Den altid smilende VINI, er klar til Elimination Stage ved majoren i København.

VINI: "ECSTATIC fik en nem bracket"

VINI og sit brasilianske mandskab, Imperial, er videre til Elimination Stage.

Dust2.dk til majoren i København

Den sejr for Imperial, blev også det sidste vi fik set af danske acoR til majoren i København.

Kort efter kampen fangede Dust2.dk, Imperials IGL, den altid smilende VINI, som kunne fortælle, hvor meget det betyder for ham, at de med deres sejr, sørger for, at det giver en ekstra plads til majoren i Shanghai for de Nord- og Sydamerikanske hold.

Ærligt talt havde vi lidt tro på det, men vi troede faktisk ikke, at det blive være let, men det ville være muligt. Vi kom til majoren med tanken om, lad os se, hvor langt vi kan nå, lad os se, hvordan vi spiller mod europæerne, og jeg tror, at alt klikkede, mand, da vi ankom her.

Vi har nu set mange brasilianere her, der klarer sig rigtig godt. Hvorfor er det, at brasilianerne er så gode til majoren?

Jeg ved det ikke, mand. Selv jeg forventede ikke, at alle ville kvalificere sig, og det er virkelig stort for vores region. Vi får bare ekstra pladser til næste major, så jeg tror, vi er ved at lægge grundlaget for fremtiden.

Hvis FURIA går videre nu, hvem tror du, af jer, FURIA eller paiN, der går længst i majoren?

Jeg vil sige os, bare fordi, hvorfor skulle jeg sige FURIA? Lad os prøve at være bedre.

Herefter satte VINI et par ord på ECSTATICs præstationer under majoren, da de selv spillede dem tirsdag aften, hvor ECSTATIC sikrede sig en plads i Elimination Stage.

VINI tror at ECSTATIC kan komme langt, men synes, at ECSTATIC havde en let bracket gennem Opening Stage, da mødte de asiatiske hold og VINIs eget hold.

Jeg mener, de spillede virkelig godt. Jeg tror, de fik en lettere bracket ved at spille mod asiatiske hold og endda os selv. Jeg ved ikke, hvor godt de vil klare sig mod de bedre hold, men jeg tror, de har et virkelig solidt fundament, og de ved, hvordan man spiller CS, ikke sandt? De har masser af strats, de er virkelig kompakte, og de har en dansk IGL, så de kan komme langt.

#1(Med 3 svar)
20. marts 2024 kl. 19:41
R8shabt
kæft hvor har han ondt i røven det hel vildt Ecstatic spiler mod 3 hold der går videre i major og Imperial har spillet mod 1 LMFAO. CLOWN!
#2(Med 1 svar)
20. marts 2024 kl. 19:54
thenoodle
Han siger det da bare som det er? De spillede ikke imod de bedste hold. Men han roste dem stadig for at have spillet godt, ikke fordi han nævnte de ingen chance har imod bedre hold.
#5(Med 0 svar)
20. marts 2024 kl. 22:34
JakobHelms
Det er bare lidt selvmodsigende og spøjst at sige, at de ikke spillede mod de bedste hold, når de spillede mod hold der lå i den bedre halvdel af eventet - og sådan lidt gatekeeperi, som om det ikke er fortjent medmindre man blev kørt over af Cloud9 eller Heroic på vejen. Nå nej, vent.

Og så lugter det bare af den der sædvanlige holdning om at det kun er europæiske hold, der er gode. Imperial vandt jo over Apeks og GamerLegion der, for at være helt ærlig, jo begge to har set forfærdelige nok ud til at ECSTATIC også havde revet dem rundt.
#4(Med 0 svar)
20. marts 2024 kl. 20:20
Kristja
Overskriften er måske at stramme den, læser du interviewet, så er det slet ikke sådan han lægger det ud, tværtimod 😅
Plus de tabte selv til Ecstatic.
#3(Med 0 svar)
20. marts 2024 kl. 20:05
Hunt
Sådan er det jo i første del af majoren, når der skal være plads til hold fra andre regioner udover de måske 1-2 bedste hold. Der er jo ingen hold der har haft en svær vej, medmindre man går 0-3 mod heroic, c9 og EF. (som ikke ville ske fordi ingen af de tre hold ville ende 0-2 alligevel)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.