Anubis er en af de syv maps i map poolen.

Map pool-ændring: "Håbede på noget andet end Dust2"

Den store ændring til map poolen blev naturligvis diskuteret i den seneste episode af Bedst af 3.

I sidste uge blev Dust2 genindført i map poolen, og det gav blandede reaktioner fra sig, da netop ændringen blev diskuteret i Bedst af 3.

Værterne er som sådan enige om, at det var på tide med en ændring, men det var ikke Dust2, man ligefrem havde håbet på se tilbage.

Jeg synes, det er rart, der er kommet en ændring, og jeg synes egentlig, det er okay, det er gået udover Overpass. Men jeg havde dog håbet, det var noget andet end Dust2, de skiftede ind. Jeg håbede, det ville være Train, for jeg synes, det map er unikt på mange måder, udtaler mad0 i podcasten.

Ligesom mad0 er JSand også tilfreds med, at der langt om længe er kommet en ændring.

Jeg synes ikke, det er så galt, at Overpass ryger for at være helt ærlig, siger JSand, mens mad0 tilføjer:

Hvis det ikke skulle være Train, synes jeg, det kunne være sjovt med Tuscan. Det er i hvert fald godt, det ikke blev Cobblestone, for det er jeg ikke fan af. Især det nye Cobblestone. Det gamle var sjovt nok.

Du kan høre den trettende episode her:

Find vores podcast her:

#1(Med 2 svar)
2. maj 2024 kl. 21:40
JSand
Dust2 fantasy vinder
Train er så klasse
#2(Med 1 svar)
3. maj 2024 kl. 05:45
Djoerup
Enig. Men hva pokker har overpass gjort??
#5(Med 0 svar)
3. maj 2024 kl. 13:09
JSand
Dust2 fantasy vinder
Jeg synes ikke, det er specielt fedt at se - måske bare mig, men føler ikke, det er lige så high pace som andre maps - og så er min PC vitterligt ikke god nok til at køre det, så hader at spille det selv også.

Får nok samme problemer med Train, men sådan er det
#3(Med 0 svar)
3. maj 2024 kl. 08:05
aGk
Dust2TV sub
Det ville klæde Valve lige at vedhæfte 2-3 linjer omkring hvorfor de har valgt at fjerne OP for D2. Det ville også være rart hvis der kom lidt mere system i mappool-ændringer. f.eks. skifte 1-2 maps efter hver major.
#4(Med 0 svar)
3. maj 2024 kl. 08:21
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Forstår ikke helt, at folk mener det er problematisk at skifte maps. Det skal jo bare gøres lige inden sommer og vinter pause. og så skal der skiftes 1-2 maps hver gang(helst 2). Det bliver simpelthen for kedeligt, at det er de samme maps der kører igen og igen.

Cbble, Train, Cache, Tuscan, Overpass (Season) kan alle roteres ind i den nuværende pool, naturligvis ikke på samme tid. Det gør også, at map poolen aldrig er den samme, hvis man roterer 2 ud hvert år

Og selv når man gør det sådan her, så er de ny-roteret maps i poolen i over 1 år, før de bliver roteret ud igen. Det kunne se sådan her ud: gyazo.com/16230e3b0f24903008c3052b35be3c4e
#6(Med 0 svar)
3. maj 2024 kl. 16:20
Unlucky-Luke
Det er så lækkert at der bliver skiftet ud i maps med jævne mellemrum, men ffs så stop dog med de samme æld gamle maps igen og igen. Få lavet flere nye maps der kan bruges istedet for.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.