LUCAS1, HEN1 og kNgV kan ende med at miste deres Legend spot til Majoren, hvis de ikke bliver købt fri fra Immortals.

Medie: Immortals' pris på deres bænkede trio; $1 million

Der er kort tid til deadline for startfemmeren for Legend hold til ELEAGUE Majoren skal fastsættes, så ex-Immortals er ved at være presset af tiden.

I følge det franske medie Flickshot.fr og ESPN Esports Brasil har Immortals CEO Noah Whinston sat en pris på cirka 1 million dollars svarende til godt 6,3 millioner danske kroner, for at købe HEN1, LUCAS1 og fnx fri fra deres kontrakter og den nordamerikanske organisation er da også lige nu på udkig efter bud på den bænkede trio.

Tidligere TeamOne spiller bit, meldte dog for et stykke tid siden meldte ud at kNgV-  og ham selv, fremover ville spille sammen med de tre bænkede spillere.

Sammen er LUCAS1, HEN1 og kNgV den core af spillere fra Immortals, der blev nummer to til PGL Majoren i Krakow, hvilket giver dem en garanteret plads til det næste Valve-event.

Det har tiltrukket opmærksomhed fra flere forskellige interesserede, både private investorer og forskellige esports organisationer. Men der er endnu ingen aftaler der er tæt på at være på plads. 

Samtidig rapporteres der også, at nogle af de interesserede har holdt lidt igen netop grundet den høje pris på LUCAS1, HEN1 og fnx, som er en pakkeløsning. Og da Noah Whinston har sat en deadline til den 7. november for handlen, kan resultatet være de trækker sig helt fra forhandlingerne.

Valve har også en deadline for hold, med den såkaldte Legend status, at indgive deres startfemmer senest den 10. november til den kommende ELEAGUE Major. Men lige nu peger alt på at ex-Immortals mister deres plads til Majoren, hvis spillerne ikke bliver købt ud inden den dato.

Skulle en organisation eller investorer være interesseret i at sikre sig ex-Immortals, så skal de samtidig også komme frem til en aftale med TeamOne omkring transfer af bit, som er blevet flyttet til en backup rolle af den brasilianske organisation.

#1(Med 0 svar)
3. november 2017 kl. 17:25
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er godt, jeg håber de mister deres spot, uprofessionelle spillere som har givet immortals dårligt rygte..
Deres nye hold lyder også som et joke hold selvom de har gode aimers fnx, kng og hen1.
Efter en sejr tager de nok ud og fester, fnx stikker en dolk i ryggen på dem og stjæler deres kærester.
"Drama sprut og tæskehold " DST-fnx DST-hen1 DST-lucas1 DST-kngv DST-bit
Så kører bussen og nej ikke talent bussen
#2(Med 1 svar)
3. november 2017 kl. 17:38
RomanEmpire
Hvor ville jeg dog bare ønske at Valve trak gulvtæppet væk under dem, eller at organisationerne spændte ben for dem.

boltz, er heldig nok at komme til SK. Men Steel er bare efterladt med et skod hold og skal ikke til major, fordi der var flere rotter på hans hold, end der var folk med integritet, og det er åbenbart mængden der betyder noget.

Føj for helvede.
#12(Med 0 svar)
5. november 2017 kl. 20:23
donfrankie
boltz kan jo heller ikke deltage med SK, han har spillet kval med Imt.
#3(Med 0 svar)
3. november 2017 kl. 17:39
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Synes det er fair nok, selvom det selvfølgelig er mange penge. Ikke nok med det er tre hamrende dygtige spillere, så er der en Major-plads med i handlen. Dertil ryger der nok lidt på prisen for den måde, spillerne har skadet Immortals på, og så ved Immortals også, at de potentielle orgs, som vil have det her nye brasilianske hold, SKAL have spillerne før det bliver til noget - de kan ikke bare finde et par andre. Og så er der selvfølgelig gode videresalgsmuligheder, når de bliver lidt modne ;-)
#4(Med 0 svar)
3. november 2017 kl. 17:39
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
#1+2 +1
#5(Med 3 svar)
3. november 2017 kl. 17:47
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Er der nogen officielt anerkendte priser på transfers af samme kaliber af spillere?

Selv hvis du sidder med pengene er må det fandme være et svært regnestykke;
+ sikret 1 major plads
+ Sikret 3 af de bedste csgo spillere i verden der potentielt kan levere flere majors
- De tre spillere du køber er til en hvis grad uprofessionelle, mange i communitiet vil sikkert forbinde det nye hold med noget negativt
- Dit major hold er stadig et nyt hold der kun har knap 2 måneder til at træne

Hvis man ser helt nøgternt på det virker $1mio dyrt blot for en sikret plads til Boston major, på trods af CSGOs størrelse pt. Spændende at se hvad det ender med.
#7(Med 1 svar)
3. november 2017 kl. 18:31
sekke
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Jeg mener at huske Niko blev købt til Faze for 500k$ og han er uden tvivl en bedre spiller end nogen af de 3. Hvor vidt regnskabet så løber op med major plads og lign, det skal jeg ikke kunne sige.
#10(Med 0 svar)
3. november 2017 kl. 20:36
Arize
Det er fandme også svært at sætte tal på, men jeg ville godt nok synes det er en risikabel investering med deres attitude. Det kan da ødelægge en org fuldstændig..
#11(Med 0 svar)
3. november 2017 kl. 23:03
Zherman
Well, de er sikret en plads ved den kommende Major, og derefter, medmindre Valve endelige får nosset sig sammen til at fixe deres debile format, så selv med en 9-16 placering går de til den lukkede kval. sammen med 15 andre hold om de 8 challenger spots. Hvor de burde have en god chance, hvis de er lidt heldige med swiss, til at nå to før de ryger ud.

De får en god spiller, to decent og en der var god, men ikke har spillet i knap 6 (?) mdr., hvor jeg nægter at tro på, at der er en bare semi-fornuftig igl., som har lyst til at lege med dem.

Dertil skal man tilføje, at måske udover EPL, hvilket jeg ikke tror vil ske i denne situation, så har de ikke en plads i en eneste liga. Det er en ret dårlig start, og hertil kommer, at de nok ikke skal regne med at kvalificere sig online til alle turneringer, så for at få noget exposure, så skal de inviteres til de mindre turneringer. Det er bare en skam, at det var ved DH, at de nossede så gevaldigt i det, og jeg tvivler på, at de ville blive inviteret dertil.

Så det man får er et Major spot med potentiale for et mere, men derudover står man med intet udover en flok spillere, der har attitude problemer og to af dem har været inaktive i en god periode. Kort sagt; En elendig investering
#6(Med 1 svar)
3. november 2017 kl. 18:17
thebody1403
KNG burde blive bannet af Valve
#13(Med 0 svar)
6. november 2017 kl. 11:00
Phoey
Bliver ikke bare sådan gjort. Skulle Balotelli og Suarez så bannes af UEFA og Fifa?
#8(Med 0 svar)
3. november 2017 kl. 19:59
Kanstrup
Hvilken org der kommer til at samle dem op bliver spændende, da de jo også betaler for selve major spottet så.. det må give et par dollarz i stickermoney så mon ikke det kan betale sig.
#9(Med 0 svar)
3. november 2017 kl. 20:10
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Lav en EYE! Lån pengene i banken. Spil sammen med din mate.
Sælg stickers og vind turneringen. Penge lige i lommen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.