zyloN ved ikke, hvad fremtiden bringer efter at være blevet smidt på porten i Obsidian.

zyloN: "Denne gang var det rigtig hårdt"

I Elgiganten Ligaens transfervindue skete der mange udskiftninger på den danske scene, og en af dem var, da Obsidian valgte at smide zyloN på porten til fordel for vigg0.

Obsidian trådte ind i Elgiganten Ligaens højeste division inden sæsonen, da organisationen valgte at hente DineArvinger-drengene ind i varmen.

Mandskabet sagde inden ligaens start, at de forventede en plads i top 6 i Elgiganten Ligaen, og i skrivende stund ligger de på en 7. plads, og der er derfor ikke langt op til den forventede placering. 

Under Ligaens transfervindue i sidste uge valgte holdet dog at lave en udskiftning, da de smed zyloN på porten.

Jeg er meget, meget skuffet. Jeg er skuffet både over mig selv, men også over mine holdkammerater. Synergien på holdet har ellers været sindssyg fantastisk, siger zyloN til Dust2.dk.

zyloN selv var faktisk så skuffet, at han hurtigt var ude på Twitter og annoncere, at han er færdig med Counter-Strike som følge af at blive smidt på porten. Sådan har han det dog ikke helt alligevel, da han fortsat gerne vil være en del af scenen.

Jeg er usikker på min fremtid i CS:GO. Lysten til endnu en gang at starte forfra er der bare ikke mere, men jeg er helt sikkert interesseret i stadig at være en del af scenen. Normalt synes jeg dog, at et kick godt kan give et ekstra skub, for man vil bare modbevise de andre og få dem til at indse, at de har lavet en fejl, og vi må derfor se, om det kommer til at ske.

"Man skal se sig selv som et brand"

zyloN har da også været i gang med at kigge indad og reflektere over de fejl, han lavede på holdet - fejl, han håber andre ikke laver.

Min største fejl har helt sikkert været, at jeg ikke har været bedre til at lytte til folks kritik. Jeg har i stedet haft alt for travlt med at finde på undskyldninger, hvilket oftest ender ud i diskussioner med de andre, siger zyloN og sender et råd til andre:

Jeg føler, at man skal se sig selv som et brand. Et brand skal markedsføres med god omtale, og det samme gælder for en Counter-Strike spiller - især inden for et så tæt community, som vi har.

Julian, som er zyloNs borgerlige navn, håber derfor også på, at en masse unge spillere læser med og lærer af de fejl, han selv har lavet.

Jeg håber helt sikkert, at der er en masse unge drenge med drømme om at blive til noget, som læser med her, for jeg føler virkelig, at mange ikke lever op til hele deres potentiale, fordi de ikke bare kan tage kritik til sig.

Selvom, at han har indfundet sig med situationen og godt selv kender grunden til kicket, sidder zyloN alligevel tilbage med en ærgerlig følelse i kroppen.

Det var nemlig rigtig hårdt at få sparket denne gang, for zyloN føler selv, at Obsidian havde gang i noget lovende.

Jeg vil sige, at det denne gang var rigtig hårdt. Jeg synes, at drengene og jeg havde fundet en rigtig god rytme til sidst, som gjorde, at der var plads til alle. Vores situation på holdet var desværre bare således, at jeg har haft en slem tendens til at tage alle diskussionerne op i stedet for bare at lade dem ligge, og jeg føler også, at vores håndtering af kritik på holdet generelt var helt forkert.

Hvad fremtiden bringer for den 24-årige spiller må tiden vise, men det bliver i hvert fald en spiller, som vil prøve at ændre på sine fejl, hvis vi igen ser ham på et hold i den danske subtop. 

Obsidian består af:

  • Danmark djinnz
  • Danmark kev
  • Danmark zibron
  • Danmark Maze
  • Danmark vigg0

#1(Med 1 svar)
14. maj 2020 kl. 16:04
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Et kæmpe (!) skridt den rigtige vej er at indse sådan noget som zylon gør herover. Hvis han vælger at fortsætte vil det betyde han nu kan fokusere mere på de rigtige ting, være bedre til at være konstruktiv og kigge indad når der er behov for det.
#2(Med 0 svar)
14. maj 2020 kl. 16:24
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
+1 på den der.

Zylon har altid slået mig som en af scenens good guys, og en man ikke rigtig kan synes ikke-godt om.
Om det så er i cs, valorant eller noget helt tredje den står på, så al held og lykke til ham!
#3(Med 0 svar)
14. maj 2020 kl. 18:42
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Fed attitude du lige fremviser her zylon! det er mandsmod, stor respekt.
#4(Med 0 svar)
14. maj 2020 kl. 19:11
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
En god makker og en pæn mand! Gode refleksioner.
#5(Med 0 svar)
14. maj 2020 kl. 21:36
Syndicate
Jeg tror på, at du flækker igen, hvis du køber en ny smart orange dunjakke <3
#6(Med 0 svar)
14. maj 2020 kl. 21:58
pokiz
Gl mate.. ;)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.