gla1ve er sammen med Astralis ude af top-5 i verden.

Astralis ude af top-5

Det danske mandskab er røget ud af top-5, mens et par andre danskere er steget på ranglisten.

I går blev HLTVs rangliste opdateret endnu en gang, og her var der flere interessante ændringer, da Astralis-danskerne faldt ud af top-5, mens et par af deres landsmænd gjorde det forrygende.

gla1ves tropper var ikke i kamp i hele den forgangne uge, og det blev derfor ikke til flere point på ranglisten. Der er heller ikke nogen kampe skemalagt til den uge, vi lige er gået ind i, og man kan derfor frygte, at danskerne skal endnu længere ned på listen, hvor de i øjeblikket indtager 7. pladsen.

Et par af deres landsmænd har dog haft en forrygende uge efter en andenplads i IEM Summer 2021. Her er valde og nikos OG nemlig steget fra 16. pladsen til lige at snige sig ind i top-10.

Et hold, som også har været rigtig gode, er Evil Geniuses. Det amerikanske mandskab var tæt på at ryge ud af top-30, men efter en solid præstation i IEM Summer er mandskabet nu solidt plantet som nummer 21  i verden.

Anderledes er det desværre for den legendariske organisation fnatic, som ikke har fundet opskriften på succes i den seneste tid. Holdet ligger nemlig nu nummer 31 i verden, og det er derfor første gang i næsten fem år, at organisationen ikke er i top-30.

#1(Med 1 svar)
15. juni 2021 kl. 09:29
Slowhand
De hører heller ikke til i top 5 uden Dev1ce
#2(Med 0 svar)
15. juni 2021 kl. 10:24
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Enig, de har stadigvæk gode spillere og en af verdens bedste IGL’s, men udfra hvor stærke holdene er idag, vil jeg mene at alle hold i top15 vil kunne spille lige op eller slå dem som de spiller pt.
#3(Med 0 svar)
15. juni 2021 kl. 18:42
nzio
Inden længe er de ude af top10.

Trist at se verdens bedste hold synke så meget.

Der er brug for nyt blod, og gerne snart.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.