floppy ses her juble under kampen mod North.

Glad ATK-spiller: "Vi vidste, hvordan North ville spille"

ATK ville faktisk have valgt Dust2 i stedet for Vertigo, men det ændrede sig i går, da North-spillerne gik forbi.

North er netop blevet slået ud af ESL Pro League Finals i Odense på brutal vis, da de overbevisende blev besejret af ATK, som er blandt eventets helt store underdogs.

"FUCK!" lød det højt fra Norths område, da danskerne tabte den 16. runde på Vertigo, og spillernes ansigtsudtryk var ikke til at tage fejl af; det her er en kæmpe skuffelse for dem alle sammen.

Spillerne pakkede hurtigt sammen og forlod båsen, hvor kampen var blevet spillet, men i den anden lejr var stemningen i top.

ATK-spillerne var meget glade, da Dust2.dk kom forbi, og selvom floppy sagde ja til et interview, var vi nødt til at søge væk fra de resterende spillere, der fyrede den ene joke af efter den anden og grinede højlydt.

Man kan dog godt forstå, at de var glade efter 2-0 sejren mod North, som blev vundet på Overpass og Vertigo, men ATK havde faktisk tænkt sig at vælge et helt andet map, indtil North kom forbi i går.

Det er faktisk en sjov i historie, for i går sad vi herude og så Dust2 demoer, og North-spillerne gik forbi og sagde et eller andet på dansk, og vi kunne kun forstå ordet Dust2, så vi blev enige om ikke at spille Dust2 mod dem alligevel. De har aldrig spillet Vertigo før i går mod Liquid, så vi valgte at gå med Vertigo af den grund, siger floppy til Dust2.dk, inden han fortæller, at de også havde forberedt sig på netop Overpass.

På Overpass var særligt T.c (ATK's coach red.) og JT gode til at læse North, og de så også nogle demoer af dem i går, så vi var godt klar over, hvordan de ville spille.

Godt forberedt

Som seer virkede det som om, at ATK var et skridt foran gennem hele kampen, og floppy nikker smilende, da jeg bringer det på banen, og fortæller, at de egentlig bare spillede deres eget spil.

Det er en kliche og er blevet et meme, men vi spillede egentlig bare vores eget spil ud fra det, vi vidste fra at have set demoerne af dem på Overpass. Jeg tror ikke, de havde forventet, at vi var så godt forberedt på deres spil, fordi vi er underdogs til det her event.

Sejren til ATK betyder samtidig, at North er helt ude og må opgive drømmen om at spille i en udsolgt Jyske Bank Arena, der kommer til at være fyldt med danske CS:GO fans.

North er et godt hold, så det er selvfølgelig specielt at slå dem på deres hjemmebane, afslutter en storsmilende floppy.

ATK kan ende med at møde endnu et dansk hold i næste runde, da de møder taberen mellem Astralis og G2, som spiller netop nu.

#1(Med 0 svar)
4. december 2019 kl. 15:07
cleansation
Ja det ved alle da, som klovne.
#2(Med 0 svar)
4. december 2019 kl. 15:09
fribz
Er vild med floppy's joke i afslutningen af hans interview: "North er et godt hold"
#4(Med 1 svar)
4. december 2019 kl. 15:35
Intex-
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
kæft north er en joke.
Fair at man nogen gange kan tabe til et dårligere hold, men sgu ik 10gange i træk!
#5(Med 0 svar)
4. december 2019 kl. 15:50
Madsen
Enig
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.