zonic tror på at deres model er den rigtige.

zonic: "Målet er at blive husket som de bedste nogensinde"

Efter at Astralis tidligere på aftenen mistede deres førsteplads på HLTV.orgs rangliste har vi fået en kommentar fra zonic og Kasper Hvidt.

Astralis tabte i dag deres førsteplads på HLTV.orgs verdensrangliste over verdens bedste hold efter 407 dage på tronen. Nordamerikanske Liquid har overtaget pladsen fra det danske hold efter deres sejr ved Dreamhack Masters Dallas.

Men hvordan vil Astralis reagere på at blive væltet af tronen. Det har vi fået en kommentar på fra Astralis' coach, zonic.

Først og fremmest vil jeg gerne sige tillykke til Team Liquid. De har kæmpet benhårdt for det og bevist deres værd over en lang periode nu. Førstepladsen betyder bestemt noget, men allerede i januar valgte vi at prioritere på en måde, der potentielt kunne koste os den placering, og vi har helt bevidst sagt, at det for Astralis er vigtigere at vinde de rigtige turneringer frem for at deltage i det hele. Det har hele tiden været vores fokus, og målet forbliver det samme.

Da vi i begyndelsen af året planlagde vores program, var vi udmærket klar over, at det kunne få en konsekvens for ranglisten. Det handler om at forberede sig optimalt, at beholde et sundt mentalt og fysisk fokus og at præstere det bedste, vi kan. Det er sådan, vi har vundet vores pokaler, og sådan, vi vil vinde i fremtiden. Vi tror på vores model, og at det er sådan her, vi præsterer bedst, skaber de bedste resultater og når de mål, vi har sat os.

Nu gælder det første og fremmest ECS-finalerne i London. Vi har vundet turneringen to gange i træk og glæder os til at konkurrere igen. Drengene er blevet rigtig dygtige til altid at fokusere på den næste opgave og ting, vi selv kan påvirke. Det er hele vores DNA, men jeg kan da godt afsløre, at selvom vi bruger alle ressourcer ECS-finalerne, så er både ESL One i Køln og Majoren i Berlin to af de turneringer vi har meget højt på listen over mål for i år. Målet er at blive husket som de bedste nogensinde. Det er den største opgave, man kan stille sig, og det kræver at vi tænker og agerer med et ekstremt fokus på at præstere i alt, vi deltager i.

Sportsdirektør for RFRSH Entertainment, Kasper Hvidt, har også valgt at kommentere på dagens opdatering af verdensranglisten:

Det føles altid godt at ligge nummer ét, og det er noget, vi selvfølgelig gerne vil igen, men for Astralis betyder præstation alt. Det er den tilgang, der fik holdet på førstepladsen i første omgang, og lykkes vi med vores prioritering, kommer vi også tilbage på førstepladsen. Vi har hele tiden været klar over muligheden for at miste placeringen, men vores vision er fuldstændigt uændret: Vi vil skabe det bedste Counter-Strike-hold i historien.

Om Astralis kan indtage førstepladsen igen efter denne uge, hvor Astralis sammen med hold som North og MIBR skal kæmpe ved ECS finalerne, hvor Liquid ikke deltager.

Faktaboks

Top 5 over længst siddende hold på toppen af HLTV's verdensrangliste uden afbrydelser:

  1. [dk] Astralis (gla1ve, device, dupreeh, Xyp9x, Magisk) - 407 dage
  2. [dk] Astralis (gla1ve, device, dupreeh, Xyp9x, Kjaerbye) - 182 dage
  3. [br] Luminosity/SK (fnx, FalleN, fer, coldzera, TACO) - 161 dage
  4. [se] fnatic (olofmeister, dennis, flusha, JW, KRIMZ) - 132 dage
  5. [br] SK (FalleN, fer, coldzera, TACO, felps) - 126 dage

#1(Med 0 svar)
3. juni 2019 kl. 23:06
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
De vokser da bare eksponentielt :D Næste periode hedder så oppe omkring de 1000 dage som nummer 1 haha :D
#2(Med 5 svar)
3. juni 2019 kl. 23:15
LakeTown
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Historien vil altid huske da Astralis selv gav deres Æra videre til Liquid :) når det så er sagt, respekt til rfresh og zonic for at være tro imod deres plan og følge den hele vejen, om man mener det er det rigtige eller ej.

Jeg er spændt på at se hvornår vi har et dansk top1 hold igen :D
#10(Med 4 svar)
4. juni 2019 kl. 00:33
Madsen
Vi har et dansk top 1 hold efter ecs
#13(Med 3 svar)
4. juni 2019 kl. 06:22
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Nej, liquid deltager ikke - så tvivler på astralis høster nok point selvom de vinder.
#18(Med 2 svar)
4. juni 2019 kl. 08:02
b1ss3
Var det ikke lige præcis det som er sket? Det var under 100 point mellem Liquid og Astralis - og nu er der ~300 til forskel?

Spørger fordi jeg ikke ved det :)
#35(Med 1 svar)
4. juni 2019 kl. 15:07
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Mavefornemmelse.

Den turnering Liquid vandt, var del af Grand Slam & ECS er ikke.
Dertil var holdende i den anden større (jeg ved ikke om de points de også får er baseret på hvilke hold de slår?) forhold til ECS.

Jeg tror, ren mavefornemmelse - at ECS sejr ikke vil være nok til at få den tilbage; jeg tror det skal være turneringen efter, hvor jeg mener de har mulighed for at møde Liquid (så ender over dem / en sejr til turneringen) er i mine øjne der hvor den har mulighed for at komme.
#43(Med 0 svar)
4. juni 2019 kl. 22:16
b1ss3
Helt i orden. Synes det giver god mening. Det vil også være mest fortjent at de tog førstepladsen tilbage ved at vinde over Liquid!
#3(Med 18 svar)
3. juni 2019 kl. 23:20
w1lliam
"og vi har helt bevidst sagt, at det for Astralis er vigtigere at vinde de rigtige turneringer frem for at deltage i det hele."



Det derfor I skipper events som iem sydney for at deltage til events som blast pro series yes yes
#5(Med 1 svar)
3. juni 2019 kl. 23:27
arseface
Det klinger så hult. Jeg fatter ikke at de ikke bare melder ud at de prioriterer deres egen turnering højest, da det er prioriteten for rfrsh at få det koncept givet den bedst mulige start. Deres forklaringer om lang rejsetid og prioritet er åbenlyst hykleri og bortforklaringer konstrueret til lejligheden. Jeg ville have så meget mere respekt hvis de bare stod ved deres beslutning.

Men jeg er spændt på om alle spillerne er tilfredse med at deres sportslige ambitioner er blevet syltet til fordel for et turneringskoncept.
#7(Med 0 svar)
3. juni 2019 kl. 23:31
w1lliam
Jeg ville ikke have nogen problemer med det, hvis de enten var ærlige eller bare ikke udtalte sig, men at lyve om hvorfor man prioriterer blast over andre større tunneringer har jeg ikke nogen respekt for.
#6(Med 15 svar)
3. juni 2019 kl. 23:31
RAVN
Sidste gang de deltog i Sydney udtalte de selv at de nok ikke kom til at deltage i noget der igen, fordi at device ikke kan rejse så langt.
#8(Med 5 svar)
3. juni 2019 kl. 23:35
w1lliam
det også fint, men IEM Sydney er ikke den eneste tunnering de har skippet, de har f.eks også skippet starseries I-league. Det nu også mere det med at de udtaler at de vil deltage til de rigtige tunneringer, men prioriterer blast. Hvilket er et event som ikke giver mange point på ranglisten hvis man vinder, fremfor andre større events som betyder mere.
#15(Med 4 svar)
4. juni 2019 kl. 07:22
RAVN
De priotere vel ikke blast mere end de andre som er med til blast, eftersom de alle skal deltage i 5 events (mener jeg det er).
Jeg er ikke uenige i, at de burde have deltaget i lidt flere events. Men det her kan også sagtens vise sig, at være et godt træk - det må vi se, når ecs løver over skærmen.

De vandt storsejr alt hvad de deltog i sidste år og det giver vel lidt sig selv, at det ikke ville komme til at ske i år, så de har valgt nogle mål for i år, og mon ikke et af dem er at vinde en major mere, så må man vel også et eller andet sted nedpriotere lidt events for at kunne komme med nogle nye ting, som folk ikke kender fra så mange andre events. Ved selvfølgelig ikke om det er sådan det er, det er blot min tanke.
#37(Med 3 svar)
4. juni 2019 kl. 16:13
w1lliam
jeg tror du misforstår min pointe, de må gøre lige hvad de vil, men det bare useriøst at sige at det vigtigt for dig at vinde de rigtige tunneringer, når du tager til blast tunneringer frem for IEM Sydney, Starseries Shanghai, DH Dallas hvilket er tunneringer som betyder langt mere at vinde end blast pro series.

Hvis Zonic udtalte i interviewet at de prioriterer blast fordi de har underskrevet en kontrakt, og de var nødt til at vælge dem frem for andet eller bare undlod at udtale sig på det område ville det være helt fint for mig. Jeg er bare ikke fan af at han udtaler at de vælger blast frem for andre tunneringer fordi de prioriterer "de rigtige tunneringer" når det tydeligvis er løgn, da blast har langt mindre betydning end de tunneringer de har skippet.
#41(Med 2 svar)
4. juni 2019 kl. 18:39
RAVN
Jeg forstår godt hvad du mener og personligt så jeg også gerne at de havde spillet til flere events. Men jeg synes det er helt forkert at sige, at de lyver, når de siger at de gerne vil vinde de rigtige turneringer, for der er jo ingen af os som kender til de mål, de har sat sig for dette år. Så for dem er det de rigtige de deltager i men for os seere, er det nok ikke.
Desuden kan de jo ikke vælge blast frem for noget andet, når de ikke bliver spillet på samme tid.

Men jeg tror man misser det store billede, som jeg også prøvede at forklare før.
Efter et fantastisk år, hvor man uden tvivl har været det bedste hold og nærmest vundet alt, må det godt nok være svært at sætte sig ned og skulle lave en målsætning for næste år, hvor man også skal være realistisk. Så jeg kan sagtens forstå hvis man har valgt at trække stikket en smule og fokusere på nogle vigtige events og komme bedst forberedt som muligt og forhåbenligt komme med nogle nye ting.
#42(Med 1 svar)
4. juni 2019 kl. 19:08
w1lliam
tja du har ret, hvis de rigtige tunneringer kun er de tunneringer de er kontrakligt bundet til, så ja, så har de deltaget i de helt rigtige tunneringer.

"Desuden kan de jo ikke vælge blast frem for noget andet, når de ikke bliver spillet på samme tid."

Når du kun vil deltage i en tunnering om måneden og vælger blast, deltager du vel i blast frem for noget andet...

"Så jeg kan sagtens forstå hvis man har valgt at trække stikket en smule og fokusere på nogle vigtige events og komme bedst forberedt som muligt og forhåbenligt komme med nogle nye ting."

Det kan du sagtens sige, men faktum er de ikke har deltaget i andet end blast i 3 måneders tid, hvilket er en tunering der betyder tæt på ingenting i det store billede. så derfor virker det hult, når de siger der vælger de rigtige turneringer, men kun deltager i blast turneringer.

Jeg har ikke noget problem med at de kun deltager i 1 tunering om måneden, det er overhovedet ikke min pointe. Jeg siger at du ikke kan sige du vælger de rigtige turneringer, hvis du kun deltager i en tunering om måneden som vare 2 fucking dage og hvor der kun bliver spillet 1 bo3 i hele tuneringen. medmindre som nævnt før at de mener de rigtige tuneringer er de tuneringer som giver dem flest penge, på grund af kontraktlige forhold eller whatever.
#44(Med 0 svar)
5. juni 2019 kl. 15:11
RAVN
De har bundet sig til minimum 5 blast ud af 7, så ja, selvfølgelig deltager de i nogle af dem, som passer bedst muligt ind i deres planlægning. Det kunne jo tænkes at nogle af de andre blast falder tæt på andre events som de gerne vil deltage i, som f.eks colonge.

Det klinger da ikke hult, når eller hvis de gerne vil have bedre forberedelsestid til nogle af de kommende events. Ja, de har spillet blast (samme grund, som i toppen).

Men hvis du nu gad at læse hvad jeg har skrevet to gange nu, ville du måske forstå, for det passer egentlig meget godt til det zonic har postet i hans seneste FB opslag.
Her får du den en sidste gang:
Når man har vundet storset alt sidste år, må man sætte sig nogle mål efter det. Det er ret tydeligt at de ikke går efter at vinde ligeså mange turneringer som sidste år, men de rigtige - her snakker jeg ikke om blast, fordi de er bundet til 5, så de er jo “tvunget” til dem. Men jeg kan da sagtens forstå at man gerne vil vinde ecs, esl og en major, for at have vundet 3 i streg - hvor mange andre hold har gjort det? Ingen. Det ville jo være umuligt at skulle vinde flere turneringer i år end sidste, så; ny sæson nye mål.

Som sagt, se det store billede istedet for kun at fokusere på blast, det er trættende.
#9(Med 8 svar)
3. juni 2019 kl. 23:54
arseface
Når de så flyver 10000 km lidt efter for at deltage i blast i Rio, fremstiller man altså ikke sig selv som særlig troværdig.
#11(Med 7 svar)
4. juni 2019 kl. 01:43
glace
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Vinder af Dust2 Final Four
Jeg forholder mig helt upartisk i den her diskussion, men sammenligner du lige en tur til Sau Paulo med Sydney?

Der er ret stor forskel :D
#12(Med 6 svar)
4. juni 2019 kl. 05:37
arseface
Det er stadig mindst 28 timers flyvning, for at spille 5 bo1'ere. Jeg synes det var ret oplagt at springe over hvis det passede at de prioriterede det sportslige og nedprioriterede lange flyveture.
#14(Med 0 svar)
4. juni 2019 kl. 07:17
RAVN
Man kan jo rejse til Rio på 15 timer, hvor det tager omkring 10 timer mere til Sydney. Kunne det tænkes det har noget med det at gøre?
#26(Med 4 svar)
4. juni 2019 kl. 09:08
xone
Der er jævnt stor forskel på om der flyves øst eller vest på for kroppen.


Jeg forstår godt fravalget af Sydney, hvis man har problemer med jetlag..
#27(Med 2 svar)
4. juni 2019 kl. 09:21
arseface
Jeg kan godt læse at forskere siger der er forskel. Jeg har været i Australien to gange og også et par gange til Vancouver og SF. For mig havde jeg nogenlunde lige meget jetlag i begge retninger. Det har taget et par dage i alle tilfældene at komme sig. Pointen er der i den grad også er jetlag involveret når man rejser 2x14 timer mod vest, så deres argument er stadig hykleri også selvom det måske er lidt mindre jetlag end når man rejser 24 timer.
#30(Med 1 svar)
4. juni 2019 kl. 10:26
RAVN
Så fordi du ikke har noget problem, så kan det ikke være rigtigt? Du fejler måske det samme som device?
#31(Med 0 svar)
4. juni 2019 kl. 10:29
arseface
Jeg forstår ikke hvad du skriver? Pointen er bare at man også får ret voldsomt jetlag af at flyve 15 timer mod vest, og øst/vest diskussionen er en mindre detalje.
#29(Med 0 svar)
4. juni 2019 kl. 10:25
Litvan
Der er så noget der hedder sig at man kan flyve mod vest i stedet for den gængse tur til Australien mod øst.

I stedet for at flyve Frankfurt -> Singapore -> Sydney
så kunne man jo flyve
Frankfurt -> Los Angeles -> Sydney
(eller Frankfurt til et sted i Sydamerika)

Og vupti, så har man fløjet mod vest, og ikke øst, og jetlag burde ikke længere være et problem.
For helt at eliminere det, kunne man jo flyve
Frankfurt -> Los Angeles
Hotel med overnatning.
Los Angeles -> Sydney

Ja, det vil tage længere tid, og koste mere.
Men så er der intet jetlag der kan genere.

Problemet er ikke større, end at der snildt kan findes en løsning på det, såfremt man rent faktisk ønsker at løse problemet.
#4(Med 0 svar)
3. juni 2019 kl. 23:20
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Lad os håbe de ikke fejler i deres plan, for hvis de først gør det så vil der dælme komme brænde på bålet! :)
#16(Med 2 svar)
4. juni 2019 kl. 07:50
Flux1az
Når man ikke har spillet en officel kamp i næsten en månede så er det klart at man ikek bliver ved med at ligge nummer et.

Det lyder dog lidt tamt at det er vigtiger for dem at vinde de rigtige turneringer i stedet for at deltage i det hele. Hvorfor fra vælger man man så et event som DH Dallas eller andre premier events men til vælger et Blast event i miami.
#19(Med 1 svar)
4. juni 2019 kl. 08:11
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
De har for mange penge og hvis de stopper mef at vinde "deres prioterede" turneringer vil sponsorne nok tvivle på dem og så må de jo igang med at grinde igen :)
#20(Med 0 svar)
4. juni 2019 kl. 08:15
Flux1az
Nok rigtigt desværre de har sikkert fået storheds vanvid. Men lad os satse på de kan levere en god præstation ved ECS finals.
#17(Med 0 svar)
4. juni 2019 kl. 07:56
DUCH
Så må de til at deltage i andre events end 'The Blast'...
#21(Med 6 svar)
4. juni 2019 kl. 08:21
NiveK
Tja, man beholder ikke en førsteplads ved kun at deltage i egne "shows", (kalder det shows, for det har ikke meget med konkurrence-cs at gøre) og derudover sidde på hænderne. Jeg synes, at deres fokus alt for længe har været på det kommercielle - Tøj, sko, headsets, bettingsider, etc etc.. Men når man selv ejer brandet og ikke blot er lønnet, er der vel ikke noget at sige til, at man mister fokus fra selve sportet og ønsker, at forretningen går godt. Men hvor mange penge taber man på at være 2'er?
#23(Med 5 svar)
4. juni 2019 kl. 08:35
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvordan har det ikke "meget med konkurrence-cs at gøre"? Deltagerne har typisk 3 eller 4 hold fra top 5 og enkelte udenfor (for at ramme målgruppen, hvor "show" giver fin mening). Præmiesummen, setuppet m.m. er på niveau eller overgår endda mange andre turneringer. Forskellen er bare at det her er invite hvor de andre turneringer er igennem ligaer eller kvalifikationer.

Spørgsmålet for mig er mest om det er retfærdigt at man kan få HLTV point til et invite-only event da det kan virke uretfærdigt for de andre hold på HLTV ranking som ikke får invitationen (mindes det var optic ruggah der også stillede det spørgsmål).
#24(Med 4 svar)
4. juni 2019 kl. 08:47
NiveK
Fordi der ikke er noget prestige i at vinde blast. Formatet er vanvittig kedeligt lige fra invites til, at 3 kampe spilles samtidigt (Jeg får en følelse af, at det bare skal overståes i stedet for at opbygge noget spænding), alle møder alle formatet gør også, at man ikke "mærker" knald- eller fald kampene, og 3-4 pladsen spilles som 5x 1on1-kampe hvilket på ingen måde kan betragtes som andet end underholdning, for det har ikke meget med konkurrence-cs at gøre. Dette kan også ses tydeligt på deltagerne. Det er jo mere "hygge". Jeg tænder som udgangspunkt ikke for Blast, og hvis jeg gør, er det fordi jeg ikke umiddelbart har noget mere interessant at tage mig til.
EDIT: Det er så vanvittig kedeligt for seere, at man lige pludselig fandt på, at der skulle tilføjes en "finale over alle finaler" - agtig ting. Desperat og intetsigende.
#32(Med 3 svar)
4. juni 2019 kl. 12:15
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg er slet ikke enig i at der ikke er nogen prestige i at vinde BP - i så fald, hvorfor skulle flere af holdende så dukke op? Præmiesummen alene gør det vel ikke attraktivt for andre end favoritterne der formodes at gå hele vejen, men alligevel får de flere stærke hold med hver eneste gang.

Jeg er dog enig i at formatet ikke virker som den endelige løsning, endnu - men det virker til at de gør alt hvad de kan for den objektive tilskuere og jeg tænker at de nok skal finde en fed løsning med tiden. Du har helt ret i at det gør at man kan blive lidt forvirret over hvilke kampe og hvornår det er vind eller forsvind. Omvendt må jeg rose at BO1 modellen er enormt fed, netop fordi at favoritterne ikke 'bare' laver autowins hver gang.

Hele konkurrence-CS-argumentet som du smider er jeg ikke enig i - du har samlet nogle af verdens absolut bedste hold, men fordi du har en formodning om at det 'bare' er hygge, så er det ikke konkurrence-CS? Skal det forstås som at de ikke tager det seriøst, og altså reelt set er ligeglade med om de vinder eller ej? For hvis de vil vinde, så tager de det vel også seriøst? Er helt overbevist om at man ikke ser holdendes A-game hvis der er en stor turnering rundt om hjørnet, men det er jo det samme med turneringer tæt på Majors.

Tjah, det kan du have ret i - det virker lidt underligt at gøre det på den måde, omvendt så prøver de vel på at gøre tingene anderledes end alle andre og på det punkt er det jo en fin tilgang med sådan en finale. Jeg nyder at se BP, både pga. de folk de henter ind til kommentator-gerningen såvel som desk-gerningen, men ligeledes pga. de hold der deltager altid er spændende at følge :-).
#33(Med 2 svar)
4. juni 2019 kl. 14:01
NiveK
Jeg tænker, at når man bliver inviteret af firmaet bag verdens bedste hold og man samtidigt bliver inviteret fordi man er en del af "eliten", så møder man naturligvis op. Og selvom der ikke nødvendigvis er den store "konkurrencefølelse", så er der naturligvis stadigvæk en økonomisk gevinst, så selvfølgelig deltager de. Men ikke desto mindre, så er formatet stadigvæk bygget op som et "show", i stedet for en konkurrence. Det er lidt ligesom det "show" som også blev afholdt i Roskilde epsort tilbage i sourcetiden. Jeg linker til det her: youtube.com/watch?v=IVlAqnQd2A0
Det blev aldrig nogensinde populært sportsmæssigt, fordi formatet var lort. Ideen var god, men det var mere underholdning end konkurrence.
Jeg forstår slet ikke, at du bruger bo1 som et argument for "enormt fed", da jeg føler at langt de fleste er imod netop dette format, fordi udfaldet kan være så tilfældigt og derfor ikke egner sig til netop konkurrence.

EDIT: Mine holdninger bygger i øvrigt primært som seer. Hvordan spillerne oplever det, kan jeg jo ikke udtale mig om, men det er lidt den følelser jeg sidder tilbage med.
#36(Med 1 svar)
4. juni 2019 kl. 16:07
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
"så møder man naturligvis op"? Virkelig? Det tænker jeg ikke er åbenlyst hvis ikke man fik en værdi ud af at deltage - så meget har alle andre hold da lært af Astralis, altså at vælge turneringer med en given værdi og ikke bare tage alle.

Jeg forstår hvad du mener, men omvendt så er det jo også et vigtigt skridt på vejen til at blive endnu mere mainstream, altså esport. BO1 mener jeg i dette henseende er super smart idet der netop sker overraskelser istedet for at man inden eventen nærmest på autopilot kan udråbe vinderen.

Du siger du bygger dine udtalelser på dig som seer (objektiv seer, tænker jeg?) men skriver at "mange er imod BO1" .. Jeg tænker umiddelbart den neutrale seer er ude efter mest mulig spænding, og det får man da når et underdog hold kan gå hen og presse de store hold.

Skal man finde det bedste hold er BO3 selvfølgelig oplagt, men dét og at de ikke må spille samtidig gør at du kigger på et helt andet skema tidsmæssigt end de muligheder BO1 giver, show eller ej.

Så, show? Bestemt! Ikke egnet til konkurrencemæssig CS? Jo, bestemt.
#45(Med 0 svar)
6. juni 2019 kl. 08:49
NiveK
Hej Sirr. Beklager, at jeg ikke har fået svaret dig før nu.

Jeg har aldrig påstået, at der ikke er en værdi at hente for deltagene hold, det er der da helt åbenlyst, men det gør altså ikke turneringen mere konkurrencepræget eller spændende.. (nu tidligere format) var stadigvæk lort og gjorde kampene og turneringen i sin helhed uinteressant.
Turneringen bliver jo ikke mere spændende af, at formatet tilgodeser et dårligere hold, når man som seer ved, at vinderen ikke er det bedste hold. Det er i mine øjne blot unfair for det bedre hold.
Når jeg udtaler mig på mine egne vegne, vil det naturligvis også være subjektivt. Men når du skriver at den gennemsnitlige seer ønsker spænding tror jeg du tager fejl. Tror alle som går op i cs, ønsker mest mulig spænding, men ikke på baggrund af underdogshold kan lave tilfældigt upsets. BO1 KAN godt være super spændende, men når der kører 3 kampe samtidigt, så bliver der netop IKKE opbygget en spænding.
Så lad os blive enige om at være uenige. Nu er formatet også ændret til noget som snart ligner noget, så det kan jo være at jeg skal begynde at se det igen.
#22(Med 0 svar)
4. juni 2019 kl. 08:32
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg synes Blast Pro er et vanvittigt fedt event, og det er jo lang tid siden at Astralis begyndte at udvælge events, til stor måben fra de andre hold der hastede rundt til alle dem de kunne, men det er godt nok ikke meget vi ser til dem i år. Det er svært at være fan af et hold der spiller så sjældent, især i esport hvor der er så mange andre muligheder. For at trække en parallel svarer det vel reelt set til at FC Barcelona, FCK, United eller Juventus kun spillede én gang om måneden - og det er næppe holdbart.

Men det bliver spændende at se hvad de bringer, man må jo antage at de har haft rig mulighed for forberedelse på samtlige andre top 10 hold :-)
#25(Med 0 svar)
4. juni 2019 kl. 08:59
JSs
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Der er vel også står forskel på at bruge to dage til et Blast event sammenlignet med otte dage til et StarSeries event. Det kan godt være at et bo3 swiss format, er et mere seere venligt format end det som Blast serien anvender, men det må immervæk være mere udmattende.

Jeg er helt enig med udlægningen om, at Blast serien ikke bør tælle i forhold til HLTV ranking system, da det efter min mening giver en skævvridning kun at have de samme 6-8 hold.
#28(Med 3 svar)
4. juni 2019 kl. 09:46
eyM
Hvis Astralis nu bare fik rådgivning fra folk i kommentar-feltet, så ville alt løse sig meget bedre for dem - og de skulle ikke nøjes med at have været verdens bedste hold i 407 dage i streg, efter at have vist dominans, som vi ikke har set det før... Jesus!
#34(Med 2 svar)
4. juni 2019 kl. 14:02
NiveK
Har du noget på hjerte Silas? :D
#38(Med 1 svar)
4. juni 2019 kl. 18:04
eyM
Jeg troede egentlig, det var ret åbenlyst, hvad jeg havde på hjerte.. Men det kan da godt være, sarkasme er for høj standard at smide herinde.... Arne ;)
#40(Med 0 svar)
4. juni 2019 kl. 18:29
NiveK
🤓🤓
#39(Med 0 svar)
4. juni 2019 kl. 18:10
tromlereN
Jeg synes Astralis er rigtig gode, og det er super flot at de har været nummer #1 407 dage i træk! Vi bør være stolte af dem i stedet for at græde over de de foretrækker Blast events. Jeg er sikker på de ligger #1 igen lige før/efter majoren. :)

Hilsen tromlereN
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.