ramziiN skal nu trække i G2-trøjen.

G2 gafler ramziiN

Den 21-årige dansker slutter sig til G2's kvindehold G2 Oya.

HooXi får en landsmand mere i G2.

Det står klart, da ramziiN fremover kommer til at tørne ud for G2's kvindehold G2 Oya.

Det har G2 præsenteret fredag eftermiddag.

Dermed er den 21-årige dansker igen på et nyt hold, efter hun var en del af Flames Shieldmaidens, der med Copenhagen Flames' konkurs lukkede og slukkede.

Gennem det meste af karrieren har ramziiN tørnet ud for Copenhagen Flames' kvindehold, og hun slutter sig nu til G2 Oya, der i marts blev præsenteret som G2's første kvindehold i CS:GO.

Her spiller i forvejen kendte ansigter som juliano og zAAz, som blandt andet har spillet sammen med danske mimi. Netop mimi er faktisk stadig en del af G2, eftersom hun tørner ud for deres kvindehold i VALORANT.

G2 Oya deltog blandt andet i ESL Impact League sæson 3, hvor de havde spillet sig gennem den åbne kvalifikation.

Med tilføjelsen af ramziiN er G2 Oya nu:

  • Danmark ramziiN

  • Sverige zAAz

  • Sverige juliano

  • kyossa

  • kr4sy

  • Sverige Jumpy (Coach)

#1(Med 3 svar)
9. juni 2023 kl. 14:53
DOMINA7HOR
Flot og fortjent skifte! En stærk spiller, som de også sagtens kunne have brugt på Astralis' kommende hold.

Er mimi ikke også stadig en del af G2? Er ret sikker på hun tørner ud for deres Valorant hold.
#2(Med 0 svar)
9. juni 2023 kl. 14:57
rask
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jo, det er hun. Jeg har lige sat det ind i artiklen :D
#3(Med 1 svar)
9. juni 2023 kl. 14:58
Hunt
Lol endnu engang en oplagt dansk spiller astralis misser, det er som om det er sker før :)

Jo, mimi spiller for deres valorant hold
#4(Med 0 svar)
9. juni 2023 kl. 15:50
JakobHelms
Ja, havde også tænkt at ramziiN endte der, når nu de gik fuldt danskt og gerne ville være ordentligt med i Impact. Fed scoring jobmæssigt for ramziiN dog!
#5(Med 0 svar)
9. juni 2023 kl. 15:57
JernLars
Tillykke!
#6(Med 10 svar)
9. juni 2023 kl. 17:33
Boblashdk
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Stort tillykke til Anna!

Må være dejligt endelig at kunne annoncere det.
Håber dog vi stadig får hende at se på den danske scene :)
#7(Med 9 svar)
9. juni 2023 kl. 17:46
Hunt
Det lyder nok lidt hårdt, men hvilken scene? (spørg af nysgerrighed)

For astralis female er ikke så dansk igen, flames er væk og jeg kan se cepter har et female hold i 5 div. Er det alt eller overser jeg noget?
#8(Med 3 svar)
9. juni 2023 kl. 17:59
JakobHelms
Mærkeligt at nævne Astralis Female, som jo kun har én spiller på holdkortet og har annonceret, at de vender tilbage med et danskt lineup næste sæson.
#9(Med 2 svar)
9. juni 2023 kl. 18:35
Hunt
Det er en dansk org, den eneste som har midlerne til at være med i toppen af kvinde cs. De skal vel nævnes?
#16(Med 1 svar)
9. juni 2023 kl. 20:12
JakobHelms
Min pointe var at du skriver at de "er ikke så dansk igen" efter de har annonceret et rebuild og kun har én spiller på holdet, og netop genopbygger et danskt lineup. I den kontekst giver det jo perfekt mening at boblashdk nævner ramziiN og "den danske scene". Hun havde passet godt ind der.

Jeg gider ikke rigtigt diskutere om der er en scene eller ej, men det er i hvert fald fjollet at forsøge at trække Astralis fra i den ligning baseret på den forgangne sæson, med et internationalt hold, når det ikke matcher deres planer for næste sæson med et danskt lineup.
#17(Med 0 svar)
9. juni 2023 kl. 20:38
Hunt
Kan ikke sige så meget om hvad de siger de vil gøre, kan kun se på hvad de har gjort. Som er at hente det mixhold der lige vandt den kval til esl impact league, hvor der var 0 danskere.

Jeg skriver også "endnu engang en oplagt dansk spiller astralis misser, det er som om det er sker før" fordi det måtte vel være oplagt at hente ramziin til et dansk hold, men at de misser det igen.
#10(Med 4 svar)
9. juni 2023 kl. 18:46
Boblashdk
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Respekt for at det lykkedes dig at blande Astralis ind i dette, imens du samtidig undgik det andet kvindehold (XI) I selv samme liga.

Men hvis du oprigtigt er nysgerrig skal jeg da med glæde svare :)
Vi ser faktisk en positiv udvikling på kvindescenen - Der er mange forskellige aktører der aktivt gør noget for at styrke og udvikle scenen. Hvilket er alt lige fra DGI der holder events målrettet kvinder, Zahid der holder kvindeevent på ungdomsøen, communities som Ladies Night Out og Girls Legion der prøver at skabe gode sociale fællesskaber. Organiserede hold som XI, Atlantic, Cepter, Ambush, Flames der alle inden for det senest år har beskæftiget sig med kvinde cs. Samt et Danmarksmesterskab for kvinder afholdt af Esport Danmark.

Jeg er med på, at det for dig sikkert virker ligegyldigt. Men min oplevelse er faktisk, at mange af kvinderne oplever at der er øget fokus på kvindescenen og at den udvikler sig i en positiv retning.
#11(Med 3 svar)
9. juni 2023 kl. 19:00
Hunt
Det er en dansk org, den eneste som har midlerne til at være med i toppen af kvinde cs. De skal vel nævnes? At jeg misser XI er min fejl, men igen så udover et par orgs navne så aner jeg ikke hvem der spiller i 3-4-5 div... om det er mænd eller kvinder..

Alt det du nævner er helt klart fedt, men ikke noget ret mange ved noget om hvis det laveste niveau der er til at følge med i 5 div her fra dust2 hvor der så pt er 2 hold (XI og Cepter). Så er det ret svært at vide hvor meget scene der rent faktisk er. Hvorfor mit spørgsmål i første omgang..
#12(Med 2 svar)
9. juni 2023 kl. 19:17
Boblashdk
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Lad mig starte med at slå fast, at jeg absolut ingen intention har om at vi skal i gang med mudderkastning. Det er helt fint du nævner Astralis, men jeg forstår simpelthen ikke argumentet om at Astralis er de eneste der har midlerne - Hvad er det for nogle midler der er tale om? For der er jo adskillige spillere helt ned i anden div. der får mere i løn end hvad pigerne fik da de spillede for shieldmaidens.
Så hvilke udgifter eller opgaver er det du tænker Astralis skal påtage sig som andre åbenbart ikke kan?

Derudover er det selvfølgelig fint at man får sine nyheder og viden fra Dust2 (de er trods alt det førende nyhedsmedie indenfor CS i Danmark)
Men jeg vil våge at påstå, at det også går ganske fint for eksempelvis oldboys scenen i Danmark. Selvom der ikke er nogle hold der kalder sig "oldboys" i powerligaens divisioner.
#13(Med 1 svar)
9. juni 2023 kl. 19:28
Hunt
Kun kort at det kun er Astralis der har midler til at lave et fuldtidssetup til et pro kvindehold? Alle andre danske orgs virker til at kæmpe nok som det er pt.. Det er bare forskellen i størrelse fra Astralis til de næst danske orgs, Ecstatic, Masonic og under. Så forventer ikke at de lige stepper op med et kvindehold på fuld tid.

Min pointe er at det er ret svært at følge med i dansk kvinde cs, andet end det som kommer her på dust2 eller er med i esl impact league. Så derfor mit første spørgsmål om "hvilken scene"
#14(Med 0 svar)
9. juni 2023 kl. 19:35
Boblashdk
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det er skam også fair nok - eftersom at de ikke har signet Anna, så har jeg svært ved at forestille mig, at de kommer til at have et hold der skal spille fuldtid, men jeg kan selvfølgelig tage fejl :)

Men jeg vil give dig helt ret i, at det er svært at følge med i noget, hvis ikke man opsøger det.
#15(Med 0 svar)
9. juni 2023 kl. 19:37
Pingonether
Rank #230 omegalul..
#18(Med 0 svar)
11. juni 2023 kl. 08:31
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Jag känner en bot
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.