Selvom thamlikes Lyngby Vikings kæmpede sig op til semifinalerne, skal de gennem hele den åbne kvalifikation igen.

MSI MGA kvalifikation genspilles efter flere diskvalificeret hold

For unge spillere i vinderholdene har skabt for mange problemer, og i stedet for at give walkover til de andre hold i slutspillet, bliver hele kvalifikationen genspillet igen.

I går blev MSI MGA 2019 EU Last Chance kvalifikationen færdigspillet, hvor Lyngby Vikings kæmpede om en af de to pladser til den lukkede kvalifikation, men her måtte de desværre se sig slået til N1ceTry.

De to bedste hold, Budapest Five og N1ceTry, er dog efterfølgende blevet diskvalificeret, da begge hold deltog med for unge spillere efter ESLs regler, som kræver en minimumsalder på 16 år.

I alt rodet dukkede der også problemer frem med det svenske hold, Madvillainy, som blandt andet deltog i turneringen med mauw1. Da det kom frem, at netop denne spiller var kendt for at snyde, trak holdet sig fra turneringen, selvom de sammen med Lyngby Vikings var nået til semifinalerne.

Det sikrede dermed Budapest Five en plads til den lukkede kvalifikation, som de ikke får alligevel nu, da de netop er diskvalificeret grundet for ung en spiller.

Hele kvalifikationen genspilles derfor igen på onsdag, hvor der igen er to pladser til den lukkede kvalifikation på spil. Hvis du og dit hold ønsker at deltage i kvalifikationen, kan I tilmelde jer her.

#1(Med 6 svar)
28. juli 2019 kl. 17:14
Celebrations
Og mit hold blev DQ'ed fordi deres AC valgte at DC midt game og jeg havde ingen annelse at det skete :D den der cup er fandme pinligt :D
#2(Med 5 svar)
28. juli 2019 kl. 17:35
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Klientfejl på din side, kan man vel ikke rigtig klandre dem for?
#3(Med 2 svar)
28. juli 2019 kl. 17:52
Celebrations
Jeg mener sku at det er deres skyld at deres klient ikke virker ordenligt? 1: Man burde ikke kunne spille hvis klienten logger af ligesom på FACEIT eller ESEA. 2: Den burde give en advarsel af en eller anden form, hvis det er, at klienten af en eller anden grund er logget af. Jeg havde jo ingen anelse om, at den ikke virkede. Jeg formoede alt var fint, da jeg jo var på serveren og ikke blev disconnected? Synes slet ikke den er på mig :)
#6(Med 1 svar)
28. juli 2019 kl. 19:26
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Like that.. Hvis du ikke har fået den mindste hint om det, så enig.

Helt generelt er jeg dog af den holdning, at TO ikke kan holdes ansvarlig for at brugeren ikke kan finde ud af at bruge et program eller ikke har det oppe at køre til tiden - men er tilfældet, som du siger, at du ikke går den mindste besked om, at lortet er stået af, så må det være op til dem at fikse.
#7(Med 0 svar)
28. juli 2019 kl. 19:59
Celebrations
Det andet hold vidste åbenbart godt mit AC var logget ud, da de lavede en protest med det samme efter gamet var ovre. Jeg havde ingen anesle, da jeg self ellers havde fixet det med det samme. Utrolig at der kan være sådan nogle basiske fejl i deres AC i 2019 :D
#4(Med 0 svar)
28. juli 2019 kl. 18:00
NikoHeiseN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
det sker jo hver gang der er en kval på den pis klient
#5(Med 0 svar)
28. juli 2019 kl. 18:37
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Er enig det skal de have fikset.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.