Her ses et billede fra Asetek eSports Academy.

Sponsoreret: Asetek skyder ny dansk CS:GO turnering i gang

Kender du Asetek? Formentlig ikke. Men du sidder sikkert allerede selv og bruger ét af deres produkter. Asetek er nemlig verdens førende producent og opfinder af AIO-vandkølere og leverer produkter til industriens største virksomheder såsom Corsair, NZXT, Asus ROG, Alienware, Intel og mange flere.

Dette er en sponsoreret artikel. Dust2.dk er gratis at bruge, men siden er langt fra gratis at drive, og derfor er vi afhængige af reklameindtægter, og derfor forekommer der fra tid til anden sponsorerede artikler. Vi håber dog, at du trods alt finder artiklen interessant.

For tyve år siden, langt mod nord i lille Danmark sad en nyudklækket ingeniør med en fascination af computere og eksperimenterede. Han havde fundet ud af, at man ved at forbedre køleevnen på sin CPU og grafikkort, kunne skabe en væsentligt hurtigere PC. 

Hvad han ikke vidste, men som sidenhen har vist sig, var, at han ville skabe en verdensomspændende succes med vandkøling af computere. Men hvad får man ud af en hurtigere computer, tænker du sikkert? Som CS-gamer viste det sig, at man kunne få flere FPS, da køleren ganske enkelt gjorde, at CPU’en (som er den vigtigste komponent til CS) kunne køre hurtigere. 

Snart efter opfindelsen begyndte det at brede sig som ringe i vandet. Asetek, verdens største leverandør og opfinderen af AIO’en var født! Store internationale brands som Corsair, NZXT og Asus ROG begyndte pludselig at banke på døren hos det lille danske firma.

Nu åbner Asetek endnu et nyt kapitel i historien om det lille nordjyske firma, der valgte at lege med de store drenge. Med ønsket om at komme tættere på gamere verden over, og i særdeleshed i deres egen danske baghave, lancerer Asetek, CoolNation Masters. En, i første omgang, ren dansk turnering for op til 40 hold, som ganske gratis får muligheden for at fremvise skills og mod, når de kæmper sig gennem turneringen med finale-event på Aseteks eSports Academy i Aalborg. Finalisterne skal ikke bekymre sig om det mindste, da Asetek sørger for transport og overnatning i Aalborg.

Men der skal naturligvis mere til. Asetek sørger for livestreaming af kampe, interessante artikler på deres nye gamer site CoolNation.com og ikke mindst lækre præmier til de som tør, vil og har skills. 

Blandt de lækre præmier er Nvidia GeForce RTX 2070 SUPER grafikkort, lækre vandkølere og meget andet. Rent guf for både den etablerede og aspirerende gamer.

Når dørene slås op på vid gab til finalen i akademiet, vil det foregå på Alienware Aurora R8 PC’ere, som naturligvis er udstyret med Aseteks kraftfulde vandkøling, samt i9-9900K CPU’er og RTX 2080 grafikkort. Vigtigst af alt, vil finalisterne også få fornøjelsen af at fremvise deres skills på 240HZ G-sync skærme og lækkert udstyr fra Razer.

Aseteks eSports Academy stiller selv med et hold af talentfulde CS:GO aspiranter, som vil gøre deres for at sikre kamp til sidste defuse. 

Vil du med på rejsen mod Aalborg og fede præmier, så finder du informationen om, hvordan du tilmelder dig og dit hold herunder.

Vigtige informationer og datoer:

  • Tilmelding: Klik her
  • Navn: CoolNation Masters
  • Dato: 23/09-2019 (finale afholdes 8. og 9. november)
  • Pris for deltagelse: Gratis!
  • Mixhold: Det er tilladt at stille op som mixhold
  • Bopæl: Danmark
#1(Med 6 svar)
1. september 2019 kl. 09:45
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Overdrevet fedt!
#2(Med 5 svar)
1. september 2019 kl. 09:58
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Da jeg ikke selv spiller mere kan jeg roligt gøre mig uvenner med folk.
Hvis de vil have folk til at deltage i det her så skal et firma der er så stort som det der virkelig lade være med at gå ind i sådan noget her halv hjertet.
Du vinder simpelthen "kun" et grafikkort og en køler som første pladsen per mand.
Det svare til en præmie på 12-13000 hvis man ikke tænker på det er firmaets indkøbspriser.
Hvorfor ikke lokke bedre hold til og så sætte den pc de spiller på til eventet på højkant istedet. Den bliver jo alligevel solgt til brugt pris efter?
Den turnerings struktur de har valgt er også virkelig mange timer spillet for hold som man har brug for til diverse ligaer, andre turneringer og Pracc.
En bo5 i en turnering som denne undre mig virkelig.
#3(Med 0 svar)
1. september 2019 kl. 10:39
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Synes det er helt fair at starte småt ud :)
#5(Med 0 svar)
1. september 2019 kl. 11:02
GGWLange
Jeg tænker da også det er fair at teste vandet før man smider pengene væk.
#6(Med 2 svar)
1. september 2019 kl. 11:26
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg kan godt følge dit argument.

På den anden side kan det have den fordel, at de store og gode hold ikke “gider” at bruge energien på så lille en turnering, hvorfor det kan være en chance for nogen, som måske ikke endnu, eller aldrig bliver det, er gode nok til at vinde de større turneringer.

Personligt synes jeg, at det er godt, at der er muligheder for succes i alle skilllevels, ligesom det er godt, at ikke alle der spiller fodbold er tvunget til at stille op i samme turnering som profferne, eller dem, som er næsten lige så gode.
#7(Med 1 svar)
1. september 2019 kl. 11:29
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ja det burde man umiddelbart tænke. Men det kommer aldrig til at ske for så er der nogle gode spillere der keder sig og laver et mix hold og vinder præmierne. Sådan har det altid været :)
Og umiddelbart lyder det som om at turneringen har i sinde at være anerkendt blandt holdene og evt. Få lidt pr den vej igennem istedet for at være endnu en random ligegyldig turnering :)
#8(Med 0 svar)
1. september 2019 kl. 11:57
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
My bad. Jeg havde ikke set, at mixhold var tilladt.
#4(Med 3 svar)
1. september 2019 kl. 10:39
juidix
Lokalet er gennemført - mega sprødt!
#10(Med 2 svar)
1. september 2019 kl. 13:38
qdkthomas
Kan du sætte nogle ord denne "gennemførlighed"? Jeg kan ikke helt se den ud fra det billede i artiklen, måske der er flere billeder?
#11(Med 1 svar)
1. september 2019 kl. 14:02
juidix
Det kan du have fuldstændigt ret i, det er ikke nemt at se ud fra det billede i artiklen.
Jeg spiller under Asetek, så jeg har benyttet mig af vores rum en del gange efterhånden.
Hver spiller har fået en chip samt kode så de kan benytte rummet 24 timer i døgnet
#12(Med 0 svar)
1. september 2019 kl. 17:24
qdkthomas
Ok, så en fed adgangskontrol, men det lyder som at 5v5 CS:GO er i fokus, og så har jeg svært ved at kombinere "gennemført" med valget af et 2 + 1 + 2 setup.
#9(Med 0 svar)
1. september 2019 kl. 13:09
counterfreak
hmu hvis du vil lave mixhold
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.