Sidste spilledag inden transfervinduet

Der er blot én spilledag tilbage.

POWER Ligaen er nu blot én dag fra at nå halvvejs, da onsdag er den sidste spilledag på denne side af transfervinduet.

Holdene har derfor deres sidste chance for at få skrabet point til sig, inden der kan ske udskiftninger, og styrkeforholdet mellem holdene kan skifte som følge af udskiftninger.

En af de divisioner, hvor der lige nu er stor spænding er 3. division B, hvor midterfeltet er ekstremt tæt, mens et hold er stukket af fra resten. Ølgod Efterskole 2 er nemlig ubesejret, men holdene efter kæmper om topplaceringerne.

En af de hold er OIS Esport, som har tre kampe på programmet. De ligger nummer tre inden dagens kampe, men med tre sejre i de resterende opgør kan de spille sig op på andenpladsen.

Vi er nogle spillere, hvor de fleste af os ikke længere rigtig dyrker det konkurrencemæssigt, hvilket også har resulteret i lidt forskellige forventninger. Dog var vi alle ret enige om, vi gerne ville blande os i toppen, som lige pt. ser ud til at vi kan leve op til dette. Det er min sidste sæson af power ligaen, så man vil jo gerne slutte på toppen, fortæller Bubz fra OIS til Dust2.dk.

Med OIS, its OK og Ølgod Efterskole som tre hold, der i aften kan være stukket af fra den resterende del af feltet, kan man undre sig over, hvordan holdene ser sig selv indbyrdes.

Lige pt ser jeg faktisk godt, at vi kan slå begge hold, når vi møder dem i returopgøret.
Jeg kender ikke det helt store til its OK, men det virker ikke til, det er et hold man skal sove på. Jeg tror dog, at kampen mod Ølgod nok bliver den sværeste, de virker til at være det hold som spiller bedst sammen i divisionen, slutter Bubz af.

OIS møder onsdag AMO Esport, Fortress Main og O Grande Canhao Græs.

Stillingen i 3. division B:

Sådan sender Dust2tv onsdag

18:00 - Danmark XI Akademi vs. Danmark MASONIC Academy
19:00 - Danmark Frb. Falcons vs. Danmark Sashi Academy
20:00 - Danmark goatgang vs. Danmark Rydhave Grøn
21:00 - Danmark Flares Academy vs. Danmark Future Gaming Legends
22:00 - Danmark Espergærde Roar vs. Danmark Hamringstogt - Alpha

#1(Med 0 svar)
7. februar 2024 kl. 18:44
p1xar
Hvornår kommer der info om oprykning og slutspil?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.