OzA skal ikke bære Dark Origin-trøjen mere.

Dark Origin og holdet går hver til sit

Salget af CeyL efterlod Dark Origin med blot tre spillere, men de har nu fået ophævet deres kontrakter.

Dark Origin huser ikke et dansk CS:GO hold længere, da organisationen og det nu tidligere hold er blevet enige om at gå hver til sit.

Udmeldingen, som organisationen er afsender af, kommer blot en dag efter, at CeyL blev solgt fra Dark Origin til AGF, hvilket samtidig efterlod mandskabet på blot tre officielle spillere, da zhAME forlod holdet tilbage i starten af maj.

zYNC, OzA og danno står derfor nu tilbage uden en organisation, mens de også mangler de to sidste spillere til at fuldende startfemmeren.

Holdet har tidligere spillet med zeq, som havde en stor andel i Dark Origins sejr i den forgangne sæson af Ozone 1. Division, men han er ikke blevet annonceret som en fast del af holdet.

ex-Dark Origin er:

  • Danmark zYNC
  • Danmark OzA
  • Danmark danno

Det har ikke været muligt at komme i kontakt med holdet, men Dust2.dk jagter fortsat en forklaring på det pludseligt afbrudte samarbejde.

#1(Med 0 svar)
4. juli 2018 kl. 16:06
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
:(
#2(Med 0 svar)
4. juli 2018 kl. 16:28
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ærgerligt! Der har ellers været nogle hæderlige resultater under deres faner
#3(Med 0 svar)
4. juli 2018 kl. 16:30
M0dEx
Pisse dygtige spillere! zYNC er uden tvivl en af de bedste “yngre” IGLs i Danmark. Men held og lykke til alle 3, i fortjener det :)
#4(Med 8 svar)
4. juli 2018 kl. 19:23
AlexBorg
#9(Med 7 svar)
5. juli 2018 kl. 14:36
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sjovt at Vulture først fik en sviner af netop zync, og nu Dark Origin - gad vide hvad han forventer af en organisation ift. det niveau han spiller på.

Han er god til at rose sig selv, men så sandelig også god til at svine andre :-)
#10(Med 1 svar)
5. juli 2018 kl. 15:01
AlexBorg
Syntes ikke du har viden nok, til at kunne sige han sviner dem fordi hans egen forventninger er for høje, eller fordi det måske rent faktisk sejlede der inde.

Nu hvor jeg har spillet med ham i 1 år+ for længe siden, og har jeg haft oplevelsen af at han er dygtig til kritisere sig selv, og ikke har gjort det store ud af rose sig selv. Han har trods alt været manden der skulle sætte holdet sammen på den måde hvor alle skulle være glade. Det har tydeligvist lykkes med 3 af spillerne i 1,5år, med fine resultater - det er nu meget fortjent at få ros for her på den danske scene...
#12(Med 0 svar)
9. juli 2018 kl. 12:26
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det er helt OK at du ikke synes (!) at jeg har viden nok ift. hvad jeg skriver - men jeg udtaler mig på baggrund af de folk jeg kender i DOE og så endnu mere fundamentalt, det jeg har læst både her og på Twitter.

At sige han sviner andre, er måske også en tand over hvad jeg mente. Men jeg er også en anden type person end han er, for jeg kaster lidt op i munden når man føler et behov for at skrive at man selv har gjort alle på holdet meget bedre - for det går vel begge veje. Hvis han er så dygtig, så undrer det mig gevaldigt at han ikke røg til et top 10 hold hvor der til tider er enorm mangel på netop den type :-)

"I can say with confidence that I have made every player on this roster a lot better over this fairly long journey"
#11(Med 4 svar)
5. juli 2018 kl. 15:45
OzA
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vulture fik en sviner? gyazo.com/f76f803f5920426931225ecf2d60cdd6

Dette er zYNC's statement som handlede om Vulture og det var primært at kommunikationen var dårlig, at det endte som det gjorde...

Ang. Dark Origin så står jeg inde for det, zYNC har nævnt i hans TwitLonger... Der er god grund til valget, der er blevet taget :)

Hvad tror du han forventer af en org. på det niveau han spiller på?
#13(Med 3 svar)
9. juli 2018 kl. 12:35
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Som jeg nævner herover er ordet "sviner" nok en smule over-the-top. Men mit indtryk af jeres oplevelse i Vulture står ihvertfald tydeligt. Jeg må erkende jeg ikke gider grave i søgninger på hvad der blev skrevet og sagt, jeg erindrer bare at Sune fik sagt at det ikke var en god organisation og at det var en smule patetisk med den måde de håndterede det hele på. Jeg mindes at det var efter det statement du linker til, at der blev kastet en god portion mudder - men den lader jeg ligge idet jeg ikke gider bruge tid på at finde ud af hvad der præcist blev skrevet.

Det er også helt OK at du står inde for det han skriver. Jeg kender et par fra DOE og har indsigt i hvordan visse ting foregik, bl.a. hvordan man opførte sig overfor sin arbejdsgiver som vel og mærke er disse folk. Jeg giver dig dog ret i at de ikke har så meget erfaring på området, men det kunne dialog jo hjælpe med istedet for at slå ud med armene offentligt, som Sune gør. Jeg mener, I nævner selv at efter Søren stoppede så blev det hele værre - hvorfor så ikke gøre en god indsats på at hjælpe organisationen med at forstå hvor vigtig en rolle Søren havde, og at I følte der skulle en ny ind? Eller, igennem konstruktiv dialog, finde ud af hvordan I bedst kommunikerede sammen direkte.

Det ved jeg oprigtigt ikke. Som jeg også har udtalt til den anden nyhed, så tror jeg ikke at han har indsigt i hvordan en organisation fungerer, ligesåvel som nogle fra DOE ikke har indsigt i hvordan CS-scenen fungerer.

Hvad jeg har forstået fik I betalt størstedelen af jeres udgifter ifbm. events og mulighed for hjælp til gear m.m. - er det ikke nogenlunde normalt for et hold der vel og mærke ikke er top 10 i Danmark? Måske en smule til den gode side endda.
#14(Med 2 svar)
9. juli 2018 kl. 14:40
OzA
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Altså nu vil jeg jo sige at der er ingen herinde på nær de personer som har været indblandet der ved hvad der er foregået, men jeg love dig for at dialog har der været forsøgt FLERE gange.

Søren stoppede uden det havde noget med os at gøre og vi forsøgte flere gange at få fortalt at vi havde brug for en ny manager :)

Jeg lover dig at der her været flere episoder, der er værd at "slå ud med armene over", men ja, man burde nok ikke smide sine fustrationer ud, men nogengange flyder det bare over, men som jeg skrev før, så er der ingen andre der ved hvad der er foregået, men kun spekulationer :)

Til at svare på det sidste så tror jeg det er meget normalt at hold i bobler får det du skriver der og vil ikke mene at vi fik noget udover det sædvanlige inde ved DOE, men som Sune også har skrevet før herinde så fik vi ikke løn og vi sad heller ikke med LØN som et krav, det var en masse små irritationer som der aldrig nogensinde burde komme diskussioner ud af som var problemet i mine øjne og grunden til dette ser jeg som værende ledelsens mangel på viden omkring CS generelt.
#16(Med 1 svar)
10. juli 2018 kl. 14:22
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Njarh, og så alligevel. I spillere taler med jeres venner, organisationen taler med venner - sådan har det altid været i esport og især på den danske scene.

Det undrer mig dog at både dig og zync flere gange skriver at I har forsøgt diverse ting, men aldrig giver konkrete eksempler på hvad der er sket. Jeg siger ikke du skal udgive den ene eller anden part, men den måde I begge skriver på udstiller igen organisationen som banditter der kun ville lave ballade, mens I fremstår som helgene der ikke har gjort noget galt.

Ift. at slå ud med armene og så dele det offentligt: At alting ikke fungerer optimalt er en realitet i de fleste organisationer, men du ser bare sjældent spillere fra store organisationer skrive om det offentligt. Alt kan og vil aldrig være fryd og gammen ift. ens arbejde, der vil være både gode og dårlige dage, men hvordan man vælger at bearbejde det kan være med til at definere hvordan man er som person.

Jeg tror vel at det er nogenlunde alment kendt at I ikke får løn, det var nok den oprindelige formulering som gjorde enkelte troede det handlede om løn (som Sune og du nævner).

Det jeg mente var ligeså meget at det til tider lyder til at I ikke har fået hvad I blev lovet, hvorfor min hensigt var at spørge ind til hvad det reelt set var at I var så utilfredse over og ikke fik? Mangel på indsigt i den danske scene og diverse små-frustrationer virker som en lidt vattet udmelding, for jeres job er at spille CS og repræsentere organisation på bedste vis. Ligesom I har gjort jeres bedste, så er jeg sikker på at organisationen også har gjort hvad de kunne.

Hvis man så finder ud af at man har forskellige målsætninger eller ikke længere føler man kan opnå ens mål sammen, så må man finde en (ny) løsning - uanset om det betyder at splittes eller ej.

Jeg tænker at DOEs idé med investeringen i jer var, at der var håb om I kunne blive et top 10 hold i Danmark, mens I sikkert havde nogenlunde samme tanker og tænkte at DOE kunne løfte den organisatoriske opgave - begge parter har ikke fået hvad de ville, og det virker naturligt at man så vælger at prøve nye ting af nu når 2 spillere valgte en anden vej og I stod tilbage 3 mand. Er det ikke, overordnet set, korrekt forstået?
#17(Med 0 svar)
10. juli 2018 kl. 19:13
OzA
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg har underskrevet en kontrakt hvor jeg er indforstået med at samtaler mellem mig og Orgen samt diverse text besked ikke skal deles/vises nogen steder, dette betyder jeg er usikker på hvor meget jeg må sige osv. derfor jeg ikke giver KONKRETE eksempler.

Til det sidste du skriver tager du fejl, det var/havde intet med årsagen til at vi splittede med orgen :) Der er mange årsager til at vi gerne ville ud af orgen og mange flere end der er blevet kastet lys over :D
#5(Med 4 svar)
4. juli 2018 kl. 19:44
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dansk cs
#6(Med 0 svar)
4. juli 2018 kl. 20:23
Jigsaw
+25
#7(Med 2 svar)
4. juli 2018 kl. 20:45
mupzgxD
Sådan nogle som dig sku bannes herinde fra
#8(Med 0 svar)
5. juli 2018 kl. 03:07
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
+1 det her lineup har spillet sammen rigtig længe
#15(Med 0 svar)
9. juli 2018 kl. 19:51
winzara
Ja, det kender du jo alt til. Altså at blive banned :-)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.