Majoren ændrer format til at inkludere 24 hold

Valve har annonceret ændringer i kvalifikationen til den kommende Major.

Med under en måned til den næste Major indledes starter, annoncerede Valve i går en ændring i forhold til kvalifikationen hertil.

Tidligere har det blot været kendt som Major kvalifikationen, men det kommer nu til at kendetegnes som "The New Challengers"-stadiet. Her vil de otte hold der kommer fra Minors og de otte hold der sluttede i bunden af PGL Major Krakow, kæmpe om at komme til selve Majorens hovedturnering.

Den vil nu kendes som "The New Legends"-stadiet, som er det gamle gruppespil og det er her de vil spille mod de nuværende Legends, altså top otte fra sidste Major.

The New Legends-stadiet vil så kulminere med "The New Champions"-stadiet, hvor otte hold er gået videre og nu har sikret sig den nye Legend status.

Det betyder også at Majoren er udvidet fra 16 til 24 hold, eftersom at kvalifikationen og selve Majoren, ikke længere er to selvstændige turneringer. Hvilket betyder at alle 24 hold der deltager vil have ingame team- og player stickers.

Selve formatet til Majoren er ikke blevet afsløret endnu. Til den seneste Major i Krakow var både kvalifikationen og gruppespillet BO1 swiss format, hvor slutspillet var BO3 single elimination.

Programmet for ELEAGUE Major: Boston kan ses herunder:

  • The New Challengers - 12. - 15. Januar
  • The New Legends - 19.- 22. Januar
  • The New Champions - 26. -28. Januar

Følgende 24 hold deltager til ELEAGUE Major: Boston:

Minor Champions og Runners-up
Australien Renegades  TyLoo
 Space Soldiers    EnVyUs
 AVANGAR  Quantum Bellator Fire
USA Liquid USA Misfits
Nuværende Challengers
USA Cloud9  FlipSid3
 mousesports  Sprout
 G2  FaZe
 Natus Vincere  Vega Squadron
Nuværende Legends
 Gambit Brasilien 100 Thieves
Danmark North  BIG
Danmark Astralis  Virtus.pro
Brasilien SK Sverige fnatic

Billetter til ELEAGUE Major: Boston er allerede nu tilgængelige på eleague.com/major. Og for første gang i Majorens historie, vil de tilskuerne også være egnet til at få ingame-drops ved at linke deres Steam konto med deres RFID badge, som kommer med billetten.

#1(Med 0 svar)
14. december 2017 kl. 13:10
Trixitlol
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Blæret at man kan få ingame drops ved hjælp af RFID badge halløj :D
#2(Med 0 svar)
14. december 2017 kl. 13:14
FiskereN
det bliver vildt!
#3(Med 0 svar)
14. december 2017 kl. 13:52
NiBu
Så må vi håbe at dev1ce er klar til den tid :)
#4(Med 7 svar)
14. december 2017 kl. 14:15
xone
Det bliver simpelthen et "meh" herfra.

Jeg synes at prestigen ryger af det, når der spot fordelingen regioner i mellem er så tåbelig. Der er simpelthen for mange dårlige hold med, når det trodsalt er en major.
#5(Med 0 svar)
14. december 2017 kl. 14:27
Winspai
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Personligt vil jeg give dig fuldstændig ret i at prestigen ryger lidt ud af Major'en, jeg har altid set Major'en være det helt store lidt ligesom VM i fodbold/andre sportsgrene. (SLAP NU AF JEG SAMMENLIGNER IKKE FODBOLD MED ESPORT) :)

Dog synes jeg Major'en er for kort og kunne godt se den være lidt ligesom Worlds i League of Legends hvor det tager meget længere tid.

Det nye system giver mulighed (Hvis det er bo1 swiss format igen) at der kommer massere upsets, da jeg sagtens kan se nogen fra Minor gruppen tage et map fra de nuværende Legends.

Det bliver dog spændende at se og vil først rigtig udtale mig om hvad der er godt og hvad der er skidt når den er over. :)
#6(Med 5 svar)
14. december 2017 kl. 14:42
HooXi
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
G2
+1! Men vi ved jo alle sammen godt at 90 % af grunden er at TyLoo nu får stickers og så er der rigtig mange penge i kassen for Valve!

At AVANGAR og Quantum Bella Fire kommer med til en major er nok jordens største "meh..". De kunne lige så godt give et spot til et random dansk hold fra top10 listen IMO..
#7(Med 4 svar)
14. december 2017 kl. 14:52
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg vil gerne se mig enig at der skal ske noget med cis/EU minor. Det er ikke et problem for EU eller russere at spille mod hinanden ping wise.

Men at sammenligne avangar med et tilfældigt top10 hold i Danmark, er skudt helt ved siden af. De har gennem hele sensommeren og efteråret vist højt niveau i både cis minor, binary dragons lan(slog north.acd?) og mange online turneringer.

Så når vi er igang, så har vi ud af se seneste 16 hold til majoren altså 4 CIS teams, så helt lavt må niveauet jo ikke være.
#8(Med 0 svar)
14. december 2017 kl. 15:03
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Helt rigtigt og hvis vi ser på CIS som en region har de faktisk næsten 1/3 af holdene med, da de har 7/24 hold som er cis teams, at man så kan sige man hellere havde set et andet CIS team er hvad der er, quantum bellator fire og avanger har jo spillet sig til deres spots( og ja er godt klar over man måske godt kan sige der kun er 6/24, men rigtigt er polen en del af CIS selvom man ikke siger det)
#9(Med 2 svar)
14. december 2017 kl. 15:11
HooXi
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
G2
For det første, ja det er helt ved siden af at sige et random dansk top10 hold i stedet for dem, men jeg mener at gappet mellem de to ting og så gappet mellem f.eks. AVANGAR og NiP er lige så stort. Så det var lidt der jeg ville hen med det. De hold vi mangler til en major, modsat de to hold jeg omtaler, er en verden til forskel.

Og jeg synes ikke du kan sammenligne de fire hold fra CIS som er med til majoren med dem fra kvallen. Altså at Barcelona og Real Madrid er helt syge og fra spansk fodbold gør jo ikke at midten/bunden af den bedste spanske række er bedre end den engelske. :D
#11(Med 1 svar)
15. december 2017 kl. 00:31
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Men man skal vel starte et sted? Gambit kom også hele vejen igennem en kval dengang de startede, de har trodssalt vundet en major nu. Flipside og Navi har dyb historie med majors. Vega har overlevet 2 major kvals nu, så de må vel også høre med til major holdene?

Men NiP har jo vist 2 ud af 2 minor kvals - at de bare ikke har været gode nok til at være med på daværende tidspunkt. Selvom de stadig får rigtig mange invites til alle mulige events, og forbliver et top15 hold - så kræver det noget specielt at komme gennem sådan et minor/major system.

En 16 holds minor med både hold fra CIS/EU, ville klart være det vi alle sammen foretrak - men VISUM problemer osv for de russiske hold, er jo altid et problem.
#12(Med 0 svar)
15. december 2017 kl. 03:35
HooXi
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
G2
Jeg kan godt se din pointe. Ja Vega har klaret sig flot i forhold til den slags CS de spiller og hvad man havde forventet af dem. Men det ændrer ikke på at AVANGAR og Qauntum Bella Fire aldrig var gået videre igennem en EU qualifier og det er det der går mig på. For du er de med i en Major og har sticker osv. Føler bare ikke det er fair og hvis jeg var et af de EU hold der var tæt på at komme med, ville jeg godt nok føle mig snydt. :D
Ja du skal starte et sted, men det sted er ikke en major. :D
#10(Med 0 svar)
14. december 2017 kl. 15:52
zyh
Det bliver rart, at man har noget at se frem til. Nu bliver det helt sikkert muligt for underdogs at lave ravage. Det har i mange år (specielt før i tiden) været ren indavl af de samme tophold hver gang. Nåh, er det Astralis imod fnatic igen? ok

Upsets eller sjove historier er helt klart det som giver mig lysten til at se videre. Problemet ved at det kun er top8 hold som det var engang, gør at det aldrig rigtigt blev spændende.

*SURPRISE* TSM vs Virtus Pro...... ligesom de sidste 10.... tusinde gange.

Hvis man bare skal perspektivere til fodbold, så synes jeg det er super fedt med Island der gik ind og lavede overraskelse på overraskelse...
Jovist er det også en overraskelse at Danmark overhovedet kvalificerede sig også lel
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.