Det er dette trofæ, der dystes om til WESG.

WESG lemper reglen om spillernes nationalitet

Holdene behøver nu kun at have tre spillere af samme nationalitet for at deltage til WESG 2019.

Når WESG afholder 2019-eventet bliver det med et ændret regelsæt, som betyder rigtig meget for en række hold.

Tidligere var det kun tilladt at deltage, hvis alle holdets spillere var fra samme nation, men den regel er fra dags dato ændret, så kun tre af spillerne skal være af samme nationalitet.

Det betyder blandt andet, at Heroic fremover kan deltage med friberg, mens også Liquid, der består af tre amerikanere og to canadiere, kan deltage til WESG 2019.

Det kinesiske event blev primært kendt for en tårnhøj præmiepulje. I 2016 og 2017 lød den på knap ti millioner kroner, mens den faldt til 5,8 millioner kroner i 2018.

På trods af de mange penge er eventet ikke tidligere blevet anset for værende blandt de største, hvilket blandt andet skyldes, at mange hold har måtte deltage med standins og derfor er blevet væk. Det kan den nye regel dog muligvis ændre på.

Dato, præmiepulje og kvalifikationer til WESG 2019 er endnu ikke offentliggjort.

#1(Med 2 svar)
25. juni 2019 kl. 16:19
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Wesg er en joke i gamle dage var det nice med danmark hold blandet med spillere fra de3bedste hold i danmark :D savner også jylland vs sjælland men det er som om at depro ikke har tid til sjov længere
#2(Med 0 svar)
25. juni 2019 kl. 16:44
trumme
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
kan egentlig godt forstå hvorfor de ikke gider, det kunne bruges til sub toppen. men det går bare ud over holds prac / forberedelser til lans.
altså ikke tid til det sjove mere, det er jo egentlig deres arbejde og levebrød. så det er ikke bare "sjov" mere som i gamle dage :p
#3(Med 0 svar)
26. juni 2019 kl. 07:20
Mathew
Tror ikke WESG giver den store f, hvor stor en joke det er. Det ejet af Alibaba 1-2 millioner USD hist og pist er små penge, at smide efter promovering til den kinesiske befolkning for dem
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.