eOddset optakt: doktizh ser muligheder i gruppen

doktizh er ikke meget for at svare på, om midlertidig bør gå videre fra gruppen, men han ser dog mulighederne for at det sker.

Midlertidig gik ved sidste eOddset Dust2.dk Cup under navnet Aquiver, hvor de overraskede og spillede sig i semifinalen. Det blev belønnet på top 10 listen, hvor de hoppede mange pladser op. De har dog skiftet rtA ud med Celrate siden dengang.

Denne gang er de havnet i gruppe med Rogue, Alpha og Cursive, som de skal møde på lørdag. Dust2.dk har derfor fået fat i doktizh, som herunder fortæller, at de andre hold skal ramme deres topniveau for at slå dem.

I er kommet i Gruppe B, hvordan ser du jeres muligheder her?

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er en svær gruppe. Men da bundniveauet på den danske scenes sub-top er højt, havde vi heller ikke regnet med, at det ville være a walk in the park. Vi frygter ingen hold overhovedet, med det sagt er det dog en spændende gruppe, vi er kommet i. Rogue er et stærkt hold, men så vidt jeg ved stiller de op med et mixhold, som højst sandsynlig kommer til at svække dem. Alpha spiller med et nyt lineup, så det bliver spændende at se, hvad Sycrone og Nato bringer til det hold. Vi mødte Alpha i den sidste version, hvor vi slog dem 16-13, der havde de dog et andet hold, til gengæld havde vi ikke spillet særlig længe sammen dengang. Så er der Cursive; et fint hold, hvis de rammer niveauet på dagen, men et hold vi bør slå.

Ser du jer komme lige så langt som sidste gang?

Et hold kan aldrig se sig tilfredse med at ryge ud i gruppespillet. I sidste ende afhænger det hele af os selv; hvis vi er varme og vi finder det spil frem, som vi har vist i pracc, så er der ingen tvivl om, at de resterende hold i vores gruppe skal finde deres A-game frem for at slå os. De andre hold fik et lille glimt af, hvad vi kan, da vi spillede Nordic Championship; første dag med Celrate uden pracc. Så det handler i bund og grund om, hvem der rammer niveauet, og hvem der ikke gør.

Nu nævner du selv Celrate, hvad har han tilført holdet, som I ikke havde før?

Som de fleste nok ved, så var det snarere personlighedsproblemer end ingame-niveau, der gjorde, at vi foretog en udskiftning. Celrate er en maskine med et ulækkert mekanisk aim. Og så har vi ikke de her stridigheder længere, hvilket generelt giver en bedre stemning, som automatisk giver bedre humør.

Hvordan vil du vurdere jeres eget niveau lige nu i forhold til de andre hold på scenen?

Jeg synes, at scenen er meget tæt. De eneste hold, der lige pt. stikker helt af er vores top 3 med Dignitas, Astralis og Heroic. Jeg tør ikke sige noget om Tricked; der er ingen tvivl om at b0rup er et ungt talent med masser af firepower, men kun tiden vil vise, om han fungerer sammen med de andre Tricked spillere. Rogue har præsteret lidt som nat og dag. På papiret er det et sexet hold, men hvorfor de ikke formår at hive deres A-game frem oftere, end de har gjort, er mig uforstående, og man kan jo kun håbe på, at de får det ordnet, således at vi får flere danske tophold på den internationale scene. Singularity, Alpha og os mener jeg ikke ligger så langt væk fra hinanden, og på nuværende stadie handler det meget om, hvem der er varme på dagen, og hvem der ikke er. De resterende hold i Danmark (Magistra, Cursive mm) har ikke vist nok til, at de kan vurderes.

Hvis vi siger, at I går videre, hvem vil du så helst møde i semifinalen?

Altså ville jo helst gerne møde Rogue, fordi jeg gerne vil have revanche (selvom de er mix). Men da det ikke er muligt, så Singularity, fordi vi præsterede godt mod dem sidst, og for at finde ud af om det var en god dag, eller om det er vores generelle niveau. Tricked, fordi jeg gerne vil teste hvor vi ligger ift. Trickeds niveau. Men for at være den bedste, skal man slå de bedste, så vi er ligeglade med, hvem vi møder.

Fragsters ville jeg heller ikke have noget imod at møde. Det er nogen af mine bedste venner gennem tiderne, så det ville være en stor fornøjelse at slå dem. De skal dog slet ikke undervurderes, især ikke når de lige kommer fra en LAN-sejr.

doktizh er altså ikke meget for at påpege forventningerne til dem selv, men han siger dog, at de vil være skuffede over at ryge ud i gruppespillet.

Midlertidig stiller op med følgende holdkort:

Læs de forrige optakter her:

#1(Med 6 svar)
16. november 2016 kl. 14:18
Froslev
Vinder af Dust2 Masters
Celrate er en maskine med et ulækkert mekanisk aim
Celrate er en maskine med et ulækkert mekanisk aim
interwebz
Celrate er en maskine med et ulækkert mekanisk aim
du insane cel, gl i weekenden, håber vi møder hinanden <3
#5(Med 0 svar)
16. november 2016 kl. 18:16
brieF
xD
#7(Med 0 svar)
16. november 2016 kl. 20:37
Celrate
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Tak, håber du er dårlig <3
#8(Med 3 svar)
16. november 2016 kl. 21:02
kope
Har aldrig tabt en duel til celrate! <3
#9(Med 2 svar)
17. november 2016 kl. 14:52
Froslev
Vinder af Dust2 Masters
Har aldrig tabt en duel til dig <3
#10(Med 1 svar)
18. november 2016 kl. 17:57
kope
Jamen det jo fordi vi aldrig har spillet imod hinanden :D:D:D
#11(Med 0 svar)
18. november 2016 kl. 18:22
Froslev
Vinder af Dust2 Masters
præcis :))
#2(Med 0 svar)
16. november 2016 kl. 14:41
dragoNfly
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
GL doktish I:
#3(Med 0 svar)
16. november 2016 kl. 14:43
MrNoOne
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
tror Midlertidigt har fået lidt for meget selvtillid efter sidste cup xD
Men godt at se at de tror på det :D
#4(Med 0 svar)
16. november 2016 kl. 15:36
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Håber i flækker gruppen!
#6(Med 0 svar)
16. november 2016 kl. 18:18
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Lorte hold, disband already.






















huehuehue
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.