s1mple er bundet i to år endnu til Natus Vincere.

Natus Vincere forlænger spillernes kontrakter

s1mple, Edward og flamie kommer til at bære Natus Vinceres trøjer i minimum to år endnu, da de netop har fået nye kontrakter.

Vi kan se frem til Natus Vincere på den helt store Counter-Strike scene i to år endnu, da organisationen netop har offentliggjort kontraktforlængelse med tre af spillerne.

Det er s1mple, Edward og flamie, som får fornyet deres kontrakter, så de gælder to år fra nu af. s1mple er dog den eneste, som har sat sin underskrift på kontrakten, men Edward og flamie ventes at gøre det den 15. december, når holdet bootcamper.

Derudover offentliggør Natus Vincere også, at holdets nyeste skud på stammen, electronic, ligeledes har underskrevet en 2-årig aftale.

Annonceringen melder dog ikke noget om Zeus' kontraktsituation, men det formodes, at han også er bundet til NaVi i lang tid, da han blev hentet tilbage i august.

De nye kontrakter glæder Evgeniy Zolotarev, der er CEO i Natus Vincere, og han udtaler til holdets hjemmeside, at han ser et stort potentiale i dette mandskab.

Det er på trods af, at Natus Vincere igennem længere tid har skuffet i stor stil. Tilbage i starten af 2017 var de helt oppe som nummer fire på verdensranglisten, mens de indtager en øjeblikkelig 15. plads.

NaVi består fortsat af:

  • s1mple
  • Edward
  • Zeus
  • flamie
  • electronic
#1(Med 0 svar)
11. december 2017 kl. 19:40
mupzgxD
yay
#2(Med 0 svar)
11. december 2017 kl. 19:53
loginz
s1mple mr
#3(Med 0 svar)
12. december 2017 kl. 04:00
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Finder de formen på et tidspunkt, kan de sagtens blive en top 3/5 contender some day
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.