulle gerne være tilrettet nogenlunde de unges udvikling. Hvor det igen er svært at fastsætte, da en 13 årig kan være meget lang i sin udvikling eller det stik modsatte.

Igen så er e-sport jo eksploderet de sidste år, og for at komme snyd til bunds kan det da godt ske det er perm bans der skal til, men husk lige på cykling i 90'erne! Der var stort set alle vel i dåserne på den ene eller anden måde. De er kommet rigtig langt, og det er ikke ved at udelukke folk på livstid, men følge de almindelige normer for karantæner i forbindelse med doping.
#32(Med 12 svar)
19. september 2016 kl. 10:03
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Forestil dig hvor mange individuelle cases VALVE skulle tage stilling til - det vil jo aldrig være fair at forvente at de skal besvare/tage stilling til 100.000 cases om dagen, fordi unge mennesker skriver ind og siger de er kede af de har cheatet og at de aldrig gør det igen. :)

Det kan godt være det er en "nem" løsning, men set ud fra deres synspunkt, så kan jeg virkelig godt forstå at man bare laver en Fuck-Af-regel.
#33(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 10:07
LolGirafPr0n
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Det er jeg helt med på, og er heller ikke uenig.

Kan bare ikke rigtig se det er hvad der sker? Det virker dog til Valve er noget mere konsekvente end herhjemme. Hvor mit indtryk helt klart er det sejler fuldstændig :(
#38(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 10:15
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvad synes du så det er der sker? :)
Jeg tror ikke helt jeg er med på hvad din kommentar omhandler i denne omgang!

Valve er konsekvente - ja, det skal de være.
#34(Med 5 svar)
19. september 2016 kl. 10:10
FISK3NNN
Det man kunne gøre var, at man fik 1 års VAC første gang og efterfølgende blev det fjernet - men stadig synligt på din profil.

Skulle det ske igen bør man få et permanent BAN.. På denne måde for man en hård men fair første gangs straf - og efterfølgende en livstids udelukkelse.

Der er bare også så stor forskel på at snyde imo... Snyder man for at vinde præmier? eller snyder man for lolle den rund i MM og faceit..

At snyde pga. af et økonomisk grundlag synes jeg bestemt at første gangs straffen bør være hårdere, men ikke perm.
#35(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 10:13
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Så er du jo igen ude i at skulle vurdere hver enkel case hver for sig - hvilket logistisk set, ikke rigtig giver mening. Så vil jeg tro at vi skulle til at betale månedligt for at det kan løbe rundt for VALVE / Anti-cheat teams rundt omkring i verdenen.
#49(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 10:30
vedde
Men sådan noget kan jo aldrig bevises. Nærmest alle personer der er blevet "opdaget" i at snyde, har alle sagt at de ikke har brugt det i noget vedrørende konkurrence, men kun i en lille hygge MM eller imod en kammerat.
#69(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 11:19
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Alle der er blevet taget for snyd i DK er blevet hacked
#70(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 11:26
vedde
Ja, en overtog mit account og powerhackede
#109(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 14:01
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
det sker tit høhøhø
#43(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 10:22
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
VAC bans før den omtalte regel kunne sagtens identificeres med et lille stykke kode.
#158(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 16:56
ch1no
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Nu er det jo kun aktuelt fordi han netop har kvaliteteten til muligvis at komme afsted til et major event i fremtiden - så nej at de skal vurdere hver enkelt sag passer ikke helt. fuck alle de andre små kids der sidder og hiver den, de kommer jo aldrig længere end deres MM kampe.
#168(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 17:47
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvis mupzg kan, så kan andre vel potentielt set også ligepludselig finde ud af at de også er gode til spillet?

Så er vi jo ude i samme problem igen..
#174(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 18:20
ch1no
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
det er der selvfølgelig altid chance for, men hvor mange tilfælde er der? det ihvertfald ikke 100.000 sager om dagen men blot 10 sager på 10 år nærmere.
#36(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 10:13
raxtuzz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
DPL Admin
Ja det er en skam for mupzg, men valve skal ikke ændre deres linje. Det er den eneste chance de har, selvom vi kan godt blive enig om at det er unfair for en person som mupzg, som fik vaccet inden valve lavede deres regler med no go for folk med vac.

Og skide godt interview, jeg håber der er nogle unge knægter der får læst og lært noget af det her.
Nogle folk snakker om aldre grænsen for vac osv, det kan vi hellere ikke tillade, Valve gør det helt rigtige imo.
#37(Med 7 svar)
19. september 2016 kl. 10:15
walle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Var VAC ikke engang delt op i ''faser'', var meget ung som 1.6 spiller - men husker noget om at VAC var eksempelvis 1 år første gang, også var der måske en fase mere, og til sidst var det perm.

Er det mig der er helt væk, eller var der noget om det?
#39(Med 6 svar)
19. september 2016 kl. 10:18
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Tilbage i 2003/04-ish blev man banned i 1 år, hvis man blev VAC banned.
#41(Med 5 svar)
19. september 2016 kl. 10:19
walle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Så var det vidst på 5 år på et tidspunkt også - måske burde man indføre den regel igen, i hvertfald med 5 år - også er det ligesom ''glemt'' efter det
#42(Med 4 svar)
19. september 2016 kl. 10:21
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Synes egentlig at deres permanente udelukkelse er fin :)
Især til de spillere der decideret har snydt for at komme til toppen og vinde pengepræmier / turneringer / titler - de skulle simpelthen udelukkes fra ALT.
#44(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 10:23
walle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Men når man netop ikke er på toppen, og bare snyder i latterlige pugs eller matchmaking for sjov, så synes jeg 5 år er fint - så burde der bare stå på ens profil at man har været banned, men at det er udløbet.

Men er helt enig med dig i det du skriver :-)
#47(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 10:28
walle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Nu kigger jeg lige op og ser er det er blevet skrevet før, lol
#56(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 10:40
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det eneste tidspunkt det er ok at snyde "for sjov" er hvis man spiller på en lukket server med vennerne.. alle andre tidspunkter er det respektløst og direkte dumt..
#110(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 14:04
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Om det er pugs eller matchmaking er lige meget. :) Jeg ser bare princippet i at man ødelægger spillet for andre er noget lort. Som Opal skriver, snyd med dine venner på en lukket server.

Forstå mig ret... Folk der har snydt før KUNNE lige så godt sidde og snyde igen om personen har casual snydt er lige meget... xd
#51(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 10:30
LolGirafPr0n
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
I sportsgrene under WADA er det lige meget om du spiller som amatør eller som professionel. Klapper fælden er straffen det samme.
Hvilket for mig giver god mening. Det ødelægger det jo ligemeget for dem som spiller som amatører, som for dem som spiller professionelt. Her er det ikke præmier og løn der er det vigtige for mig.

Hvorfor skal folk jeg som piv ringe cs spiller, spille med nogen som kun skal straffes med 5 år. Når dem som spiller som pro bliver banned permanent?

Er godt klar over incitamentet for at snyde når der er penge involveret er større, men at det skulle være grundlag for de skal straffes hårdere end mig som spiller for sjov? Det er jeg ikke enig i.
#53(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 10:34
walle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Men hvad så med de professionelle der her snydt sig for at komme til tops, men ikke er blevet taget - dog efterfølgende har været ude og sige at de har snydt indtil de vandt det ''tyske mesterskab'' 2 gange - hvad skal der gøres af dem?
#55(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 10:40
LolGirafPr0n
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Det er vel en problematik som findes alle steder?

De skal jo have samme konsekvens som dem der bliver taget med fingrene nede i kagedåsen. Det bitre ved dette er jo bare vi ikke kan skrue tiden tilbage og lave deres gerninger om :\

Tænk på Andy Schleck, som senere pga. Alberto Contador fik en dopingdom blev hyldet som vinder af Tour De France. Det må sgu være en fesen fornemmelse, at have gået glip af at blive hyldet i Paris!
#60(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 10:44
Tauchi
Hvis man har snydt har man snydt sådan er det. Straffen skal være permanent ligemeget om det er prof eller amatør niveau. Der skal være en klar linje især når det er så nemt at snyde i CS:GO.
#64(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 11:06
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg synes personligt ikke at det er fair at udelukke folk der er så unge på livstid. Ved istedet at give samtlige snydere 4-5 års ban som eksempel, så vil en 13-årig stadig mærke en stor konsekvens, men stadig have muligheden for at komme tilbage hvis han har talentet, i en alder af 17-18 år. For folk der er f.eks. 20 år og modtager et ban på 4-5 år, så bliver det svært at motivere sig selv til at vente så lang tid.

Jeg synes i hvert fald ikke det er korrekt at udelukke nogen permanent. Det ser vi heller ikke med f.eks. doping i cykling.
#71(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 11:28
rijaH
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Bortset lige fra Armstrong ;)
#78(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 12:16
temps
Helt enig. 4-5 år er fint i første omgang. Der er simpelthen ingen der kan komme til mig og sige, at en knejt på 12-13 år, har nogen som helst ide om konsekvenser af sit snyd, i en så ung alder, især hvis man senere finder ud af at hey, jeg vil faktisk gerne gøre karriere indenfor esport. Mupz ville få 4-5års ban, men velvidende om at han stadig har muligheden for at komme tilbage på scenen, ved en 17-18, det synes jeg klart havde været den mest fair vej at gå, i min optik.
Derudover som zyh skriver, så er der også efter min mening, forskellige grader af snyd.
#66(Med 9 svar)
19. september 2016 kl. 11:13
wezx
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Events der er sponsoreret af Valve, så som: (Majors, Minors, E-League osv.) Kræver at du er minimum 17 år for at må deltage. Så er det i min optik fuldstændig umoralsk, at begynde at udelukke folk, der ikke er gamle nok til at deltage til deres egne events?

Jeg mener der er en brist i den måde de behandler netop denne sag. Gad godt se en officiel liste med folk under 17 år. Der er udelukket fra Valve-sponsoreret events.
Tror ikke der er mange udover mupz.

En anden ting der undre mig, er at Valve har først fulgt op på sagen, da de indførte 'zero-tolerance' Det er lidt det samme som, hvis vi i Danmark indførte en ny lov også begyndte at straffe folk, som havde brudt den lov for flere år siden. Nu vil der komme et par stykker og sige, at man ikke kan sammenligne det med love osv. Men Valve er vel CS:GO's svar på magt/lov.

Jeg mener 100% at der skal ligge en straf bag ved en handling som snyd, men en permanent udelukkelse af en knægt der dengang var 13-14 år, er for mig helt væk.
#72(Med 8 svar)
19. september 2016 kl. 11:33
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Præcis.

Man kan jo ikke modsige, at der er en logisk måde at gøre ting på.
Og det er absolut ikke logisk, at lave regler med tilbagevirkende kraft.
Valve har magten til at gøre det, ingen tvivl, men om det så er moralsk rigtigt at gøre det, det kan der sætte spørgsmålstegn ved.
#73(Med 7 svar)
19. september 2016 kl. 11:47
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
#86(Med 6 svar)
19. september 2016 kl. 12:51
mupzgxD
Der er op på flere forums at det er i 1,6 og der er også billeder nogle steder :)
#88(Med 5 svar)
19. september 2016 kl. 12:53
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvilken konto er du så CS:GO Vacbanned på?
#91(Med 4 svar)
19. september 2016 kl. 13:01
mupzgxD
#134(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 15:32
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er jo den samme konto som jeg linker til i min kommentar #63.
Det er den du siger der er 1.6 banned, men som du nu bekræfter er CS:GO banned? :)

Så skal du jo ikke unbannes.
#139(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 15:42
xone
Jeg tror ikke at mupzG på noget tidspunkt har lagt skjul på, at det er et VAC CSGO ban han har.

Han argumenterer for at han var ung og dum og ik anede hvad konsekvenserne ville være.....(...)
#141(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 15:51
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Så skal man jo ikke påstå at det er et 1.6 ban, når CS:GO bans og andre bans er på separate banlister - som de indførte tilbage i 2012.
#149(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 16:19
mupzgxD
Har et CS:GO ban på det account jeg linkede :) og de indførte reglen med major og vac 2014.
#67(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 11:14
stenvang
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
nu er det sådanne at jeg er admin for et par ting i dk :)
og jeg kunne nemt lave en Revurdering af vac ban´s i dk
jeg ved at der er mange online cups i dk (esport.dk) som har kun 1års politik hvilket jeg synes er for lavt men synes også er permanent er for stor en straf )
#75(Med 10 svar)
19. september 2016 kl. 12:08
zyh
For det første synes jeg det er pisse synd for dig Nico og for det andet synes jeg man glemmer hvilken skade der egentlig bliver gjort i givende situationer.

I mine øjne er der forskellige grader af snyd:
- Der er dem som snyder for sjov, sætter sig ind på en DM server, bliver banned og så er den skid slået. No harm done.
- Der er dem som finder det morsomt at moviemake / pisse folk af, stikke lidt til folk ingame, men igen No harm done.
- Der er så dem som bruger såkaldte cheats til at ødelægge det for andre i form af karriere, penge og status. Så snart det involverer penge og karriere, så synes jeg simpelthen Valve har ramt plet. Der skal simpelthen være *No Mercy*. Jeg vil sige at jeg er glad og tilfreds som spiller / Coach / Seer pt. at der endelig bliver gjort en ende på disse ting som vi andre har været plaget af så længe. Tænk det tog 2-3 år fra Valves side at træde i karakter, men det tog jo længere tid for diverse communities at finde nosserne frem og lægge låg på dette en gang for alle.

I mupzG's situation er han for det første meget ung, pisse umoden og i en særdeles trist periode i sit liv. Der er ikke sket noget ved at han har købt noget cheat, sat sig på ligegyldige gathers eller udnyttet det til hans fordel. Han står frem, erkender at han snød og indrømmer fejltagelsen. I mine øjne skulle dette da give laveste straf? Ja! Han snød, men snød han i virkeligheden nogen ud over sig selv?

Det er ikke ret lang tid siden at både mupzG og jeg blev ødelagt af ovennævnte cheaters i form af cLy tilbage i starten af CS:GO og nu også tarziiQ til danishcup (Som jo selvfølgelig var clean på det tidspunkt :))))) ).

Der må og skal være en adskillelse imellem diverse ulovligheder!
#76(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 12:14
xone
Nej, det er lige netop det der ikke skal.

Hvis man snyder og bliver taget, så skal det være farvel og tobak, ligemeget om det er på ffa eller i en turneringskamp.

Der skal simpelthen ikke tages hensyn til om man gør fordi man keder sig på en FFA eller vil vinde penge.

Snyd er snyd, og det er ikke okay!
#94(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 13:04
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
I den optik skal man så have samme straf for at stjæle en pakke tyggegummi som for at lave bankrøveri?

Stjæle er jo at stjæle, og det er ikke okay!
#100(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 13:19
xone
Jeg synes det er et ringe eksempel du kommer med.

Længere oppe er der et eksempel med WADA, det synes jeg er mere rammende.
#104(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 13:25
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Alt andet ville også overraske mig!

Jeg synes det er et glimrende eksempel han kommer med, men på samme tid, så synes jeg, at man skal straffes udfra graden af din lovovertrædelse(i dette tilfælde cheats i et computerspil) og at man så vidt muligt skal tage sager op individuelt. Jeg er på sin vis ligeglad om det er en professionel spiller eller en amatør spiller, livslange udelukkelser er bare ikke gode og du ville aldrig se dem i nogen andre sportsgrene :-)

Med det sagt, så synes jeg i høj grad at der er forskel på om du snyder i en stor turnering for mange penge eller om du "bare" ødelægger nogle andres sjov i en MM e.l. og derfor skal vi nå til et punkt, hvor man i det mindste har mulighed for at appellere sin straf, så man kan få den til en jury(der er en kommentar længere nede med hvem denne jury kunne bestå af) og blive straffet individuelt, hvis man har et ønske om at spille i turneringer.
#89(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 12:56
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Er enig med dig i at straf udmålingen bør variere alt efter situation - Til en vis grænse...Om det er en FFA eller en turnering, så er der helt sikkert "harm done" i kraft af, at man tager glæden ved spillet fra de andre i en FFA, som egenltig er der fordi de synes det er sjovt.. At der kommer en guffer forbi kan snildt ødelægge hele oplevelsen af spillet for de andre på samme server..
#90(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 13:00
gravityy
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg kan godt lide at spille DM, og i jeg synes det var røv i CSS hvor der var aimbotters inde på min favoritserver 1/3 gange jeg var derinde. Nu er de allesammen rykket over på MM i stedet (heldigvis for mig), og før prime kunne jeg snildt møde hackers 4-5 kampe i streg derinde. Nu er det de helt nye spillere der sidder med lorten i stedet for.

Det ville nok være "no harm done" hvis han var den eneste der nogensinde har snydt, men det er jo et stort og udbredt problem at det ødelægger oplevelsen for især casual spillere, og får dem til at spille noget andet.

Jeg er enig i at der er nogle spillere, ligesom mupzG, som kommer i klemme pga. man gerne vil slå ned på snyd, men jeg kan godt forstå Valve ikke gider gøre noget ved det. Børn der snyder i dag _bør_ være bange for at blive udelukket fra at deltage i ting, det er nok den bedste måde at få problemet til at blive mindre. Jeg gætter på at der er under 100 personer på verdensplan som kunne være gået pro, og som snød før de indså hvor stort spillet ville blive, og hvis Valve nogensinde gik ind og så på deres cases individuelt ville de blive bombarderet med forespørgsler om unban som de slet ikke har ressourcerne til at behandle.
#146(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 16:06
HooXi
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
G2
Så er spørgsmålet jo bare om folk der cheater i DM og casual ikke er fuldkommen ligeglade med om de bliver udelukket forevigt fra majors, osv? :) De venter vel bare til CS:GO kommer på tilbud og så gør de det samme endnu en gang. Kan ikke se hvordan det er en effektiv måde at stoppe dén slags cheaters på.
#310(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 15:07
gravityy
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg siger ikke det løser problemet, jeg blev bare lidt irriteret over "no harm done" - det er jeg stærkt uenig i. Jeg tror dog at det hjælper, og lidt har også ret i den her sammenhæng.
#92(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 13:01
stenvang
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg står bare som admin og tænker hvornår ved en admin om personen lyver om længden af hack perioden når vi skal håndtere en vac ban sag ?
#96(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 13:11
FISK3NNN
Det kan i ikke... Det er et kæmpe problem, men indtil vi har bedre veje at håndtere det med, skal det altid være til fordel for spilleren..

Hellere Lade 10 hackere gå igennem, end at fjerne end uskyldig.

Samme måde som man hellere vil lade 10 kriminelle gå fri, end straffe en uskyldig..

hvis ikke det er denne mentalitet vi påtager os, kommer vi til at få den værste scene i verden...
#77(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 12:14
zekon
#freemupper
#81(Med 10 svar)
19. september 2016 kl. 12:28
glace
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Vinder af Dust2 Final Four
Hvad er din undskyldning så, for dit forholdsvis nye 1.6 ban? At du alligevel aldrig kom til major, så lad mig snyde i et spil mere?

Din mentalitet har altid været problemet.
#115(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 14:53
ratzB
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
+1
#117(Med 4 svar)
19. september 2016 kl. 14:56
xone
Hvornår er hans nye 1.6 ban fra?
#121(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 15:11
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
#133(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 15:32
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
1.111 dage er nærmere 3 år end halvandet.. Eller kigger jeg det forkerte sted...?
#137(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 15:40
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
VAC Ban faldte onsdag 4. september 2013 , så det er over 3 år gammelt. :P
#142(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 15:54
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
True True men tror det er hans csgo ban tænkte mere på hans 1,6 ban.
#148(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 16:15
HooXi
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
G2
1.6 og Source har vel intet med CS:GO at gøre når det kommer til det her emne, eller er det mig der har misforstået noget her?
#169(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 17:50
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jo, når mupzg prøver at komme ud af det ved at bruge "ung-og-dum"-kortet.

For hvis han har et nyere ban, så er der pludseligt et problem - et gentagende problem.
#223(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 21:06
mupzgxD
Det da ikke en undskyldning mate? Jeg forklarer mig og fortæller, hvad der taler for at jeg skal unbannes, jeg ved godt det var forkert, men at bruge mit 1,6 ban, som et argument, som slet ikke er mit account længere, synes jeg er helt forkert :D respektere din mening og vil ikke i dybden med det, vi alle har hver vores mening om hvordan det skal være jo :) Håber bare valve kommet ud med mere konkret info, som de har gjort med matchfixing-;>
#307(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 13:31
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Inde på volvo's vac side skriver de:

"VAC bans are permanent, non-negotiable, and cannot be removed by Steam Support.

If a VAC ban is determined to have been issued incorrectly, it will automatically be removed. If you wish to discuss Valve Anti-Cheat with the community, you may do so"

Så det er da ganske konkret, og da de er med på alle majors kan man godt regne frem til at det ikke bliver ændret.
#95(Med 9 svar)
19. september 2016 kl. 13:07
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Jeg gider ikke forholde mig til denne specifikke situation eller om alle historierne er sande eller falske, men at Valve er Judge, jury and executioner synes jeg er lidt skævt. Har set mange nævne det i kommentarer ovenfor men du ser meget sjældent livstids udelukkelser i "rigtige" sportsgrene, hvor det typisk vil være en bøde også 1-2 års udelukkelse.

Håber at vi på et tidspunkt når et punkt hvor eSport er så seriøst, at man rent faktisk begynder at tage udelukkelser i retten og får lavet nogle ordentlige domme og ikke bare tager den nemme løsning med at livstids udelukke, som man også så med matchfixing :-)
#99(Med 6 svar)
19. september 2016 kl. 13:18
stenvang
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvem skulle så værre dommere ? Er det admins job eller tænker du en combo af pro spiller og admin eller hvordan ?
#101(Med 5 svar)
19. september 2016 kl. 13:20
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Ved ikke hvem der skulle være jury, men tidligere pro spillere, event arrangører e.l. ville alle være kandidater tænker jeg. Man ser lidt de samme ting over hos Riot med LoL, at det bare ikke fungerer, at det er spil producenten der bestemmer alt mht. udelukkelser :-)
#105(Med 4 svar)
19. september 2016 kl. 13:30
stenvang
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg tror bare så længe at dansk admin arbejde er frivilligt arbejde vil dette ikke kunne komme på tale da det handler om mange timers arbejde som skulle anlægges til et projekt som dette
#106(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 13:31
stenvang
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dertil tror jeg og håber på at en dag at vi ser fuldtids admins for dansk esport og kurser inden for det ligesom fodbold
#107(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 13:33
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det ville 100% kræve et stort stykke arbejde, men med player unions og hvad der ellers er gang i i øjeblikket vidner det jo om, at man gerne vil tage spillet til ny højder ifht. seriøsitet og hvis man vil det så skal udelukkelser fra spillet i høj grad også tages mere seriøst og som i alle andre sportsgrene tage "case for case" :-)
#108(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 13:57
stenvang
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Pas på med at sammenligning dansk esport med pro esport handlinger
som jeg ser det er danmark "20 år" bagud og mangler virkelig mange ting
og nu når vi har eSport Danmark som er det danske forbund for computerspillere. synes jeg det er lidt dumt at ingen af dem fra det forbund har taget kontakt til ikke 1 admin inu der er folk som arbejder fuldtids der inden
#163(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 17:09
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Jeg har slet ikke talt om dansk eSport på noget tidspunkt. Jeg taler CSGO helt generelt og at der skal være en anden rets gang for spiller udelukkelser end der er nu, da det nuværende system bare ikke virker og man burde kigge imod andre sportsgrene for at finde løsninger.
#112(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 14:13
enuR-
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Helt enig.
Dog tror jeg vi snakker lagt ude i frem tiden! Og Valve og Riot har forsin vis ikke nogle grund til at skulle indfører sådan systemer.
#164(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 17:10
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Tror desværre heller ikke det er noget vi skal forvente snarest, men har dog lov at håbe med andre tiltag som spiller unioner osv! Den helt store udfordring bliver som du selv nævner at få spiludgiveren med på idéen ;)
#111(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 14:07
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
God og velbeskreven artikel! :) Føler virkeligt der er lagt arbejde i det!
#119(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 15:00
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Enig :)
#127(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 15:17
stenvang
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
+1 :) hatten af for det gode arbejde og god læsning
#126(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 15:16
flekke
#freemupz
#136(Med 55 svar)
19. september 2016 kl. 15:38
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg forstår virkelig ikke at dust2, esport.dk og andre danske turneringsarrangør ikke vælger at følge Valves regelsæt mth. bans.

Jeg tror jeg har set 7 forskellige holdninger til cheats i turneringer her de sidste 3 måneder.
Så er csgo VAC bans ældre end 1 år tilladt, så er det 2, så er det 6 måneder eller så er det slet ikke tilladt. Også game bans er enten med i denne tidsramme eller helt slet ikke taget hensyn til.

Jeg syntes det er for ringe at arrangørerne ikke slår sig sammen og bliver enige om et fælles regelsæt mht. cheat eller blot følger Valve og siger alle csgo vac bans er udelukket - farvel!
Hvis man følger Valves regler møder du aldrig en spiller med et csgo VAC ban. (Hvilket jeg har gjort de sidste 7 turneringer jeg har spillet)

Hvordan skal dansk esport nogensinde tages seriøst, hvis vi ikke engang selv gør det?

Nu har jeg set adskillige kommentarer som rammer emnet "han var for ung til at forstå konsekvenserne". Jeg kan da ikke få luft over så meget sjov skrevet på et sted. Jeg kan da godt være ærlig at sige jeg har snydt i forskellige perioder i 1.6 da jeg var 12-16, jeg var helt klar over konsekvenserne, hvilket var derfor jeg ikke blev taget ;D Altså jo jeg blev vac banned første gang jeg brugte snyd som 12årige, fordi jeg ikke var klar over hvordan anti cheat fungerede, men så lærte jeg jo blot at tjekke om cheat var detected før jeg brugte det.
TL;DR Jeg snød som 12-16 årig, jeg lærte ikke ikke at snyde ved at blive busted, men blot at bruge bedre snyd.
#138(Med 54 svar)
19. september 2016 kl. 15:41
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Seriøst..
Læs lige din egen tekst en ekstra gang, og overvej hvad der er mest grinagtigt her...
#140(Med 41 svar)
19. september 2016 kl. 15:46
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Imponerende at du stadig har taletid
#152(Med 40 svar)
19. september 2016 kl. 16:46
wezx
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Man kan vel kun sige det samme om dig. Din taletid har vidst været brugt for mange år siden :-)
#165(Med 39 svar)
19. september 2016 kl. 17:11
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Faktisk ikke, fordi imodsætning til en random som hedder muttley som udelukkende skriver for at skrive med ingen erfaring indenfor emnet, så har jeg faktisk massere af insight i cheat, hvordan cheat virker, hvordan man kan buste cheaters (selv igennem POV demo), hvordan man kan finde folks tidligere banned accounts osv.

Så overall, kan jeg stadig bidrag til det danske community for at rense scenen for de idioter som sidder og cheater på fuld hammer for at få profit ud af det (hvilket jeg ikke gjorde).
#177(Med 38 svar)
19. september 2016 kl. 18:54
wezx
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvordan ved du, at muttley bare er en random person uden nogen form for erfaring/viden indenfor emnet?

Nu ved jeg tilfældigvis, at muttley har flere uddannelser bag sig, som gør, at han har en stor viden omkring kodning osv. Derudover har 'status' vel intet at gøre med, om man må have en holdning til tingene?
#179(Med 37 svar)
19. september 2016 kl. 20:14
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Har jeg nævnt noget omkring uddannelser? Jeg siger han fremstår som en person uden erfaring indenfor emnet, hvilket er cheat.

Men lad os da lege med tanken at han har en uddanelse.
Blot fordi du har en uddannelse (gætter på du mener indenfor IT) betyder nu ikke at du har en stor viden indenfor kodning eller for IT (hvis det nu er tilfældet, så fortæller det ikke noget om han ved hvordan cheat virker, da det kodesprog man oftest lære på uddannelser er Java, de primære sprog til cheat hedder C++ og C#).

Du må virkelig have misfortolket min kommentar, fordi jeg har heller ikke nævnt noget om "status" så hele den del ved jeg ikke lige helt hvordan jeg skal forholde mig til ;)
#224(Med 36 svar)
19. september 2016 kl. 21:07
wezx
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Med en uddannelse som web-integrator og datamatiker og en del års erfaring på arbejdsmarkedet, har han nu ret godt styr på kodningen bag det meste.

Du sætter bare dig selv op på en pedestal, som om du er vigtig for scenen som en stor detektiv. Har endnu ikke set dig 'buste' nogen spillere. Har du evnen til det, så vil jeg råde dig til at komme igang :-)
#235(Med 35 svar)
19. september 2016 kl. 21:32
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Igen hvorfor snakker du om uddannelse :DD men nu når du igen bringer det op, web-integrator = hjemmeside udvikler, datamatiker = java udvikler. hvilket vil sige det ikke fortæller om han ved noget om cheat :D
Men blot for at måle pik med din kammi: 10+ år web designer/php udvikler, 2+ år java udvikler, 3+år c++ udvikler, datamatiker og er senior robotic process automation engineer for danmarks største pengeinstitut.

Og det kan sku godt være jeg skriver som om jeg sætter mig op på en pedestal det fokusere jeg ikke på, men du kender vel til xantos det var da mig som fandt alle de ting på ham. Bustede samtlige personer på GatherDK. Det er kun hvis interessen til at buste en bestemt person at jeg gør det, for det er simpelthen for meget arbejde når det skal gøres ordenligt.
#236(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 21:36
uKent
BRACE YOURSELVES:
The dick measuring contest is coming!

quickmeme.com/img/22/22ee1a6d9fe9555156e001609ba01..
#278(Med 6 svar)
20. september 2016 kl. 10:16
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Du ved da meget lidt om hvad der foregår på de uddannelser.
Men kan se du har max 3 års erfaring på jobmarkedet
Du har været ansat i max 2 måneder hvor du er nu.
Din datamatiker færdiggjorde du i år, og jeg går udfra i ikke lavede så meget andet end java.. synd for jer...

Hvis det du skriver rundt omkring er rigtigt, så er du 21 år gammel, og det er sgu begrænset hvor meget erfaring, du så kan skrabe til dig.

Kender forresten en, der også blev rekrutteret direkte til IBM.
Han ved stadig ikke så meget den dag i dag.

Jeg citerer lige dig "jeg var helt klar over konsekvenserne, hvilket var derfor jeg ikke blev taget ;D" ... Du fandme sej..

Endnu et citat "Jeg snød som 12-16 årig, jeg lærte ikke ikke at snyde ved at blive busted, men blot at bruge bedre snyd." ... Der blev du lige endnu sejere.

Held og lykke med fremtiden i Danske.
#304(Med 5 svar)
20. september 2016 kl. 13:20
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Haha du må lige have købt spillet for du er da helt ny ;D
Igen igen. Hvorfor snakker i om uddannelser :DDDD

Hvordan kan hvilket firma du arbejde for afspejle hvor meget man ved. Men det lyder til din kammi sidder på servicedesken ;)

Damatikere lære Java og/eller C#. De lærer ikke asembley, hvordan man hacker, hvordan man hooker til apps. Jeg er 23 og hvis du mener resultere til erfaring, så ved du vidst ikke særlig meget. ;)

11/10 på stalking skills, vildt du gider ;* Dem må du have brugt effektivt på din ex ;)

Jeres fokus er så skævt på hvad det oprindede fra at jeg ikke kan få luft :p
#308(Med 1 svar)
20. september 2016 kl. 13:35
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
10 år+ webdesign. (Du var 13 da du startede i på det store jobmarked)
3 år+ som C++ udvikler.
Det kan ikke være i job, eller på uddannelsen, så det må være en masse tutorials du vægter din erfaring på.

2 år+ i java, må være de basics i lærer på datamtikeren. Tillykke du ved hvad OOP er...

Der er ingen grund til at måle pikkemænd her, da du knap har fået hår på den endnu...

Lad være med at baser din erfaring på guides/tutorials du har siddet og fulgt imellem din fapping hjemme i kælderen.

Men tillykke med alt det du tror du ved, men som du ikke ved alligevel.
Håber det bliver en god oplæring i Danske...
#311(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 16:24
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Igen med arbejde og uddannelse, du er virkelig helt blaffet ;D men jeg leger med, da dig og din kammi har trodsalt reddet min dag 2 gange nu.

Ja jeg har arbejdet freelance som hjemmeside udvikler og designer siden jeg var 13.

C++ har været igennem arbejde når der sku være et simpliceret integrationsdlayer også har det jo også været ren interesse heriblandt hvordan man koder cheat eller hvis jeg sku lave en blackhat app ;)

Ang. Java så var jeg også Java udvikler som en af de mange ting jeg har lavet for ibm ;)

At være selvlært, kender du vel ikke noget til ;) fun fact: De skarpeste indenfor IT oftest er selvlært ;p

Og nu når du tror jeg skal oplære hos Danske kan jeg da informere dig om at jeg sidder som senior udvikler og lead Architect på mine projekter og tjener en løn du aldrig vil opnå i din levetid.

For lige at slutte af inden jeg har fri... Min far kan smadre din far ;p
#309(Med 2 svar)
20. september 2016 kl. 13:37
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Et søg på HLTV og Google, så var der info.
Du er jo en af dem der er så store i munden, men ikke har noget baggrundt til at bakke det op med...
#312(Med 1 svar)
20. september 2016 kl. 16:27
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Du fortjener da en hat af papir hva? ;D
#316(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 18:12
uKent
Er vi enige?!? han er en fucking fornøjelse... specielt fordi han mener han kan tyde noget som helst af HLTV.... hahah dør af grin!

Her troede man der skulle måles pikke, og så viste det sig at han ikke engang havde en :/ #skuffet
#279(Med 26 svar)
20. september 2016 kl. 10:55
FISK3NNN
Xantos blev vel aldrig busted?

han er hverken udelukket eller ligende fra noget som helst og blev jo bevist han intet VAC havde...
At han spiller shady er noget helt andet - men intet bust :p

ikke ligefrem det bedste bust imo.
#280(Med 5 svar)
20. september 2016 kl. 10:59
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Var det ik ham som var coldfuzion? :)
#284(Med 4 svar)
20. september 2016 kl. 11:04
FISK3NNN
Nej Xantos er sgu ikke Coldfuzion :)
#302(Med 3 svar)
20. september 2016 kl. 12:41
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det troede jeg faktisk
#314(Med 2 svar)
20. september 2016 kl. 17:56
FISK3NNN
haha nej.. Coldfuzion fik jo et VAC.. det har Xantos aldrig fået :D Coldfuzion var latterlig imo
#320(Med 1 svar)
20. september 2016 kl. 22:03
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
jeg kan ikke kende forskel på de pis cheatere!
#321(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 22:37
FISK3NNN
hahaha :D
#282(Med 5 svar)
20. september 2016 kl. 11:00
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Ej, han flækkede et hold online, også skød han sammenlagt 5 over 2 maps mod samme hold på lan et par dage efter :D
#287(Med 4 svar)
20. september 2016 kl. 11:10
FISK3NNN
Jeg giver dig ret i, at det er mega shady... men for at være fair, så stod der 30-50 bag ham da han spillede KoN og snakkede lort..

Han havde bestemt ikke den bedste sociale oplevelse på det LAN.. der var der ingen på holdet som havde...

Det er bestemt Shady, men intet Bust da han frit kan deltage i alle turneringer :)
#315(Med 3 svar)
20. september 2016 kl. 18:05
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Kun at der er beviser fra en log som en havde at han var snyderen k0nig bare under et nyt nick.
#317(Med 2 svar)
20. september 2016 kl. 18:21
FISK3NNN
Kom de nogensinde frem??

Kan huske der var noget med en gammel m8, men han åbentbart ikke havde noget alligevel..

dunno dont care tbh :p
#318(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 18:59
vedde
Rico aka k0nig eller könig, don't know, aka xantos
#319(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 19:25
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Som vedde skrev ;)
#285(Med 13 svar)
20. september 2016 kl. 11:04
vedde
Tja, aldrig at blive busted =/= at buste sig selv.

Han bustede jo ærligt talt sig selv, i de games han spillede. Han var alt for åbenlysende. Hvis man først begynder at sige, at folk snyder, når de først har fået modtaget et VAC ban, så er det da bare om at spille blatant med et private cheat, som bliver brugt af mindre end 5 personer.
#288(Med 12 svar)
20. september 2016 kl. 11:12
FISK3NNN
Jeg er enig Vedde..

Der var meget som var Shady.. mener dog stadig at et bust betyder, at han er taget for cheat og må ikke deltage i noget :)
#289(Med 2 svar)
20. september 2016 kl. 11:16
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Det er vel ikke tilfældigt at manden har 3-4-5 gamebans? xD altså ET gameban / overwatch ban kan være et tilfælde men 3-4-5 ligefrem xDDD det virker som om han har skulle teste noget snyd i MM.
#291(Med 1 svar)
20. september 2016 kl. 11:30
FISK3NNN
Hey.. ved sgu godt det var Shady, men det var ikke rigtig min pointe :p!
#295(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 11:35
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Det er ikke bare shady så xD :-) 4-5 gamebans er jo for sygt ahahaha

- Hvem vil investere i noget cheat med mig :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#290(Med 8 svar)
20. september 2016 kl. 11:29
vedde
Mener faktisk også at han er blevet taget for cheat, som notan også skriver. Der er endda et langt doc med diverse accounts osv. :D
#292(Med 1 svar)
20. september 2016 kl. 11:31
FISK3NNN
Nej, han er ALDRIG blevet taget for cheat.. Man fandt ud af at den account som var VAC banned aldrig har været i hans besiddelse.. men han havde et par OW bans... så han må stadig spille alle turneringer :)
#297(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 11:37
vedde
alt i alt, han sidder og guffer så hårdt, at han får helt ondt i kæben.
#294(Med 5 svar)
20. september 2016 kl. 11:34
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
#296(Med 4 svar)
20. september 2016 kl. 11:36
FISK3NNN
Den har vi alle jo set :D

Men det hele endte jo med, at han kunne bevise at den VAC account ikke var hans :)

Det er noget tid siden nu, men han fik aldrig nogen form for karantæne eller ban...

men anyways... det var også bare lidt off-topic ift. om han blev busted og udelukket
#298(Med 3 svar)
20. september 2016 kl. 11:41
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Sendte pastebin til vedde :-) + de utallige gamebans taler for sig selv :-9
#299(Med 2 svar)
20. september 2016 kl. 11:39
FISK3NNN
Sorry m8
#300(Med 1 svar)
20. september 2016 kl. 11:39
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Hvornår spillede du egentligt sidst med Xantos? :-D
#313(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 17:55
FISK3NNN
Vi hygger lidt faceit engang i mellem.. ellers ikke det store..

vi har ikke spillet hold siden ibes.. og kommer vi nok heller ikke til. Vi er begge gået en del ned i tid
#143(Med 10 svar)
19. september 2016 kl. 16:02
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg kan da godt nævne 10+ topspillere (heriblandt danske) som har snydt/har vac bans i 1.6/source
#145(Med 4 svar)
19. september 2016 kl. 16:05
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Gør det, gør det, gør det!!
#147(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 16:07
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Ska lige hjem og have fat i min dejlige cheaters liste derhjemme så kaster jeg et par stykker :D
#286(Med 2 svar)
20. september 2016 kl. 11:10
xone
Kom med navne!
#305(Med 1 svar)
20. september 2016 kl. 13:22
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
De fleste er kammier så genovervejede siturationen og vælger ikke hænge dem ud, selvom de fleste af deres ban ligger på deres main :p
#306(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 13:25
xone
Så bare tag dem der ikke er kammier, og så hæng dem ud! :)
#156(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 16:54
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
For ikke at sige i CS:GO også, men det holder vi lige lav profil med :D Vi skal jo ikke have mandefald til majors lige pludseligt.
#237(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 21:40
vedde
xd k0
#266(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 23:55
LATINOBOMBEN
xD
#270(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 00:08
vedde
aaahhhhh get iT
#181(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 20:08
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er helt vildt :D
#144(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 16:04
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Han har vel sin egen mening? :-) Alt det du har skrevet kan han måske også synes er grinagtigt? :-)
#151(Med 11 svar)
19. september 2016 kl. 16:35
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Kan man godt have en depression i så ung en alder? For mit vedkommende lyder det bare som en god undskyldning og "hav ondt af mig" - Nu er jeg selv blevet taget i at snyde i 1.6, og det hunter mig stadigvæk videre i CSGO, jeg synes det er super ærgerligt at folk ikke tror man kan ændre sig på 6år og stadig tror man er ligeså toxic som man var i en alder af 15-18 år. Men da jeg snød så var det udelukkende bare fordi jeg ville vinde, og jeg tog så konsekvensen og fik ZT ban på 2år, altså udelukket fra alt der havde noget med danske turneringer at gøre, heldigvis for mig så var 1.6 scenen allerede semi død...
#154(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 16:52
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ja, man kan sagtens have en depression i så ung en alder.

Hvad skulle forhindre det? Han kan vel stadig føle, se, græde og le?

Jeg fik også en depression i en alder af 17 år, da min far døde - blev nødt til at droppe ud af skolen og besøge en psykolog i nogle måneder.

E: Siger ikke at en depression gør det okay at snyde. Jeg føler dog heller ikke at Mupper prøver at forsvare sine gerninger med sin depression, men at VAC-banned var en følge af de valg han tog under sin depression.
#157(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 16:54
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det kan jeg godt forstå, jeg kan bare ikke sætte mig så meget ind i "psykiske" sygdomme fordi jeg aldrig har haft det selv, heller ikke da min mor døde for 5 år siden. Selvfølgelig nogen psykiske sygdomme kan jeg forstå, men jeg kommer nok ikke rigtig kommer til at forstå at man får en depression og hvad det egentlig indebære.
#159(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 17:00
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er også fint nok :D

On-topic: Jeg synes perm. ban's er fint!
#219(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 21:02
mupzgxD
;(
#184(Med 6 svar)
19. september 2016 kl. 20:13
xanzir
Ville du være okay med at du havde fået perm ban dengang? det havde du næppe b0y
#186(Med 5 svar)
19. september 2016 kl. 20:14
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
De havde jeg da? Det var ligesom et perm ban
#188(Med 4 svar)
19. september 2016 kl. 20:15
xanzir
Argh du mener fordi at spillet alligevel døde? Jaja så lad os antage at du blev perm banned fra alt CS relateret. Det jo ikke "fair" hvis man tænker over de regler der har været i CS igennem historien. Syntes du at det er det?
#189(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 20:17
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Hvis jeg blev banned for snyd i CSGO så ville jeg respektere det var permanent. Dengang jeg blev banned i 1.6 ville jeg sikkert syntes det var nedern at være perm banned fra 1.6 pga min alder. Men nu synes jeg alle skal perm bannes, det kan godt være nogen føler det er dobbelmoralsk pga jeg snød for 6-7 år siden, men så må de bare skyde sig selv :)
#191(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 20:19
xanzir
Fair nok. Jeg ville bare lige høre din mening :)
#193(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 20:21
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Men hvorfor nævner du at hvis jeg blev banned fra alt CS-relateret? Som jeg forstår det er der ikke nogen som var banned i 1.6 eller source som er banned i csgo.
#195(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 20:25
xanzir
Det var blot et eksempel nu hvor du selv blev banned i 1.6 - Du fik en straf på 2 år, mupzG får en straf for livet. Det er efter min mening latterligt.. Af alle VAC bannede spillere, så syntes jeg mupzG er den der aller mest fortjener en chance mere og jeg håber han får det en dag.
#155(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 16:51
er1K
Jeg synes det er en svær situation, alt det her med permanente bans. Fordi hvornår er det reelt set okay at banne folk permanent? Jeg er fuldt ud enig i, og forstående for, at snydere som aktivt har snydt for at fremme sin karriere, skal smides på porten for evig tid. Men folk der snyder i en MM/FFA, jeg synes seriøst ikke det er slemt nok til at potentielt aflive deres CS karriere for good (hvert fald på et niveau hvor det virkeligt er sjovt).

En anden side af sagen, som jeg ikke mener Valve har taget stilling til, er det faktum at mupzG var under 18. Jeg synes at han skal have en straf, men at det bliver permanent for en handling, som han lavede før han fyldte 18.. Det er lige grovt nok. Hvor mange af os har ikke haft en god guffer i 1.6, men vi er heldigvis bare det ældre, så det kommer ikke til at have en effekt på CSGO?

Det er lidt den samme situation med swag, som blev permanent banned for matchfixing. Jeg synes det er fair nok, at man straffer spillere som dazed og steel, da de trolds alt er det ældre, og har et mere veludviklet moralsk kompas. Men swag var 17? på det tidspunkt. Det gør ikke bare en mere naiv, men det gør altså også en lettere at påvirke.

Jeg synes at Valve burde tage alle sager op til genovervejelse, specielt dem der involverer <18 årige spillere. Alle lavede sgu dumme ting i den alder, jeg synes ikke det skal koste os et potentielt højere niveau af international CS.

slutnote: BEFRI IBP, SKUD UD TIL DADDY BAG TREMMER
#160(Med 9 svar)
19. september 2016 kl. 17:07
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvis man kan blive unbanned, fordi man var for ung, så skal der altså også regler op for, hvor gammel man skal være for at deltage i turneringer.

Eksempel:
- Spilleren "Børge" er 14 år gammel (kunne fx. være stavn), og han snyder i CS:GO... 2 år efter vil have have unban, og får det, fordi han ikke var gammel nok til at kende konsekvenserne.
- Spilleren "Jørgen" er derimod 19 år gammel, og bliver også VAC-banned... 2 år efter vil han have unban, men får ikke medhold i sin sag, fordi han jo var gammel nok til at vide konsekvenserne.

Hvis man er af den holdning (som mange åbenbart er) så synes jeg også det ville være helt fair at sige; man skal være 18 år (eller hvor gammel man nu skal være, før man forstår konsekvenserne af et VAC-ban) før man kan spille turneringer i CS:GO med pengepræmier.

__________________________

Min personlige holdning er dog.
- Alle kan deltage i turneringer, ligemeget hvor gammel man er
- Man kan ikke deltage i nogen turneringer overhovedet, hvis man har et VAC-ban
- VAC-bans er permanente, og man kan aldrig blive unbanned

Hvorfor den hårde linje?
Tjo, hvis der ikke er benhårde konsekvenser for snyd, så vil alle jo bare snyde? Man bliver nødt til at gøre det yderst uattraktivt at snyde, for at holde spillet rent for hackere.
#161(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 17:07
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
+1 på det sidste, det fandme synd hvis man f.eks. er så dygtig som stavn at han ikke kan deltage til et par turneringer
#162(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 17:08
C-LIND
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
+1 på din personlige holdning!
#166(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 17:15
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Det er vel okay med de aldersgrænser som der ligger ved internationale turneringer.
Så kan de kan ligge mere i deres skole og deres forældre er sku nok heller ikke så fan af at sende deres 14 årige knægt alene til USA. (som et eksempel)
#167(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 17:28
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
+1 !
#176(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 18:52
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Snyder alle i andre sportsgrene selvom der ikke er livtidskarantæner? :-)
#182(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 20:10
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Du er så pisse klog daddy-oh!
#323(Med 2 svar)
21. september 2016 kl. 13:08
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Den hårde linje skræmmer ikke nogen væk, og gør at folk ved de ingen chance har for at lave et legitimt comeback, så i stedet laver de bare 100 smurfs og deltager i turneringer alligevel.

Hvis man gav dem en chance for at komme tilbage var der en chance for at de faktisk tog deres straf til sig og prøvede at gå clean og komme tilbage. Permanent ban har ingen positive sider.
#325(Med 1 svar)
21. september 2016 kl. 14:10
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Er helt uenig med dig.

Dem, der laver smurf, bliver opdaget i det, og får banhammeren allerede der igen. Det er svært at bare lave smurfs, og deltage i turneringer, hvis dit navn er kendt som cheater allerede (taarziq, ollihelten osv).

Gør man det derimod, og ikke bliver opdaget i første omgang, så bliver man i hvert fald opdaget når man skyder 35 mod Dignitas og ingen kender navnet.

Men jeg forstår godt din uenighed til en vis grad; selvfølgelig vil folk altid prøve at komme i turneringer igen - men som du selv siger " ...så i stedet laver de bare 100 smurfs og deltager i turneringer alligevel". Dem kan man jo aldrig undgå? Det er det samme, som den kriminelle der sidder i fængsel i 1 år laver jo ballade igen når han kommer ud?

Jeg tror ikke på, at nogle ville lære noget af et midlertidigt ban. Tværtimod.
- De ville tænke "Nå, hvad fanden.. Det er jo kun 1 års ban jeg får" og så cheate (måske folk, der ikke har cheatet før). Når bannet så er overstået, så begynder de jo at snyde igen?

Jeg tror kun, at en meget lille procentdel ville lære noget af en banperiode. Har man cheatet i officielle før, så gør man det højst sandsynligt igen, hvis man får muligheden :)
#326(Med 0 svar)
21. september 2016 kl. 15:37
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Men for mig svare den logik til at vi burde bure alle inde til evig tid for den mindste forseelse, for "en gav tyv, altid tyv ikke?". Problemet med den mentalitet er at vi ingen udvej giver for folk der har trådt ved siden af, og så har de INTET incitament for at blive bedre mennesker.

Du har ret i at det også har problemer at lade cheaters komme ind igen, men det har den klare fordel at vi kan skabe en kultur hvor folk får en ny chance, men vil blive set på med hårde øjne.

Mit største problem med hele "en gang cheater altid cheater!" er at flere af vores største idoler var fucking kendte cheaters tilbage i tiden. Alle der har været med siden de gode gamle dage husker Zonic og hans cheater nicks, og han har jo efterfølgende netop vist at han faktisk også var et talent udover det sædvanlige.

Hvormange talenter af den kaliber smider vi ud af vinduet fordi vi ikke kan give folk en ekstra chance? Hvor mange ligger og ødelægger online turneringer med hax fordi de er blevet taget en gang før og nu intet har at spille for?

Jeg syntes stadig fordelene ved permanent ban er stort set intet.
#175(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 18:36
KnowN
#freemupzG
#183(Med 6 svar)
19. september 2016 kl. 20:11
xanzir
Vi har været meget igennem måpper. Men jeg er rimelig sikker på at jeg var en af de første til at se dig udfolde dit talent dengang. Du er en fantastisk spiller og en rigtig rigtig god ven. Der er stadig pisse meget du kan deltage i, så du skal ikke tage dig af alle hatersne. De vil aaaaaaaaaaltid være imod dig pga. det VAC ban. 90% af dem ved godt du ikke har snydet sidenhen (ihvertfald i csgo) men det er jo bare så meget nemmere og pege fingre og sige "hey det jo vacG" istedet for at acceptere at man lige blev flækket fordi du er så meget bedre end de fleste. Det i sidste ende også bare et computerspil og en masse skærmkrigere som alligevel aldrig ville udtale sig eller gå med til at have en debat IRL. Der er de bare falske for det jo ikke "trygt" længere :D Jeg har selv før mit VAC ban haft modvind måpper og det havde intet med mig og gøre som person men udelukkende fordi jeg har sort hår og brune øjne. Det er sørgeligt men sandheden. Vi kunne begge have været nået længere end de fleste og det ved de ;)
#217(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 21:02
mupzgxD
Tak mate :) Og håber vi ses på et eller andet tidspunkt igen, du har sku altid været fucking nice, om vi har været efter hinanden eller ej. Selvfølgelig var vi kommet langt, vi ved begge hvilket talent vi har :) Ses snart mate, håber du har det godt. Måske jeg kommer forbi flække butikken på frdag, hvis du stadig arbejder der :D
#230(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 21:14
xanzir
Du er altid velkommen mate. Du har altid mindet mig om den lillebror jeg ikke har haha. Du er virkelig irriterende men jeg glemmer aldrig minderne med dig og kjb. Glæder mig til at følge dit nye hold!
#254(Med 3 svar)
19. september 2016 kl. 23:31
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
CS er ikke længere bare et spil.
#260(Med 2 svar)
19. september 2016 kl. 23:41
xanzir
Jeg formulerede mig lidt dumt men jeg håber at mupzG selv forstod den. CS er selvfølgelig blevet noget rigtig stort. Alene lønninger og præmiepuljer + seere gør det til noget helt unikt. Forstod du dog virkelig ikke min pointe? :P
#261(Med 1 svar)
19. september 2016 kl. 23:44
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
I har brudt folks tillid. De er sure. Det forstår man godt.
Du negligerer situationen. Det forstår man godt.
I var ikke klar over konsekvenserne. I får aldrig chancen for at blive den nye Device.
#262(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 23:46
xanzir
Du burde virkelig lave en syntes godt om funktion.
#233(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 21:29
AnJ-Fan
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Nu er jeg efterhånden ved at være en ældre herre som har brugt langt størstedelen af min CS tid i 1.6, men jeg synes stadig der er nogle synspunkter som bliver overset.

1. Snyd i computerspil starter generelt meget før aldersmæssigt end i stort set alle andre professionelle sportsgrene. Man hører ikke om en 12 årig som render rundt med bloddoping i fodbold, cykling eller lign. men man hører dagligt om CS spillere som er blevet taget i snyd. Dette skyldes som jeg ser det to ting: Det er meget nemmere, og så kultur.
Før jeg blev 10 kom der én gang om måneden et blad med tips og tricks til hvordan man gjorde X,Y,Z med computeren, og så var der lige 2 sider med snydekoder til div. spil. Det blev pludselig _OK_ at snyde, for det stod jo i det blad man havde modtaget. Og det viste man så til de yngre venner som viste det videre. Og i dag ved stort set hvilke spil IDDQD og LIM virker i.
For at få ændret denne kultur skal der bare større konsekvenser til. Nu får vi historier om 12 årige X som har snydt og nu som 17 årig ikke kan føre sin drøm ud i livet - det sætter sine spor, også ved en 12 årig som ikke er "klar over" sine handlingers konsekvenser, men drømmer om at blive stor indenfor scenen.

2. Der er ved at blive meget, meget store pengepræmier i CS. Da mine kammerater var _dygtige_ til CS 1.6 drømte de om at vinde et par tusinde til et lan på førstepladsen. I dag ser man hold tage hjem fordi de ikke kommer til at spille om 1. pladsen, og er _ligeglade_ med om de får 2 tusinde med for at få en 4. plads. Så længe esport ikke er mere modent end det er, så er det bedste for stakeholders at vise overfor investorerne at det ikke er en ny omgang cykelsport der er ved at opstå. Derfor tror jeg at Valve har valgt at sige det er permanemt ban, for hvorfor tage chancen med sit guldæg, når der er så mange andre gode spillere på scenen som ikke snyder.
#249(Med 0 svar)
19. september 2016 kl. 23:21
Pertew
Fedt interview og evigt relevant :-)
#274(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 01:30
exigo
sku ærgeligt med et talent som dit mupper, du ikke kunne holde fingrene fra kagedåsen(hvis det er ordsporget) og fucke det op for dig selv... Dog var det ikke noget "vigtigt" der blev snydt i, men det retfærdigøre ikke du snød. når det så er sagt har du stadig mange andre turneringer du kan deltage i, som både dig og dit hold kan være en del af hvis i bare forsætter. Nu kender jeg både kenni og sebbe og ved hvor dedikeret de er og hvor meget de gerne vil det. Håber ikke du mister motivationen fremover og du bare forsætter derud af :) GL brotha
#276(Med 1 svar)
20. september 2016 kl. 08:48
VNG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
I takt med at CS netop bliver større, så skal der simpelthen også opsættes en proffesionel strafferamme for snyd.

Den nuværende, med livstids udelukkelse er ikke alene absurd, men også skadelig for selve eSporten. Uforagtet af hvad folk tror, så er det ikke muligt for en 12 årige at forstå konsekvenserne ved eksempelvis at snyde på FFA.

Mit forslag ville være:

- Inddeling af henholdvis 1 år, 3 år og livstid for VAC bans. Gældende i både majors og minors - såvel som kvalifikationer. Altså et organiseret katalog over snyderne og et 'klip' i kortet hvis man alligevel snyder sig med for at deltage.

- Et ordenligt anticheat, som skal benyttes ved alle officielle kampe. Et anticheat som kun acceptere signerede drivers, csgo og teamspeak og genstarter PC'en, for at starte op som det første i windows og monitorere hvad der startes af services og applikationer. Altså et clean slate program.

Hvis man udelukker folk på livstid, så opnår man kun en eneste ting. Man flytter problemet ned i minor turneringerne, hvor der ikke er mulighed for at tjekke hvem folk i virkeligheden er. Jeg læser at folk mener det er den eneste måde at folk lærer det på, men der er jeg lodret uenig. Det er den eneste måde at sikre at 9 ud af 10, ikke lærer noget som helst.

Forestil jer at København var inddelt i 2 zoner. Zone 1 var det bedste sted at være, men her var der strenge regler omkring opførelse - mens zone 2 var der hvor resten bare var. En person overfalder en anden i Zone 1 og bliver derefter forvist til Zone 2. Hvilken af følgende scenarier, forestiller i jer at København får mest ud af personen på:

1. Han bliver banlyst til zone 2 for altid, hvor han kan gøre som han vil, uden yderligere konsekvenser.
2. Han bliver banlyst til zone 2 i 1 år, med mulighed for yderligere straf, hvis han overfalder nogen igen.
#281(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 11:00
FISK3NNN
+1

perm ban. første gang gavner ikke en skid til scenen.
#283(Med 9 svar)
20. september 2016 kl. 11:01
AnageR
Elsker hvordan alle der bliver busted med snyd kun har brugt det i 2 timer. eller i en deathmatch, eller imod sine mates for at trolle. Det eneste man kan sige med sikkerhed, er at han har haft mentaliteten til at installere et cheat.
#324(Med 8 svar)
21. september 2016 kl. 13:37
VNG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Men ikke destomindre, så er det ofte tilfældet (Ihvertfald de få jeg kender, som har prøvet det - det vil også sige mig selv)

På nuværende tidspunkt, så forstår jeg godt at man ikke kan differencere mellem FFA og en officiel kamp. Derfor må straffen være mere gennemtænkt, for der er i min verden kæmpe forskel.

På nuværende tidspunkt, så svarer det til at du bliver udelukket fra alt fodbold resten af dit liv, fordi at du spændte ben for din bedste ven i skolegården, da han var lige ved at score.
#329(Med 6 svar)
21. september 2016 kl. 17:16
vedde
Det er bare slet ikke troværdigt, og hvordan kan det, som før sagt, være tilfældene hver evig eneste gang?
#331(Med 3 svar)
22. september 2016 kl. 07:58
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tror det handler om, at mange synes det er kedeligt og over stregen. Jeg prøvede det også for mange år siden i source fordi jeg var træt af at blive ødelagt af folk jeg troede snød, men det var bare ikke så sjovt som jeg troede. Og der var jeg trods alt også kun 12-14 (deromkring). Det var alt alt for let og man skulle koncentrere sig mere om at skjule det end rent faktisk at vinde kampene, så jeg droppede det også efter en dag. Pas om det hænger sådan sammen for alle, men tror ikke jeg er ene mand med den oplevelse :-)
#332(Med 2 svar)
22. september 2016 kl. 08:24
vedde
Det tidspunkt hvor man nok vil koncentrere sig om at skjule snyd, er højest sandsynligt, hvis man sidder med en god gang ESP. Aimkey/triggerbot/pSilent vil man nok lige have afprøvet inden, man går ind i en "kamp" for at finde de rette indstillinger osv. Det kan jo såvel godt forklares over i at en imellem 12-14 år, ville være ligeglad med konsekvenserne på den lange bane, men hvis det allerede var en semi-pro på tidspunktet, så ville det jo bare være nonesense at bruge undskyldningen "Jamen jeg brugte det bare i en dm/casual", bestemt hvis man havde valgt at bruge det på sin main account.
#334(Med 1 svar)
22. september 2016 kl. 10:40
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nu snakker jeg ikke om hvor man brugte det eller noget, mit svar var til dit spørgsmål om hvorfor alle kun har brugt det i et par timer, som du jo mener er løgn. Det er nok også løgn at det er sådan for alle, men en jeg tror en del fortryder når de først prøver det :-)
#336(Med 0 svar)
22. september 2016 kl. 12:28
vedde
Synes blot at det var vigtigt til det overordnede omkring det med hvor også.
#333(Med 1 svar)
22. september 2016 kl. 09:11
VNG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Fordi at der netop, som nævnt i fodbold eksemplet ovenover, er forskel på at snyde på FFA eller permanent snyde i officielle.

Det er simpelthen forskellige moralske barrikader man skal over, vidt forskellige faktisk.
#335(Med 0 svar)
22. september 2016 kl. 12:27
vedde
Men sådan noget kan bare ikke bevises. :/

Medmindre Valve har logs på hvornår folk har brugt snyd osv, så tror jeg ikke det kan bevises udover folks ord.
#337(Med 0 svar)
22. september 2016 kl. 13:09
AnageR
helt enig i det sidste udsagn. Tingene burde opdeles. Men man kan ikke sige med sikkerhed at det ofte er tilfældet at de lige har prøvet et cheat for sjov. Der skal sku nok være nogle der bare sidder og fedsnyder for at vinde officials. Se på olliehelten og xantos, de er skameksemplerne fordi de skruer cheatet helt op på 11! Man ville sagtens kunne cheate mere subtilt i meget lang tid uden nogle konsekvenser, lige indtil den dag man bliver bustet efter 2 års snyd og så forklarer at man bare lige skulle prøve det imod en mate.
#293(Med 0 svar)
20. september 2016 kl. 11:31
Inzta
Vundet Dust2 Masters 4 gange
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Må ærligt indrømme jeg altid har set dig lidt som en arrogant type. Det lyder dog som om at du er blevet klogere med alderen.

Ingen tvivl. Du er en god spiller, og kunne have udviklet dig helt vildt med det rigtige hold på daværende tidspunkt.

Tror desværre ikke at valve nogensinde vil gå ind og kigge på individuelle sager ift. vac bans.
Men held og lykke til dig og dit hold, i har stadig mange ting som i kan deltage i! :P
#344(Med 0 svar)
15. april 2021 kl. 22:12
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Den her fortjener vist et bump i dagens anledning
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.