Casual hold m. 2 practices om ugen søger LE/LEM/Supreme spiller
6. november 2018 kl. 19:40
Kirluu
Hejsa! :)


Vi er et hold på 4 mand i aldrene 23-33, hvoraf den femte for nylig valgte at forlade vores hold, pga. en lidt skidt periode ift. fremmøde, da en af vores medlemmer har haft meget overarbejde.

Vi leder efter en spiller omkring LEM niveau som er villig til at committe sig til at mødes kl. 19 to aftener om ugen fast.

Ultimativt fokus:
- At gøre CS spændende fordi man spiller det som team, hvadenten i competitive, FaceIT, små online-turneringer eller scrims mod andre hold
- At hygge sig med CS, hvor der er plads til at innovere ift. strats, øve executes, og ikke mindst have det sjovt med hinanden

Hvad vi forventer af dig:
- Vi frabeder venligst ragers, griefers, easy-tilters og lignende. Udbrud af overraskelse er fint, men vi fokuserer på, at man får leveret den relevante information til teammates så hurtigt som muligt, hvadenten man dør eller var lige ved det ;)
- Som udgangspunkt: Lad nu være med at tænke at ham der fra det andet hold er godt nok "fishy". At synes det, og at dele den tanke med dine medspillere forværre kun både morale og fokus på kampen. Vi gider sådan set ikke høre på sådan nogle fjollede tanker --> Alle kan have et godt game, såvel som de kan have et skidt game - sådan er det :)
- Effektiv kommunikation ift. calls af fjenders placering

Vi kan tilbyde:
- 2 dages CS:GO team-practice ugentligt med fast mødetid og koncentreret gaming, med fokus på at gøre hinanden bedre via konstruktiv kritik og NT's i chatten/voice. (Hvilke dage kan vi aftale nærmere - pt. foregår det på søndage og tirsdage)
- Ubegrænset adgang til en practice-server, hvor man kan gå ind i tilføje smokes, flashes, etc.
- Deltagelse i danske online-turneringer, når vi engang er spillet godt sammen på mindst et par maps
- Deltagelse i scrims mod andre hold, når vi har fået sat nogle sweet executes op på vores primære maps
- Eventuel mulighed for LAN meetups et godt stykke i fremtiden, hvis tingene kører derudaf :D

**NOTE** Pga. travle hverdage, samt at vores ambitionsniveau ikke just er at blive det nye Astralis/North/whatever, så vil den planlagte tid brugt på træning hver uge formentligt ikke overstige 2 dage pr. uge i fremtiden. Dermed skal man være indstillet på at det er så ofte / ikke ofte vi mødes. Det kan sagtens være at enkelte fra holdet er friske på mere gaming andre dage end de to faste, selvfølgelig :)

______________

Hvis du kunne være interesseret ud fra ovenstående, så tilføj mig enten på Steam under navnet "Hassle" (blå pingvin med pistol som avatar), eller skriv en besked her på gaming.dk :)

Vi håber på det bedste,
Venlig hilsen,
Hassle/Kirluu
#1(Med 0 svar)
8. november 2018 kl. 22:28
Kirluu
Bemærk: Vi har fået mange henvendelser, og vi kommer til at tage dem lidt hen ad vejen - hvis den rigtige kandidat dukker op, så informerer vi selvfølgelig på tråden her og snakker med dem vi allerede har haft kontakt med. Hvis det bliver relevant, kontakter vi så de øvrige ansøgere :D
Tak for tålmodigheden og forståelsen :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.