ESL Pro League S7 Finals er første gang nogensinde, at dupreeh vinder HLTV.orgs MVP.

dupreeh vinder MVP-titlen i Dallas

Der var hård kamp om titlen, men det er dupreeh, som løber med MVP'en i Dallas.

Der blev brugt ord som "overlegne", "vilde" og "vanvittige", da Astralis løftede trofæet ved ESL Pro League S7 Finals i Dallas i nat.

Og de flotte ord er i den grad på sin plads, for Astralis var overlegne gennem hele turneringen, og det spil diskede de fem stjerner og den legendariske coach selvfølgelig også op med i finalen mod Liquid.

Der var derfor heller ikke tvivl om, at MVP'en skulle findes hos Astralis, og med flotte præstationer og høje ratings fra alle spillerne var der hård kamp om titlen.

Det bliver dog dupreeh, der løber med titlen, da han var en del af intet mindre end ni stats-kategorier udover rating. Det er første gang nogensinde, at dupreeh bliver MVP.

 

Efter overrækkelsen af medaljen fangede HLTV.org dupreeh til et video-interview, hvori han blandt andet fortæller, at det er noget, han har kæmpet for i lang tid.

Derudover gennemgår han også finalen mod Liquid, fortæller om udsigten til Intel Grand Slam, hvis de fortsætter dette spil, og så slutter han af med at takke fans, sponsors og holdkammerater.

#1(Med 0 svar)
21. maj 2018 kl. 11:32
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Fra at græde på skærmen for at få en heads up til mvp titel. Flot udvikling! 3450 a town!
#2(Med 2 svar)
21. maj 2018 kl. 11:35
arseface
Jeg forstår ikke helt hvorfor device ikke løber med den. Han var med lang afstand vigtigere end Dupreeh i finalen og har også bedre stats generelt gennem turneringen. Hvorfor blev det lige Dupreeh?
#3(Med 0 svar)
21. maj 2018 kl. 12:18
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Han havde gode stats "And while dupreeh did not lead any stats leaderboard, he was featured in the top five in nine categories besides rating, including KDD (+55), ADR (88.7), LAST (75.7%) and opening kills (39)."
#6(Med 0 svar)
21. maj 2018 kl. 16:57
thebody1403
Dev1ce ligger altid i toppen. De andre turneringer med Magisk har Magisk ligget i toppen med Dev1ce. Denne gang var det Dupreeh som ligger meget højt og har klaret sig rigtig godt. Derudover var han også gode stats på andre områder en bare rating som Martin skriver.
#4(Med 0 svar)
21. maj 2018 kl. 13:52
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Godt at se en alle time great, få lidt personligt hæder!
#5(Med 0 svar)
21. maj 2018 kl. 15:15
Pingvinmesteren
Når folk foreslår Device som MVP, er det så pga. den rigtig gode K/D ratio? Det var sindsygt godt spillet at Device, og jeg synes da alle fem spille rigtig godt, men jeg kan ikke lade vær med at tænke på at Dupreeh som entry fragger næsten er garanteret at dø hver runde hvorimod AWP'eren, der som regel hænger længere tilbage, har bedre chance for få en masse kills og evt. spare AWP i runder der ser håbløse ud :)

Jeg ved ikke om jeg er enig med HLTVs grund til at give MVP til Dupreeh, men jeg synes i hvert fald han gjorde det sindsygt godt. Jeg er vildt imponeret af Glaive også, han gør det alt for sygt som både IGL og fragger :D

Uanset hvad, så er det jo et dejligt luksusproblem at allesammen steppede up, så det blev svært at give en MVP :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.