HooXi og ex-Ambush skal på jagt efter en ny organisation.

HooXi: "Vores forventninger er ikke specielt høje"

Dust2.dk har talt med HooXi om tabet af LATINOBOMBEN, deres mulige nye mand, og hvad en organisation skal kunne give dem.

Tidligere på dagen kunne Dust2.dk løfte sløret for, at Ambush E-sport og spillerne går hver til sit, da de to parter ikke kunne nå til enighed om forlængelse af kontrakterne.

Holdet har ellers spillet godt, da de nåede finalen i eOddset Masters #8, kvalificerede sig til Copenhagen Games Main og senest spillede sig i kvartfinalen i kvalifikationen til ESL One Cologne, hvor de slog LDLC på vejen dertil.

Det hele har dog ikke været fryd og gammen for Ambush, da de mistede LATINOBOMBEN i fredags, som i stedet ville prøve lykken hos Copenhagen Flames.

Læs også: Ambush er nede på fire spillere

Dust2.dk har derfor haft fat i HooXi, som herunder begrunder, hvorfor de ikke forlænger med Ambush, mens interviewet også bevæger sig ind på tabet af LATINOBOMBEN og den mulige nye mand, Remoy.

Hvorfor forlænger I ikke med Ambush, når I har opnået store resultater under organisationen?

Vi har på trods af en succesfuld periode med Ambush valgt at sige nej tak til en forlængelse af samarbejdet. Dette sker alene på baggrund af manglende midler fra organisationens side. Både Zouheir og Christian, som vi har arbejdet tæt sammen med, har gjort et fantastisk stykke arbejde, og vi er meget taknemmelige for vores tid i Ambush. Omvendt er jeg ikke i tvivl om, at de har været tilfredse med vores præstation og udvikling. Jeg vil samtidig tilføje, at jeg er 100% sikker på, at Ambush E-sport i fremtiden bliver et stort brand inden for CS:GO og esport generelt, men at de skal bruge mere tid til både at samle lidt erfaring men også sponsorater.

Hvad skal man kunne præsentere jer for i en mulig aftale, før I skriver under?

Hvad vi forventer sort på hvidt, er noget vi holder mellem os, og hvem end vi kommer til at forhandle med. Jeg vil dog røbe, at vores forventninger ikke er specielt høje i forhold til nogle andre hold på scenen. Vi er meget nede på jorden og går bare efter at få en aftale i hus, som begge parter kan se sig tilfredse med.

Når man skriver korte kontrakter, er man så ikke selv skyld i, at holdets gode spillere bliver hentet på fri af de større hold?

Det kan man vælge at sige, men jeg tror først rigtigt det gælder, når niveauet stiger til omkring top5-6 i Danmark. I vores tilfælde tror jeg ikke, det havde gjort nogen forskel, efter de grunde som Latino gav os for at takke ja til CPH Flames' tilbud. Men jeg er personligt selv glad for korte kontrakter i starten af et samarbejde mellem hold og organisation, som derefter kan udvikle sig til et længerevarende samarbejde, så man lige har et par måneder til at se hinanden an, specielt hvis det er en helt nystartet organisation, man starter et samarbejde med. Dette er dog kun en personlig holdning, som sagt.

I brugte Remoy i kvalifikationen til ESL One Cologne, hvor han blandt andet var en stor del af sejren mod LDLC. Hvornår bliver han fast mand hos jer?

Remoy gjorde det rigtig godt i kvalifikationen til ESL One Cologne, specielt når man tænker på, at han bare blev smidt ind i vores gamle spillers position(er). Hvornår eller hvorvidt han bliver en del af holdet, har jeg ikke et svar på endnu. Remoy har givet til udtryk, at han ikke vil tage en forhastet beslutning, og til det kan vi kun sige "+1". Så desværre ingen juicy news i denne omgang.

Selvom Remoy skød 26 mod LDLC, vil HooXi altså ikke helt sige, hvorvidt de gerne ser ham blive en del af holdet. Derfor står ex-Ambush stadig tilbage med følgende fire:

  • Danmark tmL
  • Danmark HooXi
  • Danmark PnX
  • Danmark s0mmer

Interesserede organisationer kan kontakte HooXi på Twitter.

#1(Med 1 svar)
1. maj 2017 kl. 11:11
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Kan godt lide jeres klan
#6(Med 0 svar)
1. maj 2017 kl. 15:54
sycrone
Major deltager
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
mousesports
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
gran er klar
#2(Med 0 svar)
1. maj 2017 kl. 11:20
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
""+1". Så desværre ingen juicy news i denne omgang."

Good dank memes.
#3(Med 1 svar)
1. maj 2017 kl. 11:22
mupzgxD
Elsker stadig hooxi og p.
#7(Med 0 svar)
1. maj 2017 kl. 16:35
vicvic
Guld Sæsonkort Sæson 15
+1
#4(Med 0 svar)
1. maj 2017 kl. 12:02
spilmestermartin
juicy new$
#5(Med 0 svar)
1. maj 2017 kl. 14:28
tobiz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
mousesports
Guld Sæsonkort Sæson 16
Virker som nogle gutter der er helt down-to-earth. Held og lykke!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.