blameF har fået en god start som IGL i Heroic-trøjen.

blameF: "Jeg har intet problem med at sætte mig igennem"

Dust2.dk har fået en snak med Heroics ingame leader, blameF, omkring den seneste periode, tilføjelsen af stavn samt hvordan det er at calle for en veteran som friberg.

Tidligere i dag var Heroics nye ingame leader, blameF, i toppen af scoreboardet, da holdet mødte AGO.

Efterfølgende fik Dust2.dk en snak med blameF omkring tilføjelsen af stavn, den seneste periode for holdet samt hvordan det er at påtage sig caller-rollen. 

Det har været en turbulent periode for dig og holdet?

Ja, det har været en lidt hård start for mig på Heroic holdet, hvor jeg ikke rigtig har performet på det niveau, jeg gerne ville.

Det har været en blanding af flere ting, der har gjort det, men udskiftninger og bytning af roller indbyrdes på holdet, sygdom samt at skulle spille lans blot kort tid efter at være trådt ind på holdet, gjorde det en smule svært. Til gengæld har Heroic været virkelig støttende og gode til konstant at påminde mig om det er en process og det er resultaterne i det lange løb, der er vigtige.

Hvordan ser du kampen i dag?

Kampen i dag ser jeg som en kamp, vi skulle vinde. Vi har haft langt bedre forberedelse end dem, da de lige er kommet hjem fra WESG lan og har haft en lang hjemrejse. Vi har ikke selv fået praccet meget med det nye lineup, men vi sidder pt. og spiller inde fra vores nye kontor, hvilket er helt fantastisk med alle de ting og midler, vi har brug for, for at koncentrere os om spillet. Vi viser ikke helt det spil, som vi gerne ville, og vi taber stadig mange runder, vi ikke burde, men jeg kan bestemt se en fremgang i vores spil.

Vi bruger meget tid på at arbejde med nederlag og evaluere efter hver kamp for at finde ud af, hvad vi kan lære fra både vores nederlag og sejre. Så selvom vi har haft nogle dårlige resultater i nogle open qualifiers, så er det kampe vi stadig lærer rigtig meget fra.

Hvordan er stavn gledet ind på holdet? Har I gjort noget for at lette processen?

stavn er en virkelig dygtig spiller, som passer perfekt ind rolle mæssigt. Som alle ved, besidder han kæmpe firepower og udover det, spiller han også mange af de positioner, vi allerede havde åbne. Han spiller ekstremt godt og imponerede lige fra første pracc med holdet. Vi benytter ham oftest som entry, og han klarer det fantastisk, skaber en masse åbninger og er samtidig god til stadig at skabe plads til resten af holdet.

stavn var ikke den eneste kandidat til posten, men jeg er virkelig glad for, vi fik stavn ind og prøver mit bedste at snakke med stavn for at sørge for, at han føler sig komfortabel på holdet og ved, at hvis vi på nogen måde kan hjælpe ham i spillet/hans roller, så vil vi selvfølgelig gøre det.

Hvordan er det at calle for en veteran som friberg? Kan du sætte dig igennem?

At calle er for mig selvfølgelig en process, hvor jeg forhåbentlig med tiden vil udvikle mig. Vi har pt rigtig mange 'stjerner' på holdet, så vi bruger rigtig meget tid på at sidde som hold og finde ud af, hvordan vi kan spille, så der er plads til os alle. Vi alle må ofre noget for at få det til at lykkedes, og det er alle på holdet hurtigt blevet enige om. friberg er udefra set en rigtig misforstået spiller. Han er virkelig vigtig at have på holdet, da han bidrager på så mange andre fronter, end hvad folk bare lige ser, når de kigger med i kampe.

Han køber altid granaterne, der er brug for samt tager alle left over positionerne på de forskellige maps. Udover det skaber han pisse god stemning og så har han et kæmpe overblik og en ro i spillet, der hjælper meget, når vi sidder et par unge gutter på holdet. Men jeg har intet problem med at sætte mig igennem. Vi bruger store mængder tid hver dag på at gennemgå taktikker og høre på mine tanker og ideer, så vi undgår mest muligt kaos, når vi faktisk sidder og spiller.

Heroic er i skrivende stund nummer 29. på HLTV ranking. Det bliver nu spændende at se, om blameF kan calle holdet op af ranglisten. 

#1(Med 0 svar)
20. marts 2019 kl. 19:04
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hatten af for blame. Sikke en udvikling han har været igennem siden Greatdanes. Fuldstændigt dedikeret menneske med et skide godt værdisæt. Man blir dælme også i godt humør af at se med på hans stream :) Seriøs men med plads til at hygge og lave intern banter. Keep it up...
#2(Med 0 svar)
20. marts 2019 kl. 19:34
leandr
Havde min tvivl med blameF, men han har sgu fået mig overbevist. Held og lykke blame!
#3(Med 0 svar)
20. marts 2019 kl. 19:52
kruzern
Jeg kender ham ikke, men han virker super ydmyg og dedikeret, med en rigtig god tilgang til tingene. En type man kun kan ønske det bedste for. Og så kunne det bare være en fed historie for ham og holdet, hvis han kom ind som ung og ny igl, og fik holdet skudt frem på ranglisten.
#4(Med 3 svar)
20. marts 2019 kl. 20:03
Torp
Ville også lytte skarp efter den mand ellers bænker han da bare en
#5(Med 0 svar)
20. marts 2019 kl. 21:38
Brian
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
+1 haha
#6(Med 0 svar)
20. marts 2019 kl. 22:13
Arize
xD
#9(Med 0 svar)
21. marts 2019 kl. 14:44
zyh
Hahahah helt flad af grin :D
#7(Med 5 svar)
21. marts 2019 kl. 03:55
TruaXGOD
Du en fucking maskine benja!!!

Tro på dig selv så skal du nok vise hvad du dur til.

Kan man snart komme forbi og få taget et billede og få en autograf på mussemåtten 🤷‍♂️
#8(Med 4 svar)
21. marts 2019 kl. 11:15
alexsomfan
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Man skal have 10.000 x 8000 pixels for at få jer 2 sammen på et billede. Tror jeg ikke der er mange kamera der kan tage endnu 😕
#10(Med 2 svar)
21. marts 2019 kl. 18:13
TruaXGOD
Hahahahahaha.

Og hvad sker der så hvis vi tager dig med på billedet dit store bade dyr 🙃
#11(Med 1 svar)
21. marts 2019 kl. 22:32
alexsomfan
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Så skal vi have fat i de kameraer der kan tage billede af solsystemer i andre galakser 😆
#12(Med 0 svar)
21. marts 2019 kl. 22:51
TruaXGOD
😂😂😂
#13(Med 0 svar)
21. marts 2019 kl. 23:50
BYRTz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Det må da være fordi de udligner hinanden, Blame er vel trods alt ligeså bred over skuldrene som truax er over maven :-D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.