Sådan så det ud ved dette års udgave af Danmarks største LAN, NPF.

Lancerer nyt LAN i det vestjyske

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter danner til marts ramme for LAN-eventet RSNP.

Til marts løber Ringkøbing-Skjern Netparty (RSNP) af stablen i det vestjyske, hvor der i CS:GO-turneringen er 15.000 kroner på højkant.

LAN'et finder sted fra den 4. til 6. marts 2022, og afholdes i samarbejde med Tricked, Skjern E-Sport og DGI i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.

I CS:GO-turneringen ved RSNP spilles der først et gruppespil, så holdene kan blive fordelt i henholdsvis A- og B-turneringen, der bliver spillet i enten single eller double elimination. Det afhænger af antal deltagende hold.

Se de bedste CSGO betting sider her.

Vinderen af A-turneringen løber med 10.000, mens andenpladsen kan glæde sig over 5.000 kroner. Det er endnu ikke meldt ud, om der kommer præmier i B-turneringen.

En adgangsbillet koster som deltager 299 kroner. For 50 kroner er det desuden muligt at besøge RSNP som gæst om lørdagen.

Der er plads til i alt 300 spillere til RSNP.

Mere information findes på RSNP's hjemmeside, hvor arrangøren desuden skriver, at billetsalget snart åbner.

#1(Med 4 svar)
30. november 2021 kl. 10:48
Boblashdk
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Jeg må indrømme, at det kommer bag på mig, at der stadig er så få lan events der tænker trænere, SOME-arbejdere og andre frivillige ind i deres events.

Endnu et lan hvor disse folk enten skal købe en hel billet, selvom de ikke nødvendigvis har behov for pladsen, eller et alternativ hvor de kun må være der i tidsrummet 10-23 om lørdagen.

Dette lan skulle angiveligt have samarbejdspartnere som Tricked, DGI og Hoberg, der tidligere har drevet SLP…
#2(Med 2 svar)
30. november 2021 kl. 10:53
fuglsang
Trænere/SoMe delen har vi forsøgt at omfavne, men jeg føler ikke vi er kommet helt i mål med det.
Kan du sætte nogle flere ord på hvordan det kunne laves, og hvilke features de skal bruge?

Og med vi så mener jeg Thy Party.
#4(Med 1 svar)
30. november 2021 kl. 11:10
Boblashdk
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Min oplevelse er, at de ikke nødvendigvis har behov for en masse features.
Men det er vigtigt de kan få lov til at være til stede..
Hvis vi taler konkurrencedygtige hold, så giver det ikke meget mening, at træneren ikke kan få lov til at være med under gruppespillet eller finalen.
Taler vi breddehold som skoler og foreninger. Så vil jeg mene det er vigtigt, at der kan være voksne som børnene kender til stede under hele eventet - Ved dette event må de åbenbart slet ikke være til stede om fredagen? Hvilket jeg personligt slet ikke kan se nogen fornuft eller logik i.

Nu tillader jeg mig at sammenligne med GGW (ikke at jeg har nogen relation til dem)
Men her har de valgt at have åbent for "dagsgæster" fra 15:00-00:00 om fredagen og igen fra 10:00-00:00 - Det er i hvert fald en løsningen på fredagen, omend det nok stadig skaber problemer om lørdagen i begge ender (min erfaring er, at tidsplaner sjældent holdes til den type event ;) )

Ligeledes kan man også gøre op med sig selv, om dagsgæster er noget man ønsker at tjene penge på, eller om det har større værdi at skabe noget volume til eventet - Dette tænker jeg må være op til det enkelte event at afgøre :)

I esporten har vi nogen gange en tendens til at sammenligne med andre sportsgrene, så det tillader jeg mig også at gøre her :)
Vil man sende et håndbold- eller fodboldhold til et stævne, hvor træneren skulle aflevere spillerne om fredagen, og lade dem spille de første kampe selv, for først at dukke op om lørdagen og hjælpe holdet?
#5(Med 0 svar)
30. november 2021 kl. 12:13
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Nu har jeg været til en del lans og der er mange af coachesne der har computere med. Det kunne dog godt være man skulle gøre noget til so/me's men tror bare til et lan med 10k i præmiepuljen er der ikke super mange der overhovedet har så mange folk med.
#3(Med 0 svar)
30. november 2021 kl. 11:08
Hoberg
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hej!
Korrekt at det er mig, der er med i baggrunden! Er der et sted jeg kan fange dig? Så vil jeg meget gerne høre dine tanker!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.