FREDDyFROG og Chaos er nu fuldtallig igen.

Chaos fuldender startfemmer

Efter afskeden med Maikelele og pronax har Chaos officielt kun været tre spillere. Nu har det svenske mandskab fundet deres afløsere.

Den svenske scene har ligesom den danske scene en masse fremtrædende hold, hvorfor det ikke er unormalt, at der ofte er aktivitet omkring de forskellige svenske hold. Et hold har dog længe været uden en officiel startfemmer.

Lige siden oktober måned sidste år, har Chaos kun bestået af FREDDyFROG, PlesseN og Relaxa, da Maikelele og pronax valgte at forlade holdet. Nu er det svenske mandskab med den velkendte organisationen i ryggen klar med to nye spillere.

Chaos har hentet den tidligere x6tence Galaxy spiller, Bååten, ind på holdet, ligesom djL, der tidligere har spillet i Epsilon ligeledes kommer ind på holdet. Derudover har Chaos også sikret sig endnu en tidligere Epsilon-figur, da man har hentet britiske keita ind som coach.

Chaos består nu af følgende personer:

Chaos spillede senest med i ECS Season 7 Pinnacle Cup, hvor man endte med en score på 1-3 efter nederlag til Vitality, Epsilon og Movistar Riders, imens det kun blev til en enkelt sejr over Winstrike.

#1(Med 3 svar)
20. marts 2019 kl. 21:13
WeiZ
Ligner det ikke meget noget som de har prøvet før? Synes bare de her 5 spillere har spillet sammen før. Det nok bare mig som ikke helt kan huske måske :D
#2(Med 1 svar)
20. marts 2019 kl. 21:37
mamas
Synes de der Subtop svenskere skifter teams hele tiden og det er de samme der er på alle teams xD
#3(Med 0 svar)
20. marts 2019 kl. 21:56
WeiZ
True. :D
#4(Med 0 svar)
21. marts 2019 kl. 15:22
Bis
Jo de har allesammen spillet sammen før under navnet "Japaleno" :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.