sjuush havde en fantastisk afslutning på kampen mod Astralis.

Afskedsgave til cadiaN

sjuush vil gerne i arenaen for cadiaN, dupreeh og Zyphons skyld, fortæller han efter sejren over Astralis.

Dust2.dk i Royal Arena

En kamp mellem Astralis og Heroic leverer altid spænding og god underholdning. Denne gang var ingen undtagelse.

Vi fangede sjuush efter sejren, og det første, vi blev nødt til at spørge om, var selvfølgelig, hvordan han splittede Astralis ad runde efter runde ved monster, da kampen gik ind i sine sidste, mest pressede runder.

Jeg føler, jeg havde en meget god idé om, hvordan de spillede, hvilket setups de gik i sent, og hvilke de gik i tidligt. Og så havde jeg også Casper (cadiaN, red.) til at hjælpe i starten med at få den kontrol, jeg havde brug for.

Og så var der nogle runder, hvor jeg bare havde selvtilliden til at gå ind og søge, fordi jeg havde en god idé om, hvor de stod henne, og så havde Casper tillid til, at jeg tog min duel med måde.
I hvert fald til, at jeg ikke overpushede og bare tog de procenter, der var gode for mig i.

Det skal her nævnes, at i en af de omtalte runder løb sjuush frem i en molotov og skød begge B-spillere, før han selv døde i flammerne.

I kommer bagud 8-0 på Vertigo med et ret vildt clutch fra Buzz, og så tager I 13 runder i streg. Føler I, at I har knækket dem der?

Altså... Vi snakker om det. Fordi dagen før, der gik det ikke så godt. Det var 14 runder i streg.
Vi jokede lidt rundt med det, men jeg tror også, vi var lidt for anspændte til at starte med. Bagefter løsnede vi lidt op og spillede lidt mere i den der PUG-stil, hvor vi tog flere dueller og havde lidt mere selvtillid.
I de fleste runder der vidste vi egentlig godt, hvor de var henne, og vi pushede dem godt og havde god info.

Heroic møder Cloud9 i kvartfinalen, og det kan godt blive en rigtig svær kamp for danskerne. Cloud9 med Boombl4 som IGL men uden en typisk AWPer tog FaZe til stregen i gruppe A's finale ved BLAST Premier Fall Final 2023.

Her fortæller sjuush om de forberedelser, holdet nu skal til at lave frem mod kvartfinalen.

Altså, jeg tror vi kommer til at se, hvad deres tendenser er. Hvordan de godt kan lide at spille. Ellers så går vi bare ind med det, vi har og stoler på, at Casper kan calle os ud af det.

Ja, bare tage det stille og roligt. Fordi der er jo 100% mere pres på dem, end der er på os.

Er det en lille afskedsgave til cadiaN, hvis I kommer ind foran alle fansene?

Ja. Både til ham og også til dupreeh. Og samme med Zyphon også jo, så han får den oplevelse. Så jeg føler, vi alle sammen kan vinde alt ved at komme ind i arenaen.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.