Vi ved ikke, om PGL også har haft gang i pyroteknikeren.

Her skal majorvinderen kåres

PGL har løftet sløret for sceneopbygningen i Royal Arena.

Vi har efterhånden været vidne til en del store CS-finaler i Royal Arena.

Når man lukker øjnene, kan man næsten se de mørkeblå og rød-rosa farver stryge hen over storskærmene. For det er selvfølgelig BLAST, der har stået bag turneringerne i Royal Arena, og så er arenaen blevet draperet i deres farver, men sådan kommer det ikke til at være denne weekend.

PGL er turneringsarrangør for den første major i CS2 og den første major på dansk jord, og scenen kommer til at se en del anderledes ud, end det vi kender.

Se scenen i Royal Arena her

En af de ting, som PGL har gjort anderledes end BLAST, er de to store containere, der indrammer scenen. Oven på dem kommer kommentatorerne nemlig til at stå, og de er derfor helt tæt på spillerne og står nærmest i skudlinjen, når tilskuerne enten jubler eller buh'er mod scenen.

De vante spydspids ud mod gulvet hos BLAST er også blevet skiftet ud til fordel for en mere normal catwalk. Det bliver spændende, om PGL kan formå at holde publikum engagerede mellem kampene i samme grad, som BLAST normalt gør det.

I dag kl. 17:00 går det løs med den første kvartfinale, og så får vi scenen at se i aktion, når Cloud9 tager imod Vitality.

#1(Med 0 svar)
28. marts 2024 kl. 14:44
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Jeg er også spændt på hvordan PGL griber det an, fordi BLAST har lagt en vist std i royal arena - men man ved aldrig med pgl, de har nogle fede ideer men også skuffende til tider

men håber folk der er der over frå en kæmpe fest! og håber ikke der er tomt, fordi hold da op hvor har der været magne billetter til salg alle steder :/
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.