sycrone (th. i billedet) og MOUZ-holdet fejrer den sikrede major-billet.

sycrone: "Formåede at lukke donk ned"

MOUZs danske coach, sycrone, gav sin reaktion på den sikrede major-deltagelse.

Dust2.dk ved RMR-turneringen i Rumænien.

Der var ingen danske spillere i kamp, i dagens to 2-0-kampe, med major-deltagelse på spil. Til gengæld stod der en dansk coach, sycrone, bag det ene af holdene, MOUZ. Netop sycrone, fangede vi til en kort snak, efter MOUZ havde slået Spirit og kvalificeret sig til majoren i København.

Den danske coach kunne se til bag sine spillere, mens de slog Spirit 13-10 på Vertigo og 13-11 på Mirage. En samlet 2-0-sejr, et resultat og en præstation, som vi først og fremmest bad sycrone sætte lidt ord på.

Det er til dels et akademi-hold, førhen, og med MOUZ har jeg mødt deres spillere flere gange, også i WePlay, så vi har et godt kendskab til dem. Det var en god kamp. Jeg føler vetoen lå godt til os. Vi formår at lukke donk lidt ned. Og vi spiller vores spil, og får lavet de rigtige justeringer mod slutningen af Mirage (map nummer to, red.). Det er super skønt, at gå videre 3-0.

Lød det indledningsvis fra sycrone, som i forlængelse af det, også kunne bekræfte, at de havde kigget lidt på Spirits kamp på mod Astralis i går, på Vertigo, hvor Astralis formåede at gøre det svært for Spirit.

Selvfølgelig kiggede vi også på den kamp. Nu har de spillet en del turneringer i rap, hvor de også har haft nogle visa-problemer. De har ikke haft særlig meget tid til at træne, og det kunne man godt se på f.eks. Vertigo. Der tror jeg vi er lidt længere fremme i processen, og det kunne vi udnytte i dag.

Efter at have sat lidt ord på sejren over Spirit, satte sycrone efterfølgende lidt ord på hans eget holds udvikling. Og hvad det har betyder, at have fået Brollan ind på holdet, i stedet for frozen.

Siden Brollans ankomst, har de spillet sig i semifinalerne i både BLAST World Final og IEM Katowice, mens de nu har kvalificeret sig til majoren i København.

Vi har meget potentiale, og en god kultur på holdet. Brollan gør det super godt, men det vi har bygget op, er mere end en stjernespiller som frozen. Det er alle elementerne på og omkring holdet, fra spillere, til staben og hele vejen rundt. Jeg er bare glad for vi igen beviser, at det er et rigtig solidt projekt vi har gang i.

Sagde sycrone til Dust2.dk, hvortil han uddybede:

Vi har en god kemi på holdet lige nu. Og jeg tror ikke kun det er fordi, vi har fået Brollan ind. Det er noget vi længe har arbejdet på, og bare haft endnu mere tid til at arbejde på og forbedre nu her, hvor vi har lidt pauser mellem turneringer. Vi har ligeledes haft tid til at bootcampe, og det hjælper en del.

Nu venter majoren i København for sycrone og resten af tropperne. En turnering, der ifølge sycrone er den "absolut største og fedeste turnering at spille." Med det ekstra krydderi for sycrone, at majoren denne gang spilles i hans hjemland.

#1(Med 0 svar)
20. februar 2024 kl. 23:51
JakobHelms
Kæmpe cadeau til Sycrone, der virkelig har lagt et godt arbejde her. Jeg håber at hans tropper klarer det godt til denne her turnering, og at han herinde får den pris som årets coach engang, som han længe har gjort sig fortjent til.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.