blaq og MASONIC er back-to-back-vindere og regerende mestre i POWER Ligaen.

Regerende mestre: "Skuffende sæson fra et klub-perspektiv"

Det blev ikke til den ønskede sæson, som MASONIC havde håbet på.

De regerende mestre fra MASONIC har haft en yderst svingende sæson i POWER Ligaen, der har været præget af det store salg af Buzz til Astralis samt en lille håndfuld udskiftninger.

Inden sæsonsstart skulle blaq og resten af MASONIC-lejren til at finde to erstatninger for Buzz og notaN, da spillerne henholdsvis blev solgt til Astralis samt valgte at forlade holdet til fordel for et andet projekt.

I den forbindelse blev kiR og vester bragt ind i varmen, men hurtigt inde i forløbet fandt man ud af, at vester ikke passede ind. Den tidligere Astralis Talent-spiller blev skiftet ud til fordel for en anden gammel Astralis Talent-spiller i form af jarko.

Der gik heller ikke længe, inden man fandt ud af, at kiR og jarko heller ikke var det perfekte match, da balancen på holdet manglede.

Indefra har det heller ikke været nogen nem sæson. Vi har en klar målsætning om at skulle vokse både sportsligt og som forretning i MASONIC - dette har jeg skulle balancere rigtig meget i denne sæson. Vi har haft fornøjelse af at lære de tre spillere, du nævner, at kende, men balancen på holdet var der bare ikke. Jeg forsøger at arbejde med spillerne i en retning, som vi, i et samarbejde mener, giver mening for deres karriere, og det har gjort, at vi var nødt til at flytte rundt på nogle roller hos kernen på holdet, fortæller blaq, som er stifter af MASONIC, til Dust2.dk.

MASONIC er efterhånden ved at være kendt for deres talentfabrik, der blandt andet har huseret Buzz, kraghen, Queenix.

Da man sagde farvel til Buzz og notaN, var blaq opsat på at finde nogle bestemte kvaliteter i spillere, men det var ikke lige så nemt som først antaget.

blaq indrømmer, at det har været en skuffende sæson fra et klub-perspektiv, og MASONIC-stifteren lægger ansvaret på sine skuldre.

Det er efterhånden hverdag i MASONIC at skulle bygge et hold op igen til sæsonstart, fordi vores spillere i en længere periode har været attraktive. Har jeg dummet mig sportsligt denne sæson? Ja, det tror jeg, at jeg har. Jeg har været målsat efter at finde nogle bestemte kvaliteter i spillere, som var sværere end jeg troede, og derfor har denne sæson været skuffende fra et klub-perspektiv. Det er mit ansvar, og jeg har taget en dårlig beslutning ved indeværendes sæsons start.

Som regerende mestre var MASONIC en af de helt store favoirtter inden sæsonstart, men det sætter ikke et pres på hverken blaq eller spillerne.

I stedet er det mere vigtigt for blaq, at spillerne vokser, og at man tydeligt kan se en udvikling hos dem.

Jeg føler kun et pres for, at spillerne vokser, og at vi ser en udvikling hos dem. Det har ikke været godt i de sidste to måneder, og det er jeg presset over. Det har været svært at udvikle sig i omstændigheder med mange udskiftninger, erkender blaq.

Ser frem til semifinalen

Til trods for en lidt torbulent sæson i MASONIC-lejren, er de regerende mestre ikke er særligt overraskende klar til slutspillet i POWER Ligaen atter engang.

Klokken 20:00 skal de forsvare titlen, når de tager imod et formstærkt Astralis Talent-mandskab, der vinder alt, hvad de rører ved i øjeblikket.

Især blaq ser frem til at drage i kamp mod en tidligere holdkammerat i form af Altekz, og selvom MASONIC ikke stiller op med sin officielle startfemmer, kan alt gå hen og ske.

Jeg glæder mig til at spille mod en tidligere MASONIC-dreng i Altekz, der virkelig har haft øjet på bolden den seneste tid. Det ligner han trives, og det er fedt. Jeg forventer, vi kommer til at spille mod et Astralis Talent, der spiller modigt og aggressivt, særligt grundet deres form. Vi skal spille med to dygtige spillere i kiR og jarko - som ikke længere er en del af vores lineup, og der forventer jeg, at vi som hold gør, hvad vi kan for at få en god oplevelse.

Løfter I trofæet igen?

Alt kan ske i POWER Ligaen, slutter blaq af med at sige.

Astralis Talent
2 - 0
MASONIC
Alle maps
Astralis Talent K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Danmark Mikkel 'MistR' Thomsen 38 - 21 +17 99.1 81.1% 1.58
Danmark Kristoffer 'Kristou' Aamand 31 - 20 +11 90.4 89.2% 1.52
Danmark Alexander 'Altekz' Givskov 30 - 14 +16 73.6 86.5% 1.47
Danmark Alexander 'br0' Bro 29 - 18 +11 85.2 81.1% 1.37
Danmark Patrick 'Patti' Larsen 30 - 22 +8 90.8 81.1% 1.36
MASONIC K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Danmark Sebastian 'Tauson' Tauson Lindelof 21 - 32 -11 74.6 64.9% 0.83
Danmark Anton 'Anlelele' Huynh 22 - 31 -9 74.1 64.9% 0.81
Danmark Theis 'J3nsyy' Jensen 22 - 33 -11 68.4 54.1% 0.68
Danmark Andreas 'kiR' Kirstein 19 - 31 -12 51.1 51.4% 0.57
Danmark Nicklas 'jarko' Rasmussen 11 - 33 -22 49.1 40.5% 0.44

MASONIC og Astralis Talent støder sammen klokken 20:00, og du kan følge kampen her.

#1(Med 0 svar)
20. marts 2023 kl. 13:38
DOMINA7HOR
Respekt for at blaq tager sin del af ansvaret, for holdsammensætningen har ikke været og er ikke optimal, det må man bare erkende. Håber det bliver bedre med fr0slev og notaN.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.