gade var tæt på at forlade North organisationen.

gade: "Jeg var tæt på at gå tilbage til studierne"

I den tiende episode af ROAR fra North organisationen er gade i fokus, hvor han fortæller om hvor tæt han var på at gå tilbage til skolen.

Siden marts måned i år har North løbende lanceret episoder i deres ROAR-serie, hvor man følger det danske CS:GO mandskab helt tæt på. Det nyeste afsnit følger det danske mandskabs mest uprøvede navn, nemlig gade.

TIlbage i februar måned i år var gade efter at have tilbragt otte måneder i North Academy i 2017, med til at spille med Norths Main-hold. Ifølge Whimp imponerede gade spillerne på Main holdet, og at han kom i betragtning til en skifte op på Main holdet.

Valget faldte i stedet for Kjaerbye, der skiftede Astralis ud med North-trøjen. Her fortæller gade, at han var tæt på at gå tilbage til at studere, hvordan OpTic muligheden gav ham nyt håb på en fremtid i North og hvordan Norths sejr ved Dreamhack Masters Stockholm gjorde ham nervøs for fremtiden.

Du kan se hele episoden i videoen herunder:

#1(Med 4 svar)
20. december 2018 kl. 00:31
cleansation
Havde håbet på en episode som vistehbsd der skete i deres kampe i odense. Især hvad de ville kalde det nu hvor de allerede har brugt 'rock bottom'.



Men fin episode, de her videoer er vel en af de få ting North sjældent skuffer med. Gade virker som en sympatisk fyr.
#3(Med 3 svar)
20. december 2018 kl. 10:32
PHedemark
Det er ikke fordi vi vil forbigå det i tavshed, men spillerne har egentlig meget godt indrammet hvad der gik galt i diverse interviews og udtalelser på Twitter (alt gik galt).

Og tak! Vi gør os meget umage med, at få de her afsnit til at fortælle hvem vi er og hvad vi går og laver. gade er seriøst <3.

PS: I januar gik vi 0-3 til en Major, efter at have haft en forfærdelig streak i slutningen af 2017. En uge inden EPL-finalen var vi i semifinalen i ECS (med en roster, der har spillet sammen i 2 måneder), så helt skidt har det ikke været ift titlen.
#4(Med 2 svar)
20. december 2018 kl. 11:24
Madsen
Kan i ikke filme når i tager til turneringer behind the scene det kunne være rigtig fedt og se :)
#5(Med 0 svar)
20. december 2018 kl. 11:29
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
+1
#6(Med 0 svar)
22. december 2018 kl. 14:19
PHedemark
Hvad er det for nogle ting du gerne vil se fra BTS? Vi har en del med i nogle af afsnittene, men vi er super åbne for at lave mere :)
#2(Med 0 svar)
20. december 2018 kl. 05:55
saks
Cadian få styr på den hår tot :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.