Stor skandale: To spillere fra seven11 har snydt ifølge Tay

Det er nogle alvorlige anklager, som den tidligere seven11-spiller, Tay, disker op med i dette eksklusive interview. Han påstår nemlig, at to af spillerne snød for at kvalificere sig til Power LAN Mesterskab.

Der er noget af en skandale under opsejling, hvis man skal tro den tidligere seven11 spiller, Taymaz "Tay" Babaiasl, da han helt eksklusivt fortæller til Dust2.dk, at både ham selv og en af hans holdkammerater brugte snyd i kvalifikationen til Power LAN Mesterskab.

Den anden spiller, som det drejer sig om, er Emre "tarziiQ" Gürel, som i forvejen har været under massiv kritik, da flere af Dust2.dk's brugere mener, at han har snydt op til flere gange. Nu bekræfter Tay dog, at han som minimum har snydt i kvalifikationen til Power LAN, og det hele skulle være blevet aftalt på møder mellem de to ovennævnte og Hemen "xanzir" Nawros.

Da Tay kontaktede Dust2.dk med disse anklager, besluttede redaktionen sig for at stille hovedpersonen nogle spørgsmål for at få afklaret hele situationen. Her fortæller Tay blandt andet, at han ikke længere vil spille CS:GO, og derfor føler han, at det danske community bliver nødt til at kende sandheden.

Han siger ydermere, at det er på tide, at vi får sat fokus på denne problematik med at snyde, da det, ifølge ham, er alt for nemt at snyde sig til en LAN-plads. Hele interviewet kan læses herunder:

Du har i dag valgt at stå frem og indrømme, at du og en fra dit hold har brugt cheat, hvordan kan det være?

Jeg havde aftalt med mig selv, at jeg ville give CS:GO cirka 1-2 år for at se, om jeg kunne komme frem på scenen, og her var seven11 sidste udkald for dette. Nu hvor jeg er ikke er en del af holdet mere, så føler jeg, at jeg har brug for at få lagt alle kortene på bordet.

I havde ellers en lys fremtid med deltagelse i Power LAN Mesterskab og et par gode resultater, så hvorfor er du ikke en del af holdet mere?

Det bliveren lang historie, hvis jeg går helt ned i detajlerne omkring, hvorfor jeg ikke er med mere, så jeg prøver at gøre det så "kort" som muligt. I store træk endte det således, at refrezh og jeg havde nogle personlige stridigheder, hvilket gjorde, at vi ikke kunne spille på det samme hold mere - dette skete under sommerferien, og efterfølgende blev holdet så sat på en slags "standby". Refrezh valgte så at forlade holdet, fordi jeg var med, og på daværende tidspunkt var xanzir stadig en del af holdet. Vi tog dog på intet tidspunkt refrezh's ret til hans Power LAN billet, det var et valg, han selv tog - at han ikke gad at spille med mig.

Omkring en 1-2 uger efter refrezh leavede, stoppede xanzir så med at spille, og så var scenariet sådan, at jeg var i den ene ende af holdet, og refrezh var på en måde i den anden ende af holdet mht. et Power LAN lineup. De to resterende spillere, exigo og tarziiQ, var så i midten af det hele, kan man sige. Efter en masse misforståelser (det vil jeg forhåbenligt tro, at det var) omkring, hvad vi skulle gøre med Power LAN, så endte det med, at exigo og tarziiQ valgte at spille med refrezh og hans to standins. Derfra var jeg så ude af holdet.

Så kommer vi til det helt store spørgsmål, hvem har snydt og hvornår?

Det hele startede med, at xanzir, tarziiQ og jeg begyndte at mødes for at snakke omkring holdet, og om over fedt det egentlig var, at vi havde lavet det her hold, og at vi rent faktisk gjorde det overraskende godt på så kort tid. Med tiden begyndte vi så at spille diverse tuneringer, og da kvalifikationen til Power LAN kom, begyndte vi at snakke om, hvor vigtig den var, og hvor langt vi egentlig burde gå for at sikre os en plads.

Inden da havde nogen af os dog spillet sammen på et andet hold, hvor vi inderligt følte, at vi blev snydt i en anden kvalifikation i finalen, da vi mente, at en fra modstanderholdet snød, og der blev ikke gjort så meget ved det. Det var nok grunden til, vi tog den dumme beslutning, jeg beskriver herunder.

Efter flere såkaldte "møder" blev vi enige om, at vi  burde gøre det samme; at cheate os til sejren i Power LAN kvalifikationen, eftersom vi var 99.99% sikre på, at der ikke ville ske noget. Det hele endte så med, at jeg skulle være en af dem, som skulle bruge cheatet, fordi jeg var calleren. Den anden blev så tarziiQ, eftersom det var hans cheat, og han havde styr på at kode det hver gang, der kom Steam update osv. Jeg begyndte så at teste det på FACEIT for at se, hvordan det virkede og for at øve mig i at toggle det on/off for ikke at være mistænksom. Cheatet indeholdte aimkey, triggerbot og wallhack. Selvom cheatet havde en masse små fejl fx at wallhacken "løj" til tider, så kunne man stadigvæk bruge det 60-70% af tiden uden at være i tvivl.

Er der en grund til, at du tager tarziiQ med i faldet, og har du nogle beviser for det?

Nu hvor jeg kommer clean og fortæller folk, at jeg har brugt snyd, så nævner jeg tarziiQ, fordi jeg føler, det er det rigtige at gøre. Derudover var han den anden person, som brugte det, og jeg føler såvel også, at han burde lægge kortene på bordet, eftersom mange af os har forsvaret ham længe nok på diverse forums.

Beviser, kan man ikke rigtig sige, der er, udover vores møder mellem os tre, og hvad der skete under de møder, ved kun tarziiQ, xanzir og jeg. Vi snakkede meget sjælendt om det på teamspeak, og vi skrev aldrig om det. Vi mødtes, når vi følte, der var brug for det.

Kan du forstå, hvis nogen sidder og tænker, at du bare opdigter en løgn for at få hævn, fordi de smed dig ud af seven11?

Ja, det vil jeg sagtens kunne forstå. Det har også været svært, men jeg føler bare, at det danske community fortjener at kende sandheden og vide, hvor nemt det egentlig er at snyde andre for et spot til diverse LANs. Nu hvor vi selv har følt os snydt, og nu hvor vi har snydt andre, så synes jeg, det skal være et wake up call for det danske community, så de måske kan være mere opmærksomme på de ting, der sker under online kvalifikationsrunder.

Udmeldingen kommer i kølvandet på, at seven11 havde valgt at beholde deres plads ved Power LAN Mesterskab efter spekulationer om, hvorvidt holdet stadig eksisterede. På det hold var Tay dog ikke at finde.

Da møderne angiveligt er foregået mellem Tay, tarziiQ og xanzir, har Dust2.dk fået fat i xanzir, som bekræfter Tay's udlægning om, at der er blevet aftalt, hvem der skal snyde på disse møder. Han understreger dog, at dette er sket uden de to sidste spilleres viden, Ago "exigo" Haurdic og Ismail "refrezh" Ali.

Dust2.dk har været i kontakt med CSGO Danmark, arrangøren af Power LAN, som siger, at de ikke har nogen kommentar til anklagerne før de har fået fremlagt nogle konkrete beviser. Hverken tarziiQ, exigo eller refrezh har vendt tilbage på vores henvendelse endnu, så de har ikke været muligt at få deres reaktion, men vi følger selvfølgelig op på sagen.

#1(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 09:01
mupzgxD
Kunne man jo slet ikke regne ud mr tarziq
#151(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 16:19
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Og hvad sagde jeg :)))))

- Smider den her for at alle kan se den :))))))
#205(Med 0 svar)
30. juli 2016 kl. 03:07
Patrick
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Smider den lige her oppe?

Kan et hold ikke kun beholde et spot, såfremt majoriteten af spillerne stadig er på holdet?
Hvis de er 2 tilbage må deres plads vel bortfalde :D?
#2(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 09:03
tobiz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
mousesports
Guld Sæsonkort Sæson 16
:-)
#3(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 09:19
sekke
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Suk..
#4(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 09:20
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hahahahaha, hold kæft mand. Er du gal en indstilling at have til tingene mht. at snyde sig til en plads til et LAN. Føj for satan..
#202(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 20:55
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Expected tbh. De er ikke de første, og de ikke heller ikke til at være de sidste.
#7(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 09:27
INX
er jeg den eneste der er ved at kaste op over xanzir og hans tidligere nyhed "kortene på bordet"
Hvordan kan man være så falsk og stille sig selv frem i en nyhed og bare fyre de største løgne af.
Når det så er sagt har jeg heller intet til overs for tarziq og tay. Det er så dårlig stil over for den danske scene.
#9(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 09:33
luyee
Puha... En skam at cheat fylder så meget, en skam at folk ikke kan holde sig på stien..
#11(Med 11 svar)
29. juli 2016 kl. 09:36
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Håber alt det bedste for refrezh for hans fremtid kan nemt se positiv ud!
Xanzir derimod........ Synes manden gang på gang laver sjov med hele den danske scene. Historierne om hans eget vac Ban, e-mail om han er unbanned og clearet af valve osv osv.

Har intet kendskab til resten af holdet, men det overrasker mig ikke at der er findes sådan nogle cheater hold. Heldigvis alt thumps up at komme frem med sandheden, så er næste skridt at tixum får sendt sit cheat/kodning til clienter som faceit/esea...
#13(Med 8 svar)
29. juli 2016 kl. 09:40
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det ville overraske mig rigtig meget, hvis det sidste i din kommentar kommer til at ske..
#17(Med 7 svar)
29. juli 2016 kl. 09:47
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Haha det er selvfølgelig rigtigt. Men han må vel efterhånden indse at hans CS karrierer ikke kommer længere end gather, hvor ingen anyway gider at spille mod ham fordi man ved han sidder og snyder :D
Fucking Xanzir, tixum og Børge comboen, gjorde at folk mere eller mindre stoppede gathers.. :-))
#19(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 09:50
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Tjaaa :D Eller så vender han stærkt tilbage med helt nyt nick!
#81(Med 5 svar)
29. juli 2016 kl. 12:26
RUNE
Nu spørger jeg lige, findes der stadig nogle aktive danske gatherkanaler? Har ikke haft spillet i 1 års tid, så har ikke styr på det.
#85(Med 3 svar)
29. juli 2016 kl. 12:37
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
ja det ville jeg faktisk også godt vide :) jeg ved der var snak om noget på et tidspunkt men det virkede lidt til det ikke blev til noget.
#138(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 15:55
fRMSN
Det kan du tro. Nedenstående steamgruppe var lidt forløberen til mIRC kanalen. Vi spiller jævnligt, bl.a i aften, men jeg savner da personligt at se nogle nye ansigter. Smid gerne et add. Alle, der vil ramme pander og kommer med fed energi er velkomne :-)

steamcommunity.com/groups/DANSKE_GATHERS#
#221(Med 1 svar)
2. august 2016 kl. 15:53
mlky
Nu bliver det tilfældigvis lige dig jeg skriver til, men jeg hoster gerne gatherdk botten hvis der er nogen der gider at være seriøse admins og det kan lade sig gøre at lokke spillere til IRC.
#225(Med 0 svar)
2. august 2016 kl. 16:49
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
det ville jeg som sådan gerne, men jeg ved det kræver mere end en enkelt person. Det som skal gøres er at de regler der bliver lavet fra start af, bliver overholdt af alt og alle :) jeg kontakter der evt. hvis jeg finder flere som vil være med til dette.
#139(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 15:55
fRMSN
Se min besked længere nede :-)
#92(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 12:56
uKent
Hvorfor skal tixum sende det? det har han sikkert ikke nosser til, nu hvor han ikke vil stå frem...
- Hellere at Tay bare sender det osv, så det i det mindste bliver sendt til faceit og esea?
#209(Med 0 svar)
30. juli 2016 kl. 14:05
revilioN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Mødte refrezh og hans kæreste (tror jeg :P) i en pug i forgårs :D
#14(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 09:40
AnJ
Nøglespiller
Vundet Dust2 Masters 2 gange
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Og så står vi, Free Transfer spillere, tilbage med en skide fed følelse ;) Vi bliver slået ud af dem, efter en føring på 11-4 eller 12-3 på 3. map.

Ord kan ikke beskrive hvor frustreret jeg er, over nogle fucking idioter som jer. I har berøvet os for en kæmpe mulighed, Satme en skam, at jeres pis var for meget for nogle af os at håndtere, så vi droppede holdet.

Jeg ville gerne holde en sober tone, men fy for satan.
#16(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 09:44
ROEMER
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hvem fanden kan holde en sober tone i sådan en situation - det er så lavt på alle planer, det de har haft gang i - og især, når det nu fremgår hvor velovervejet og organiseret det har været fra de implicerede spillere! En ting er at enkeltstående personer cheater, fordi de har en lille pik, men det her scenarie er helt væk og en kæmpe skandale..
At man cheater fordi man selv føler man er blevet snydt før.... - der var jeg ved at kaste op..
#108(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 14:11
zyh
Eller taber til dem ved DanishCUP hvor tixuM også åbenlyst sad og guffede :-)
Næ nej admins, cheatere skal da bare få lov at fortsætte således at flere af os stopper for hver gang vi møder endnu en dansk dukii / xenn.
#15(Med 5 svar)
29. juli 2016 kl. 09:42
xone
Jeg elsker det.. Hold nu kæft hvor jeg elsker det. Hele din forpulede lorte mentalitet skriger langt væk af at du er en idiot.

Hvor er det fedt at vide, at når man har mødt nogle af jer på faceit og man har whinet, så har det rent faktisk været noget om det, og det er da rart at hele jeres lorte hold forhåbentlig aldrig nogensinde kan deltage til noget som helst igen :)
#18(Med 4 svar)
29. juli 2016 kl. 09:49
INX
Og så er det sagt Peter! :D
#22(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 09:53
xone
Jeg kan slet ikke tåle sådan noget her.

At man vælger at snyde i en ANDEN TURNERING, fordi man tror at nogen har snydt... Mit rundstykke med pålægschokolade har bedre fremtidsudsigter på cs scenen end det her lorte hold har.
#24(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 09:57
INX
Jamen du har helt ret. De laver ikke andet end at ødelægge det for resten af den danske scene.
#109(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 14:12
zyh
Faktum er at de nok havde ret mht. til snyd, hvis snydere bliver jordet.. hvad siger det så om modstanderspilleren :-)?
#23(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 09:55
pkn
Vinder af Kongen af Danmark
xD
#20(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 09:51
SnaL
Er det her noget nyt? Alle vidste det jo... :D åh gud....
#187(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 19:13
domax
Alle vidste det jo? Er du helt væk, eller bare dum? :D
#196(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 20:21
SnaL
Altså alle med lidt fornuft sagde jo de snød.... Ikke ment som at alle vidste de gjorde det i kvallen... Men mere forstående som at det var jo bare et spørgsmål om tid :)
#21(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 09:52
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Øhh? Dommer?
#25(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 10:07
fbyskov
Major deltager
Vinder af ELEAGUE Major 2017
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Lyder da som et spændende hold at havne i gruppe med. Jeg håber, CS:GO Danmark får det undersøgt til bunds. Det burde være ret lige til at verificere. Stakkels exigo og refrezh tho', hvis de ikke har kendt noget til det.
#26(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 10:08
ROEMER
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Man må vel undre sig, bare en smule, hvis holdets caller pludselig har tre gange så mange reads på modstanderen?
#27(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 10:13
Snappi
Major deltager
ENCE
Den er sgu ikke helt god Tay. Jeg håber der bliver lavet en ny kval om spottet.
#28(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 10:17
SNAZ
Hahaha shiit :D
#29(Med 8 svar)
29. juli 2016 kl. 10:17
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Når.. Vi ses i finalen, I guess...

On a serious note, det lyder ekstremt pudsigt at der ikke er blevet skrevet om det en eneste gang, hverken på Facebook eller steam. Hvis ikke der bliver fremlagt konkrete beviser, så tror jeg bare der er en der er bitter over at være blevet smidt af holdet.

Håber dog at admins kommer til bunds i det her.
#31(Med 7 svar)
29. juli 2016 kl. 10:19
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Igen viser du at du er snot dum, stadig ingen beviser? Selvom 1 fra deres hold indrømmer han selv snød... :D
#32(Med 4 svar)
29. juli 2016 kl. 10:21
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vi har en log hvor Tay skriver han vil gøre alt for at fjerne det her holds spot, efter han blev kicked.
#34(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 10:23
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
God fake log, glæder mig til at du kan bevise det lige præcis er tay der har skrevet det, altså ham, selvom det er hans ip kan det jo sagtens være en anden der har skrevet det? Er vi ikke enige? Bevis det 100% er ham... #karmaisabitch
#38(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 10:56
KajusKalorius
:DD
#111(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 14:13
zyh
hahaha skudt ud, kæft hvor lækkert skrevet :D
#152(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 16:20
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
#Flækket
#33(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 10:22
INX
Og xanzir også har bekræftet det. Jeg kan ikke se hvorfor de behøver flere beviser hvis 2 spillere står frem og siger der har være snyd i brug for at få spottet :-)
#208(Med 0 svar)
30. juli 2016 kl. 09:48
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Du skal huske manden selv skal erkende at han har snydt ellers er det ligemeget af 2 fra holdet siger han har :))))))
#30(Med 5 svar)
29. juli 2016 kl. 10:18
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
I er til grin, vi havde sagt det hele tiden fra starten af mht til tarziiq og folk har bare spillet evnesvage inklusiv folk fra dust2, de slog os ud af powerlan, og vi får ikke engang muligheden for at kvalificere os alligevel... Det samme med
Free transfer, istedet så skal et helt nyt hold da inviteres (forståeligt fordi de nok er bedre end de to nævnte hold) derudover så er det en skandale hvis seven11 beholder deres spot, selvom exigo og refrezh intet vidste.
#153(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 16:21
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Siger ikke jeg kaldte den sammen med lethal og blev svinet af alle røvslikkerne :)))))))
#188(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 19:17
domax
Sikke du viser dig frem, man skulle ikke tro du var en voksen mand :DDDDDDDDD
#192(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 19:40
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Domax med det røde hår er stadig truffet efter alle de år :)

Du må da snart komme videre.
#171(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 17:27
sekke
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Off topic. Blev du ikke taget i at snyde i 1.6? :)
#172(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 17:35
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Jo jeg indrømmede at jeg havde snydt i gathers for 6 år siden, i et andet spil. Jeg har også snydt i GTA 5. :)
#36(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 10:32
wezx
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Kommer ikke som en overraskelse..
To gange har du snydt os, fyi!
#112(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 14:14
zyh
DanishCUP :s
#37(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 10:51
LnD
CSGO og snyd, steam cloud/workshop til at bypass med osv..





At man skal til at bruge snyd fordi man ikke orker at bruge tid på at blive god.. Men hva' faen, det et spil og i havde alligevel ikke talentet til at komme til tops.
#39(Med 16 svar)
29. juli 2016 kl. 11:03
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
xDDD så var tarziq alligevel så ussel som jeg altid havde sagt :DD

- Once a cheater always a cheater!
#40(Med 15 svar)
29. juli 2016 kl. 11:07
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
PS. Jeg har virkelig ondt af refrezh og exigo som jeg ved ikke havde spillet hvis de havde kendskab til det her, det er så usselt på et nyt niveau at man kan finde på det.

I siger i gjorder det fordi i følte jer snydt pga i tror andre snød?? Jamen velkommen i fucking klubben men hvis alle havde sådan en pinlig attitude som jer ville der jo ikke være noget fucking cs tilbage, når alle bare kan gå ind og cheate.
#46(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 11:11
AnJ
Nøglespiller
Vundet Dust2 Masters 2 gange
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Jeg er så fucking enig LOL. Mængden af gange man har spillet kvals, især internationale hvor man er blevet kamp snydt i mod - der er sågar kvals hvor holdet er blevet vacbanned dagen efter - det betyder bare ikke at man synker ned på det niveau altså...
#50(Med 12 svar)
29. juli 2016 kl. 11:15
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
jeg tror uden at vide det, at det tay hentyder til er den cheat klage der er blevet sendt ind csgo danmark om mikon i en tidligere turnering ikke blev taget særlig seriøst. hvor jeg ved tay stod tilbage med en mærkelig fornemmelse om at det var alt der blev gjord ved det. jeg havde dog aldrig forestillet mig at tay ville cheate den dag idag.
#54(Med 11 svar)
29. juli 2016 kl. 11:20
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
TAY synes jeg nu at kunne huske spillede med, lad os sige nogle sketchy typer, tilbage i 1.6 også..
Jeg er også overbevist om at Mik0N cheater. 100 %.
#60(Med 10 svar)
29. juli 2016 kl. 11:27
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
hvem tænker du på her? :) jeg ved ihvertfald at mikon så virkelig skummel ud og jeg er også 90% sikker på han cheaterede i den demo som blev sendt til csgo danmark, hvor tilbagesvaret var at der intet cheat var fordi mikon var irlmates med konfig(og han havde sagt det ikke var cheat) eller hvem det nu var.
#63(Med 9 svar)
29. juli 2016 kl. 11:30
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
TAY spillede med et hold der hed SUBLiMiTY eller noget, og det var sammen med typer som cosbinho. :)

Jeg har ikke selv set Mik0N's demo, og jeg har heller ingen interesse i det. Jeg har kun prøvet at spille imod ham - og sjældent har jeg da været ude for at spille imod en klogere mand i clutchsituationer.
#70(Med 8 svar)
29. juli 2016 kl. 11:41
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
du snakker så langt tilbage og det tænkte jeg nok også :) de havde ihvertfald et cheater ry :)

den er ellers ret sjov den demo :) men ja han gør det godt.
#160(Med 7 svar)
29. juli 2016 kl. 16:38
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Han var jo også m8s med raf0w :))))))
#227(Med 6 svar)
15. november 2016 kl. 23:16
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Nu er det her mega gammelt, men alligevel.. Blev raf0w nogensinde taget for at snyde eller for den skyld for alvor anklaget for at have brugt snyd udover i FFA? Husker ikke han havde et cheater-rygte?
#228(Med 4 svar)
15. november 2016 kl. 23:18
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Han blev taget så vidt jeg husker, spillede imod ham til The Blast hvor jeg fik afvide han var taget for cheat..
#231(Med 3 svar)
15. november 2016 kl. 23:32
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Så vidt jeg husker spillede raf0w i SoA da han blev taget på en FFA-server, hvor han spillede aim_map eller sådan noget.

Update: hltv.org/news/2497-playzeek-release-raf..
Han blev taget for timsu, da han spillede i PlayZeek (tidligere SoA så vidt jeg husker), men ikke i officielle kampe eller turneringer.
Det er ikke en forsvaring af ham, men blot info om at jeg ikke tror manden snød i hverken praccs, turneringer eller lignende og at han rent faktisk var et stort talent uden cheater-rygte før dette skete.

Off-topic: Kan du fortælle mig hvad beslutningen blev på denne sag, og hvorfor at der stadig findes flere af de spillere denne artikel handler om i diverse nyheder og turneringer?
#232(Med 2 svar)
15. november 2016 kl. 23:39
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Tarsiiq fik 5 års ban, tay & xanzir fik perm ban. Men ja tror heller ikke raf0w var en snyder som sådan.
#233(Med 1 svar)
16. november 2016 kl. 00:03
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Blev der nogensinde lagt beviser op for at det rent faktisk var sket og ikke bare en gang lort der blev lukket ud?
#234(Med 0 svar)
16. november 2016 kl. 00:22
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Nope gjorde der ikke.
#230(Med 0 svar)
15. november 2016 kl. 23:31
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Fail svar.
#51(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 11:15
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er sygt usselt, at man kan tænke: ".. blev vi enige om, at vi burde gøre det samme; at cheate os til sejren i Power LAN kvalifikationen, eftersom vi var 99.99% sikre på, at der ikke ville ske noget." og oveni det, så får Tay det da også lige til at lyde som om, at hov, det var ikke noget jeg selv ville, men de andre ønskede "Det hele endte så med, at jeg skulle være en af dem, som skulle bruge cheatet ..".....
#41(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 11:08
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hold nu kæft man!

De små luskede tyveknægte!!!
De stjal vores mulighed for at spille med free transfer om den powerlan plads!
Hvis dette ikke får konsekvenser for deres deltagelse til powerlan, så er arrangementet fuldstændig til grin og respektløse overfor communityet og dem som er blevet snydt!

Vi vil have en ny semifinale om powerlan pladsen mellem free transfer og Team geekunit! #Hype
#42(Med 10 svar)
29. juli 2016 kl. 11:08
wezx
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg håber de afholder en ny kvalifikation omkring det her spot, selvom vi røg ud i den afgørende kamp til dem, så har de stadig snydt alle der deltog i kvallen. Selve tarziq skal i mine øjne udelukkes permanent fra alt CS relateret, tay i min. to år. Man begynder at forstå, hvorfor man altid lige mangler det sidste, når det kommer til de afgørende kampe.
#44(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 11:11
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
+1
#45(Med 7 svar)
29. juli 2016 kl. 11:11
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Tay skal efter min mening bannes permanent ligesom TarziQ skal fucke ad helvede til.
Der er fandme mange andre hold der fortjener den plads i, måske Danmarks største lan nogensinde, end seven11.
#49(Med 6 svar)
29. juli 2016 kl. 11:14
AnJ
Nøglespiller
Vundet Dust2 Masters 2 gange
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Jeg er enig - men for mig er det også et spørgsmål om, eftersom de her tabere er færdige på scenen(HÅBER JEG), at få sat en stopper for det her pis nu og fremadrettet. Det kan selvfølgelig komme som konsekvens af at der bliver slået ned på netop disse spillere nu, men der skal simpelthen gøres noget ved det her problem fremadrettet.
#52(Med 5 svar)
29. juli 2016 kl. 11:17
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
For mig at se, bliver det en umulig opgave.
Så længe der er så mange penge på spil og der bliver afholdt noget som helst online, uden et legit anti-cheat, så er der bare 0 at gøre for arrangører, communities eller noget i den dur.
#53(Med 4 svar)
29. juli 2016 kl. 11:19
AnJ
Nøglespiller
Vundet Dust2 Masters 2 gange
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Nej, men det er jo netop det. Start dog for fanden i det mindste med at gøre det svært for dem - A N T I C H E A T. Hvor længe vi skal gå før der kommer et ordentligt anticheat er en anden side af sagen, men det er bedre end ingenting.
#57(Med 3 svar)
29. juli 2016 kl. 11:23
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg er helt enig. Uanset om det er en falsk tryghed eller ej. Der er bare mere "arbejde" i at komme udenom et system, end det er at sidde trygt, fordi VALVE aldrig får opsnuset private-hack.

EAC findes jo stadig, det bliver bare brugt i begrænset omfang. Jeg har brugt det 1 gang i CS:GO, i de der Gfinity Kvals.. Hvorfor kan danske kvals ikke også bruge den service?
Måske det kunne afholde folk fra at prøve at snyde.
#58(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 11:26
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Helt enig. EAC burde bruges som minimum.

Der var for et år tilbage eller noget i den dur, en dansk cheat-koder, der skrev på GDK, at han kun udviklede cheats fordi der var så mange penge i det, og at han ville kunne lave et anticheat der ville kunne fange det meste, hvis han kunne få omtrent samme ud af det som han gjorde for at lave cheats.
#65(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 11:32
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Efterspørgslen på cheat er nok bare større end den er på anti-cheat.
Hvis man ikke havde interesse i spillet - overhovedet, men kun tænkte økonomisk - så kan jeg sådan set godt følge cheat-koderen der hellere vil bruge sin tid på der hvor der er økonomisk vinding og måske en steady income, end at bruge lang tid på at bekæmpe noget, som alligevel stort set er en tabt kamp.
#59(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 11:27
AnJ
Nøglespiller
Vundet Dust2 Masters 2 gange
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Nemlig. Det er om noget et skridt i den rigtige retning...
#193(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 19:40
domax
:DDD
#43(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 11:11
klimox
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Håber ikke seven11 får lov til at deltage til power lan. Ja, det er fandme synd for refrezh og exigo, men det ændre ikke på at de ikke fik spottet på lovligvis.

Håber CSGO Danmark træder i karakter og laver en kval om spottet.
#48(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 11:13
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Deres seneste beslutning var jo bare at lade holdet deltage og så invite et hold, som ikke deltog i kvallen. Jeg er fandme spændt på at se, hvad de kan finde på denne gang. Inviter de et svensk hold? Bliver det et undergrunds hold? Eller bliver der trukket lod?

Jeg venter!
#72(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 11:53
klimox
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er gode bud! Jeg overbevist om at de inviterer Marienlyst.CSGO ;)
#47(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 11:17
DMGZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Jeg er tømt for ord..

Der skal en HELT ny kvalifikation til inden lanet starter - samt der skal tjekkes i hoved og røv på ALLE som skal spille den nye kval.
Det er bare utroligt at lige netop disse spillere som tixum har fået lov til at gøre dette i så lang tid - Så det godt at han nu er ude officielt på papir, at han sidder og koder.

Perfekt tidspunkt for ALLE Lan-turneringer om at stå sammen og få ZT-bans indført igen og få lavet en kæmpe liste over snydere.
#55(Med 16 svar)
29. juli 2016 kl. 11:21
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg ville ønske der var nogle mere kompetence folk, der ville stå fordi her kvals og andre turneringer i Danmark. csgo Danmark er simpelhen ikke gode nok, og det er der snart 1000 eksempler på. Måske var det noget for dust2 hvis de kunne få nogle gode folk ind til den del, Jeg siger ikke det er nemt, for det er jeg sikker på det ikke er, men der skal være helt klare retninglinjer også skal de selvfølgelig blive holdt.
#56(Med 15 svar)
29. juli 2016 kl. 11:23
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Vi har Trier, så vi er godt dækket ind til at varetage vores egne turneringer i hvert fald :)
#61(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 11:28
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
der kan du bare se hvor meget jeg ved :) Trier er nice, men så overtager i bare det hele fremover hehe :)
#64(Med 12 svar)
29. juli 2016 kl. 11:31
Inzta
Vundet Dust2 Masters 4 gange
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Alligevel fik seven11 lov til at deltage til jeres 25k's turnering her for nyligt? Og der var de endda inviteret. Den gang var der ikke nok beviser for at holdet kamp snød (eller tarziq), med faceit bans og en vac banned spiller?

Går ud fra at det bliver anderledes i fremtiden så?
#67(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 11:35
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Man kan vel kun håbe =)
#68(Med 10 svar)
29. juli 2016 kl. 11:38
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Nu var jeg slet ikke inde over turneringen, så jeg kender ikke beslutningen bag, men så vidt jeg husker, så er folk godt nazi herinde om at man ikke kan kæde en person sammen med andre faceit-profiler og steam-profiler.
#69(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 11:39
xone
Eh.. De eneste der var nazi omkring det, var hangarounds til snydertosserne.
#71(Med 8 svar)
29. juli 2016 kl. 11:45
Inzta
Vundet Dust2 Masters 4 gange
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
jeg ved det er svært at gøre noget ved folk som sidder med privat hack. Men man bliver bare nød til at kigge på de ting der er, og vurdere om det er en risiko man vil tage ved at have et hold (eller spiller) som dette med i sin turnering.

Til Danish-cup blev der fortalt til arrangøren flere gange at tixum (tarziq) var en kendt cheater og havde faceit bans, og tror sågår der var en oppe at sige han havde en VAC banned account (? ved ikke om det passer) - MEN nontheless vælger man at sige "Man begår fejl, og vi er her for at hygge os, så vi synes manden skal have en ny chance"
Dette er selvom manden åbent har stået og sagt til FLERE at han har cheatet, men at han ofc ikke gør det mere.

SÅ mit spørgsmål til den danske scene, jer såvel som CSGOdanmark, hvornår stopper dette? Er der ikke snart nok beviser for at tarziq ikke skal have noget med den danske scene at gøre igen? Og hvad med VAC banned spillere? Er det heller ikke noget den danske scene gider at tage stilling til?
#73(Med 5 svar)
29. juli 2016 kl. 11:55
zeq
steamcommunity.com/id/mehmehasfa/
Previous Names:
tiXum유��
유 | tixuM | 유 Twitch.t..
qtix..
ISHØJMAFIA..

Så jo, han har et vac ban, der er 352 dage gammelt
#162(Med 4 svar)
29. juli 2016 kl. 16:41
Bubski
Dust2 MVP
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det overwatch ban
#163(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 16:43
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Går udfra de er kommet fra nova spillere :))))

Altså at det bare er nova newbs som ikke fatter spillet :)
#169(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 17:18
zeq
Det stadig et ban :))
#182(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 18:04
Bubski
Dust2 MVP
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
har jeg heller ik sagt det ik er, men nu siger du bare det et vac ban.
#184(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 18:09
zeq
ye
#75(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 11:56
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Personligt er jeg helt enig med dig, 100%. Desværre vil ingen tage ansvar, også selvom f.eks. CSGODanmark står bag flere ting her på scenen. Vi skal have nogen der tør banne de her folk, og lade andre events få beviser/indicer, så de kan følge trop.
#76(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 12:00
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Til Danish-Cup blev vi også spist af med forklaringen "Hvad nu hvis han bare har sit bedste lan nogensinde? Så skal vi ødelægge en ung knægts weekend."... Eh, manden har overtrådt reglerne - og skulle aldrig have haft lov at deltage i det hele taget.

Det er så pinligt, at danske arrangører IKKE vil tage noget ansvar.
#66(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 11:34
xone
Welp...
#62(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 11:30
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Men dust2 må da være glade for seven11, de giver gode besøgtal haha :)
#74(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 11:55
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
NEJ HVAD?

Tixum sidder og snyder??? :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
#218(Med 0 svar)
31. juli 2016 kl. 17:45
Kroggen
Ironi.....
#77(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 12:05
funtz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg vil have trier tilbage, også selvom han er united fan.
#105(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 13:58
uKent
ad, united?!? :P
#220(Med 0 svar)
2. august 2016 kl. 12:40
Trier
Jeg er også klanløs!
#79(Med 6 svar)
29. juli 2016 kl. 12:21
cadiaN
Heroic
Dansktoppen
Major deltager
Vi når ikke meget længere med en ny kval medmindre det bliver spillet under nogle forhold hvor man er sikker på at folk ikke kan snyde.

Ved ikke om det er muligt men ellers en BYOC til Power-Lan hvor vinderen får spottet til main-tournament.

Fy, fy skamme forresten - puha youtube.com/watch?v=ydeLooxGVhg
#82(Med 5 svar)
29. juli 2016 kl. 12:26
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
God ide. Tror dog ikke der er tid til selve eventet, men en kvall på f.eks. DSRACK cafeen om et par uger lyder fornuftig
#99(Med 4 svar)
29. juli 2016 kl. 13:32
C-LIND
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Tror en BYOC ville være bedre. En kvall på DSRACK ville ikke være det mest optimale i min optik i og med, at pc'erne på DSRACK ikke er de bedste ;) Det huskes tydeligt til sidste event.
#100(Med 3 svar)
29. juli 2016 kl. 13:35
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ja, men chancen for at en person kan snyde på en anden person end sin egen må uden tvivl være lavere.
#102(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 13:50
Ryxxo
Nøglespiller
Vundet Dust2 Masters 4 gange
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
ville jeg dog ikke helt mene at den er. hvis du så tixum til danish cup på scenen der var han også verdens bedste siger dog ikke at han snød det nede men hvem ved
#207(Med 0 svar)
30. juli 2016 kl. 04:00
vedde
Den vil til hver en tid være lavere ved et non-BYOC lan end ved et BYOC lan. Det siger lidt sig selv.
#206(Med 0 svar)
30. juli 2016 kl. 03:14
Patrick
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Chancen er ret stor når du kan proppe cheats ind i et screenshot :D - "jeg skal lige oplade min mobil" Jeg havde lige det her sd kort i baglommen/usb stik.

For folk der vil cheate, kunne det ikke være nemmere at slippe af sted med i vores blødsødne "uskyldig til det modsatte er bevist" kultur.
#80(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 12:26
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Fy da føj da har intet overs til dem...
#83(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 12:35
jiG
skufffende.....
#84(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 12:36
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
WHAT?


:))))

Håber seriøst snart, at når man har snydt i CSGO, så er man fucking udelukket... I stedet for ALT det fucking pis, der har været indtil nu, hvor cheatere GANG PÅ GANG får lov til at stille op i turneringer med kæmpe præmiepulje. Fuck hvor er jeg bare forarget over det her!

TarziQ, fuck LANGT væk fra CS:GO, og Hemen, du sad sgu nok også selv og snød, skulle da ikke undre nogen altså
#86(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 12:38
Andreas
+1, Hemen har også indrømmet at han snød i en anden artikel skulle jeg mene
#89(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 12:43
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
En gang cheater altid cheater - Skal der bare stå i panden på snydere altså!
#87(Med 8 svar)
29. juli 2016 kl. 12:42
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Til danish cup af hvad jeg kan huske så var tixum virkelig god mod free transfer tror jeg? :/ Hvor der så blev sagt at han sad og snød? xD Computeren og det hele blev tjekket. Jeg ved ikke helt hvor jeg vil hen med det her, men regner ikke med at han snød når computeren og alt det fis er blevet tjekket? XD
#90(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 12:53
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Er næsten 100% sikker på han snød i de første par kampe af Danish Cup, det stoppede dog efter folk stod bag ham i resten af kampene.
#91(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 12:54
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvis man ikke ved hvad man skal lede efter er det fuldstændig ligegyldigt at tjekke en computer igennem. Vi brugte derimod tiden på at gennemgå tarziQs demo.

Desuden, hvis han er så god en koder, så logger det nok ikke på pc'en, men måske i Clouden eller som en del af hans gear..
#94(Med 4 svar)
29. juli 2016 kl. 13:05
xone
Problemet er jo, at han slet ikke burde have siddet til danish-cup.
#95(Med 3 svar)
29. juli 2016 kl. 13:05
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Det er rigtigt :D
#97(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 13:16
essal
håber du er ok :)
#98(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 13:16
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
Hoooooooooooold
#204(Med 0 svar)
30. juli 2016 kl. 02:45
LeffeN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
:P
#117(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 15:13
Ryxxo
Nøglespiller
Vundet Dust2 Masters 4 gange
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
han gear blev ikke tjekket
#88(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 12:42
glace
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Vinder af Dust2 Final Four
Har der nogensinde været tvivl om at tarziq har cheatet? Husker da aktivt at blive fjernet +30 i gather, og med garanti også til Vejle LAN. Han går fra at skyde +30 på scenen til at skyde 11 på 2 maps. Manden er talentløs uden tvivl. Havde dog aldrig forventet at du ville synke så lavt tay, synes det er dårlig stil at du først står frem når du alligevel er stoppet :)
#93(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 13:00
smed
Det her er jo så autistisk??????? En ting er, at der ingen beviser er fordi de har holdt irl møder, w/e. En anden ting er, at der ingen fil, intet usbstik??? ingenting, til at bakke noget som helst op. Den historie her er jo så hullet at man ikke forstår det. Ikke sagt at tarziq er clean eller ej, det ved jeg slet ikke noget om, der rører mig heller ikke det mindste da jeg ikke spiller, men den her historie er jo så fucking hullet at det grænser sig op mod det humoristiske. En ting er at kode et snyd, en anden ting er at bypasse vac og faceits anticheat. Det her er generelt bare til grin :D:D:DDDDDDD
#96(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 13:10
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Fucking børnehave altså...
#101(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 13:43
rave
lololol
#222(Med 0 svar)
2. august 2016 kl. 16:23
mlky
Har du lavet popcorn endnu?
#103(Med 4 svar)
29. juli 2016 kl. 13:54
HooXi
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
G2
Ingen er overrasket ud over admins fra turneringen i guess?

Jeg har sat et år af mit liv/sabatår af til at dedikere mig 100 % til CS, mit hold og forbedringer indenfor CS, så jeg kunne komme et skridt tættere på at leve af noget jeg elsker. Og et spot ved mainturneringen til powerlan havde satme været et stort skridt i den rigtige retning. Jeg har fandeme ondt af PnX, Jialocin, AnJ, wezx, zanoj og ikke mindst mig selv. Hvordan vi gang på gang kan blive snydt for en smule succes af jer røvhuller er mig en fucking gåde. Ved ikke hvad jeg skal skrive andet end at det er for ringe, at man kan lægge så mange timer i det spil her for at forbedre sig og så bliver man skidt på af blinde elendige admins og beskidte cheaters, og jeg er bange for at det ikke kun er på det her skraldeniveau at sådan noget sker.

RIP motivation.
#106(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 14:00
DMGZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Jeg føler satme med jer, boys.
#147(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 16:05
fRMSN
Jeg har sgu ondt af jer, drenge. Hovedet højt - hvis arrangørerne til kvallen har bare lidt samvittighed tilbage, sørger de for kval går om til sidste spot.
#158(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 16:36
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Men hvorfor det? Hvad med de andre hold som mødte seven11, skal de straffes fordi de mødte dem tidligere i turneringen og blev slået ud af dem? Udelukkende fordi de var i gruppe med dem, den holder ikke :)
#194(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 19:51
domax
plusEin b0y
#104(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 13:57
knx
"Jeg har fra dags dato valgt at stoppe med CS:GO, fordi jeg ikke længere har motivationen til at være "god nok". Jeg er meget selvkritisk, og på baggrund af mit ban (red. VAC ban) har jeg bare ikke overskud mere... Jeg er meget nede over det ban, for jeg har aldrig nogensinde - hånden på hjertet - snydt i noget officielt eller seriøst overhovedet. Jeg elsker Counter-Strike, og alene af den årsag ville jeg aldrig gøre sådan noget." -xanzir

"Hånden på hjertet" i min bare røv! Når man holder hemmelige møder på TS, hvor man iscenesætter, at der er to på holde som skal snyde fremover, så er det fandme det samme som at snyde selv. Ganske vist er du ikke den aktive del af det, men som "bagmand", så er du ikke mindre clean end de andre - slet ikke når du tilmeld anerkender, at disse møder har fundet sted.

Usle, løgnagtige menneske...
#107(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 14:03
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Har intet tilovers for personer der har lyst til at spille med en person som tixum til at starte med, når drengen ikke har andet oven i hovedet end snyd. Håber admins tager den rigtige beslutning og fratager dem pladsen, for så at lave en ny kvall, hvor de dog skal have lov til deltage.
#216(Med 1 svar)
31. juli 2016 kl. 00:12
kroxie
Dust2 fantasy vinder
spurgt?
#223(Med 0 svar)
2. august 2016 kl. 16:29
mlky
Mener du det der?
#110(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 14:12
Coronaz
Jaaaaaaa tak, så tror jeg endelig de mennesker der har forsvaret dem fra den forrige artikel omkring dem, da de vandt kvallen og de mennesker der altid har forsvaret tarziq på gatherkanalen kan pakke sammen.
Forstår ikke hvordan i kan være så snæversynet og give den mand så mange chancer, når han ikke har vist en skid andet end hans usle wh.

Fra gatherkanalen kan jeg tydeligvis huske han bare sad og gav info til hans teammates om hvor modstanderne var osv, men han har droppet sit wh og sat det på hylden jo såå :-)

Konklusionen må være, at det er en højtid for den danske CS scene, at disse spillere stopper fordi det har mange fandme ventet på. Ud med jer!
#113(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 14:44
muttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
De er med til at sætte hele eSporten i et dårligt lys... wezx callede allerede deres gufferi til Danish Cup og kommenterede også på tarsiq til kval... Der skal tages drastiske midler i brug for at stoppe det lort... Valve burde gå i front for et bedre anti cheat...
#119(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 15:22
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det var jo ikke kun wezx der sad jo +50 andre mennesker og ikke kunne forstå det, at han måtte deltage osv. Og det er inklusiv kompentente spillere på scenen, det er jo bare admins der er en stor joke...
#114(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 14:46
dAHL
Det var derfor de blev så gode på map 2 i den lukkede power lan kval...... Lidt bittert at sidde tilbage nu og vide at dem som slog en ud af den lukkede power lan kval, sad og cheatede...
#115(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 14:46
zypath
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
CS er blevet en stor joke. Når det her kan lade sig gøre, hvem ved så hvor mange der ellers snyder.
#116(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 15:11
ch1no
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
hahaha fucking tarziq JAMEEEN JEG SNYDER IK MERE JEG MEGET CLEAN hahahahaha du så klam slet nu spillet din fucker
#118(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 15:14
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Haha wow.

Så kan jeg da bedre forstå vi er blevet fjernet kæmpe i ikke både praccs, men også officelle (Dust2 turneringen red.)

Det kommer seriøst ikke bag på nogen - og efter at tarziiQ havde skrevet til mig; og forklaret - at "CGLAN, Danish Cup" var hans bedste lans nogensinde.. og fortid er fortid
- og vi vælger at skyde alle rygter til side, og ligefrem spille med dem flere gange i både praccs og officelle fordi vi "tror" på at fortid er fortid, og vi kunne få noget ud af det.

Så kommer man på dust2.dk til det her :D
- igen, der er ingen beviser .. Men når det er denne sag, og selv 2 af spillerne står frem; så burde det réelt være nok til at der skal tages hånd om sagen.

hold da kæft.

Det er som at se daredafyme sagen om igen - udover at TarziiQ (Tay) etc nåede at guffe på lan; hvor daredafyme blev kicket samme dag lanet begyndt.. Men ellers udtalte han i et interview han også var klar til at guffe til lanet.

- Intet personligt mod nogen af spillerne på det hold; ingame er ingame. Men det er fandeme usselt hvis det hele er sandt (af de involverede spillere, ikke de resterende). Men hvad gør man ikke for at komme frem på scenen individuelt.

shit shit shit :D
#popcornene er klar
#120(Med 5 svar)
29. juli 2016 kl. 15:25
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Inb4 admins udtaler "ingen konkrete beviser for at smide seven11 ud af turneringen" - jeg synes dog det er synd for exigo og refrezh, selvom de også holdte hånden over deres holdkammerat, men hvem ville ikke gøre dette?
#122(Med 4 svar)
29. juli 2016 kl. 15:28
vedde
Står der nogne steder, at det er blevet udtalt fra én af de to?
For jeg synes da at jeg kan læse at de intet ved.
#125(Med 3 svar)
29. juli 2016 kl. 15:39
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det er jo det jeg skriver? Det er ærgerligt for de to, at det går udover dem når de intet vidste.
#126(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 15:41
vedde
De har jo ikke hold hånden over deres holdkammerat? :D
De vidste jo intet.
#132(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 15:51
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Man kan godt holde hånden over uden at vide noget vel? De troede jo bare inderligt på at han ikke snød længere, de vidste jo godt at det var tixum og at han havde snydt meget før. :)
#165(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 16:51
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Lad os være ærlige tror i selv på at 2 personer intet vidste om at deres 3 team m8s sad og guffede..

Selvfølgelig gjorde de det ellers har de i hvert fald fået det af vide efterfølgende.
#121(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 15:25
vedde
xD
CS:GO bliver mere og mere eSportens svar på cykling.
Størstedelen sidder på doping, men det handler bare om at have den bedste læge. I CS:GO er det bare den bedste coder :DDDDDDD
#154(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 16:22
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Siger ikke jeg kaldte den :))))
#123(Med 14 svar)
29. juli 2016 kl. 15:27
Jialocin
Så sidder spillerne, tror godt jeg kan sige dem alle, fra Free Transfer med en følelse af at blive frarøvet det spot til Power LAN.

Da vi spillede mod dem, var både Tay og Tarziq lort, så blev det andet map, så fik vi ellers tæsk og så laver de jordens største comeback på 3. map.
For det første mister vi Power LAN spottet, for de 2. er det ikke første gang vi taber noget vigtigt pga. tixum og dem som gider spille med ham. Det var med til at gøre, at holdet gik fra hinanden.

Nu finder man så, OFFICIELT, ud af, at det har været fuldstændig unødvendigt hvis admins fra diverse turneringer gad mande sig op og tage sig sammen, istedet for at have så ondt af spillere.
Vi skal ikke sidde i rundkreds og synge kumbaya altså. Der er penge på spil, mand jer op og tag jer sammen eller hyr en ordentlig hjælp, så det ikke påvirker andre spillere, at der sidder nogle snydere med en lille pik og ødelægger det for andre.

Heeeeey! Hyg jer. :-)))
#124(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 15:30
HooXi
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
G2
For ikke at glemme nogle ret gode muligheder i form af en kontrakt fra en bestemt org, uden at røbe for meget.
#127(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 15:42
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Nu skal i lige have i mente at de også slog os ud på samme måde, efter vi havde slået dem i bo1 16-4 så skulle vi møde dem igen for at komme i semi finalen imod jer, vi vandt stor på første map og de lavede comeback fra 15-10 hvor tarziiq pludselig skød +15 på de få runder... Hvis de snød imod jer, så snød de nok også imod os. Ergo så burde semi finalen havde mellem Free Transfer og Geekunit. En relativt åben kamp. :)
#130(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 15:48
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Præcis homie.
#128(Med 10 svar)
29. juli 2016 kl. 15:48
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vi fra Geekunit føler sku ligeså meget det der!
Vi spillede lowerbracket finalen mod dem om at spille mod jer. Vi vinder første map let kan jeg godt tillade mig at sige, og kommer foran 15-10 på andet map. Så skal jeg saftsusende love jer for der blev steppet op, specielt fra tarziqs side!
Sidste map blev vi også bare rykket ud af.
Vi vandt også første kamp i bo1'en over dem 16-4. Men sikke et skill boost de fik sig da det virkelig galt, nu ved vi så hvorfor.
Så vi er satme også trætte af det, og føler vi har fået "stjålet" muligheden for at spille den semi finale!
#166(Med 9 svar)
29. juli 2016 kl. 17:00
vedde
Well, jeg fik såvel også stjålet min mulighed om at spille power-lan lukket kval. xD
#167(Med 8 svar)
29. juli 2016 kl. 17:06
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
aarh maten, du spillede da power lan kval? :D xD
#178(Med 7 svar)
29. juli 2016 kl. 17:47
vedde
Nope ;)
Jeg spillede alle kampe med jer for at komme i finalen af den åbne kval.
Hvorefter i så et par dage før den lukkede kval åbenbart vælger intet at sige til mig og stille op uden mig :D
Ret patetisk
#185(Med 6 svar)
29. juli 2016 kl. 18:13
zeq
Nok en grund til :D
#186(Med 5 svar)
29. juli 2016 kl. 19:13
vedde
Ej virkelig? Det er ikke det, at I valgte at spille med jeres hold, for det er da kun forståeligt. Hvorfor spille med stand-in, når man kan med holdet? Men det var det, at I intet havde sagt. Eller overhovedet havde fortalt det i forvejen, så man i det mindste kunne forholde sig til det. Det er da så taberagtigt. :DDD
#189(Med 4 svar)
29. juli 2016 kl. 19:19
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Altså mate, du fik at vide 4/5 dage før at s1ck ikke kunne være med, og at vi derfor valgte at spille med fuldt lineup istedet. At du så blev gal i skralden over det, er jo din problem. Jeg var meget saglig da jeg snakkede med dig, og satte mig i dit sted, undskyldte osv osv. Så ikke kom med det der. At du har ondt i røven over det må være dit problem.
#190(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 19:36
vedde
Ja altså jeg fik det at vide, EFTER at jeg havde skrevet til dig? :D Det er da klart at man bliver irriteret over noget, når man intet får at vide. Haha
Ondt i røven og ondt i røven, jeg var da lidt mad over at finde ud af, jeg ikke skulle spille en kval, jeg havde kvalificeret mig til? Det må I da forhåbentlig kunne forstå.
#191(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 19:38
vedde
Hvis I havde sat det i mente, at I højest sandsynligt ville spille med fuldt lineup, hvis I skulle ende med at kvalle, så ville jeg kunne have truffet et valg, om jeg ville spille med jer eller ej. Det var da det mindste, I kunne have gjort, så man ikke skulle spilde en hel dag på absolut ingenting :DDDD
Men det er såvel ligemeget. Følte bare lige at skulle ud med det xD
#197(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 20:23
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Planen havde hele tiden været at spille med dig og s1ck. Men da s1ck ikke gad deltage i lanet hvis vi kvallede os, så valgte vi at spille med fuldt lineup. Det var en beslutning som blev truffet EFTER s1ck gav os den melding, og meldingen fik vi et par dage før du skrev til mig. Jeg havde bare glemt at skrive til dig da vi besluttede det.
#198(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 20:24
vedde
Det er så i orden at glemme det. Men synes blot at det var ærgerligt selv at skulle finde ud af det.
#129(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 15:47
KoK_
det fandme dårlig stil

:(
#143(Med 6 svar)
29. juli 2016 kl. 16:00
Mik0N
Zanoj hold din kæft. Du er pis og kan smadre dig på lan os hvis det skulle være os på en ny computer så længe det er 60hrz skærm. Bare spørg rezex , Larsen og tarziq da de ville have demo efter vores cbble game mod dem. Din tid var i 1.6 men du er pis nu så pak sammen og gå i gang med overwatch så kan du joine xanzir og hans crew mon ik han også bliver slået ud i b bracket igen til cg lan hvis overwatch kommer. pce
#145(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 16:01
xone
Hahahhaahahha.. Folk der ikke engang kan finde ud af at benytte sig af et svar system på et forum burde overveje om de vel egentlig ik bare er spild af ilt.
#148(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 16:10
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
for ikke at sige kunne skrive som et normalt menneske :D
#149(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 16:12
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
hahahahaha wat
#150(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 16:15
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Egentlig flæk nok du laver din bruger i dag for at lave den kommentar.
#155(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 16:23
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Troede ikke tarsiq & xanzir snød ;(
#200(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 20:33
LeffeN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#159(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 16:37
nissen
lol
#168(Med 8 svar)
29. juli 2016 kl. 17:15
tarziiQ
Jeg vil først lige pointere at det ikke er andet end subjektive udtalelser fra Tay og xanzir, hvor der ikke er vedhæftet ét eneste bevis. Derfor er denne anklagelse ikke andet en svindel og humbug.
Derudover er jeg på ferie lige nu og soler mig endnu mere til jeg bliver kulsort i dette 34graders varme.
Jeg har slet ikke tid til disse slags diskussioner men jeg er åbenbart nødt til det da flere mennesker har ondt i røven.
For det første ville jeg lige pointere at finalen var Free transfer imod seven11 i denne kval, hvorfor skal jeg overhovedet bruge snyd mod dem, da jeg bogstavelig talt skød 35 mod dem på LAN til danishcup? De andre hold vi mødte indtil finalen ville jeg slet ikke snakke om da det ikke var de bedste hold.
Er det ikke tydeligt at Tay prøver og gøre sådan noget for at få os udelukket? Og ja det jo nemt at få noget bekræftet af hans bedsteven.. Han er bare sur fordi blev kicked. Det hele startede med reffe og tay ikke kunne enes, så vi var nødt til at finde på en løsning. Og da xanzir valgte officielt og leave skulle Exigo og JEG bestemme hvem der skulle spille (Refrezh eller Tay)
Det eneste jeg kan sige er at jeg ALDRIG har brugt nogen former for CHEAT til Power-Lan kvalifikationen.
Ud over det har vi flere logs hvor både Tay og xanzir skriver at de vil gøre alt i deres magt for at få fjernet vores spot. De snakker og snakker og snakker, men ingen af dem vedhæfter et konkret bevis. Ikke EN log på, at vi har snakket om det på trods af at vi dagligt har kommunikeret via Facebook og Steam. Og selvom man ikke direkte vil skrive om cheatet, så er der heller ikke den mindste indikation på noget der kunne tyde på noget suspekt.
#170(Med 4 svar)
29. juli 2016 kl. 17:21
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg tror på dig :)
#173(Med 3 svar)
29. juli 2016 kl. 17:36
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
I omvendtland
#174(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 17:37
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Haha aldrig prøv!!

Kan også se han har googlet nogle nye ord som fx subjektive ;)
#176(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 17:43
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Han burde jo slet ikke have haft lov til at deltage til at starte med. Og når hans kammerater vælger at spille med ham selvom de ved det er tixum og han har 15 banned faceit accounts, så burde de heller ikke.
#177(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 17:44
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
De vidste jo alle godt hvad meningen med holdet var fra starten, at powersnyde sig så langt som muligt.
#179(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 17:47
ch1no
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
lad os lige høre nogle flere historier og hvad mener du at du ikke har tid hvad fuck laver du så her sidder og forsvarer dig kan du ikke være fucking ligeglad hvis der ik var noget
#199(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 20:27
LeffeN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Interessant
#203(Med 0 svar)
30. juli 2016 kl. 00:17
FuS
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
tarziiQ, inde på din profil kan man faktisk se hvor god du er uden snyd. Profil>Niveau=Nybegynder
#175(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 17:39
danzji
LETS GO AYILDIZ LETS GO
#224(Med 0 svar)
2. august 2016 kl. 16:47
mlky
Stop lige det der.
#180(Med 2 svar)
29. juli 2016 kl. 18:04
zyh
Hvis der på nogen måde er tale om et unban denne gang, så skal jeg da lige love for at det er et signalement til folk at de kan slippe igennem med hvad som helst.
Tænk nu på hvor mange hold og spillere de har ødelagt... Folk som har spillet med liv og sjæl, brugt samtlige timer på praccs og så ryger man ind i de svin.

Der skal ikke tænkes, der skal handles denne gang! ZT 5 år og 10 år til dem som har forsøgt at lyve sig fra det.
Det skal kunne betale sig at fortælle sandheden, så selvfølgelig skal der være lavere straf. (Ellers får man dem aldrig afsløret)

Men vi kender vel danske admins:
Spillerne bliver unbanned og undskyldt på 3.... 2.... 1....
#181(Med 1 svar)
29. juli 2016 kl. 18:03
Coronaz
e9
#183(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 18:05
zyh
Nåede lige præcis at redigere :D
#195(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 20:15
Next
der jo INGEN beviser udover 2 der siger noget, det seriøst dumt. jeg tror på du ikke har snydt tarziiq.
#201(Med 0 svar)
29. juli 2016 kl. 20:54
flekke
Hvor er beviserne? tay?????
#210(Med 8 svar)
30. juli 2016 kl. 14:31
w0lteX
Kan ikke se Xanzir's motiv for at skulle lyve + han var meget sketchy ham tixum :D
Håber de spiller om spottet!
Refrezh du er flæk, hold hovedet højt :P
#211(Med 6 svar)
30. juli 2016 kl. 15:27
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Du må kunne spotte det på en enkelt demo ;))
#212(Med 5 svar)
30. juli 2016 kl. 16:49
w0lteX
Jeg skulle ikke engang bruge en demo for at se Tixum snød :D
#213(Med 4 svar)
30. juli 2016 kl. 16:50
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hahaha gatherdk var tydeligt nok ;D
#214(Med 3 svar)
30. juli 2016 kl. 16:52
w0lteX
Amen jeg tiltede, har aldrig vundet over ham :D
#215(Med 1 svar)
30. juli 2016 kl. 16:58
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Tror jeg havde 6-2 imod ham, måtte ha været de 6 eneste kampe han var clean lel..
#226(Med 0 svar)
2. august 2016 kl. 17:33
w0lteX
tror bare du er chefeN
#219(Med 0 svar)
31. juli 2016 kl. 21:05
SNAZ
Så må du spille lidt mere DM :)
#217(Med 0 svar)
31. juli 2016 kl. 00:15
kroxie
Dust2 fantasy vinder
SNYDER.. UD MED DIG!
#229(Med 9 svar)
15. november 2016 kl. 23:24
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Nogen som kan fortælle mig, hvordan det ender med at de allesammen den dag i dag sidder og deltager i turneringer osv? :D
#235(Med 8 svar)
16. november 2016 kl. 00:40
xanzir
Hvad er det du vil vide min ven
#237(Med 7 svar)
16. november 2016 kl. 01:20
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg har ikke for alvor fulgt med siden XplayN-tiden og så kom denne sag pludselig op. Jeg har søgt mig lidt frem og tror jeg har fundet sammenhængen. Kan også se at dig, tay eller tarsiq ikke deltager i noget i dag.

Uden at kende tarziq, så synes jeg faktisk det er ret voldsomt med et 5-års ban for en anklage, som ikke lader til at have et eneste bevis på sig, udover et statement fra et par utilfredse holdkammerater (som desuden er bedste venner), der kan have mange motiver til at sige som de gør. Dermed siger jeg ikke det er usandt, men stiller mig blot undrende for beslutningen omkring tarziqs ban, hvis der ikke er kommet mere frem.
Derimod er det fair - hvad enten det er sandt eller falsk - at TAY og dig modtager ban for hhv. snyd og medvirken til snyd.

Det mindste problem i verdenen burde være at have sendt hacket til admins. Og logs på at han har sendt det/givet link. Kan du fortælle mig, hvorfor det ikke er sket?
#239(Med 6 svar)
16. november 2016 kl. 01:20
xanzir
Jeg syntes du skal læse mine kommentare i den anden tråd der er om tarziiq. Så forstår du det hele. Super fedt og høre at du syntes det er fair at jeg får et permanent ban på trods af at der står at jeg på intet tidspunkt snød. Du virker ikke farvet
#240(Med 5 svar)
16. november 2016 kl. 01:27
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg har læst alle kommentar. Det eneste jeg ikke kunne se, var refrezhs video, da den var privat.

Jeg kan sagtens se tarziq er suspekt og har et blakket ry. Men konkret handler det vel om et demoban på faceit, som har bundet ud i flere bans derinde, da admins har opdaget at det var fakeprofiler? Og derudover et VAC-ban fra overwatch/ældre en 365 dage.

Jeg er sgu ikke farvet på nogen måde. Tværtimod burde jeg holde mig dig, da jeg tror du spiller clean. Derimod kan jeg sagtens huske tarziq fra 1.6 som en snyder.
Men selvfølgelig er det fair, du får et ban: Du indrømmer medvirken og kendskab til snyd hos en holdkammerat, i en værdifuld kvalifikation? I har sågar afholdt møder omkring det. Det svarer til at du begår et røveri i en bank, som jeg er med til at planlægge. Selvfølgelig skal jeg også straffes.
Derudover har du et vac-ban, så det er jo ikke første gang du begiver din ind på forbudt område.

Du svarede ikke på mit sidste spørgsmål: Det mindste problem i verdenen burde være at sende hacket til admins. Og logs på at han har sendt det/givet link. Kan du fortælle mig, hvorfor det ikke er sket?
#242(Med 4 svar)
16. november 2016 kl. 01:40
xanzir
Jeg hentød ikke til den tråd hvor Tay "tilstår" at vi snød. Men til den nye tråd der er lige under den her hvor der står "er tarziiq legit?" Jeg gider virkelig ikke skrive det hele 1 gang mere. Nu har jeg fortalt sandheden og jeg ved også at folk inderst inde godt ved at vi ikke snød. Men man har jo altid ondt i numsen. Jo selvfølgelig skal jeg da bannes men det jo hul i hovedet og permanent banne mig når jeg ikke snød også give tarziiq 5 år. Det betyder jo at de har troet på at han snød. Det cool du nævner mit VAC ban for det ødelagde jo i det hele taget alt for mig men det er over 3 år siden så det er jeg ved at være træt af at folk bringer op. Især når det var en hændelse der skete inden jeg begyndte og spille nogen form for seriøse turneringer eller ja overhovedet havde et navn.. Hele min pointe er bare at de admins der var på det tidspunkt (forhåbentligt ikke længere) virkelig var retards. De har mildest talt ikke styr på noget der omhandler cs. Deres straframmer gav ingen mening :D her dust2.dk/Community/627-er-tarziq-legti#p126
#243(Med 0 svar)
16. november 2016 kl. 01:44
TordenLyn
Jeg er ved at være aktiv på csgo scenen igen, da jeg så ser hvad der sker gider man slet ikke.

Det er helt håbløst at sådanne mennesker/admins skal kunne bestemme noget!
#244(Med 2 svar)
16. november 2016 kl. 01:51
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg har lige læst de nyeste kommentarer i den post.

Men altså. I mit hoved skal både dig og TAY have et ban omend I ikke snød eller medvirkede til det, så for fuldstændig håbløs opførsel og forsøg på at smadre en andens karriere. Hvordan skal vi nogensinde kunne stole på det du siger? Det du siger, kan jo lige så godt være for at sætte dig i et bedre lys, fordi du gerne vil starte på CS igen som det er for at være fair over for scenen og tarziq.

Og ja, surt med dit VAC-ban (kender ikke historien), men sådan er livet bare. Hvis jeg var admin, havde jeg formentlig også set mildere på din straf og dine erkendelser den dag i dag, hvis du ikke havde andet cheat-relateret på din kappe.
#245(Med 1 svar)
16. november 2016 kl. 01:56
xanzir
Hvis du spørger personen selv vil han fortælle dig at vi skal unbannes på stedet da han selv var udenom vores opførsel men det er noget internt. Jeg skal aldrig spille CS på seriøst plan igen så det er har intet med det og gøre. Du har fået historien og vide nu. Resten er vel irrelevant
#246(Med 0 svar)
16. november 2016 kl. 02:05
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Uanset hvad, så er det er jo ikke tarziq vurdering der bestemmer om I skal unbannes eller ej. Blot fordi I er blevet mates igen, så er det jo ikke ham der har banned jer. I har sat scenen og admins på et stort arbejde og har løjet direkte om at få en (måske ung og talentfuld) spiller banned for cheat. Hvis ikke det skal have konsekvenser, så ved jeg næsten ikke..

Derudover mener jeg stadig at I lige så godt kunne sige alt dette for at rense hinandens ry, som også giver mening eftersom det virker til at I er blevet mates igen. Stadigvæk bør tarziq ban tages op til revision, da der umiddelbart ingen beviser ligger for, at han skulle have brugt cheat.
#236(Med 2 svar)
16. november 2016 kl. 00:47
Mads
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Så er vi igang igeeeeeen
#238(Med 1 svar)
16. november 2016 kl. 01:19
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sorry! Men vil dog sige at der var andre der åbnede et forumpost, der gjorde os der havde en lidt for lang sommerferie og dermed har misset denne nyhed - som jo er ret interessant for os der kender flere af dem fra 1.6 tiden og allerede dengang har grædt over nogle af de spillere denne artikel omhandler. :D
#241(Med 0 svar)
16. november 2016 kl. 01:29
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Volapyk:

Sorry! Men vil dog sige at der var en anden der lavede debat, der gjorde os der havde en lidt for lang sommerferie, og dermed har misset denne nyhed, interesserede - det er jo spillere fra 1.6-tiden, som også var på radaren dengang. :)
#247(Med 11 svar)
6. januar 2017 kl. 18:51
majez
Har aldrig brudt mig om tay og xanzir i cs 1.6, de kom sjovt nok frem rimelig hurtigt på scenen og var "talenter" Dengang var det sikkert endnu nemmere at snyde... Føj forhelvede en mentalitet at have. Desværre er de nok langt fra de eneste :/
#248(Med 10 svar)
6. januar 2017 kl. 21:40
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hvis du så læser lidt - så har de ikke snydt, og det hele var opsat.

Xanzir har selv indrømmet at hele den her nyhed bare var en kæmpe løgn, for at ødelægge resten af holdet.
#249(Med 4 svar)
6. januar 2017 kl. 22:25
Divi
Tænk, det vidste jeg faktisk ikke.. Men, vidste godt der var rigtig meget snak om hvad var sandt og hvad der var løgn.

Kan vel sige, Tarziiq er stort set nød til at spille internationalt nu pga alt der skete i seven11?
#250(Med 1 svar)
6. januar 2017 kl. 22:59
walle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Han er i hvert fald nødt til at spille international de næste 5 år, grundet sit ban :P
#258(Med 0 svar)
7. januar 2017 kl. 15:18
Divi
Oh right then. Det giver vel så lidt sig selv. x)
#254(Med 1 svar)
7. januar 2017 kl. 01:25
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
#257(Med 0 svar)
7. januar 2017 kl. 15:17
Divi
Ja okay.. Svinsk alligevel. :D
#251(Med 4 svar)
6. januar 2017 kl. 23:59
majez
Det er vel påstand mod påstand? Det virker meget mærkeligt at opdigte så meget lort uden der er lidt hold i det :)
#252(Med 2 svar)
7. januar 2017 kl. 01:17
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Ved ikke om du kan sige påstand, når den person der har været ude og gøre så den her artikel kom frem - selv går ud og siger efter et par måneder, at ham og tay har opfundet på det hele .. fordi de havde ondt i røven over holdet ville kicke tay fra holdet

xanzir og tay er selv stået frem og sagt alt det de har nævnt i de her artikler er fuld af pis, og det kun var for at få dem ned
#255(Med 1 svar)
7. januar 2017 kl. 02:07
majez
Du tænker ikke, at de har fortrudt at få så langt ban? Og så prøver de at redde den?

Er de ikke stadig bannet da ?:D
Desuden, så burde de få et års ban for at være så dumme og egoistiske. Sgu barnligt hvis det bare var en løgn :O
#256(Med 0 svar)
7. januar 2017 kl. 02:19
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Ja, de er stadig bannet :)
tarziQ har fået 5 år på den 'løgn' - og CSGO Danmark ignorer ham vidst bare, så vidt jeg har hørt.

så well pas - xanzir og co. er ligeglade med bannet, det er kun for at få de andre ned
#253(Med 0 svar)
7. januar 2017 kl. 01:24
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
#259(Med 2 svar)
1. marts 2017 kl. 21:53
Boddz
Synes ærligt talt at folk skal stoppe med at være paranoide om folk snyder. Man er uskyldig indtil det modsatte er bevist. Husk nu også at være objektiv i jeres bedømmelse, en persons måske velfortjente ry kan hurtigt ødelægges :)
#260(Med 1 svar)
1. marts 2017 kl. 22:02
QvisT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Enig. Generelt er folk hurtige til at kalde cheats, men lige i dette tilfælde er der så mange beviser på, at det ikke helt kan bortforklares ;)
#261(Med 0 svar)
1. marts 2017 kl. 22:03
Boddz
Har ikke sat mig ind i sagen, men skrev det bare fordi jeg generelt synes at folk slynger lidt for mange beskyldninger ud =)
#262(Med 0 svar)
1. marts 2017 kl. 22:53
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Er så fucking træt af Tarziqq, enhver med et godt øje, kan se han spiller unormalt!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.